Jump to content

pater_79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pater_79

  1. Καλά όταν βαλεις εσύ nougat εμεις θα είμαστε στο νήμα του s8...
  2. Κάποτε δε σε προλαβαίναμε....τωρα καθεσαι και βλέπεις τα τρένα που περνάνε!!! Μήπως έχει χακαρει κανένα το λογαριασμό σου??
  3. Αρα στην ουσία ειναι αχρηστη αυτη η ρυθμιση εφοσον υπάρχει και η ρυθμιση αποδοσης? Με μπέρδεψαν οι τόσες πολλές ρυθμίσεις..
  4. Έχει δοκιμάσει κανείς τη διάρκεια της μπαταρίας αν ρίξεις την ανάλυση οθόνης σε fhd ???
  5. Δουλευει μονο με τον samsung browser και πρεπει να το ενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις του. Εγω εχω το crystal.Ειναι καλυτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και αυτα τα προγραμματα μην τα βαζεις στη βελτιστοποιηση γτ κλεινουν.
  6. Ουτε εξοικονομηση χρησιμοποιώ ουτε κανω τιποτα κουλό...απλα βελτιστοποιηση σε ολες τις εφαρμογές εκτός messenger,viber κλπ και δε χρησιμοποιώ 4g. Επειδη προσπαθω να ανεβασω τα screenshot και δε μπορω γιατι λεει ειναι μεγάλα υπαρχει κανεις να του τα στειλω με μειλ και να τα ανεβάσει?? Οποιος μπορεί ας μου στειλει με πμ το μειλ του..
  7. Σιγουρα η χρηση του καθενος διαφέρει. Εγω το τηλ το χρησιμποιω αρκετα απαιτητικά. Δηλαδή οι 7 ωρες οθόνης βγαινουν με χρηση σε 1 ή 1.5 μερα. Τα wifi και data (3g) κλείνουν μονο το βραδυ. Φωτεινότητα στο auto. Συγχρονισμοι ανοιχτοι με 2 μειλ και το gmail. Λίγο fb και πολυ messenger. Απο παιχνίδια καμία ώρα περίπου. Ας μου πει καποιος με πμ πως ανεβαζουμε screenshot να τα ανεβασω γτ μου λεει ειναι μεγαλες.
  8. Βγηκε...μπες στο live.samsung-updates αλλα θελει ωρα να κατέβει. Αλλιώς κατεβασε το samfirm tool και βρες την με manual και κατεβαινει πολυ γρήγορα.
  9. Για την μπαταρία εχω να πω οτι ειναι σίγουρα καλύτερη με την marshmallow. Καλυτερο stand by, το τηλ μπαινει σε deep sleep και ειναι βραχος. Εμενα εχει ανεβασει το sot κατα 30 - 40 λεπτα κατα μεσο όρο και η χρηση που του κανω ειναι συγκεκριμένη. Ειχα μεσο όρο 6.30 ωρες και τωρα 7 ώρες οθόνη με υπόλοιπο 10%.
  10. Μολις περασα την btu (ειχα βαλει την πολωνικη xeo). Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι τα fb και messenger μπαινουν στην βελτιστοποιηση. Κατα τα άλλα μικροδιαφορες...
  11. Ενα δικιο το εχεις...αν δε βρισκανε δε θα τα κανανε.
  12. Κριμα γιατι το ζαχαρωνα...
  13. Μηπως οι κινεζοι νομιζουν οτι πιασανε τον παπά απο τα ...μουσια και το ανέβασαν στα 520+ δολαρια ?? Απατο θα παει...Υπάρχει περίπτωση ανθρωπος να το προτιμήσει έναντι ας πουμε του s6 edge που παιζει στα ιδια λεφτά??
  14. Τωρα εχουν προτεραιότητα τα s7....
  15. Εχω παραγγειλει αρκετες φορές και μαλιστα τωρα περιμενω ενα s5 g900f για φίλο αλλά ειχε και 200$ οποτε το ρισκαραμε... Οταν το πάρω θα το δω κι ειναι καλό μάλλον πως θα το παραγγείλω. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με προβληματιζει το 3gb ram....εβγαινε ετσι???
  16. Μιλησα μαζι τους στο τσατ και μου ειπαν οτι γίνεται με paypal...για να δούμε
  17. Ο φιλος απο πανω εχει δίκιο...δε δεχονται PayPal για παραγγελίες πανω απο 350$. Ειχα παραγγειλει ενα Samsung s5 αλλα ειχε 200$. Κρίμα και ζαχαρωνα και το mi5 και το note5.....
  18. Στα 485$ απο το γνωστό "υπερκαταστημα" ... https://www.fastcardtech.com/Samsung-Galaxy-Note-5-N920F.html?u=163443 Βεβαια ειναι το F μοντελο με 3 gb ram......!!!!! Μουφα ή οχι κόλλησα άσχημα να αλλαξω το plus. Έχω παραγγειλει απο κει αρκετες φορές με PayPal και ποτε δεν ειχα προβλημα αλλά ξερω οτι άλλοι ειχαν θέματα.
  19. Το γνωστό και μη εξαιρετεο καταστημα...στα 464$ τα 128gb https://www.fastcardtech.com/search.html?keywords=Xiaomi+mi5?u=163443 Αλλα ειδα οτι εχει και το note 5 στα 485$.... μουφα ή οχι κολλησα άσχημα .. Και επειδή οι γνωμες διίστανται γι αυτο το μαγαζί εγώ δεν ειχα ποτέ πρόβλημα...
  20. Οθόνη κλειδωματος και ασφαλεια-δαχτυλ.αποτυπωμα-συνδεση web
  21. Ναι το fingerprint δουλευει ακαριαια. Ίσα που προλαβαινεις να δεις την οθόνη κλειδώματος...επισης το εχω βαλει σαν κωδικό σε κανα 2 σαιτ για δοκιμη και ειναι πολυ βολικό..
  22. Το messeger (όπως και viber κλπ) αν τα βάλεις στη βελτιστοποιηση δεν ερχονται τα μηνύματα...πρεπει να το ανοιξεις για να έρθουν. Το fb που τρωει πολύ μπαταρία ειναι το θέμα να μπορεί να βελτιστοποιηθει που δεν πολυπειραζει να μην έρχονται ειδοποιησεις (τουλάχιστον εμένα δεν με πειράζει).
  23. Iphone δεν τα συμπαθηαα ποτέ και δεν κρατησα κανενα πανω απο εβδομάδα. Ειχα το μικρό edge ....το φορτιζα πάντα γυρω στο απογευμα 5-6 ωρα. Σπανια να μου βγαλει μερα. Ωρες οθονης ~5 ωρες. Με το plus 10-11 ωρα βραδυ μου αφηνει υπόλοιπο 20-30% μπαταρια. Ωρες οθονης σταθερα πανω απο 6.30 ωρες. Σπανια να χρειαστεί φορτιση στη μερα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και λενε με την mm καλυτερευει...
  24. Εγώ ήμουν που πηγα να περασω τη ΝΕΕ και λίγο πριν βγάλει pass εβγαλε fail και αγανακτησα να το επαναφέρω. Ας ειναι καλα ο ernesto. Σήμερα πέρασα την πολωνική ΧΕΟ με hard reset πριν και μετά και ολα τέλεια. Απλά μου άλλαξε το csc σε TPH (απο btu που είχα). Πραγματικά το ειχα ακούσει αλλα δε φανταζόμουν οτι θα ήταν τόσο μεγάλη διαφορά.
  25. Σε ποιο σημειο σου βγαζει failed?Σου βγάζει failed hidden? ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τωρα κατεβαζω την NEE
×
×
  • Create New...