Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι επιλογες εχω με τα παραπανω κριτηρια;

σκεφτομουν κανα κινεζικο "smartphone" με ΄λιγα ευρω

μηπως ειναι καλυτερα να δωσω ~20 ευρω και να παρω samsung;

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Έχω βρει αυτό http://www.gsmarena.com/samsung_i9502_galaxy_s4-5420.php με 210euro. Ολοκαίνουριο από έναν φίλο που έχει μαγαζί.

Έχετε να προτείνετε τίποτα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

Απαραίτητες προϋποθέσεις:

• Τουλάχιστον 2GB RAM
  • 4core - 8 core (ΟΧΙ MEDIATEK)
  • Το πολύ 5" Οθόνη
  • Τουλάχιστον 720p Ανάλυση
  • 2 Sim
  • front facing camera

Ευχαριστώ

Νομίζω μπορώ να σε βοηθήσω λίγο.

Είχα το s5 και το ανταλλαξα με ένα g3 32αρι..

Την σειρά s της Samsung την αγοράζω κάθε χρόνο..

Καλό χρυσό δυνατό αλλά εμένα προσωπικά το s5 μου λείπει, αν γυρνουσα το χρόνο πίσω δεν θα προχωρουσα σε αυτή την αλλαγή.

Σε τι σου λειπει?

μεγεθος? καμερας? αυτονομιας? αδιαβροχο? οθονης?

σε τι?

εμενα με εντυπωσιασε το G3 μολις το κρατησα..

Edited by navi55

Σε τι σου λειπει?

μεγεθος? καμερας? αυτονομιας? αδιαβροχο? οθονης?

σε τι?

εμενα με εντυπωσιασε το G3 μολις το κρατησα..

Κάμερα, το να μην φοβάσαι να το πιάσεις με βρεγμενα χέρια,

Καλύτερο κράτημα στο χέρι. Το g3 γυμνό γλιστραει.

Γενικά είχα καλύτερη εμπειρία χρήσης με το s5.

Με το g3 σε ελαφρώς μεγαλύτερη συσκευή έχεις μια οθοναρα 5.5 ιντσών.

Το μόνο καλύτερο που έχει είναι αυτό, σε περίπου ίδιες διαστάσεις 5.5 οθόνη. Εκτός από αυτό το s5 σε ΟΛΑ ήταν καλύτερο.

Edited by navi55
kountouraN

Εγώ θα επέλεγα το LG G3s λόγο αυτονομίας. Είναι δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Από εκεί και πέρα θα ψαχνόμουν για το Sony Xperia E4g το οποίο πάντως έχει το ρίσκο του -δεν είναι ιδιαίτερα δοκιμασμένο.

Kαλησπερα παιδια! Την επομενη βδομαδα εχει γενεθλια ο πατερας μου και θελω να του παρω ενα κινητο δωρο μιας και ειναι πορωμενος με την τεχνολογια οπως και εγω. Εδω και περιπου 1.5 χρονο εχει το χπερια Ζ. Σκεφτομαι να του παρω το λενοβο κ3 ΝΟΤΕ ή το ΜΕΙΖΟΥ Μ1 ΝΟΤΕ. Σιγουρα τα σπεκς ειναι καλυτερα των κινεζικων αλλα ειναι κινεζικα..

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Οπως επισης το LG G2 ειναι καλυτερο απο ολα τα παραπανω?

εκεί που έκλινα προς το blade s6, διάβασα πολλά παράπονα για το GPS (http://www.gsmarena.com/zte_blade_s6-reviews-6954.php και επειδή το χρησιμοποιώ πολύ και δεν θα ήθελα να έχω άσχημες εμπειρίες όπως με άλλα κινέζικα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου, θα πάρω το S4.

αυτο το "ειναι κινεζικα" δεν το καταλαβαινω. τι παει να πει; τα 2 κινητα που αναφερεις δεν ειναι απο εταιριες της σειρας, και γενικως τα τελευταια χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα, τα κινεζικα απο τις γνωστες εταιριες δεν ειναι καθολου "κινεζικα" τωρα για το meizu το οποιο και εχω, για τα χρηματα που κοστιζει ειναι σουπερ ουαου, πολυ ποιοτικο τηλεφωνο σε ολα του, για το λενοβο δεν εχω αποψη και το g2 ειναι μια πολυ καλη λυση απο Ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται, εγγυησεις, αμεση αγορα κλπ.

Καλησπέρα, εστω οτι δεν με νοιαζουν τα χρήματα και μπορω να παρω ενα απο τα τρια τηλέφωνα του τιτλου.

Θελω σχετικα καλη αυτονομια, να μπορω να ρουταρω και σχετικα καλή καμερα, αντε και λιγο ποιότητα κατασκευής.

Με το HTC λιγο που έπαιξα στο πλαισιο ζεσταινεται πολυ εύκολα, μετρια κάμερα και πολυ μετρια αυτονομία.

Το s6, μονο το edge κατι λέει, τρομερη καμερα, δεν ξέρω αν ρουταρω χωρις να χασω εγγύηση, και αυτονομια μαλλον μετρια.

Οποτε μονος μου εχω καταληξει στο Z3, μεγαλη αυτονομια, μαλλον ρουταρω εύκολα, και καμερα οκ (το ειδα μετα το s6 οποτε καταλαβαινετε).

