Jump to content

ivoulg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ivoulg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

ivoulg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ivoulg

    OnePlus 6T

    Διαπίστωσα ότι μόλις άλλαξα το θέμα στο κινητό. Και από το dark mode το γύρισα στο κανονικό τότε λειτουργεί το plus beat. Προφανώς πρέπει να του κάνουν κάποιο update.
  2. ivoulg

    OnePlus 6T

    Με την 10.0.1 η εφαρμογή plus beat για τις ειδοποιήσεις δεν λειτουργεί πλέον. Έχω κάνει από την αρχή όλες τις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά τίποτα. Έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα?
  3. ivoulg

    OnePlus 6T

    Ναι κ σε μένα. Σε πολύ φωτεινή μέρα αν ο ήλιος βλέπει την οθόνη απευθείας δεν ξεκλειδώνει με τπτ. Θέλει σκιά ή απλά βάζω κωδικό. :confused:
  4. ivoulg

    OnePlus 6T

    Εγώ που μένω Γερμανία μου ήρθε κανονικά χθες βράδυ.
  5. wireless bullets https://www.oneplus.com/invite#PsAxrSG6h7Z3umGkBXWiNN
  6. ivoulg

    OnePlus 6T

    Για αυτή που μιλάνε όλοι στα τελευταία ποστ. Notification στην οθόνη λόγω έλλειψης led.
  7. ivoulg

    OnePlus 6T

    Την κατέβασα και εγώ την εφαρμογή. Πολύ καλή και εξυπηρετεί αρκετά με την έλλειψη led. Και από κατανάλωση μπαταρίας δε βλέπω κανένα πρόβλημα. Ήταν τόσο δύσκολο για την OnePlus να σκεφτεί κάτι παρόμοιο ε?
  8. ivoulg

    OnePlus 6T

    OTA αλλά μένω Γερμανία αν παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο.
  9. ivoulg

    OnePlus 6T

    Είχα το 5αρι και τώρα πήρα το 6Τ. Συμφωνώ σε όλα για το 5 είναι πολύ καλό τηλέφωνο ακόμα και τώρα. αλλά Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης στις καμερες. Έχουν διαφορά. Καταρχήν κ μόνο η έλλειψη OIS στο 5αρι θεωρω ήταν τραγική. Πρέπει να έχεις χέρι αλφάδι για να βγάλεις μια σωστή λήψη ειδικά το βράδυ κ όχι μόνο. Γνώμη μου. :)
  10. ivoulg

    OnePlus 6T

    Έχω τη συσκευή μια βδομάδα τώρα. Και ήρθα από OnePlus 5. Για αυτούς που ρωτάνε για μπαταρία χωρίς να ξέρω τι παίζει με mate pro κλπ. Το 6Τ τα πάει περίφημα!! Δε θα έχετε κανένα πρόβλημα. Ούτε ένα power bank μόνιμα στην τσέπη.
  11. ivoulg

    OnePlus 6T

    Άντε καλορίζικο για όσους παραλάβουν ήδη από αύριο! :D:D Σήμερα πήραμε και το νέο update. 9.0.5
  12. ivoulg

    OnePlus 6T

    Συμφωνώ. Πάει σφαίρα αρκεί να το δουλέψεις λιγάκι με το δάχτυλο κλπ. Επίσης η απουσία του notification led για μένα προσωπικά μέχρι τώρα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Γενικά 3-4 μέρες που το δουλεύω το τηλέφωνο δεν έχω κανένα παραπονο. Περιμένω να βρω ευκαιρία να δοκιμάσω την κάμερα κ για νυχτερινές λήψεις.
  13. ivoulg

    OnePlus 6T

    Και εγώ πήρα μόνο μια θήκη και τσάντα. Πήγα σχετικά αργά δυστυχώς.
  14. ivoulg

    OnePlus 6T

    Παρότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα ακόμα να αλλάξω το 5αρι μου. Τελικά πήγα στο event του Βερολίνου σήμερα κ το πήρα midnight black 8/128! :lol: Πανέμορφο! Θα το δουλέψω κ θα σας πω εντυπώσεις σύντομα...
  15. ivoulg

    OnePlus 5

    Εγώ πήρα το official τζαμακι από το site τους. Το θεωρώ λίγο έως πολύ τραγικό που χάνεις μερικά χιλιοστά αριστερά δεξιά της οθόνης. :lol::lol:
×
×
  • Create New...