giannisxr Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ με την 1447 έκανα κάποια βήματα για να διορθώσω τα push και πλέον σε μεγάλο βαθμό μου λειτουργούν 1.εβγαλα τις εφαρμογές που θέλω να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το security 2.το ίδιο και από το clean Master 3. ρυθμίσεις συστήματος - κέντρο ειδοποιήσεων - app manager notification - prioritize app notifications - βάζεις τις εφαρμογές που θες για να έρχονται ειδοποιήσεις 4. Κατεβασα το push notifications fix root και έβαλα τις τιμές του κινητου Προς το παρόν αυτά μέχρι να βγει κάποια καλύτερη ρομ που να τα διορθώνει όλα. Υπομονή θέλει και να μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε παίρνουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos-s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μωρέ άλλο το whatsapp και άλλο το whats up :D :D Το ξερω :) Απλα ειχαν αναφερει καποιοι οτι δεν τρεχει το what's up (της cosmote εννοω) παλαιοτερα, αν δεν κανω λαθος. Οπως τωρα δεν τρεχει ας πουμε το application της χρυσης ευκαιριας :) Ειμαι ακομα στα πειραματα σε λιγο θα εχω καλυτερη αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo100 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 άκυρο. τα σέταρα όλα. θα ήθελα μόνο να μου πειτε τα default Max Vol του normal mode, headset mode, loudSpeaker mode και Headset_Loudspeaker Mode. Μόνο τα Max Vol θέλω παιδιά. αν κάποιος μπορει.. default Max Vol του normal mode 160 headset mode 120 loudSpeaker mode 116 Headset_Loudspeaker Mode headset 120 speaker 148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το κινητο αυτο σχεδον σε ολα τα κινεζομαγαζα οπως και στο gsmarena διαβαζω πως παιρνει ως 32gb sd card. Εχει δοκιμασει κανεις με 64 να μου πει αν ειχε καποιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ναι. Bρίσκεις τα Roboto-Regular fonts και τα βάζεις σαν προεπιλογή στη γραμματοσειρά του Themecenter. Με ποια 1447 το ζήτησες, Αγγλοκινέζικη ή multilanguage; H Αγγλοκινέζικη δεν είναι root. Απο μονο του το vickmall ελεγε οτι βαζει την 1447 multilanguage,υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω εγω ποια απο τις δύο είναι? Πάντως το μενού είναι στα ελληνικά και κάποια υπομενού στα αγγλικά.Με το αν είναι ροοτ ή όχι ξέρεις κάτι να μου πείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το κινητο αυτο σχεδον σε ολα τα κινεζομαγαζα οπως και στο gsmarena διαβαζω πως παιρνει ως 32gb sd card. Εχει δοκιμασει κανεις με 64 να μου πει αν ειχε καποιο προβλημα; Ναι λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το έχω και εγώ από vickmall. Άλλαξα τα fonts με τις οδηγίες του βίντεο. Έκανα τη ρύθμιση για να έχω σωστή αναγνώριση κλήσης: Για το ρουτ ενώ είχε την εφαρμογή superuser, για κάποιο λόγο δεν έπαιρνε δικαιώματα. Πέρασα custom recovery με τις οδηγίες του kandilak, από εκεί φλάσαρα supersu και ολα οκ. Για να αλλαξω τα fonts πρεπει να ειμαι ροοτ; Μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται το custom recovery? Καπου το ειχα διαβασει οτι superuser εχει προβλημα και προτεινοταν το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrfeasGR Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 (edited) Αν μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες καλό θα ήταν, επειδή βλέπω ότι την εφαρμογή lenovo camera την προτείνουν και την περιλαμβάνουν διάφοροι devs σε rom για άλλες συσκευές, Βέβαια μια δοκιμή ποτέ δε βλάπτει η διαφορα που ειδες ηταν στο auto η με δικες σου ρυθμισεις ??ρωταω διοτι δυο τρια αλλα που δοκιμασα ειδα οτι το μαμα ειναι το ιδιο αν οχι καλυτερο και ποιο ευκολο . Θα δοκιμασω εξω τα δυο που εβαλες διοτι εντος σπιτιου δεν βρηκα διαφορα καμια (στο auto παντα ) αυτο για διαφορετικες περιστασεις πως το ενοεις ??δηλ.