Θελω τη βοήθεια σας ομως μηπως μου διαφευγει κατι που δεν ξερω.

Σκεφτομουν και το M8 αλλα με χαλάνε καπως το 4MP κάμερα.

Τωρα εχω G2 και το μονο που με ενοχλει ειναι η ποιότητα κλήσης και λιγο η καμερα που μπορει να βγαλει τέλειες φωτος αλλα μπορει κ να με κρεμασει με ευκολια.

Πειτε μου τη γνωμη σας αλλα προτινετε μου τηλεφωνα που να τα εχει ετοιμοπαραδοτα η cosmote.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Χαιρετώ την πάρεα και καλό μήνα. Εντελώς νέος στα κινέζικα κινητά, ψάχνω να αντικαταστήσω το αρχαίο Captivate Glide που έχω και θα ήθελα γνώμες για την καλύτερη κάμερα (συγκριτικά, έτσι, δε περιμένω θαύματα) σε αυτή την κατηγορία. Ευχαριστώ!

Το βασικο αρνητικο στην κατηγορια αυτη που ψαχνεις ειναι κυριως η ποιοτητα της καμερας και η διαρκεια της μπαταριας.

Γινε πιο σαφης σε οτι αφορα τηις απαιτησεις σου απο την καμερα για να παρεις πιθανες προτασεις

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Κάμερα, το να μην φοβάσαι να το πιάσεις με βρεγμενα χέρια,

Καλύτερο κράτημα στο χέρι. Το g3 γυμνό γλιστραει.

Γενικά είχα καλύτερη εμπειρία χρήσης με το s5.

Με το g3 σε ελαφρώς μεγαλύτερη συσκευή έχεις μια οθοναρα 5.5 ιντσών.

Το μόνο καλύτερο που έχει είναι αυτό, σε περίπου ίδιες διαστάσεις 5.5 οθόνη. Εκτός από αυτό το s5 σε ΟΛΑ ήταν καλύτερο.

To S5 εχει πιο φωτεινη οθονη, και λογο μικροτερης αναλυσης αντεχει και περισσοτερο η μπαταρια του. Επισης η οθονη του G3 φαινεται καπως ξεβαμμενη με μετριο μαυρο. Ακουγεται και πως ανεβαζει θερμοκρασια, δε ξερω αν αυτο εχει διορθωθει.

Οπως το βλεπω, πλεονεκτηματα του G3 ειναι η καλυτερη φωτογραφικη (και το S5 ομως βγαζει καλες φωτογραφιες) και η χαμηλοτερη τιμη του.

Θα προτιμουσα το S5.

αυτο το "ειναι κινεζικα" δεν το καταλαβαινω. τι παει να πει; τα 2 κινητα που αναφερεις δεν ειναι απο εταιριες της σειρας, και γενικως τα τελευταια χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα, τα κινεζικα απο τις γνωστες εταιριες δεν ειναι καθολου "κινεζικα" τωρα για το meizu το οποιο και εχω, για τα χρηματα που κοστιζει ειναι σουπερ ουαου, πολυ ποιοτικο τηλεφωνο σε ολα του, για το λενοβο δεν εχω αποψη και το g2 ειναι μια πολυ καλη λυση απο Ελλαδα με οτι αυτο συνεπαγεται, εγγυησεις, αμεση αγορα κλπ.

το θεμα ειναι θα ειναι καλυτερο απο το xperia Z? Το ξερω οτι εχει ανεβει πολυ η κινεζικη αγορα. Παλια με ενα ζτε που ειχα, εφυγαν πολλα λεφτα τσαμπα για να το φτιαξω και για αυτο εχω μια επιφυλαξη το κατα ποσο αξιζει να γινει αυτη η μεταβιβαση απο Ζ στο ΜΕΙΖU για παραδειγμα.

Θελω να μου πειτε ποιο ειναι το ποιο γρηγορο κινητο στο internet ανεξαρτητους λειτουργικού μονο σε 3g.

Κατέληξα στο Huawei Honor 6 32GB http://www.vickmall.com/hu...-dual-sim.html

από το συγκεκριμένο σαιτ που μου είπες ότι είναι και αξιόπιστο

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

Πρόσφατα αγόρασα το m8 από τον Γερμανό με μια προσφορά που είχε..

Σήμερα είδα ότι η Vodafone έχει βγάλει σε προσφορά το nexus 6, και μου μπήκαν ιδέες να σπρώξω το m8 και να το αγοράσω..

Βέβαια και από το m8 είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θα ήθελα την γνώμη σας.....

Follow the White Rabbit....

Πρόσφατα αγόρασα το m8 από τον Γερμανό με μια προσφορά που είχε..

Σήμερα είδα ότι η Vodafone έχει βγάλει σε προσφορά το nexus 6, και μου μπήκαν ιδέες να σπρώξω το m8 και να το αγοράσω..

Βέβαια και από το m8 είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θα ήθελα την γνώμη σας.....

η vodafone έχει βγάλει απο την Παρασκευή την προσφορά αλλά εξαντλήθηκε σε λίγες ώρες,οπότε αν θέλεις να δώσεις το m8 σιγουρέψου οτι θα βρεις το nexus σε αυτήν τη τιμή,μπορείς να ρωτήσεις και στην wind(299 ευρώ) μήπως βρεις κάνα κομμάτι αλλά και για αυτό αμφιβάλω

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...