anergos13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ειτε Γαλλικη ειτε Γερμανικη το ιδιο change list εχουν αρα ειναι ιδιες..περνας οποια θες .... Εχω το wifi Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 αρα παιδες να μην ασχοληθω εγω με το 8,4" LTE ελληνικο να αλλαξω ρομ? ή η γερμανικη ειναι καλυτερη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Μεσα στις επομενες μερες λογικα θα βγει και σε ευρωπαικη η συγκεκριμενη...κανε λιγο υπομονη... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχει κανένας το hardware Bluetooth keyboard της Samsung? Τον τελευταίο καιρό ότι κι αν κάνω μονίμως μετά από μερικά δευτερόλεπτα κάνει disconnect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχει κανένας το hardware Bluetooth keyboard της Samsung? Τον τελευταίο καιρό ότι κι αν κάνω μονίμως μετά από μερικά δευτερόλεπτα κάνει disconnect. το εχω αλλα δε μου εχει κανει κολπα.. βεβαια με λολι το εχω δουλεψει λιγο..θα το δοκιμασω αν θες το βραδυ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Το δουλεύω αρκετά συχνά και είναι απροβλημάτιστο. Κάνε ένα unpair και πάλι pair μήπως στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Κι εμενα συνδεεται χωρις διακοπες και με τα 2 tab S αλλα και με το νοτε2. Δοκιμασε το και σε καποια αλλη συσκευη να δεις αν συνδεεται, και αν κραταει τη συνδεση. Τελος τσεκαρε και το επιπεδο της μπαταριας του πληκτρολογιου. Πιθανον να σου κανει διακοπες γιατι πλησιαζει ν αδειασει. Περασα πανευκολα την γαλλικη boj1 rom στο 10.5 wifi. Διαφορα στην αποκριση δεν ειδα, αν και το σκαλισα ελαχιστα. Ελπιζω να βελτιωθει τουλαχιστον η καταναλωση. Ο νοξ παντως δεν εγραψε Ενα ευχαριστω και παλι στον ανεργο13 για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Σας ευχαριστώ, θα το ξαναδοκιμάσω... Ελπίζω είναι κανένα θέμα μπαταρίας (αν και πρόσφατα το είχα φορτίσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LION_XX Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αυτή την μ@$%α "Λειτουργία για παιδιά" πως μπορώ να την εξαφανίσω εντελώς ;;; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καλημέρα εδώ και μηνα περίπου έχω το tab s 10.5 WiFi στην έκδοση 5.0.2 Android. Επειδή έχω απίστευτο λαγκ ποια θεωρείτε η καλυτερη ρομ να περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 (edited) Ποιας χωρας ρομ εχεις αυτη τη στιγμη? Ακολουθωντας προηγουμενο ποστ κι ενω ειχα ελληνικη 5.0.2, περασα τη νεοτερη γαλλικη 5.0.2 μεσω odin. Ουτε με την ελληνικη αλλα ουτε και με τη γαλλικη δεν ειχα λαγκς. Αλλα στην πρωτη φορτιση μου εβγαλε 1 ωρα λιγοτερη sot (8h εναντι 9h με την ελληνικη). Θα περιμενω μερικες φορτισεις ακομα για να εχω πληρη εικονα. Edited October 30, 2015 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Απ οτι κατάλαβα όλες οι rom που δοκιμασία στην εκδοση android 5xx είναι πολύ βαριές εκτός απο απο τις cyanogen που εκεί το ταμπλετ παει σφαιρα. Τωρα μένει να δουμε πως παει απο μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ποιας χωρας ρομ εχεις αυτη τη στιγμη? Ακολουθωντας προηγουμενο ποστ κι ενω ειχα ελληνικη 5.0.2, περασα τη νεοτερη γαλλικη 5.0.2 μεσω odin. Ουτε με την ελληνικη αλλα ουτε και με τη γαλλικη δεν ειχα λαγκς. Αλλα στην πρωτη φορτιση μου εβγαλε 1 ωρα λιγοτερη sot (8h εναντι 9h με την ελληνικη). Θα περιμενω μερικες φορτισεις ακομα για να εχω πληρη εικονα. το 10,5 wifi εχεις ή το lte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω το 10.5 wifi. Για το lte (ειτε 8.4 οπως το δικο μου, ειτε για το 10.5) δεν εχει βγει καποια νεοτερη απο την ελληνικη 5.0.