mpompa Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλημέρα. έχω πρόβλημα με τον crhome μόλις κλείνω το κινητό και το ανοίγω και μπαίνω στο ίντερνετ δεν μπαίνει μου δείχνει μια κενή σελιδα και δεν μπορώ να γράψω , μόλις κάνω απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι δουλεύει κανονικα.μόνο με το crhome το κάνει αυτο.μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ένα πρόβλημα που δεν είχα προσέξει στο κινητό (γιατί δε μου χρειάστηκε ποτέ) και το διάβασα σε ένα ξένο forum, το δοκίμασα και είχαν δίκιο είναι το εξής. Έχετε δοκιμάσει να βγαλετε selfie σε πολύ σκοτεινό μέρος? Οπότε να ενεργοποιησετε τη ρύθμιση που λέγετε "πλήρωση φωτισμου" είτε σε ροζ είτε σε κίτρινο. Το πρόβλημα είναι ότι η φωτο αποτυπώνεται νωρίτερα από όταν ανάβει η οθόνη (δεν υπάρχει συγχρονισμος) κ έτσι ενω εχει φωτισει η οθονη λες κ επεσε πανω σου προβολεας το αποτελεσμα να είναι εντελώς σκοτεινό κ αστείο... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σημερα πηρα το μαυρο.εκανα αναβαθμησεις ολα καλα.παει μπαλα.τωρα που λενε εχει θεμα με θερμοκρασια και ειδικα το μαυρο χρωμα,δεν βλεπω κατι.ειχα δυο χρυσα ποιο παλια και ουτε σε εκεινα ειχα προβληματα.διαβαζω εδω μεσα οτι ειναι λαχειο τι θα παρεις.αν οντως υπαρχει θεμα με θερμοκρασιες τοτε μαλλον επιασα το λαχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Σημερα πηρα το μαυρο.εκανα αναβαθμησεις ολα καλα.παει μπαλα.τωρα που λενε εχει θεμα με θερμοκρασια και ειδικα το μαυρο χρωμα,δεν βλεπω κατι.ειχα δυο χρυσα ποιο παλια και ουτε σε εκεινα ειχα προβληματα.διαβαζω εδω μεσα οτι ειναι λαχειο τι θα παρεις.αν οντως υπαρχει θεμα με θερμοκρασιες τοτε μαλλον επιασα το λαχειο. Eγω ειχα το χρυσο και δεν ειχα προβλημα,ουτε σε αυτον που το πουλησα Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Battery saver εφαρμογή χρησιμοποιείτε ή θεωρείτε ότι δεν προσφέρει κάτι; Αν ναι, ποια είναι αυτή; Edited October 14, 2015 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Eγω ειχα το χρυσο και δεν ειχα προβλημα,ουτε σε αυτον που το πουλησα Ναι και εγώ στα παιδιά που ειχα δώσει και τα δυο χρυσά που είχα ακόμα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε το κινητό πετάει .έτσι και εγώ δοκιμασα πολλά κινητά μπορεί να βγήκαν καινούργια μπορεί να έχουν αλλες τεχνολογίες μπορεί χίλια δυο μπορεί ,αλλά αυτό τελικά δεν το αλλαζω πλεον .τα έχω ξανά πει στο παρελθόν οθοναρα ήχος ωραί σχεδιασμό δεν κολλάει ,αλλά και ουτε θερμοκρασία έχω νιώσει σε 3 που ειχα κινητά σαν αυτό .τώρα αν υπαρχουν κινητά έτσι όπως τα περιγράφουν οτι βράζουν αυγά και κανουν ομελέτα ,μάλλον έχω πιασει το λαχείο .αλλά πιστεύω πολλά ατομα είναι που τα κραζουν .έχω κανει 3 απανωτές αναβαθμίσεις όχι 5 μου ήρθαν στο σύνολο και δεν ζεσταθηκε ουτε λίγο ελάχιστα φυσιολογικά επίπεδα. Μπαταρία δυνατή 8 ώρες ανοιχτή οθόνη δεν είναι mate 7 που εβγαζα 12 ωρα αλλά και παλι είναι πολύ αρκετή και μου φτανει μια μέρα πολύ άνετα.στο mate ιδρώτα εριχνα και δεν κατέβαιναν οι αριθμοί απο την μέτρηση της μπαταρίας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
begossip Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Επειδή έχω διαβάσει πολύ περίεργα σχόλια........ Εμένα είχε και πρόβλημα υπερθέρμανσης και τελειώνει γρήγορα η μπαταρία, στο 6ωρο. Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι τα κράζουμε και τέτοιες ανοησίες. Αν κράζαμε είτε το μοντέλο, είτε την εταιρεία, ΔΕΝ θα επιλέγαμε να αγοράσουμε αυτό το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkm Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 εγω πηρα 2 απο ισοπ και τα 2 λειτουργούν κανονικότατα,βασικά οτι otg εχω βάλει λειτουργεί.. μπορεις να ου πεις ποια otg εχεις βαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 μπορεις να ου πεις ποια otg εχεις βαλει ετουτο http://www.ebay.com/itm/New-3-in1-OTG-Adapter-Connector-Card-Reader-SD-Micro-SD-USB-Mobile-Phone-PC-/151555829330?hash=item23496e6e52 κι 2 απο αυτα http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkm Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 ετουτο http://www.ebay.com/itm/New-3-in1-OTG-Adapter-Connector-Card-Reader-SD-Micro-SD-USB-Mobile-Phone-PC-/151555829330?hash=item23496e6e52 κι 2 απο αυτα http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-16gb-datatraveler-microduo-16gb-usb30-flash-drive-p-PER.345845 ποια προγραμματα otg εχεις κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 ποια προγραμματα otg εχεις κατεβασει προγραμματα; υπαρχουν προγραμματα otg; εγω απλα τα καρφωσα και εκανα δουλεια μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkm Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 προγραμματα; υπαρχουν προγραμματα otg; εγω απλα τα καρφωσα και εκανα δουλεια μου.. εχει πολλα το play store αλλα δεν βουλευει κανενα σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 εχει πολλα το play store αλλα δεν βουλευει κανενα σε μενα και τι κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zkm Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 και τι κανουν; δεν βλεπουν καθολου το φλασακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 καλησπερα σας.εχσα τον φορτιστη απο το κινητο,τωρα εχω βαλει εναν αλλον φορτιστει και κανει πολυ ωρα να φορτισει..υπαρχει περιπτωση να βρω τον ιδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 καλησπερα σας.εχσα τον φορτιστη απο το κινητο,τωρα εχω βαλει εναν αλλον φορτιστει και κανει πολυ ωρα να φορτισει..υπαρχει περιπτωση να βρω τον ιδιο? Πάρε έναν ότι να ναι 2000mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα.. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδή θα φορτίζει το ίδιο γρήγορα με τον δικό του φορτιστεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Καλημέρα.. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδή θα φορτίζει το ίδιο γρήγορα με τον δικό του φορτιστεί? εμένα επειδή μου έσπαγε τα νεύρα η φάση με τον κινέζικο φορτιστή,πήρα έναν osio,ο οποίος δουλεύει άψογα και εχει και δύο θέσεις φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σε ευχαριστώ. μάλλον θα παρω αυτό που ειπες φενεται καλός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σε ευχαριστώ. μάλλον θα παρω αυτό που ειπες φενεται καλός.. Μη πάρεις αυτόν με το μπλε φωτιζομενο οσιο,θα σου πάρει τα νεύρα,φέγγει σα προβολέας το βράδυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 τον παρηγγειλα απο τα eshop :P για το φως δεν με πειραζει.αρκει να κανω την δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 τον παρηγγειλα απο τα eshop :P για το φως δεν με πειραζει.αρκει να κανω την δουλεια μου. Μέσα στο δωμάτιο θα σου σκάσει τα νεύρα,εγώ το εβαψα μαύρο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim1000 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Να ρωτήσω κάτι για το κινητό αυτό υπάρχει δυνατότητα να βλέπεις την οθόνη του στην τηλεόραση? και αν ναι, σε όποιαδήποτε τηλεόραση με wifi? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Να ρωτήσω κάτι για το κινητό αυτό υπάρχει δυνατότητα να βλέπεις την οθόνη του στην τηλεόραση? και αν ναι, σε όποιαδήποτε τηλεόραση με wifi? ευχαριστώ Ναι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim1000 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Ναι κανονικα. σε οποία tv?? γιατί ψάχνω να αγοράσω tv κ δεν τα πολυκατεχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts