Jump to content

teo100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teo100

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

teo100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. teo100

    OnePlus 3T

    Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος από σήμερα ενός 3Τ και εγω, αγορασμένο από Κίνα .Ελπίζω στη βοήθειά σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.
  2. Από το Ισπανικό φόρουμ , είναι αυτή η ρομ του kandilak ή κάποια άλλη 1536 ? http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-lenovo-vibeui_v2-0_1536_a806-multi-lenguaje.141055/
  3. Επανέρχομαι στην ερώτηση που έκανα πριν κάποια post , στην εφαρμογή Music, ενώ παίζει κανονικά το τραγούδι, όταν κάνεις search για πληροφορίες και εξώφυλλα στο ίντερνετ μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το WI FI παρότι αυτό έχει ήδη συνδεθεί.Το ίδιο και με τα Data.Καμμιά ιδέα? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Rom η του kandilak. Είναι μήπως πρόβλημα της 1536 ή του δικού μου τηλεφώνου γιατί το ίδιο γίνεται και με τις rom του Ισπανικού φόρουμ που δοκίμασα.
  4. Ένα προβληματάκι που εντόπισα τελευταια, στην εφαρμογή Music, ενώ παίζει κανονικά το τραγούδι, όταν κάνεις search για πληροφορίες και εξώφυλλα στο ίντερνετ μου βγάζει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το WI FI παρότι αυτό έχει ήδη συνδεθεί.Το ίδιο και με τα Data.Καμμιά ιδέα? Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Rom η του kandilak.
  5. Υπάρχει κατι αντιστοιχο? Εχεις να μου προτείνεις κάποια?
  6. Μιά ερωτησούλα αν και νομιζω οτι έχει ξαναγίνει. η ρομ του kandilak μπορεί να λειτουργήσει - φλασσαρισθεί σε Α 808Τ ?
  7. Θα ήθελα τη άποψή σας γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιό απο τα δυο να παραγγείλω. Α. http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-note-2-4g-td-lte-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Β. http://www.minideal.net/dual-sim-original-xiaomi-hongmi-redmi-note-2s-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-2-0ghz-64-bit-2gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-hd-ips-13-0mp-3060mah.html ποιό είναι το κατάλληλο για Ελλάδα? ή αν το παραγγείλω από Vickmall δώστε μου ενα link του κατάλληλου (4 G κ.λ.π). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. Kandilak ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για το κόπο, το χρόνο και τη βοήθεια που προσφέρεις σε όλους εμάς.
  9. Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα το εξής : 1.clean install την rom (1516) 2.Κάποια στιγμή ζήτησε update από google store. Εκανα τις ενημερώσεις στις εφαρμογές ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ GOOGLE ,είχε γραψει ο φίλος jazzfrequency στό post #6908 της 15 Αύγ. 2015, 16:35 . Από τότε η οθόνη δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ .Το τεστάρω 5 μέρες τώρα και δεν το ξανάκανε,οπότε πιστεύω οτι δεν είναι θέμα της ROM ή Hardware.
  10. Στη περ'ιπτωσή μου γίνεται ξαφνικά οταν είναι ανοικτή οθόνη είτε γράφοντας μνμα ή με μια εφαρμογή ή οτιδήποτε άλλο
  11. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Αντιμετωπίζω και εγω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα. Ξαφνικά μειώνεται η φωτεινότητα την οποία έχω στο φουλ. Μετακινω το δείκτη για να μειωθεί η φωτεινότητα προς τα αριστερα αλλα αντι να μειωθεί επανέρχεται στο κανονικό. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα .
  12. Εκανα ο,τι ακριβώς είπες και μέχρι στιγμής δείχνει ο.κ. Το tHEME CENTER έκανε και αναβάθμιση. Μια παρατήρηση μόνο όταν μπουτάρει το κινητό δεν έχει ήχο. Εκανα τα εξής μετά τις οδηγίες σου 1.εγκατέστησα τη ρομ 2.update su ,wipe τη dalvik 3.reboot. Μεχρι εδω είχε ήχο. 4.επαναφορα data 5.reboot χωρίς ήχο. τα φώτα σου.
  13. Εκανα αλλά όπως είπα και πιο πάνω τπτ. Αν βοηθάει πριν την δική σου ρομ είχα κάνει εγκατάσταση τη τελευταία MUI για να τη δω.
  14. Το έκανα αλλά μια απο τα ίδια. Τελικά έκανα απεγκατάσταση το Theme center και ξανα εγκατάσταση ως apk.Παραδόξως δουλεύει μέχρι τώρα. Το Security center εξακολουθεί τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να τα βρω σε .apk kai zip μορφή για εγκατάσταση η εκ νέου φλασάρισμα?
×
×
  • Create New...