που ειναι καλη η μια και που η αλλη ευχαριστω Lenovo camera built-in app Μου άρεσε HDR mode Panorama/MAV/Macro Smart lighting feature στην εμπροσθια καμερα Γενικά οι φωτογραφίες απο κοντινή απόσταση είναι πολύ καλές και ρεαλιστικές (sharp) με ωραία χρωματα. Διαφορά σε τέτοιου είδους φώτογραφίες είδα πιο πολύ με το camera zoom fx που ζωντανεύει λίγο παραπάνω τα χρώματα. Αυτό φαίνεται εύκολα με φωτογραφίες που έχουν σαν κύριο χρώμα το κόκκινο. (πχ τριαντάφυλλα, κόκκινα κεριά, ένα τζάκι ) Δεν μου άρεσε Η μεταβολή της φωτεινότητας και των χρωμάτων. H νυχτερινές λήψεις χαρακτηριζονται "noisy", κάτι που τα δύο παρακάτω apps προσπαθούν να μειώσουν. DSLR Camera Pro Μου άρεσε Πόσο εύκολα μπορεις να αλλάξεις τις ρυθμισεις του autofocus(S-AF, C-AF, PRE AF, AF) όπως και του exposure, και πόσο αποτελεσματικό ειναι. Το focus στις νυχτερινές λήψεις με flash Professional interface Camera ZOOM FX Μου άρεσε Πολύ ζωντανά χρώματα HDR + Flash Hardware Twearking επιλογές effects filters και βελτιώσεις (Phi grid) PS: δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει το voice capture του lenovo built-in app, παντως η κινέζικη λέξη που πρέπει να προφέρουμε για να τραβήξει την φώτο είναι " 茄子" που προφέρεται Qiézi (τσιεζού :lol: ) , στα αγγλικά μετραφράζεται eggplant (μελιτζάνα) :lol: έχει πολύ γέλιο αν είσαι με παρέα πάντως :p PS2: έχω ανεβάσει ένα στο youtube με camera test, με δικές μου ρυθμίσεις, αν σε κάποιον αρέσει μπορω να κάτσω και να τις γράψω εδώ :) :) default Max Vol του normal mode 160 headset mode 120 loudSpeaker mode 116 Headset_Loudspeaker Mode headset 120 speaker 148 Σ'ευχαριστώ! :happy: Edited January 20, 2015 by OrfeasGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Για να αλλαξω τα fonts πρεπει να ειμαι ροοτ; Μπορεις να μου πεις πως ακριβως γινεται το custom recovery? Καπου το ειχα διαβασει οτι superuser εχει προβλημα και προτεινοταν το supersu Θα τα βρεις όλα στο πρώτο ποστ του νήματος. Εγώ για εγκατάσταση TWRP custom Recovery, ακολούθησα τον οδηγό : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5718435#post5718435 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktax Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ...2o partition στην sd card κανουμε απο twrp η να το κανω με MiniTool Partition Wizard ?/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 ...2o partition στην sd card κανουμε απο twrp η να το κανω με MiniTool Partition Wizard ?/Τι το θες 2ο partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Lenovo camera built-in app Μου άρεσε HDR mode Panorama/MAV/Macro Smart lighting feature στην εμπροσθια καμερα Γενικά οι φωτογραφίες απο κοντινή απόσταση είναι πολύ καλές και ρεαλιστικές (sharp) με ωραία χρωματα. Διαφορά σε τέτοιου είδους φώτογραφίες είδα πιο πολύ με το camera zoom fx που ζωντανεύει λίγο παραπάνω τα χρώματα. Αυτό φαίνεται εύκολα με φωτογραφίες που έχουν σαν κύριο χρώμα το κόκκινο. (πχ τριαντάφυλλα, κόκκινα κεριά, ένα τζάκι ) Δεν μου άρεσε Η μεταβολή της φωτεινότητας και των χρωμάτων. H νυχτερινές λήψεις χαρακτηριζονται "noisy", κάτι που τα δύο παρακάτω apps προσπαθούν να μειώσουν. DSLR Camera Pro Μου άρεσε Πόσο εύκολα μπορεις να αλλάξεις τις ρυθμισεις του autofocus(S-AF, C-AF, PRE AF, AF) όπως και του exposure, και πόσο αποτελεσματικό ειναι. Το focus στις νυχτερινές λήψεις με flash Professional interface Camera ZOOM FX Μου άρεσε Πολύ ζωντανά χρώματα HDR + Flash Hardware Twearking επιλογές effects filters και βελτιώσεις (Phi grid) PS: δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει το voice capture του lenovo built-in app, παντως η κινέζικη λέξη που πρέπει να προφέρουμε για να τραβήξει την φώτο είναι " 茄子" που προφέρεται Qiézi (τσιεζού :lol: ) , στα αγγλικά μετραφράζεται eggplant (μελιτζάνα) :lol: έχει πολύ γέλιο αν είσαι με παρέα πάντως :p PS2: έχω ανεβάσει ένα στο youtube με camera test, με δικές μου ρυθμίσεις, αν σε κάποιον αρέσει μπορω να κάτσω και να τις γράψω εδώ :) :) Σ'ευχαριστώ! :happy: Καλησπέρα. Για το βίντεο ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς? Και αν μπορείς πες μου και ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannis50 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Lenovo camera built-in app Μου άρεσε HDR mode Panorama/MAV/Macro Smart lighting feature στην εμπροσθια καμερα Γενικά οι φωτογραφίες απο κοντινή απόσταση είναι πολύ καλές και ρεαλιστικές (sharp) με ωραία χρωματα. Διαφορά σε τέτοιου είδους φώτογραφίες είδα πιο πολύ με το camera zoom fx που ζωντανεύει λίγο παραπάνω τα χρώματα. Αυτό φαίνεται εύκολα με φωτογραφίες που έχουν σαν κύριο χρώμα το κόκκινο. (πχ τριαντάφυλλα, κόκκινα κεριά, ένα τζάκι ) Δεν μου άρεσε Η μεταβολή της φωτεινότητας και των χρωμάτων. H νυχτερινές λήψεις χαρακτηριζονται "noisy", κάτι που τα δύο παρακάτω apps προσπαθούν να μειώσουν. DSLR Camera Pro Μου άρεσε Πόσο εύκολα μπορεις να αλλάξεις τις ρυθμισεις του autofocus(S-AF, C-AF, PRE AF, AF) όπως και του exposure, και πόσο αποτελεσματικό ειναι. Το focus στις νυχτερινές λήψεις με flash Professional interface Camera ZOOM FX Μου άρεσε Πολύ ζωντανά χρώματα HDR + Flash Hardware Twearking επιλογές effects filters και βελτιώσεις (Phi grid) PS: δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει το voice capture του lenovo built-in app, παντως η κινέζικη λέξη που πρέπει να προφέρουμε για να τραβήξει την φώτο είναι " 茄子" που προφέρεται Qiézi (τσιεζού :lol: ) , στα αγγλικά μετραφράζεται eggplant (μελιτζάνα) :lol: έχει πολύ γέλιο αν είσαι με παρέα πάντως :p thanks ,θα δοκιμασω εξω σημερα να δω,παντως με την camera fv-5 δεν ειδα διαφορα το δε cinema της fv-5 ειχε κολληματα στην αναπαραγωγη του οποτε το εβγαλα :) τωρα με την κινεζικη εντολη ??δεν εχω πετυχει την προφορα :lol:μαλλον διοτι δεν ανοιγει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ναι λειτουργεί κανονικά. Ειναι δηλαδη γρηγορο κτλ; Απολυτως κανενα προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vladimirus Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Καλησπέρα, τις προηγούμενες ημέρες εγκατέστησα την VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay και όλα καλά. Μαζί εγκαταστάθηκαν και το twitter και το caller id τα οποία τόσο το AVG όσο και το mcafee τα βρίσκουν ως απειλές. Επίσης το weather service. To θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποεγκαταστήσω το twiter ή το caller id γιατί μου βγάζει "ανεπιτυχής αποεγκατάσταση". Εγώ δεν εγκατέστησα κάποιο από τα 3 apps. Το weather service τι είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ειναι δηλαδη γρηγορο κτλ; Απολυτως κανενα προβλημα; Δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τι εννοείς με το αν είναι γρήγορο; Αν πάρεις μια πολύ αργή microsd λογικά ναι θα είναι αργό σε σχέση με το αν πάρεις μια γρήγορη microsd. Το πόσα GB είναι η κάρτα δεν παίζει κανένα ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoneman45 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τι εννοείς με το αν είναι γρήγορο; Αν πάρεις μια πολύ αργή microsd λογικά ναι θα είναι αργό σε σχέση με το αν πάρεις μια γρήγορη microsd. Το πόσα GB είναι η κάρτα δεν παίζει κανένα ρόλο. Εννοω αν κολλαει κτλ, αλλωστε ολες οι 64ες microsd που ειδα ειναι class 10. Καποιος λογος δεν υπαρχει που λενε ενα οριο οι εταιριες για τις συσκευες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Βρήκα στο ισπανικό forum ένα θέμα όπου ο τύπος δίνει μια λίστα με εφαρμογές που μπορείς να παγώσεις. Δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν το τηλέφωνο παρουσιάσει πρόβλημα σταθερότητας. http://www.movilesdualsim.com/tema/limpieza-de-aplicaciones-en-vibeui-2-0.86219/ http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-19-47-887-jpeg.65809/x.pagespeed.ic.JZB1z5mWe6.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-02-147-jpeg.65810/x.pagespeed.ic.MFtkjLJ0i9.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-13-196-jpeg.65811/x.pagespeed.ic.JrX0U8RW9Y.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-23-385-jpeg.65812/x.pagespeed.ic.xzVhchO4kf.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-32-907-jpeg.65813/x.pagespeed.ic.oFIMajozd-.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-46-730-jpeg.65814/x.pagespeed.ic.WGCPOggepp.webp http://www.movilesdualsim.com/attachments/screenshot_2014-11-06-13-20-54-567-jpeg.65815/x.pagespeed.ic.tTCIjuTM6h.webp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vladimirus Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Για να καταλάβω καλύτερα..... αν μέσα από το VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay.zip μέσα από τον φάκελο system\app έσβηνα τα .apk που δεν ήθελα να εγκατασταθούν και μετά φλάσαρα......θα είχα πρόβλημα ; Επίσης τώρα βλέπω ότι δεν μπορώ να ενημερώσω το clean master (ούτε να το απεγκαταστήσω) γιατί λέει έχω international κινέζικη version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Για να καταλάβω καλύτερα..... αν μέσα από το VIBEUI_V2.0_1447_MultiRootPlay.zip μέσα από τον φάκελο system\app έσβηνα τα .apk που δεν ήθελα να εγκατασταθούν και μετά φλάσαρα......θα είχα πρόβλημα ; Επίσης τώρα βλέπω ότι δεν μπορώ να ενημερώσω το clean master (ούτε να το απεγκαταστήσω) γιατί λέει έχω international κινέζικη version. Για κάποιες εφαρμογές μπορείς να το κάνεις αλλά για άλλες όχι (μην με ρωτήσεις ποιες μπορείς και ποιες όχι). Το "κινέζικο" clean master μπορείς να το απεγκαταστήσεις με link2sd, titanium backup κλπ. εφόσον είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το δικό μου το πείρα με την vibeui_v2.0_1447_7.39.1_dev_a806 από vickmall : Α. με ποιον τρόπο μπορώ να δω αν είναι ροοτ?(το rootchecker μου γραφει ότι ΄΄ this device does not have root Access'') Β. Τα font για να τα φτιάξω πρέπει η συσκευή να είναι ροοτ? Το βιντεο που δείχνει τις οδηγίες δείχνει κάποιους φακέλουσ που εγώ δεν μπορώ να τους βρώ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Κατέβασα από theme center κάποια lockscreen αλλά δε μπορώ να βρω πως θα τα βάλω. Καμία ιδέα? Το βρήκα αλλά δε γινόταν να σβήσω το ποστ μου για πες πωσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελικά, καταλήξαμε για το αν τα 13 μεγαπίξελ της κάμερας είναι αληθινά ή interpolation; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Το δικό μου το πείρα με την vibeui_v2.0_1447_7.39.1_dev_a806 από vickmall : Α. με ποιον τρόπο μπορώ να δω αν είναι ροοτ?(το rootchecker μου γραφει ότι ΄΄ this device does not have root Access'') Β. Τα font για να τα φτιάξω πρέπει η συσκευή να είναι ροοτ? Το βιντεο που δείχνει τις οδηγίες δείχνει κάποιους φακέλουσ που εγώ δεν μπορώ να τους βρώ A. Αν το λέει το root checker... έτσι θα είναι. B. Ναι, πρέπει να είσαι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 A. Αν το λέει το root checker... έτσι θα είναι. B. Ναι, πρέπει να είσαι rooted. Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι root για να φτιάξεις την εμφάνιση των ελληνικών στην notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Όχι, δεν χρειάζεται να είσαι root για να φτιάξεις την εμφάνιση των ελληνικών στην notification bar. Ετσι κατάλαβα και εγώ απλά για να μου δείχνει τους φακέλους του βίντεο πρέπει να έχω τον es explorer.Θα το κάνω και βλέπουμε Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Αλλη μια ερώτηση, το cakimprarisma της μπαταρίας γίνεται όταν το κινητό είναι κάτω απο 15 % και απο την διαχείρηση ενέργειας αποτι διάβασα ,,έλα όμως εγώ που δεν το βρίσκω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts