MALACHASKOS Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά όπως έχω πει και άλλες φορές με ψήνει τρελά αυτο το κιν. Βρήκα να δώσω το Nexus 4 και απλά περιμένω. Μίλησα σχεδόν με όλα τα "γνωστά" καταστήματα! 1 Κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε θα το έχει διαθέσιμο. 2 το http://www.2lenovo.com/ το ξέρει κανείς? είναι αξιόπιστο? 3 (άσχετο αλλά το έχω απορία) γιατί κάποια μοντέλα κυκλοφορούν διαφορετικά εδώ και κίνα πχ είδα πριν ένα lenovo στον κωτσόβολο το S860 και το έψαξα στα μαγαζιά και είναι διαφορετικό το εδώ έχει 2Gb RAM και εκεί 1... Το είδα στο gsm arena και το έχει με 2! τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παιδιά όπως έχω πει και άλλες φορές με ψήνει τρελά αυτο το κιν. Βρήκα να δώσω το Nexus 4 και απλά περιμένω. Μίλησα σχεδόν με όλα τα "γνωστά" καταστήματα! 1 Κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε θα το έχει διαθέσιμο. 2 το http://www.2lenovo.com/ το ξέρει κανείς? είναι αξιόπιστο? 3 (άσχετο αλλά το έχω απορία) γιατί κάποια μοντέλα κυκλοφορούν διαφορετικά εδώ και κίνα πχ είδα πριν ένα lenovo στον κωτσόβολο το S860 και το έψαξα στα μαγαζιά και είναι διαφορετικό το εδώ έχει 2Gb RAM και εκεί 1... Το είδα στο gsm arena και το έχει με 2! τι γίνεται? 1)Εγώ που μίλησα με minideal μου είπαν τέλος αυτού του μηνά θα είναι in stock. 2)Δεν το γνωρίζω αν είναι αξιόπιστο αλλά αν έχει PayPal δεν χάνεις τα λεφτά σου. 3)Συμβαίνει πολλές φορές το ίδιο μοντέλο να κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις είτε με 1Gb Ram ή με 2Gb Ram ή με άλλον επεξεργαστή κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 1)Εγώ που μίλησα με minideal μου είπαν τέλος αυτού του μηνά θα είναι in stock. 2)Δεν το γνωρίζω αν είναι αξιόπιστο αλλά αν έχει PayPal δεν χάνεις τα λεφτά σου. 3)Συμβαίνει πολλές φορές το ίδιο μοντέλο να κυκλοφορεί σε διαφορετικές εκδόσεις είτε με 1Gb Ram ή με 2Gb Ram ή με άλλον επεξεργαστή κ.τ.λ. Έχει και paypal, απο ότι βλέπω έχει μεγάλη διαφορά στις τιμές. όπως επίσης και το http://www.1949deal.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Έχει και paypal, απο ότι βλέπω έχει μεγάλη διαφορά στις τιμές. όπως επίσης και το http://www.1949deal.com/ Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι σε in stock αυτήν την στιγμή το τηλέφωνο και η τιμές είναι τυχαίες μόλις μπει σε stock τότε θα σταθεροποιηθούν και οι τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Συμβουλή... μην παραγγέλνετε μέχρι να υπάρξει διαθέσιμο απόθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntouzieras Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Αν τιμολογησαν το vibe x2 490$, φανταζομαι το z2 pro θα ξεφυγει στα 600$ τουλαχιστον http://www.minideal.net/lenovo-vibe-x2-4g-lte-mtk6595-2-0ghz-android-4-4-5-0inch-1080p-ram-2gb-rom-32gb-13-0mp-smartphone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Αν τιμολογησαν το vibe x2 490$, φανταζομαι το z2 pro θα ξεφυγει στα 600$ τουλαχιστον http://www.minideal.net/lenovo-vibe-x2-4g-lte-mtk6595-2-0ghz-android-4-4-5-0inch-1080p-ram-2gb-rom-32gb-13-0mp-smartphone.html Στάνταρ είναι λάθος στο ότι το vibe x2 δεν είναι ακόμα σε στοκ,οπότε η τιμή του δεν είναι αυτήν,θα δεις της επόμενες μέρες θα το διορθώσουν σε Out of stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Σήμερα είναι η επίσημη διάθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Κάπου είχα διαβάσει για τέλος Σεπτέμβρη, έτσι γενικά κι αόριστα... Βρήκες εσύ συγκεκριμένη ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια, κοιταξτε τιμη που το δινει το ebay διαθεσιμο και εχει μεινει μονο ΕΝΑ κομματι !! Πιστευα ότι στα 1000 ευρω δε θα πουλαγε (βασικα και στα 600 δεν πιστευα ότι θα πολύ πουλαγε αλλα μαλλον επεσα εξω !!):( Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Στο ebay και σε μερικα μαγαζια (ακομα κ ελληνικα) τα δινουν ολα οσο θελουν.Εγω πηρα το κ910 290 ευρω περιπου,μερικους μηνες μετα το πετυχα σε ebay , αλλα κ σε ελληνικο μαγαζι 450 ευρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μην βιάζεστε σε λίγες μέρες που θα γίνει στοκ σε όλα τα κινεζομαγαζα η τιμή θα σταθεροποιηθεί κάπου εκεί στα 300 λίγο ποιο πάνω λίγο ποιο κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε λιγες μερες; Από το στομα σου και στης Κινέζας τ'αυτι φιλε μου :lol::lol:. Στα περισσότερα μαγαζια το υπολογίζουν για τελος Οκτωβρη αρχες Νοεμβρη :mad: Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Για τελος του μηνα λενε αλλα να δουμε σε τι στοκ θα υπαρχει και ποιος θα προλαβει να το πρωτοπαρει....... Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Σε λιγες μερες; Από το στομα σου και στης Κινέζας τ'αυτι φιλε μου :lol::lol:. Στα περισσότερα μαγαζια το υπολογίζουν για τελος Οκτωβρη αρχες Νοεμβρη :mad: Όχι το Lenovo VIBE X2 που θα φοράει τον MediatTek MT6595 επεξεργαστή το υπολογίζουν για τέλος Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη.Ενώ Lenovo VIBE Ζ2 Pro με τον Snapdragon 801 είναι για τέλος αυτού του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Από ερωτήσεις που εκανα σε διαφορα sites σχετικα με τη γλωσσα του menu του Z2 Pro, μονο η minideal μου απαντησε θετικα ότι θα κανουν root το τηλεφωνο να εχει και ελληνικο menu. Οι υπολοιποι είτε μου απαντησαν ότι θα εχει μονο Αγγλικο menu, ειτε... αγρον ηγόραζαν... Καλημέρα σας... :rolleyes: Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 .....μονο η minideal μου απαντησε θετικα ότι θα κανουν root το τηλεφωνο να εχει και ελληνικο menu. Τελικα ειναι ο πιο αξιοπιστος Κινεζος αυτος. Αντε να το βγαλει σε στοκ να κανουμε ενα δωρακι στον εαυτο μας Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τελικα ειναι ο πιο αξιοπιστος Κινεζος αυτος. Αντε να το βγαλει σε στοκ να κανουμε ενα δωρακι στον εαυτο μας Να δούμε και την τιμή όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-MSM8974AC-Quad-core-Mobile-phone-6-2K-Screen-3GB-RAM/2015353982.html Αρχισαν τα οργανα.... :whistle: :whistle: Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-MSM8974AC-Quad-core-Mobile-phone-6-2K-Screen-3GB-RAM/2015353982.html Αρχισαν τα οργανα.... :whistle: :whistle: αν βγει σε αυτην την τιμη το εχασε το παιχνιδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Τι τιμή είχε ρε παιδιά δεν ανοίγει το link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychologos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 US $689.99 το κομματι ! :!: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-K920-Vibe-Z2-Pro-MSM8974AC-Quad-core-Mobile-phone-6-2K-Screen-3GB-RAM/2015353982.html Αρχισαν τα οργανα.... :whistle: :whistle: και προσεξτε ότι ΔΕΝ είναι pre-order. Το φορτώνεις και φευγεις :p Παράθεση O tempora o mores...:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Αν ειναι ακριβο ειναι και καλο... παλια και σιγουρη στρατηγικη αν κρινουμε απο την επιτυχια των "επωνυμων" ... μη φανουμε και φτηνιαρηδες στην παρεα :) Περα απο την πλακα αναμενομενο για μενα οπως και αναμενομενη η σημαντικη πτωση τιμης την περιοδο που θα αλλαξω το υπαρχον... καποιος γενναιος μεχρι τοτε για να μας πει εντυπωσεις;; Ας δουμε και τιμη στα γνωστα μαγαζια για να απογοητευτουμε για τα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Εννοείτε ότι αν έχει τιμή 550 ευρό το έχει χάσει για τα καλά το παιχνίδι υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές με πολύ λιγότερα λεφτά. Εξάλλου αν ήταν να δώσω 550 δεν θα έπαιρνα Lenovo...απλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Συμφωνώ με τον tigreos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts