Jump to content

uvris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About uvris

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 27

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Lebara (NL)

uvris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Εξαρτάται, πχ ένα app που έτρεξα μου έγραφε no gyroscope detected. Δε γνωρίζεις κάτι να φανταστώ;
  2. Χμμμ Παράξενο γιατί το έχω δει να το βάζουν στα specs. Όπως εδώ που είδα στα γρήγορα http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Lenovo-A806-A8-Octa-Core-4G-Mobile-Phone-MTK6592-Android-4-4-2G-RAM-16G/311331_2003607954.html μούφα η ιστορία;
  3. Χαιρετώ, Έβαλα πρόσφατα τη ρομ του kandilak. Ενώ τρέχει κομπλέ και δεν έχω αντιμετοπίσει κάποιο πρόβλημα, δεν έχω ενεργό το gyroscope. Έπεσε στα χέρια μου ένα VR kit και σκέφτηκα θα είχε πλάκα να το δοκιμάσω. Μπορώ να κάνω κάτι; Στα specs του τηλεφώνου βλέπω πως υπάρχει κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Έχω την ίδια rom και η κάμερα είναι μια χαρά. Τι πρόβλημα σου παρουσιάζει; edit: Μόλις δοκίμασα sygic gps και βρήκε αμέσως την τοποθεσία μου.
  5. Κατέβασε την εφαρμογή Youtube τότε και δοκίμασε από 'κει.
  6. Και 'γω με αυτήν είμαι αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο... Δοκίμασες άλλες εφαρμογές για sms; Είσαί σε κάποιον browser ή την εφαρμογή του Youtube? Ο chrome πχ σε μένα τρώει κάποια σκαλώματα με το rotation. Επίσης, έχεις σίγουρα ενεργοποιημένο το auto-rotate;
  7. Όσο δεν έχω μεγάλο θέμα με τις εφαρμογές γενικότερα δε θα πειράξω τα gapps :P Αυτό για το wifi το 'χω παρατηρήσει και 'γω αλλά νομίζω πως είναι πλασματικό. Δηλαδή απλά η official έδειχνε πιο αδύναμο σήμα χωρίς να διαφέρει η πραγματική απόδοση. Ισχύει, κατέβασα Number Fixer, έγβαλα το +30 από παντού και είμαι οκ. Δες στο power manager αν δεν κάνω λάθος τι είναι αυτό που τρώει την μπαταρία σου. Εμένα για παράδειγμα με είχε πεθάνει το smart rotate όταν είχα ακόμη official rom.
  8. Πάνω κάτω τα ίδια με 'μένα λες. Συνήθως με 2ο reboot έμπαινε ξανά το root και γύριζε το supersu σε κινέζικο. Αυτό για τα gapps δεν το δοκίμασα. Έβαλες κάποια άλλα "πάνω" από αυτά που είχες περασμένα; Εγώ που είχα πχ θέμα με το twitter από το playstore, αναγκάστηκα να κατεβάσω παλαιότερη έκδοση σε apk και να μην κάνω τα updates. Επίσης θέλω να με πεις πώς σου φαίνεται η μπαταρία.
  9. Βασικά για να είμαι πιο ακριβής στο τι λέω, είναι λίγο αλλοπρόσαλλο στο που τ' αποθηκεύει. Χθες πχ. που κατέβασα 4 εφαρμογές από το Playstore, οι μισές πήγαν στην SD και οι άλλες internal. Βέβαια όποιος δε βαριέται να το κάνει manually δεν είναι πρόβλημα.
  10. Ναι. με aosp είμαι. Καμιά φορά έμεναν στην SD και τα μετακινούσα μόνος μου. Αλλά γενικώς, πάνε στην internal και μάλιστα το du battery που πέρασα με ειδοποιεί για να τα μεταφέρω στην SD. Από τα 3 apps που είπες όντως ΔΕΗ και COSMOTE MY ACCOUNT δεν είναι compatible. To paypal όμως παίζει κανονικά.
  11. Ποια άλλα apps πέρα από το cosmote my account δεν μπαίνουν; Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα... Για το storage που λες προηγουμένως, μπορείς να πας settings>storage και να κάνεις default write disc το "phone storage"
  12. Ναι φίλε, εγώ έτσι την έβαλα.
  13. Τελικώς μικρό το κακό που είχα με το internal storage. Απλά δεν πρέπει να επιλέγεις το usb storage αλλά το Media Device (MTP) Εδώ να πω για την AOSP ότι έχω μια υπόνοια πως από μόνη της τρώει μπαταρία. Όχι τίποτα τρελό, αλλά παραπάνω απ' ότι η 1443. Αυτό το λέω γιατί είδα το android system να βγάζει κατανάλωση 44,9%. Αν κάποιος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πως πέφτει ας το πει :)
  14. 1. Γύρισε στ αγγλικά κάνοντας install με TWRP αυτό -->http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/ 2. Ακόμα ψάχνω...
  15. 2 πραγματάκια για AOSP 2.0: 1. Το SuperSU είναι στα κινέζικα μετά το flash όπως λένε στο XDA. Το θεωρώ ειρωνικό αν κάτσει κάποιος να σκεφτεί ότι έκανα αυτή τη διαδικασία να ξεφύγω απ' τους κινέζους :lol: Παρόλά αυτά, υπάρχει τρόπος αλλαγής του όπως είδα, απλά δε βρίσκω χρόνο. Το zip που δίνει ο kandilak πάντως δυστυχώς δε μου κάνει. 2. Έχω θέμα όταν συνδέω το κινητό με usb στο PC. Βλέπει το internal storage που χρησιμοποιω κυριώς, σαν CD-drive. Έψαξα να βρω τυχόν λύση γενικά για android συσκευές που το παθαίνουν αλλά τίποτα. Δεν ασχολήθηκαν με τον developer, πάλι λόγω έλλειψης χρόνου. Γενικότερα από τη λειτουργία του κινητού είμαι αρκετά ευχαριστημένος έτσι όπως είναι. Τα καταλαβαίνω όλα(με εξαίρεση τον SuperSU που κάνω grant:p), τα αλλάζω όλα όπως θέλω και σκοπεύω να μελετήσω Xposed για να τα 'χω όλα στα μέτρα μου. Αν υπάρχει λύση για το 1. και 2. μη διστάσετε :O
×
×
  • Create New...