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εχω το 10.5 wifi. Για το lte (ειτε 8.4 οπως το δικο μου, ειτε για το 10.5) δεν εχει βγει καποια νεοτερη απο την ελληνικη 5.0.2. Για 5.1.1 εχουμε κανα νεο? θα παρουμε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Καλησπερα , μολις πηρα μεταχειρισμενο το S 8,4 wifi και θελω να μαθω πως θα καταλαβω εαν ειναι ''σπασμενο'' ... και το δευτερο ειναι οτι στην οθονη πανω πανω δεξια και αριστερα βγαζει ενα 2 με ενα αναποδο play και στα αριστερα ενα PV ... Αυτα τι ειναι ? Ευχαριστω εκ των προταιρων. Το messenger στο play store λεει Η συσκευή σας δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση... ελεος θα ξεχασω κι αυτα που ξερω Edited November 3, 2015 by O_Giannakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλημέρα εδώ και μηνα περίπου έχω το tab s 10.5 WiFi στην έκδοση 5.0.2 Android. Επειδή έχω απίστευτο λαγκ ποια θεωρείτε η καλυτερη ρομ να περάσω? Εγω παντως εχω περασει οτι custom rom υπαρχει στο wifi s700. Απο όταν εβαλα pacman rom (5.1.1 Google based) με deathly kernel, overclockαροντας cpu 2100, gpu 667 μιλαμε η ταμπλετα δεν παίζεται. Στοιχηματιζω οποιος δει πως παει ετσι σε σχεση με την Original Samsung based rom θα ξεχασει εγγυησεις κλπ και θα τη βαλει (αν μπορει βεβαια..). Παιδια παει σαν ipad με ολα τα συν του android.. Στο 99% ειναι παντελώς αλαγκαριστη. Με τη κανονικη ρομ παντα ελεγα οτι παει λες και καιει καρβουνο. Το μονο μειον, χανεις το fingerprint sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγω παντως εχω περασει οτι custom rom υπαρχει στο wifi s700. Απο όταν εβαλα pacman rom (5.1.1 Google based) με deathly kernel, overclockαροντας cpu 2100, gpu 667 μιλαμε η ταμπλετα δεν παίζεται. Στοιχηματιζω οποιος δει πως παει ετσι σε σχεση με την Original Samsung based rom θα ξεχασει εγγυησεις κλπ και θα τη βαλει (αν μπορει βεβαια..). Παιδια παει σαν ipad με ολα τα συν του android.. Στο 99% ειναι παντελώς αλαγκαριστη. Με τη κανονικη ρομ παντα ελεγα οτι παει λες και καιει καρβουνο. Το μονο μειον, χανεις το fingerprint sensor. Αλλο μειον εχει αυτο το setup? Καταναλωση μπαταριας? Υπερθερμανση? (Αν και τωρα εχει χειμωνιασει)? Το hancom office τρεχει κανονικα? (Η μονη σαμσουνγκ εφαρμογη που αξιζει) Wifi & bluetooth συνδεονται οπως πριν? Ξερεις αν η ρομ εγκαθισταται και στο 10.5 wifi? Η καλυτερη ταχυτητα ειναι λογω της ρομ, του κερνελ ή του οβερκλοκινγκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Αλλο μειον εχει αυτο το setup? Καταναλωση μπαταριας? Υπερθερμανση? (Αν και τωρα εχει χειμωνιασει)? Το hancom office τρεχει κανονικα? (Η μονη σαμσουνγκ εφαρμογη που αξιζει) Wifi & bluetooth συνδεονται οπως πριν? Ξερεις αν η ρομ εγκαθισταται και στο 10.5 wifi? Η καλυτερη ταχυτητα ειναι λογω της ρομ, του κερνελ ή του οβερκλοκινγκ? Κοιτα με το overclocking που κανω η κατανάλωση αυξάνεται. Πανω κατω κανα 5ωρο πρέπει να βγαζω οθονη. Αλλα δεν εχω τοσο πρόβλημα γιατι συχνα το δουλεύω και φορτιζω ταυτόχρονα. Εχει τοσες ρυθμίσεις ομως που μπορεις να παιξεις με την καταναλωση εφοσον σε ενδιαφέρει αυτο. Οσο ποιο γρήγορο το κανεις τόσο παραπανω καταναλώνει. Καθόλου overclocking να μη κανεις η rom είναι πολυ ποιο γρηγορη απ τη rom της Samsung. Απλα αν κανεις και overclocking απογειωνεται.. Η ρομ της Samsung ειναι καπου 1300 mb αν θυμάμαι καλα. Και αυτη ειναι 230+ nano gaps αλλα 90 mb. Ειναι 5.1.1 και οχι 5.0.2 της Samsung, ενω υπάρχει ηδη 6.0 που δουλεύει αλλα δεν την πρότεινω ακομα. Για το hancom, δεν το χρησιμοποιώ, δεν ξερω. Παντως απο 80 εφαρμογές 