Jump to content

phoneman45

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by phoneman45

  1. Χρήσιμες και αναλυτικές οι πληροφορίες σχετικά με GLS, αλλά τι ισχύει σχετικά με την DPD? Επίσης απότι κατάλαβα τις ευρωπαϊκές αποστολές της GLS μόλις φτάσουν στην Ελλάδα πάντοτε τις αναλαμβάνει η ACS, σωστά?
  2. Ξέρει κανείς τι ισχύει σχετικά με τις μεταφορικές GLS και DPD για αποστολές ΕΝΤΟΣ ΕΕ (όχι δήλαδη όχι από Κίνα κτλ) ??
  3. Εννοω αν κολλαει κτλ, αλλωστε ολες οι 64ες microsd που ειδα ειναι class 10. Καποιος λογος δεν υπαρχει που λενε ενα οριο οι εταιριες για τις συσκευες;
  4. Ειναι δηλαδη γρηγορο κτλ; Απολυτως κανενα προβλημα;
  5. Το κινητο αυτο σχεδον σε ολα τα κινεζομαγαζα οπως και στο gsmarena διαβαζω πως παιρνει ως 32gb sd card. Εχει δοκιμασει κανεις με 64 να μου πει αν ειχε καποιο προβλημα;
  6. Την 1η φορα που γινεται φορτιση ειναι καλο να μενει μερικες ωρες παραπανω αφου φθασει 100% η οχι; Επισης εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο music player (με εμφανιση lyrics κατα προτιμηση) γτ αυτος της λενοβο ειναι απαραδεκτος;
  7. Το παρελαβα σημερα απο minideal φλασαρισμενο ηδη και εκανα αναβαθμιση στην 1447 απο την 9432, ολα καλα αποτι βλεπω, αλλα στην 9432 ειχε κατι χρησιμα προγραμματακια που δεν υπαρχουν πια οπως ενα καλο file manager, ξερει κανεις τα υπολοιπα που ειχε με το ονομα τους η εναλλακτικα αντιστοιχα;
  8. Ρε παιδιά, όταν το αγοράζεις δεν εχει ήδη πάνω του screen protector?
  9. Γιατί έγινε αυτό? Απέτυχε στην ελληνική αγορά ή και παγκοσμίως? Καπώς περίεργο μου φαίνεται επειδή στο topic εδω εχει 262 σελιδες, που σημαίνει ότι δεν πέρασε απαρατήρητο.
  10. Στη vodafone τωρα τι τιμη εχει? Απο την στιγμη που ηταν αποκλειστικοτητα της vodafone να υποθεσω πως ουτε η wind το πουλησε ποτε.
  11. Οκ τοτε. Δηλαδη ηταν λαθος το αρχικο ποστ toy R.I.P.
  12. Ξέρετε ποια καταστήματα το έχουν διαθέσιμο αυτή την εποχή? Γιατί ο Γερμανός και το Πλαίσιο δεν το πουλάνε.
  13. Δοκιμασες να κανεις playback τα hd βιντεο που εκανες record με το κινητο η και αλλα βιντεο hd που κατεβασες απο καπου(απο το youtube ας πουμε)?
  14. Γειά σας. Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Vivaz στις επόμενες μέρες. Έχω όμως μερικές ερωτήσεις: 1. Κάνει playback hd βιντεο?? Κανονικά πρέπει αφού κάνει hd recording πρέπει να κάνει και hd playback. Αλλά στην πρώτη σελίδα ο R.I.P. ανέφερε οτι κάνει playback αρχεία μέχρι 640x480 pixels. Αυτό ειναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί το θέλω κυρίως για να κανω playback hd βίντεο που κατεβάζω από το youtube. 2. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει μπορεί να τα αποθηκεύει κατευθείαν στην κάρτα μνήμης?
×
×
  • Create New...