tigerdaytona Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Mls που έχει ήδη φορτωμένο navigator smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημερα σας παιδια! Θα ηθελα την γνωμη σας στην συγκριση αυτων των δυο τηλεφωνων!Οσοι γνωριζουν τα δυο αυτα τηλεφωνα ας με διαφωτισουν σχετικα! Αν παλι καποιος εχει αλλη,καλυτερη κατα την αποψη του προταση,ας μου την πει!Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι: α. Dual sim β. Καλη καμερα γ. 2 Gb Ram δ. Καλη μπαταρια ε. Τιμη εως (τραβηγμενα) 190 Ευρω! Ευχαριστω εκ των προτερων! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlexles Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 εεε, μπορεις να δωσεις 20 ευρω παραπανω μηπως; βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση για μειωση παγιου και να παρεις με μετρητα την συσκευη που σε ενδιαφερει. πχ απο σκρουτζ για να την παρεις φθηνοτερα Μαζί με την επιδότηση μπορώ να δώσω επιπλέον 4- με 50 μαξιμουμ. Δλδ χοντρικά θέλω ένα smartphone vfm έως 150 ευροπουλα. Απλά μετά απο ψάξιμο το huawei είδα ότι έχει 1 gb Ram και θα ε΄ναι πολύ ευέλικτο σε επιπλέον εφαρμογες. Χρήση κινιτου: ομιλία, sms, ορισμένες φορές το mail (όχι απαραίτητα βεβαια) ειδησεογραφικές εφαρμογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλησπερα,βασικα θελω ενα Dual sim για καθαρα δευτερο κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο.... Σαν βασικη συσκευη εχω ενα Lumia 1520 και δεν με ενδιαφερει να ειναι αυτο που λεμε τουμπανο:) οι λογοι που το θελω ειναι απλοι,γρηγορο και απροβληματιστο browsing,λιγο fb,και γενικα να κανει τα βασικα χωρις τα lag και σε προσιτη τιμη..... υπαρχει και ενα lumia 920 προς πωληση........Ελληνικο voda με εγγυηση......οποπιος ενδιαφερετε π.μ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω καινούργια συσκευή μέχρι 170€. Σκέφτομαι για το LG G2 Mini 4G στα 154,50€ σε αυτό το κατάστημα : http://kdmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=72. Από θέμα εγγύησης στο παραπάνω κατάστημα τι γνωρίζετε; Γνώμες και απόψεις ευπρόσδεκτες. Edited October 28, 2014 by Alex_90 :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όταν λες hands on τι εννοείς? Στείλε ένα link τουλάχιστον. Και Πεσμου Επίσης τι προτείνεις εσύ με καλή κάμερα από Κίνα. 170 δολλάρια και πολλά είναι για κινέζικο χωρίς after SALES service ή εγγύηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλησπερα ψαχνω ενα κινητο μεχρι 200€ αλλα οχι κινεζικο καθως δεν υπαρχουν ανταλλακτικα αλλα και αυτα που υπαρχουν ειναι μουφες. Μου προτειναν το Motorola moto g του ΄14 θελω την γνωμη σας ή καποια αλλη εναλλακτικη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 μοτο g ή zte vec επισης δες και κανα (νοκια)wp αν θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλησπερα!!!ειχα το lg g3 το δωσα γιατι το βαρεθηκα και θελω να παρω ενα οχταπυρινο μεχρι 250ευρω υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει και να μου πει με σιγουρια οτι θα αξιζουν τα λεφτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 το 630 ειναι σαφως καλυτερο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όταν λες hands on τι εννοείς? Στείλε ένα link τουλάχιστον. Και Πεσμου Επίσης τι προτείνεις εσύ με καλή κάμερα από Κίνα. 170 δολλάρια και πολλά είναι για κινέζικο χωρίς after SALES service ή εγγύηση. στην κατηγορια my devices του site, πηραν τα 2 κινητα, και εγραψαν τις εντυπωσεις τους, αυτο εννοω. καλη καμερα ΔΕΝ θα βρεις σε τετοια τιμη, οπουδηποτε στον κοσμο. Δεν σημαινει οτι θα ειναι τραγικες οι φωτο, αλλα δεν θα παρεις και βραβειο για αυτες. could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Το 630 ειναι ανωτερο και δοκιμασμενο οτι λειτουργει απροβληματιστα. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω για το 530 ειναι το μικροτερο μεγεθος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannikog Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ενδιαφερομαι να αγορασω το doogee dagger dg550, αλλα απο οτι διαβασα και σε ενα αλλο φορουμ τα σχολια δεν ειναι και τα καλυτερα. εχουν αγορασει γνωστοι μου doogee τηλεφωνα αλλα δεν παρατηρησαν κανενα προβλημα. το κινητο που εχω τωρα ειναι το htc desire 300. θελω να μου πειτε την γνωμη σας για καμερα, εφαρμογες του doogee. η μπαταρια δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα καθως το πρωι παω σχολειο, και η χρηση του ειναι κυριως με wi-fi εντος σπιτιου. επισης θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η ταχυτητα του με δεδομενα, του 3g. ενδιαφερομαι να βρω καποιο τηλεφωνο απο το ιδιο site που εχω βρει και το dagger, με προτιμηση να εχει καλο επεξεργαστη και 4.8-5inch. οθονη. εχετε να μου προτεινετε κατι? ευχαριστω προκαταβολικα το site ειναι http://www.to2c.com/doogee-dagger-dg550-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg-smartphone.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Άμα δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις πας για το Cube Talk 7X / U51GT-C4 αλλά στις 7 ίντσες , το έχω πάρει στην μάνα μου και είναι υπέρ ευχαριστημένη για τα χρήματα που έκανε .. Άμα θες κάτι σε octa core με 2GB ram στις 8 ίντσες κοίτα το ifive mini 3gs , εγώ το έχω και είμαι ευχαριστημένος , παρά πολύ ωραία οθόνη .. Έχω γράψει και για τα 2 τις εντυπώσεις μου εδώ στο forum.. Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Hands on Elephone P2000 Doogee DG550 Dagger LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouzangas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ελλάδα, εξωτερικό δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μέχρι 300 ευρώ νομίζω πως είναι καλά.. είδα τα Xiaomi Mi4 huawei ascend p7, Πως σας φαίνονται αυτά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 LG G2 η Xperia z1 compact.Είναι κάτω από τα 300, έχουν και κανονική εγγύηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) το "redmi note 4g" ειναι μονοκαρτο. το προηγουμενο (που δεν ηταν 3g) ηταν δικαρτο. το zenfone 5 αν θα το παρεις να εχει μπαταρια 2400mah (minideal) επισης δες coolpad f1 και επερχομενο coolpad f2. η "καλη καμερα" ειναι μεγαλη συζητηση καταστηματα vickmall.com , to2c.com , minideal.net κ.α. Edited October 25, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brahames Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Δες και τo Lenovo A806. Αυτό είναι το "θέμα"του. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=396793 Οι συσκευές που έρχονται τον τελευταίο μήνα είναι με λυμένα τα προβλήματα των 1ων που ήρθαν(όπως το δικό μου :p ). Edited October 25, 2014 by immortal207 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Δεν θελω το 4g,οπως γραφω ενδιαφερομαι για το 8πυρηνο.Θελω οπωσδηποτε δικαρτο!Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα το f1 δεν με συγκινει ιδιαιτερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 στα λεφτα που θελεις καλη camera λιγω εως πολυ δισκολα......... μετα παμε στα 200 ευρω LenovoK910E VIBE Z dual sim και μετα για Asus zenphone 5 2 gb ram (αυτο απο γνοστες.... μετα παμε Noname..............) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptzelepis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μάλλον πάω για το Z2 διάβασα αρκετά posts και μου φαίνεται πολύ καλό. Αυτό που ζητάω είναι μια καλή κατασκευή με καλή οθόνη, γρήγορο και μια σχετικά καλή κάμερα. Να μην είναι τελείως πλαστικούρα βασικά όσο αφορά την κατασκευή. Μου άρεσε πάρα πολύ και το MEIZU MX4 (ακόμα το σκέφτομαι μήπως πάρω αυτό) και το OnePlus One αλλά είναι πολύ πλαστικό. Αρχικά είχα αποφασίσει να πάρω το LG G3 αλλά μου φάνηκε λίγο χαμηλή σε φωτεινότητα η οθόνη του + ότι διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια και μικροπροβληματάκια που έχει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το MEIZU MX4 είχε 3gb ram τότε πιθανόν να μην το συζητούσα. Από την άλλη δεν ξέρω αν το 1gb επιπλέον κάνει τόσο διαφορά σε ένα τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και επίσης θεωρώ το MEIZU το πιο όμορφο από όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 ο τιτλος τα λεει ολα.... Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 (edited) θα διαλεγα το f2 που εγραψα πιο πανω αν και δεν εχει κυκλοφορησει ακομα η εκδοση που δουλευει ελλαδα (αναμενεται εντος των ημερων, ηδη καθυστερησε) αναμεσα στο zenfone 5 και το redmi note 3g θα επελεγα το redmi αν και η τιμη του εχει ανεβει υπερβολικα. επισης υπαρχει και το elephone p2000 στα €135. αν εχει καλα reviews, γιατι οχι. ψαξε το. η elephone δεν θεωρειται πρωτοκλασατη εταιρια αλλα αυτο δε σημαινει οτι το κινητο δε θα ειναι καλο. διαβασε το θεμα-νημα εδω στο φορουμ για λεπτομερειες αν σε ενδιαφερει. Edited October 26, 2014 by telefoneri ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts