Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεχρι τωρα εχω πιάσει τα s5 kai one. και τα δυο ¨μου κανουν " απο κρατημα μεγεθος κλπ (αν και μπορώ να πω οτι το s5 μου αρεσε λιγακι παραπάνω) . Απλα δεν ξέρω τι παιζει με to hardware.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μ8 εγγύηση

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

μεχρι τωρα εχω πιάσει τα s5 kai one. και τα δυο ¨μου κανουν " απο κρατημα μεγεθος κλπ (αν και μπορώ να πω οτι το s5 μου αρεσε λιγακι παραπάνω) . Απλα δεν ξέρω τι παιζει με to hardware.

Περίμενα να μας τα πεις ανάποδα. :)

Με τρώει και μένα η τσέπη μου και το σκέφτομαι ανάμεσα σε s5 και m8.

Αφού δεν σε έριξε η αλουμινένια κατασκευή και το design του m8 πήγαινε στο s5.

Εκεί θα βρεις καλύτερη κάμερα και την προστασία από νερό-σκόνη.

iPhone 16 Pro Max

Καλησπερα... εχω ξεκινησει και ψαχνω εδω http://www.geekbuying.com/

Εχω αγορασει απο το συγκεκριμενο κινητο κ επειδη ειμαι ευχαριστημενος λεω να ξαναγορασω.

Πρωτη φορα ταμπλετ.

Εως 100 ευρω πανω κατω.

Απο οτι ειδα εχει πολλες επιλογες με 1-2 ραμ και 2πυρινα ,που ειναι βασικες προηποθεσεις για να μην κολλαει αρκετα! (ετσι νομιζω)

Η χρηση θα γινει για αντικατασταση του notebook οποτε θα γινεται μονο εντος σπιτιου.ετσι η μπαταρια δεν με απασχολει για την αυτονομια.Μονο για βασικη χρηση δηλαδη.

Ελπιζω να με βοηθησετε οι γνωστες :)

ναι ομως αυτα ειναι πολυ μεγαλα κινητα σε θεμα μεγεθους.Κατι πιο βολικο? θελω νατ ο χρησιμοποιω για να τρεχω (οχι απλο τρεξιμο).

από όσο ξέρω δεν υπαρχουν πλέον κινιτα με καλής ποιότητας + δυνατό ηχειο και να είναι μικρό

δλδ για να μην θέλεις το htc one mini (4,3 ίντσες) εσύ θέλεις κάτι γύρο στης 3,2 - 4 ίντσες........... και καλό ηχειο.............. από ότι ξέρω δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα

ναι ομως αυτα ειναι πολυ μεγαλα κινητα σε θεμα μεγεθους.Κατι πιο βολικο? θελω νατ ο χρησιμοποιω για να τρεχω (οχι απλο τρεξιμο).

Πήγαινε σε iphone. Αν θυμάμαι καλά πρεπει να έχουν καλό ήχο.

Καλησπερα, χρειαζομαι ενα κινητο μεχρι τα λεφτα που γραφω.(δεκτες γνωμες και για λιγο παραπανω αν αξιζει κατι πολυ)

Ειμαι σε μια δουλεια η οποια εχει παρα πολυ σκονη και ιδρωτα πολυ. Ειχα το Μοτορολα Defy + , αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος μεχρι που τα κακαρωσε.

Ευχαριστω πολυ.

Πήγαινε σε iphone. Αν θυμάμαι καλά πρεπει να έχουν καλό ήχο.

καλό ποιοτικό ναι........... δυνατό όχι.......... (απο το 5 και μετα το εβαλαν σχετικά καλής έντασης ηχειο)............ αλλα δεν νομίζω να σκάσει ο άνθρωπος 550++

εξαλου δες τι είχε......... το wt19i .......... το οποίο έχει διπλά στερεοφωνικά ηχεία με ενισχυτή.......... μόνο όσες συσκευές ανέφερα στην αρχη έχουν παρόμοιο η καλύτερο ήχο........... (και μερικά huawei και ενα acer) αλλα ολα αυτά ειναι 4.7 και πάνω

Το G525 μπορεις να το βρεις απο Κινα 40 Ευρω περ φθηνοτερα απο Κινα.Ενα λογαριασμο Paypal χρειαζεσαι και 20 μερες υπομονη.Δεδομενου οτι ειναι προιον Huawei δεν πιστευω οτι θα σου βγαλει προβληματα.Βεβαια,τα 40 Ευρω για εγχωρια 2ετη εγγυηση ειναι μεγαλο συν.Δικη σου αποφαση.

http://www.1949deal.com/huawei-g525-msm8825-quad-core-1-2ghz-android-4-1-smartphone-1gb-ram-4gb-rom-4-5-inch-qhd-ips-screen-black.html

Οπως επισης,συμφωνω απολυτα με την προταση Honor 3C.Κλασεις ανωτερο απο το 525.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπερα, χρειαζομαι ενα κινητο μεχρι τα λεφτα που γραφω.(δεκτες γνωμες και για λιγο παραπανω αν αξιζει κατι πολυ)

Ειμαι σε μια δουλεια η οποια εχει παρα πολυ σκονη και ιδρωτα πολυ. Ειχα το Μοτορολα Defy + , αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος μεχρι που τα κακαρωσε.

Ευχαριστω πολυ.

Κοιτας τοτε κατι σε cat. μαρκα ειναι, δεν ξερω και πολλα περα απο το γεγονος οτι ειναι τερατα.

EDIT: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Normal_Screen_Android_Phones/Rugged_4.3_Inch_Quad_Core_Smartphone_-_Gorilla_Glass_Screen_Android_4.2_OS_NFC_IP67_Waterproof_Rating_Black/

Βρηκα αυτο εδω, αρκετα καλο ειναι και μεσα στην τιμη που θες.

Edited by teotsi

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ψιλοακριβό φαίνεται αλλά και τα cat δεν πάνε πίσω... :mad:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Απο Ελλαδα θα το παρω για την εγγυηση.Δεν ειναι και τεραστια η διαφορα.Για την μπαταρια του εχει καποιος γνωμη,αυτο μ ενδιαφερει.

μετιρα προς κακή......... γενικός από Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά δεν έχει πολλές επιλογες πχ το honor 3c που αναφέρθηκε πάρα πολύ καλύτερο είναι στα ίδια και λιγότερα λεφτά

Μου φαινεστε λιγο υπερβολικοι,δεν νομιζω με 120 ευρω να μπορω να παρω το honor.κανενα 200 με εξοδα μεταφορας ισως,αν εχει καποιος λινκ για τιμη κ αγορα ας γραψει αν μπορει διοτι ειμαι στο ιντερνετ απο ενα πακατελ κ δεν ειναι ευκολο

Μου φαινεστε λιγο υπερβολικοι,δεν νομιζω με 120 ευρω να μπορω να παρω το honor.κανενα 200 με εξοδα μεταφορας ισως,αν εχει καποιος λινκ για τιμη κ αγορα ας γραψει αν μπορει διοτι ειμαι στο ιντερνετ απο ενα πακατελ κ δεν ειναι ευκολο

σκέψου το εξής............

120 ευρώ κάνει honor 3c εκεί στην κίνα αν πχ θα το πουλούσαν εδώ θα χρειαζόταν κάνα 50 ευρώ εκτελωνισμό και κάνα αλλο 50 ευρώ φπα και καν 25 ευρώ κέρδος καταστήματος................

ετσι έχουμε και λέμε............ 120 ευρώ γινεται 250 με το καλήμερα μόνο και μόνο από τους φόρους μας....................

ετσι όχι δεν είμαστε υπερβολικοί......... και όχι δεν θα χρεωθείς κανένα έξοδο αν επιλέξεις να σταλεί με κανονικό ταχυδρομείο (singapure post)

και οχι δεν σε αποτρέπουμε να αγοράσεις εδώ κάτι, απλός αυτό το θέμα θα διαβάσουν και αλλα άτομα και τα γράφουμε όλα όπως είναι για να είναι ξεκάθαρο τι και πως

σκέψου το εξής............

120 ευρώ κάνει honor 3c εκεί στην κίνα αν πχ θα το πουλούσαν εδώ θα χρειαζόταν κάνα 50 ευρώ εκτελωνισμό και κάνα αλλο 50 ευρώ φπα και καν 25 ευρώ κέρδος καταστήματος................

ετσι έχουμε και λέμε............ 120 ευρώ γινεται 250 με το καλήμερα μόνο και μόνο από τους φόρους μας....................

ετσι όχι δεν είμαστε υπερβολικοί......... και όχι δεν θα χρεωθείς κανένα έξοδο αν επιλέξεις να σταλεί με κανονικό ταχυδρομείο (singapure post)

και οχι δεν σε αποτρέπουμε να αγοράσεις εδώ κάτι, απλός αυτό το θέμα θα διαβάσουν και αλλα άτομα και τα γράφουμε όλα όπως είναι για να είναι ξεκάθαρο τι και πως

καποιο αξιοπιστο site για να το παραγγειλω?και δλδ δεν υπαρχουν μεταφορικα εξοδα?

καποιο αξιοπιστο site για να το παραγγειλω?και δλδ δεν υπαρχουν μεταφορικα εξοδα?

to2c είναι αρκετά αξιόλογο............ απλός όταν επιλέγεις επέλεξε να το στείλουν με singapure postst (το απλό εθνικό ταχυδρομείο είναι) για να μην σου χρεώσουν και το τελωνείο και τα έξοδά μεταφοράς

Το εχεις το 625? Και εγω γιαυτο λεω θελω να παω να τα δω απο κοντα.

Οχι δεν το εχω εγω αλλα ενας φιλος μου...Πηγαινε να το δεις απο κοντα και μετα αποφασισε.

Εννοειται οτι θα ειναι!Κατ'αρχην θα εχεις αλλο λογισμικο (wp) και θα αρχισεις να ψαχνεις εφαρμογες,tricks κλπ οσο για καλληματα δεν νομιζω..Απ'οσο ξερω τα wp ρολλαρουν το ιδιο ειτε σε κινητο 500Ε ειτε σε κινητο 100Ε

Η χρήση που θα κανω θα ειναι : internet κυριος, αλλα με ενδιαφέρει να εχει καλο gps και αυτονομία. ποια συσκευή θα επιλέγατε?

ερχομαι απο iphone 4s.

Ευχαριστώ

Ζ2 κοιτάς;;;Καλύτερη προστασία από σκόνη νερό, 3gb ram, μάλλον την καλύτερη αυτονομία από τις πιο πρόσφατες ναυαρχίδες, ποιοτικά υλικά σε αίσθηση με μόνο σημαντικό μειονέκτημα το μεγάλο μέγεθος.

Φίλε από ότι ξέρω υπάρχουν κάτι σκρουτζομάγαζα που δέχονται επιδοτήσεις σε κινητά με πολύ καλύτερες τιμές.Ψάξε το λίγο, κάπου το είχα δει πως το έκανε ενα παιδι, θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...