2-3 δε δουλευουν και αυτο οφείλεται προφανώς στο οτι δεν ειναι συμβατες με 5.1.1 Η ρομ υπάρχει και για το 10.5 wifi. Το wifi οχι απλα δουλευει αλλα ειναι και ποιο γρηγορο, οπως και το ίντερνετ γενικα. Οι σελίδες ανοίγουν γρηγορότερα. Για το Bluetooth παλι μη σε παρω στο λαιμο μου. Μια συσκευή που χρησιμοποιώ παντως δουλευει μια χαρα. Με overclocking υπάρχει μια μεγαλύτερη θερμοκρασία στην πλάτη αλλα δεν εχει θεμα. Δεν εχει κολησει ποτε ουτε reboot κλπ και εχω πανω xposed και πολλα plugin. Επίσης παιρνει τα γνωστα θεματα για όποιον εχει βαλει cm, όπου αλλαζεις ολο το ui. Το κανεις Samsun, lg, sony+10δες αλλα θεματα. Αμα χτυπησεις Cm 12 theme στο playstore θα καταλαβεις. Η καλυτερη ταχυτητα οφείλεται και στα 3, αλλα περισσότερο απο ολα στη ρομ. Εδω ειναι η ρομ για οποιον τον ενδιαφέρει http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom-pac-rom-testing-t3159481 Επειδή εχω βαλει ολες τις ρομ και όλους τους κερνελ, αυτη τη στιγμη της θεωρω συνολικά καλυτερη απο καθε αλλη. Με tsf chell launcher : http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-09-17_zpsnnn44hnn.png Ρυθμίσεις με ενα θεμα: http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-13-38_zpsnxsv4wo8.png Και πως αλλάζουν εντελώς (οπως και ολο το ui με αλλο θεμα) http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-08-00_zpsyadohldc.png Edited November 5, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ευχαριστω για την αναλυτικοτατη απαντηση. Ποσο καιρο εχεις εγκατεστημενη τη ρομ? Εννοω ποσους κυκλους φορτισης εχεις κανει για να δεις τη συμπεριφορα της? Παντως μου ανοιξες την ορεξη. Και κατι αλλο μιας και φαινεσαι πολυ πιο εξοικειωμενος στις καστομ ρομ απο εμενα. Εχεις πετυχει καποια ρομ που να υποστηριζει "σχεδιασμο" παραθυρων με χειρονομια αλα νοτε4? Να μπορουμε δηλαδη με "χειρονομια σχεδιασμου τετραγωνου" να εχουμε 2-3 εφαρμογες σε παραθεση αλλα να μην καταλαμβανουν πληρως την οθονη. Στο νοτε4 δεν εχει νοημα λογω μεγεθους οθονης αλλα το 10.5 θα το εφερνε πολυ κοντα στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Κοιτα με το overclocking που κανω η κατανάλωση αυξάνεται. Πανω κατω κανα 5ωρο πρέπει να βγαζω οθονη. Αλλα δεν εχω τοσο πρόβλημα γιατι συχνα το δουλεύω και φορτιζω ταυτόχρονα. Εχει τοσες ρυθμίσεις ομως που μπορεις να παιξεις με την καταναλωση εφοσον σε ενδιαφέρει αυτο. Οσο ποιο γρήγορο το κανεις τόσο παραπανω καταναλώνει. Καθόλου overclocking να μη κανεις η rom είναι πολυ ποιο γρηγορη απ τη rom της Samsung. Απλα αν κανεις και overclocking απογειωνεται.. Η ρομ της Samsung ειναι καπου 1300 mb αν θυμάμαι καλα. Και αυτη ειναι 230+ nano gaps αλλα 90 mb. Ειναι 5.1.1 και οχι 5.0.2 της Samsung, ενω υπάρχει ηδη 6.0 που δουλεύει αλλα δεν την πρότεινω ακομα. Για το hancom, δεν το χρησιμοποιώ, δεν ξερω. Παντως απο 80 εφαρμογές 2-3 δε δουλευουν και αυτο οφείλεται προφανώς στο οτι δεν ειναι συμβατες με 5.1.1 Η ρομ υπάρχει και για το 10.5 wifi. Το wifi οχι απλα δουλευει αλλα ειναι και ποιο γρηγορο, οπως και το ίντερνετ γενικα. Οι σελίδες ανοίγουν γρηγορότερα. Για το Bluetooth παλι μη σε παρω στο λαιμο μου. Μια συσκευή που χρησιμοποιώ παντως δουλευει μια χαρα. Με overclocking υπάρχει μια μεγαλύτερη θερμοκρασία στην πλάτη αλλα δεν εχει θεμα. Δεν εχει κολησει ποτε ουτε reboot κλπ και εχω πανω xposed και πολλα plugin. Επίσης παιρνει τα γνωστα θεματα για όποιον εχει βαλει cm, όπου αλλαζεις ολο το ui. Το κανεις Samsun, lg, sony+10δες αλλα θεματα. Αμα χτυπησεις Cm 12 theme στο playstore θα καταλαβεις. Η καλυτερη ταχυτητα οφείλεται και στα 3, αλλα περισσότερο απο ολα στη ρομ. Εδω ειναι η ρομ για οποιον τον ενδιαφέρει http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/rom-pac-rom-testing-t3159481 Επειδή εχω βαλει ολες τις ρομ και όλους τους κερνελ, αυτη τη στιγμη της θεωρω συνολικά καλυτερη απο καθε αλλη. Με tsf chell launcher : http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-09-17_zpsnnn44hnn.png Ρυθμίσεις με ενα θεμα: http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-13-38_zpsnxsv4wo8.png Και πως αλλάζουν εντελώς (οπως και ολο το ui με αλλο θεμα) http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_2015-11-05-16-08-00_zpsyadohldc.png Την Ironrom που ειναι TW S2 based την εχεις δοκιμασει? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Την Ironrom που ειναι TW S2 based την εχεις δοκιμασει? Οπως είπα τις εχω δοκιμάσει ολες, δεν ειναι και πολλές.. Η IronRom ηταν η προηγούμενη ρομ που χρησιμοποιουσα για μηνες. Συνήθως με το skyhigh kernel, και κανα μηνα τελευταία με τον δικο της ironkernel.. Και αυτη overclockαρισμενη τοσο cpu, gpu. Πολυ καλη, απροβληματιστη αν την βαλεις καλα. Όσο και η original. Αν θέλεις ui Samsung, και να ειναι ιδια οσο γίνεται στην original, βαζεις αυτη. Προσωπικά επειδη δεν υπαρχει σοβαρή light, ειχα αφαιρεσει και ενα καρο πράγματα μιας και ασχολούμαι κατι χρόνια με android, οποτε την εκανα γρηγοροτερη. Καπου εχω φωτο στο threat εκει ( εχω και εκει όνομα sosimple) με μια μεγάλη λιστα απο οτι αφαιρεσα, μιας και μου το ζητησαν. Ποιο γρηγορη είναι η powerrom αλλα εχει πρόβληματα, δεν την προτεινω. Αλλα το smoothness της pacman δεν το εχει. Πχ στην pacman οταν πατας το multitasking να βγαλει τι εφαρμογές τρέχου, αανοίγει ακαριαία. Στις Samsungbased θελει μμισο δευτερόλεπτο. Δυστυχώς αυτο συμβαίνει σε παρα πολλα αλλα πράγματα.. Στον φιλο που με ρωταει παραπανω, καμια βδομάδα εχω την pacman. Καιει σίγουρα παραπάνω μπαταρία απο την Original ή πχ απο την ironrom. Δυστυχώς δε γίνεται και ταχυτητα και μπαταρία, πρεπει να επιλέξεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Αυτο που ρωτας σαν το note 4, δεν το ξερω. Δεν ειχα ποτε οποτε δεν κατάλαβα ακριβώς τι κανει το note. Παντως μου ηρθε στο μυαλο αυτο που κανει ο tsf shell όπου πχ διαλεγεις σχεδιαζοντας στην οθονη ποια εικονιδια θες, και τα πας οπου θες. Δε νομιζω να θες αυτο, αλλα αυτο μου θύμισες. Edited November 6, 2015 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Οταν λεω πολλαπλα παραθυρα εννοω περιπου κατι τετοιο. Στο νοτε4 μπορεις να ανοιξεις πολλα τετοια παραθυρα, αν και στη μικρη οθονη του νοτε4 δεν εχει νοημα να ανοιξεις πανω απο 2-3. Στο 10.5 ομως θα μου ελυνε τα χερια. Αν λοιπον παρει κατι τετοιο το ματι σου σε καποια καστομ ρομ πρακαλω ενημερωσε με. Θα την φλασαρω το επομενο λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Αν θες κατι τετοιο..... http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-07-08-18-37-23_zpsomlg1hpo.jpg Βαλε χρονομετρο....:p:p http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-s/development/prerooted-stock-touchwiz-rom-t2973107 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά, εγώ το εχω κρατήσει χωρίς root ακόμα. Έκανα τον προηγούμενο μήνα αναβάθμιση κανονικά μέσω software update στην 5.0.2 αλλά έκτοτε μου βγάζει διαφημίσεις google στη μέση του πουθενά ακόμα και οταν δεν κάνω τίποτε.. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Έχω δοκιμάσει με spam remover, με antivirus, κλπ. αλλα τίποτα.. Δεν ξέρω τι να κάνω.. Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts