Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες υπαρχει καποιος που να εχει βαλει προσφατα την 1439 (που εχει μονο Αγγλικο μενου) απο το http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-mod-lenovo-a806-vibeui-2-0-1439-25-09-14-android-4-4-2-por-tiode-y-manowaracero.83100/ ??

παει καλα χωρις τα προβληματα που εχει η πληρωτεα με τα 2$ του needrom ??

το GPS δουλευει οκ γιατι ειδα οτι λεει οτι το εχουν παραμετροποιησει για ισπανια.

οποιος την τεσταρε ας μας πει δυο λογια για την συγκεκριμενη πως παει.

Φιλε katagias αν εχεις νεοτερα δωσε καμια ενημερωση :)

Μια χαρά προς το παρών. Απενεργοποίησα και το security με το titanium γιατί μου φάνηκε ανούσιο και ενοχλητικό.

GPS δεν δοκίμασα να σου πω την αλήθεια...

Καλημέρα. Τη βοήθεια σας παρακαλώ σε όποιον ξέρει. Έχω το τηλ με κάρτα Q η οποία είναι σε περιαγωγή στη Wind ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ το μήνυμα που μου βγάζει κάθε φορά που πάω να κάνω κλήση ότι η κάρτα βρίσκεται σε περιαγωγή;

Καλησπέρα στην παρέα!

Το κινητό το έχω 3 μέρες και έχω να πω τα εξής:

1) Έχω απενεργοποιήσει με τιτανιουμ το security και δεν μου σπάει τα νεύρα πια, και έχει απενεργοποιηθεί για τα καλά! Γενικά ότι δεν ήθελα, το πάγωσα, δεν το έσβησα για να δω μήπως δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Πάγωσα και το theme center για να μην κρασάρει η αλλαγή ταπετσαρίας :)

2) Τα Ελληνικά είναι λίγο περίεργα στο notification center, όταν έχω κλήση ή μήνυμα ή οτιδήποτε, είναι λίγο αραιά! Στις ρυθμίσεις άλλα είναι αγγλικά άλλα ελληνικά, όπως να ναι!

3) Δεν κρασάρει απολύτως τίποτα, εκτός όταν πάω για αναβάθμιση λογισμικού (το παρήγγειλα multilanguage)

4) Έβαλα go sms και ότι και να έκανα, μου έβγαζε 2 ειδοποιήσεις στα μηνύματα (μαμίσια και go sms). Τα είχα ξετικάρει όλα από την μαμίσια για ειδοποιήσεις αλλά εκεί αυτό, βαρούσε! Τελικά το απενεργοποίησα από ρυθμίσεις - εφαρμογές - ειδοποιήσεις (κάπως έτσι)

5) Όλες οι επαφές που συγχρονίστηκαν από την google, τις έβλεπε σαν VIP. Τι είναι αυτό? Όταν το έχεις στην δόνηση και σε καλούν, δονάει για 10 δευτερόλεπτα και μετά μπαίνει στο δυνατό!! Τις μετέφερα στο κιν και όλα κομπλε.

6) Μου την σπάει που στην οθόνη κλειδώματος αν κάνεις δεξιά ή αριστερά το δάχτυλο, αλλάζει φόντο...κλειδώνει κάπως??

Το κινητό δεν το έχω αλλάξει ρομ, είναι όπως το πήρα και για την ακρίβεια την VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806!

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπέρα. Παρέλαβα και γώ πριν 3 μέρες το δικό μου από To2c. Έχω μέχρι στιγμής δοκιμάσει την rom που είχε περασμένη το To2c (Multilanguage+gapps+root) , την rom του Tiode από το ισπανικό forum (Multilanguage αλλά χωρίς ελληνικά+gapps+root), την Rom του Baralajbi (2$) από το needrom (multilanguage+gapps+root), και έχω καταλήξει στην τελευταία official 1441 (Αγγλικά - Κινεζικά) την οποία έχω ρουτάρει και πέρασα και τα gapps και ελληνικά με το Morelocale 2 το οποίο "γυρίζει" της εγκατεστημένες εφαρμογές στα ελληνικά (όσες υποστηρίζουν ελληνική γλώσσα) αλλά το κύριο menu ρυθμίσεων μένει στα αγγλικά το οποίο , σε αρκετά σημεία , για μένα είναι περισσότερο κατανοητό από το μεταφρασμένο που είχαν οι multilanguage rom.

Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισα με όλες τις rom είναι ότι οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν ενημέρωση τοποθεσίας μόνο μέσω gps το οποίο παρεμπιπτόντως δουλεύει εξαιρετικά και γρήγορα . Απλή ενημέρωση τοποθεσίας μέσω δικτύου δεν καταφέρνω να κάνω.

Ψάχνομαι για να βρω λύση στο πρόβλημα αλλά δεν :( . Βασικά δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις τίποτα για AGPS. Μπήκα σε Engineer mode όπου βρήκα ρυθμίσεις για AGPS αλλά δεν έχω ιδέα τι να πειράξω εκεί.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε αν το πρόβλημα αυτό υφίσταται.

Edited by kandilak

Ρυθμίσεις τοποθεσίας, και επέλεξε την πρώτη επιλογή νομίζω που λέει για τοποθεσία από δίκτο+gps

Καλησπέρα. Παρέλαβα και γώ πριν 3 μέρες το δικό μου από To2c. Έχω μέχρι στιγμής δοκιμάσει την rom που είχε περασμένη το To2c (Multilanguage+gapps+root) , την rom του Tiode από το ισπανικό forum (Multilanguage αλλά χωρίς ελληνικά+gapps+root), την Rom του Baralajbi (2$) από το needrom (multilanguage+gapps+root), και έχω καταλήξει στην τελευταία official 1441 (Αγγλικά - Κινεζικά) την οποία έχω ρουτάρει και πέρασα και τα gapps και ελληνικά με το Morelocale 2 το οποίο "γυρίζει" της εγκατεστημένες εφαρμογές στα ελληνικά (όσες υποστηρίζουν ελληνική γλώσσα) αλλά το κύριο menu ρυθμίσεων μένει στα αγγλικά το οποίο , σε αρκετά σημεία , για μένα είναι περισσότερο κατανοητό από το μεταφρασμένο που είχαν οι multilanguage rom.

Το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισα με όλες τις rom είναι ότι οι εφαρμογές μπορούν να κάνουν ενημέρωση τοποθεσίας μόνο μέσω gps το οποίο παρεμπιπτόντως δουλεύει εξαιρετικά και γρήγορα . Απλή ενημέρωση τοποθεσίας μέσω δικτύου δεν καταφέρνω να κάνω.

Ψάχνομαι για να βρω λύση στο πρόβλημα αλλά δεν :( . Βασικά δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις τίποτα για AGPS. Μπήκα σε Engineer mode όπου βρήκα ρυθμίσεις για AGPS αλλά δεν έχω ιδέα τι να πειράξω εκεί.

Παρακαλώ επιβεβαιώστε αν το πρόβλημα αυτό υφίσταται.

Σε ενα tablet παντως που ειχα αυτο ακριβως το προβλημα ( αλλη εκδοση android) λυθηκε οταν πειραξα και εκανα edit το host file.

Αν μπορεις να δεις αν το host file ειναι ιδιο σε αυτες τις rom.

Αν και ειμαι της γνωμης να δουμε αν καποιος αλλος το εχει διαπιστωσει - επιλυσει.

Βαλε καλυτερα και το λινκ απο την 1441 που εχεις κατεβασει.

Ρυθμίσεις τοποθεσίας, και επέλεξε την πρώτη επιλογή νομίζω που λέει για τοποθεσία από δίκτο+gps
Σε αυτή το έχω αλλά μόνο όταν είμαι σε ανοικτό εξωτερικό χώρο έχω αναγνώριση τοποθεσίας επειδή παίρνει την πληροφορία από το GPS.

Σε ενα tablet παντως που ειχα αυτο ακριβως το προβλημα ( αλλη εκδοση android) λυθηκε οταν πειραξα και εκανα edit το host file.

Αν μπορεις να δεις αν το host file ειναι ιδιο σε αυτες τις rom.

Αν και ειμαι της γνωμης να δουμε αν καποιος αλλος το εχει διαπιστωσει - επιλυσει.

Βαλε καλυτερα και το λινκ απο την 1441 που εχεις κατεβασει.

Η 1441 είναι εδώ.

Ένα update στην ερευνά μου. Βρήκα αυτόν τον οδηγό , προσπαθώντας να καταλάβω τι μπορώ να πειράξω σε Engineer mode πήγα στο σημείο που αναφέρει το AGPS και πάτησα το "GPS Reset W/O SI_REQ" . Μου έβγαλε το εξής μύνημα-σφάλμα "AGPS is disabled by settings" πράγμα το οποίο επαλυθεύει ότι το AGPS δεν είναι ενεργό στη συσκευή μου. Το πρόβλημα είναι πως το ενεργοποιώ αφού δεν υπάρχει κάπου στο menu ρυθμίσεων.

Σε αυτή το έχω αλλά μόνο όταν είμαι σε ανοικτό εξωτερικό χώρο έχω αναγνώριση τοποθεσίας επειδή παίρνει την πληροφορία από το GPS.

Η 1441 είναι εδώ.

Ένα update στην ερευνά μου. Βρήκα αυτόν τον οδηγό , προσπαθώντας να καταλάβω τι μπορώ να πειράξω σε Engineer mode πήγα στο σημείο που αναφέρει το AGPS και πάτησα το "GPS Reset W/O SI_REQ" . Μου έβγαλε το εξής μύνημα-σφάλμα "AGPS is disabled by settings" πράγμα το οποίο επαλυθεύει ότι το AGPS δεν είναι ενεργό στη συσκευή μου. Το πρόβλημα είναι πως το ενεργοποιώ αφού δεν υπάρχει κάπου στο menu ρυθμίσεων.

Για κατέβασε το GPS test από play store, νομίζω πως έχει μια επιλογή για ανανέωση του AGPS, δοκίμασε και αυτό να δεις αν αλλάξει τίποτα.

Για κατέβασε το GPS test από play store, νομίζω πως έχει μια επιλογή για ανανέωση του AGPS, δοκίμασε και αυτό να δεις αν αλλάξει τίποτα.

Τίποτα, μια απ'τα ίδια. Εσύ με ποια rom είσαι να την περάσω να ξαναδοκιμάσω. Εσένα κάνει κανονικά ενημέρωση τοποθεσίας όταν έχεις κλειστό το gps?

Και εγω τι οδιο θεμα ακριβως εχω δεν κανει ενημερωση τοποθεσιας με τιποτα. Για αυτο με το μηνυμα της περιαγωγης που εγραψα πιο πριν, ξερει κανεις τιποτα; Ειναι πολυ σπαστικο.

Απ'οτι φαίνεται κάτι μπλοκάρει τις εφαρμογές στο να πάρουν την AGPS πληροφορία. Το λέω αυτό γιατί το Cerberus μου δουλεύει κανονικά απ'οτι φαίνεται αλλά το Cerberus είναι διαχειριστής συσκευής και δεν το μπλοκάρει κάτι. Edited by kandilak

Σχετικά με την 1441, γενικά όταν έχεις μόνο Αγγλικά είναι όλα οκ, υπάρχουν και κινεζιές ή χαρακτήρες που πετάγονται από εφαρμογές?

Επίσης εάν βγάλουν ενημέρωση με ΟΤΑ εννοείται οτι χάνεται το root και το gapps? και πρέπει να ξαναγίνουν όλα.

Σε περίπτωση που δεν βάλουμε gapps, από οτι είδα μπορώ να βάλω μεμονωμένα Gmail, Calendar, σε αυτήν την περίπτωση θα μπορώ να κάνω συγχρονισμό επαφών από το gmail.

Επίσης ποιό store προτείνεται αντί του play?

Μιας που τα έχεις δοκιμάσει και όλα, πιστεύεις ότι η official 1441 είναι και η καλύτερη;

Υπάρχει κάποιος οδηγός για εμάς τους άσχετους για το πως μπαίνουν τα gapps?

Εδώ έχει τα πάντα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384622

Εχω βαλει και γω την 1439 του needrom με τα ελληνικα με τα 2$ εδω και μια βδομαδα και ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που φορουσε αφου δουλευουν οι εφαρμογες που δε δουλευανε.

Το power manager κανει καλη δουλεια..

Σημερα μου εβγαλε να κανω update στην 1441_DEV....

Στο update σβηνονται τα δεδομενα του κινητου;

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το κινητο..εχω μια απορια...η κεραια wifi ειναι δυνατη,ειστε ευχαριστημενοι??σε σχεση δηλαδη με αλλα κινητα που ειχατε πως ειναι το σημα??

επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το κινητο..εχω μια απορια...η κεραια wifi ειναι δυνατη,ειστε ευχαριστημενοι??σε σχεση δηλαδη με αλλα κινητα που ειχατε πως ειναι το σημα??

Average file...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κανεις το update δεν θα χει gapps νομιζω και σε μενα βγηκε η ενημερωση. Μπορεις να κανεις screenshot? Εμενα δεν δουλευει λεει το ui συστηματος.

Μιας που τα έχεις δοκιμάσει και όλα, πιστεύεις ότι η official 1441 είναι και η καλύτερη;

Πιστεύω ότι οι πειραγμένες rom που έχουν περασμένες οι κινέζοι sellers είναι όλες για πέταμα. Το root που έχουν κάνει είναι προβληματικό και τα ελληνικά που έχουν περασμένα είναι μέσω morelocale τύπου εφαρμογές.

Από τις rom που έχουν αναφερθεί εδώ πιο σωστή είναι αυτή του baralajbi των 2$ . Αν μπορείς να βάλεις την 1441+root+gapps είσαι νομίζω μισό βήμα παραπάνω.

Όμως χθες ανέφερα μια δυσλειτουργία που παρατήρησα και μόνο ο loop80 την επιβεβαίωσε. Όλοι οι υπόλοιποι χρήστες δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα?

Όσοι δεν έχουν το πρόβλημα ενημέρωσης τοποθεσίας μέσω δικτύου μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή (σε εσωτερικό χώρο που να μην δουλεύει το gps) και να προσπαθήσετε να κάνετε κοινοποίηση παρουσίας (check in) στο facebook ή σε παρόμοια εφαρμογή και να μου πείτε αν βγάζει αποτέλεσμα?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Average file...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κανεις το update δεν θα χει gapps νομιζω και σε μενα βγηκε η ενημερωση. Μπορεις να κανεις screenshot? Εμενα δεν δουλευει λεει το ui συστηματος.

gfer7 το ίδιο πρόβλημα είχα με την rom που είχε περάσει το To2c στο τηλέφωνό μου και κράσαρε το system update. Πρέπει να φλασάρεις άλλη rom.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην περίπτωση μου σε αυτό το θέμα τα πράγματα είναι σίγουρα καλύτερα.

Συγνωμη παιδια μια ερωτηση απο μενα.τι πρεπει να προσεξω σε μια αγορα πχ lenovo για να εχω πληρης λειτουργεια πχ στο 3g 4 g?ευχαριστω,.,

Lenovo Golden Warrior A8 / A806 MTK6592 Octa Core 1.7GHz Android 4.4 Smartphone 2GB Ram 16GB Rom 5.0 Inch HD Screen 4G LTE Black

http://www.1949deal.com/lenovo-golden-warrior-a8-a806-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-smartphone-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen-4g-lte-black.html

και στα δικά μας ..δικτυα :)

ειναι τελικα αυτο για εμας στην Ελλαδα?δουλευει το 3g κανονικα?

Παιδιά, έχει βρει κανείς manual αγγλικό γιατί η συσκευασία έχει μόνο κινέζικο...

spacer.png