Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών


bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

  1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

    • Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124


Recommended Posts

Πιστευω οτι στα σαμπουαν με χαμομηλι βαζουν μονο αρωμα μεσα και γιαυτο θελω να το κανω αυτο....
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας

Θελω να ξανθυνω τα μαλλια μου και διαβασα στο ιντερνετ πως το χαμομηλι ειναι ιδανικο και επισης κανει πολυ καλο στα μαλλια.Αληθευει αυτο ?Ξερετε τι μπορω να κανω για να το εφαρμοσω?Δηλαδη βρασιμο και μετα τι.... ?:confused:

 

ειναι το ιδιο με το λεμονι..πρεπει να βαζεις 2 φορες την μερα στα μαλλια σου για χρονια,για να αποκτησουν την ιδεα ενος πιο ανοιχτου τονου απο το φυσικο χρωμμα μαλλιων σου..κοινως,φεξε μου γτ γλιστραω...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Μικρος ημουν τελειως ξανθος.Τωρα ειναι καστανοξανθα και θα ηθελα να γινουν ξανθα.Μονο ο ηλιος σε συνδιασμο με το χαμομηλι μπορει να βοηθησει γιατι το καλοκαιρι σαν να ξανθυναν λιγο...
Link to comment
Share on other sites

Προς τις κυρές του φόρουμ::O

Ξέρει καμιά σας τπτ για τα extension? Μπορώ να τα βάλω μόνος μ;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω ψυχωση με το μαλι μου και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει. Αφου να φανταστειτε οτι αν αρχισω να το χανω θα παω στανταρ για εφυτευση εξου και βαζω και διαφορα σαμπουαν για να ειναι δυνατη η τριχα και θεραπειες κατα καιρους. Τεσπα το ρωτημα μου ειναι το εξης. Μου τελειωνει το ζελ και θελω να το κοψω. Ο κομμωτης μου, μου ειπε να παρω αργυλο. Το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει κακο στο μαλι? Σιγουρα χειροτερο απο το ζελ αποκλειται να ειναι, ομως θελω να του βαζω το λιγοτερο επιβλαβες προιον.....
Link to comment
Share on other sites

Προς τις κυρές του φόρουμ::O

Ξέρει καμιά σας τπτ για τα extension? Μπορώ να τα βάλω μόνος μ;

 

Τί ακριβώς θέλεις να κένεις?? Κανα-δυο τούφες ή όλο το κεφάλι?? Θες το μόνιμο ή με κλιπ που να το βάζειθς και να το βγάζεις ότι ώρα θες??

Εγώ είχ βάλει κανα-δυο τούφες σε κομμωτήριο...στην άκρη έχουνε κερί(η κάθε τούφα). το λιώνουνε με μια ιδική συσκευή και το κολλάνε στο μαλλί...μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αλλά με αναπτήρα. Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις ή καλύτερα βάλε κάποιον άλλον να στο κάνει που θα βλέπει καλύτερα στο κεφάλι σου.(εσύ από τον καθρέφτη μπορεί να δυσκολεφτείς. Εγώ πάντος δεν το ρίσκαρα να κάψω κανένα μαλλί!!!;)

 

γινεται να κανω ΑΝΤΙπερμαναντ στην ουρα μου? γιατι ειναι εκνευριστικα σγουρη...

 

Ρώτα καλύτερα σε κομμωτήριο. Ξέρω πάντος ότι για το περμα΄ναντ σου βάζουν ένα φάρμακο το οποίο σπάει εντελώς τους δεσμούς της τρίχας και με τη βοήθεις των ρόλεϊ και άλλον υλικών δίνεις σχήμα εκ νέου στην τρίχα(δημιουργόντας νέους δεμούς στο σχήμα που θες)...το σχήμα που θες...οπότε λογικό μου ακούγετε με τον ίδιο τρόπο να ισιώνεις τελείως το μαλλί, βάζοντας το ίδιο προϊόν και χωρίς τη χρήση μετά των ρόλεϊ...άντε και την ώρα που έχει ισώσει να σου βάλουν αυτό που βάζουν μετά(δεν θυμάμαι όνομα τώρα), για να δημιουργηθούν οι νεοι δεσμοί της τρίχας στην ίσια μορφή...

Ψάχτο λίγο...αλλά να πας σε καλό κομμωτήριο, μη σου κάψουνε κανένα μαλλί...εγώ τα προσέχω πολύ αυτά!!

 

Γεια!Χρειάζομαι ένα προϊόν για την περιποίηση των μαλλιών μου μετά το μπάνιο.Το πρόβλημά μου είναι ότι μετά το μπάνιο τα μαλλιά μου πέφτουν μπροστά και δε μπορώ να τα χτενίσω.Προσπάθησα με χτένα αλλά δε τα κατάφερα με τίποτα.Υπάρχει κάποιο προϊόν να βάζω στα μαλλιά μου μετά το μπάνιο για να γίνονται πιο μαλακά και να μπορώ να τα χτενίσω?Τα μακραίνω κιόλας και γίνονται πολύ χάλια μετά μπάνιου.Μετά από κανά δυο-τρεις μέρες στρώνουν

 

Το περίεργο είναι ότι στρώνουν μετά από 2-3 μέρες όταν λαδώνουν κάπως.Γι'αυτό θέλω ένα προϊόν που να "λαδώνει" τα μαλλιά γιατί τώρα που τα μακραίνω δε μπορώ να βγώ από το σπίτι μετά το μπάνιο:cry:

Και το ζελέ δε κάνει δουλειά πλέον γιατί τα μαλλιά μου μεγάλωσαν.Θα ψάξω στο σούπερ μάρκετ για αυτό το jonsohn.

 

Το πρόβλημά σου είναι ότι δεν χτενίζονται(δηλ. δεν ξεμπερδέυονται) ή δεν στέκονται επειδή είναι πολύ μαλακά και σου πέφτουν στο πρόσωπο??

Αν δεν ξεμπερδεύονται, βάλε contitioner. Αν είναι πολύ μαλακά και δεν στέκονται, contitioner,μάσκες , κρέμες και τέτοια ξέχασέ τα. Δοκίμασε κάποιον αφρό.

Και εγώ το ίδιο ακριβώς παθαίνω αλλά μώλις αρχλιζουν και στρωνουν μόνα τους όπως λες και εσύ, σε 2-3 μέρες και είναι πολύ ωραία, λόγο του ότι στέκονται επειδή λαδώνουν όπως αναφέρεις και εσύ τα λούζω...οπότε...δεν επωφελούμε καθόλου από το λάδωμα και έχω τα μόνιμα πολύ μαλακά...και λόγο του ότι είναι πολύ μακρυα, αναγκάζομαι και βάζω και contitioner ή μάσκα για να αποφύγω την ψαλίδα...Πάντος αν σκέφτεσαι σοβαρά να τα μακρύνεις να ξέρεις ότι είναι ζόρι...

 

Kalispera

grafo kai ego gia na po gia to problima tis zois mou!

diladi ta mallia mou.

Einai xalia!

poli pikna kai sklira (axira! :) )

Xoris na gino kakoproeretos einai san ta mallia ton perisoteron mauron anthropon.

Telos panton elpizo na edosa mia idea se autous pou kseroun 2-3 pragmata apo trixes! :rolleyes:

Anagkastika loipon eixa panta ena kourema, Kontokouremena me tin prospathia na ginoun karfakia! (logo poli tis piknotitas mataio!)

tespa Edo kai tris mines mou tin exei dosei kai den exo koureutei, eipa na ksanaprospathiso na afiso makri malli. (teleutaia fora itan 20 xronia prin stin pempti dimotikou, apotelesma ena mali afana me oli tin simasia tis lekseos) :(

 

Alla epidi den exo asxolithei pote me auton ton tomea tha ithela tin boithia sas kai tis simboules sas se kapoious tomeis.

 

Gia arxi

xriazetai kapoia sigkekrimeni forma (p.x konta sta plaina makria apo pano?) diladi tha prepei na episkeuto kommotirio kai na tou po na ta formaroun kapos?

ti proionta mporo na xrisimopoio? iparxei kanena kalo malaktiko pou na ta isionei?

Exo akousei gia isiotiki pote mporei na ginei? (ean trabikso ta mprostina mallia sto prosopo ftanoun mprosta apo ta matia. mporei na ginei isiotiki se auto to mikos?)

Meta tin isiotiki ti? diladi ti energeies prepei na kano ego monos mou kai kathe pote tha prepei na pigeno se kommotirio na mou tin ananeonoun?

iparxei kai kamia methodos gia na aerosoun ta mallia mou? opos eipa einai para poli pikna!

 

kai telos exo paratirisei kati pou me anisixei.

kathe bradi pou ksepleno ta mallia mou apo to zele pou bazo bgazo kai ena megalo arithmo trixon!( giro stis 20 ana mera!)

exo spaxtei eksonixistika kai den exo dei kapoio simeio sto kefali mou pou na exei kanei karafla!

Panta eixa mia trixoptosi alla milame gia poli mikro pososto (1-2 maximum)

Alla edo kai ena 3mino pou exo na koureuto exei auksithei ragdaia

ti mporei na ftaiei?

ksero oti to angxos paizei rolo kai genika stin douleia mou iparxei arketo!

ftaiei to gel pou bazo? (anagkastika tora vazo poli giati allios den kathontai!)

i moipos einai normal dedomenou oti exoun makrinei?

 

Auta elpizo na min kourasa!

Kalo Apogeuma

 

Ακρίβώς όπως τα λες...είναι επειδή έχουν μακρύνει...και αν έχεις σκοπό να τα μακρύνεις κι άλλο να ξέρεις ότι θα σου πέφτουν περισσότερες...να μην σε ανησυχε'ι αυτό...είναι φυσιολογικό...να φανταστείς για μένα που έχου πολύ μακρύ μαλλί, οι 20 τρίχες/μέρα φαντάζουν όαση(που τέτοια τύχη!!!)

αν κάνει ισιοτική η ρίζα σου πιθανότατα θα βγαίνει κατσαρή από μέσα οπότε θα έχεις πρόβλημα!

Έχω ακούσει ότι η αραίωση ενώ έχει αποτελέσματα, ΄λόγο του ότι κόβουνε τουφίτσες ανάμεσα στο μαλλί, όταν μεγαλώσουν οι ρίζες μετά απο καμιά 15αριά μέρες φίνεται χειρότερο από πριν!!!πιο αφάνα. Δεν ξέρω από τότε που έγραψες το ποστ(πάει και κερός, εγώ πάντος το είδα τώρα), αν έκανες κάτι...και εσύ και όπιος άλλος είχε αυτό το πρόβλημα, και αν ναι τι αποτελέσματα είχε???

Link to comment
Share on other sites

Με κλιπ δλδ τα extensions μπορώ να τα βγάζω και να τα βάζω όποτε θέλω (σα μικρά μανταλάκια είναι δλδ?)?

Βσκ πλέον μου έχουν μακρύνει αρκετά (η φράντζα πιο κάτω από το πρόσωπο και οι φαβορίτες πέρασαν για λίγα εκατοστά το πρόσωπο... οπότε δν νομίζω να χρειαστεί να βάλω extensions, λέω να τα αφήσω να μακρύνουν κανονικά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφήσω φαβορίτες μέχρι το στήθος και αφέλειες μπροστά!

 

Φιλέ όσον αφορά εσένα με το πολύ σγουρό μαλλί... σε νιώθω πλ κλ!! Κ εγώ έχω αρκετά σγουρό μαλλί (ένα σκαλοπάτι πλιγότερο από μαλλί μαύρου!)... Πριν 5-6 μήνες πήρα ένα καλό σίδερο μαλλιών και έχω βρει την υγειά μου, τα κάνει φοβερά. Βέβαια το συνδιάζω με μετάξι για να λαδώνουν και σε 2 μέρες είναι φοβερά! (όλα αυτά χωρίς ίχνος από ζελέ ή λακ).

Stalitsa αλήθεια αυτή η τριχόπτοση π παρατηρει ο φίλτατος πιο πάνω δεν είναι τπτ τ ανησυχητικό; Γτ και εμένα βλέπω να μου πέφτουν κάπου 50 τρίχες την ημέρα, χωρίς να παρατηρώ όμως καμία αραίωση, γιατί έχω τελείως πυκνό μαλλί κ δεν έχω από καμιά πλευρά κληρονομηκότητα φαλάκρας... (Για εφηβεία μιλάμε)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Με κλιπ δλδ τα extensions μπορώ να τα βγάζω και να τα βάζω όποτε θέλω (σα μικρά μανταλάκια είναι δλδ?)?

Βσκ πλέον μου έχουν μακρύνει αρκετά (η φράντζα πιο κάτω από το πρόσωπο και οι φαβορίτες πέρασαν για λίγα εκατοστά το πρόσωπο... οπότε δν νομίζω να χρειαστεί να βάλω extensions, λέω να τα αφήσω να μακρύνουν κανονικά... Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφήσω φαβορίτες μέχρι το στήθος και αφέλειες μπροστά!

 

Φιλέ όσον αφορά εσένα με το πολύ σγουρό μαλλί... σε νιώθω πλ κλ!! Κ εγώ έχω αρκετά σγουρό μαλλί (ένα σκαλοπάτι πλιγότερο από μαλλί μαύρου!)... Πριν 5-6 μήνες πήρα ένα καλό σίδερο μαλλιών και έχω βρει την υγειά μου, τα κάνει φοβερά. Βέβαια το συνδιάζω με μετάξι για να λαδώνουν και σε 2 μέρες είναι φοβερά! (όλα αυτά χωρίς ίχνος από ζελέ ή λακ).

Stalitsa αλήθεια αυτή η τριχόπτοση π παρατηρει ο φίλτατος πιο πάνω δεν είναι τπτ τ ανησυχητικό; Γτ και εμένα βλέπω να μου πέφτουν κάπου 50 τρίχες την ημέρα, χωρίς να παρατηρώ όμως καμία αραίωση, γιατί έχω τελείως πυκνό μαλλί κ δεν έχω από καμιά πλευρά κληρονομηκότητα φαλάκρας... (Για εφηβεία μιλάμε)

 

Ναι, ακριβώς...σαν μανταλάκια(στην ουσία με πολύ μικράκοκαλάκια...τις ψίρες...)...σε όλο το κεφάλι ήθελες να βάλεις??δεν ξέρω αν είναι πρακτικό για όλο το κεφάλι...αμφιβάλω...άσε που τα πάνω πάνω θα φαίνονται...και θα είναι και κουραστικό συνέχεια βάλε βγάλε ένα σωρό τούφες...αυτά είναι για απο μέσα κάποιες τούφες.

Πάντος εμένα μου είχε φύγει μία που είχα βάλει μαζί με τη δική μου!!!:lol:

Καλά μέσα σε ένα μήνα πρόλαβες και τα μάκρινες?? Μπράβο...

 

Τα πίσω τι σκέφτεσαι να τα κάνεις? Τα κόβεις?

 

Αυτό δεν μπορώ να το χονέψω με τίποτα!!!:blink:

Όλοι πέρνεται σίδερα και μασιές προκειμένου να τα ισιώσετε...και εγώ παίρνω ηλεκτρικά ψαλίδια προκειμένου να τα κατσαρώσω...και μάλιστα δεν πιάνει και εύκολα γιατί έχω ίσιο μαλλί σε βαθμό αηδίας. Τώρα έχω βρει ένα πολύ καλό επαγγελματικό ψαλίδι για μπούκλες που ευτυχώς κάνει δουλεία!!! Εν το μεταξύ όλοι μέσα σε αυτό το τόπικ πως θα τα ισώσετε λέτε..........ένας που να θέλει να τα κατσαρώσει....δεν υπάρχει...ή είμαι το μοναδικό άτομο με τόσο ίσιο μαλλί ή το μοναδικό παράξενο άτομο που έχει ίσιο και δεν το θέλει!!!

Και το άλλο ωραίο που βλέπω...όλοι βάζετε διάφορα πράγματα στα μαλλιά σας για να τα λαδώσετε...εμένα που λαδώνει αμέσως από μόνο του θα έπρεπε να είμαι ευτιχισμένη?? Όλο κάτω από τη βρύση βρίσκομαι και με ένα σαμπουάν στο χέρι...............

Λες να είμαι τόσο τυχερή και να μην το εκτιμώ??

 

Όχι. Καθόλου ανησυχητικό. Αν και δεν το αποδίδω στην εφηβεία όπως λες....από ότι κατάλαβα παλιά δεν έχανες μαλλί. Είχες όμως ποτέ μακρύ?? Ή πάντα κοντό?

Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα έχανα πολύ μαλλί!! Ο αριθμός που λέτε εσείς είναι για μένα "τρίχες" σόρρυ και για την έκφραση, αλλά για να σου δόσω να καταλάβεις. Βέβαια ποτέ δεν είχα "το πυκνό μαλλί". Λεπτή τρίχα-τελείως ίσιο-και πυκνό δεν συνδιάζονται!!!(βέβαια μπορεί να υπάρχει κάποια εξέρεση-εγώ πάντος δεν το γνωρίζω και δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό να συμβαίνει)

 

Συνήθως όσο πιο μακρύ μαλλί, τόσο πιο εύκολα σπάνε οι τρίχες. Λογικό. Η βούρτσα μου γεμίζει συνέχεια...αλλά έλλειψη μαλλιού (πρόβλημα...αρέωση και τέτοια) δόξα το θεό δεν έχω.

Ελπίζω να σου έδωσα θάρρος και σε εσένα και σε όσους χάνουν "λιγες" τρίχες και έχουν αρχίσει να ανησυχούν...δεν συντρέχει λόγος...ηρεμίστε!!!

 

Πάντος αν κάποια στιγμή αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο, λόγο του ότι είτα συνεχίζετε το φαινόμενο, είτε χάνεις περισσότερο...είτε έτσι φοβάσαι τέλος πάντον...υπάρχουν τροποι να τα δυναμώσεις!!! Ως άτομο με πολύ λεπτή τρίχα και με αδυναμία στο πολύ μακρύ μαλλί, το έχω ψάξει αρκετά!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας

Θελω να ξανθυνω τα μαλλια μου και διαβασα στο ιντερνετ πως το χαμομηλι ειναι ιδανικο και επισης κανει πολυ καλο στα μαλλια.Αληθευει αυτο ?Ξερετε τι μπορω να κανω για να το εφαρμοσω?Δηλαδη βρασιμο και μετα τι.... ?:confused:

 

Πιστευω οτι στα σαμπουαν με χαμομηλι βαζουν μονο αρωμα μεσα και γιαυτο θελω να το κανω αυτο....

 

Μικρος ημουν τελειως ξανθος.Τωρα ειναι καστανοξανθα και θα ηθελα να γινουν ξανθα.Μονο ο ηλιος σε συνδιασμο με το χαμομηλι μπορει να βοηθησει γιατι το καλοκαιρι σαν να ξανθυναν λιγο...

 

Αλήθεια είναι. Και μάλιστα έχω διαβάσει και για την μπίρα. Και ήμουν έτοιμη να το εφαρμόσω...αλλά μιας και θα πάω κομμωτήριο το άφησα. Μην μπλέξουν τα χημικά του κομμωτηρίου με το αλκοόλ και καεί κανα μαλλί. Δεν έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία με χαμομήλι. Δεν βρήκες οδηγίες στο ίντερνετ?

Ξέρω άτομο που μικρός έβαζε και τώρα έχει κάπως αρεωμένο μαλλί!!! Μπορεί βέβαια να μην οφείλεται σε αυτό.Δεν ξέρω.Αλλά είναι ξανθούλης.

 

¨οντος...τα σαμπουάν με χαμομήλι δεν ξανθένουν το μαλλί...άσχετα με το τι γράφουν...αλλά διατηρούν το χρώμα...δηλ. σε βοηθούν να μην σκουρίνει κι άλλο!!!Όσο μεγαλώνουμε σκουραίνει.

 

Και εγώ το ίδιο χρώμα με εσένα είχα και κατέληξαν στο ίδιο χρώμα. Έβαζα χρόνια σαμππουάν με χαμομήλι αλλά τίποτα. Είδα και απόειδα, και τα έκανα ανταύγιες, το ξανθό το γλυκό, ψιλή, όλο το κεφάλι...με βάση το φυσικό μου. Τα έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο. Τώρα μάλιστα θα τα ξανακάνω(μόνο ρίζα) γιατί όλοι το περνάνε για τελείως φυσικό!!! Έχω μάλιστα κρατήσει μία αλογοουρά μου πριν από χρόνια και είναι ίδιο. Οι φυσικές ανταύειες που είχα, τα παιχνιδίσματα με το φως που είχα μικρή τα έχω και τώρα(με μια μικρή ενίσχυση τώρα βέβαια).

Αλλά ήταν ο μόνος τρόπος που βρήκα να επαναφέρω το χρώμα που είχα μικρη και μάλιστα να φαίνεται τελείως φυσικό(σε σημείο που δεν με πιστεύουν ότι τα΄΄εκανα αντύειες...λένε ότι είναι το φυσικό μου). Και μάλιστα τα ξεκίνησα από μέσα...όχι από τις εξωτερικές τούφες...απατεωνιά!!!οπότε μακραίνοντας η ρίζα δεν φαίνεται...φαίνεται σαν να ξεπηδούν από μέσα...γι αυτό και δεν με πιστεύουν όταν λέω ότι είναι βαμμένα. Μάλιστα τώρα θέλω να τα κάνω με περισσότερες, αλλά δεν θέλω να χαθεί και το δυσικό αποτέλεσμα που δείχνει.

Μάλιστα όταν λέω ότι θα τα βάψω, με κοιτάνε περίεργα και μου λένε μην κάνω καμιά βλακεία και χαλάσω το χρώμα μου που είναι τόσο ωραίο...και λέω μόνο ρίζα θα κάνω...και μου απαν΄τανε τι ρίζα??γιατί βαμμένα είναι??και με κοιτάνε σαν να τους ήρθε ο ουρανός σφοντήλι...αλλά το είχα ψάξει πολύ πριν τα κάνω...για το πως θα τα κάνω!!!

Τώρα στη δική σου περίπτωση..............τι να πω...πολλοί είναι κατά σε τέτοιου είδους τεχνάσματα και άλλοι υπέρ. Ε...και για αγόρι δεν είν αι και τοσο συνηθισμένο...

Συν το ότι αυτό(προσωπικά), δεν το βρίσκω λύση για αγόρι...απλά λέω τι έκανα εγώ που ήμουν στη θέση σου...

Link to comment
Share on other sites

Μόνο στις φαβορίτες θα τα έβαλα αλλά εντάξει, λέω να τις αφήσω να μακρύνουν κανονικά τώρα που μεγάλωσαν... Έως τον Αύγουστο, τι δεν θ μου χουν φτάσει μέχρι το στήθος?:p Μακρύ μαλλί όχι δεν είχα...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Μόνο στις φαβορίτες θα τα έβαλα αλλά εντάξει, λέω να τις αφήσω να μακρύνουν κανονικά τώρα που μεγάλωσαν... Έως τον Αύγουστο, τι δεν θ μου χουν φτάσει μέχρι το στήθος?:p Μακρύ μαλλί όχι δεν είχα...

 

Τα μαλλιά μακραίνουν με συχνότητα 0.3-1,5 εκατοστά το μήνα είδα στο ίντερνετ...και σε φυλλάδια δερματολόγου παλιά είχα δει συχνότητα 1,3-2,6(πάνω κάτω-δεν θυμάμαι και ακρίβεια μετά από τόσα χρόνια) . και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες...το καλό με εσένα είναι ότι εφόσσον είχες πάντα κοντό μαλλί πάει να πει ότι τα έκοβες συνέχεια...οπότε είναι πολύ δυναμωμένα.

Εμένα οι αφέλειες μέσα σε ένα χρόνο από τη μύτη φτάσανε σχεδόν στον ώμο.

Λογικό είναι τότε που ανυσηχείς...εφόσον είχες πάντα κοντο, τι τρίχες να χάσεις??? Οπότε στην αρχή σου φαίνεται κάπως παράξενο...:wacko: θα το συνηθίσεις...(αν και δεν χονέβετε με τίποτα-σου μιλάω εκ πείρας!!!).:cry: Πάντος σου ξαναλέω πως δεν είναι τίποτα το ανυσηχητικό!!!

Αν εσύ ανυσηχείς, εγώ θα έπρεπε να έχω πάει ήδη για περούκα!!!:O:O:O:!::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Υπάρχει κανείς με μακρυά μαλλιά που να βάζει ζελέ, κερί ή πηλό??? (σε μακρυά βάζω αφρό και τζελ σπρέι) και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα και τα άλλα που ανέφερα παραπάνω ή είναι μόνο για κοντά μαλλιά.
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κανείς με μακρυά μαλλιά που να βάζει ζελέ, κερί ή πηλό??? (σε μακρυά βάζω αφρό και τζελ σπρέι) και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα και τα άλλα που ανέφερα παραπάνω ή είναι μόνο για κοντά μαλλιά.

 

Πηλό βάζει ένας φίλος μου που τα σηκώνει καρφάκια πίσω... σε συνδυασμό με λακ γίνονται τέλεια... Αλλα μιλάμε για καρφάκια 30 εκατοστών!!! Κοπέλα έχω δεί να βάζει ζελέ στα μαλλιά (μπούκλες) κ τ αποτέλεσμα στο λέω, δν είναι καθόλου ωραίο...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κανείς με μακρυά μαλλιά που να βάζει ζελέ, κερί ή πηλό??? (σε μακρυά βάζω αφρό και τζελ σπρέι) και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα και τα άλλα που ανέφερα παραπάνω ή είναι μόνο για κοντά μαλλιά.

εγω εχω μακρυ και σγουρο μαλλι(αν και τα αλλαζω διαρκως)

σπανιως βαζω τετοιου ειδους προιοντα αλλα οταν βαζω προτιμω αφρο..η λακ μου κανει τα μαλλια να κολλανε και το τζελ ειναι αποτρεπτικο για μακρυ μαλλι

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Καλά, αφρό βάζω και εγώ για να δόσω όγκο. Διστυχώς η ευτυχώς εγώ δεν έχω σγουρό μαλλί αλλά τελείως ίσιο. Και δεν έχω σκοπό να τα σηκώσω πάνω...τώρα με μαλλί που πλησιάζει τη μέση.......και να τα σηκώσω πάνω...αδύνατον και φρικτό. Απλά μήπως θα μπορούσα δοκιμάζοντας άλλα προϊόντα να πετύχα άλλα λουκ...ποιο πολύ όγκο...ή επιμελώς αχτένιστο...ή βρεγμένο λουκ...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Κοπέλα με σγουρό μαλλί και έβαλε ζελέ??Τί ήθελε να επιτύχει??Μπορείς να μα ς περιγράψεις το αποτέλεσμα μέσα από τα δικά σου μάτια??

Το τζελ γιατί είναι αποτρεπτικό για μακρύ μαλλί??

Link to comment
Share on other sites

το βαραινει..

κι εγω εχω πετυχει κοπελα με σγουρο μαλλι που εβαζε τζελ

το αποτελεσμα ειναι πολυ "βαρυ"..ασε που φαινονταν ασχημα η μπουκλα καθως παγιδευονταν τζελ μεσα στο σπασιμο της μπουκλας.

 

οταν λες να τα σηκωσεις επανω,εννοεις αλογοουρα?

γιατι σημερα εγω τα εχω ισια και τα εχω πιασει σε μια ψηλη αλογοουρα και το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Λέω ακριβώς το αντίθετο. Δεν τα σηκώνω πάνω...Θεωρώ ότι δεν μου πηγαίνουνε πάνω. Αλλά είναι τελείως ίσια.......Μάλλον ούτε στα ίσια θα πηγαίνει ο ζελές, σωστά?

 

Μάσκα που βάζεις? Εγώ, από τη μέση και κάτω, αλλά πάνω στις συσκευασίες γράφει από τη ρίζα....σε όλο το μαλλί και τέτοια...

Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ σωνει και καλα να βαλεις τζελ??

 

 

μασκα βαζω σε ολο το μηκος των μαλλιων,εκτος απο τις ριζες.μου το βαραινει υπερβολικα πολυ.μια φορα το μηνα βεβαια βαζω σε ολοοοο το μαλλι.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Όχι σονυ και καλα...απλά ρωτάω αν υπάρχουν άτομα που βάζουνε και πως το κάνουνε το μαλλί...Δεν τα ξέρουμε και όλα...μπορεί να βάζουνε κάτι άλλο ακτός απο αφρό που βάζω εγώ και το αοτέλεσμα να είναι καλό...εξάλλου μ αρέσει να πειραματίζομαι......Επιμελώς αχτένιστο λουκ για παράδειγμα πως μπορώ να επιτύχω??

 

Μάκσα ή κρέμα έβαζα σε όλο το μαλλί(ρίζες εως άκρες), αλλά μου είπανε ότι δεν πρέπει να το κάνω και το 'εχω σταματήσει...αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται περιποίηση παντού...δεν ξέρω..

 

Στο βαρένει υπερβολικά?? Δηλ. πως είναι τα μαλλιά σου όταν β'αζεις και στις ρίζες??Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί έχεις σγουρό...Σε μένα για παράδειγμα χάνεται ο όγκος που είναι τελείως ίσιο(όχι ότι έχω ιδιαίτερο όγκο δηλ.) αλλά εσύ από έλλειψη όγκου δεν νομίζω πως κινδυνεύεις ότι και να βάλεις...Δεν ξέρω κιώλασ βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

Χμ... για να τα σηκώσεις γιατί δεν κάνεις κρέπισμα (κάπως έτσι λέγετε η τεχνική που τα χκύνεις με μια μικρή χτένα) και μετά να βάλεις λακ ή λίγο πηλό...

 

ΥΓ για την κοπελιά π είχα δεί με ζγουρό μαλλί και ζελέ... το αποτέλεσμα όπως σ είπα ήταν φριχτό... Ήταν που ήταν βαριά η μπούκλα της, ήταν σα λαδοπόντικας:lol:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

Παιδια να ρωτησω κατι? Εχω ψυχωση με το μαλι μου και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει. Αφου να φανταστειτε οτι αν αρχισω να το χανω θα παω στανταρ για εφυτευση εξου και βαζω και διαφορα σαμπουαν για να ειναι δυνατη η τριχα και θεραπειες κατα καιρους. Τεσπα το ρωτημα μου ειναι το εξης. Μου τελειωνει το ζελ και θελω να το κοψω. Ο κομμωτης μου, μου ειπε να παρω αργυλο. Το εχει δοκιμασει κανεις? Κανει κακο στο μαλι? Σιγουρα χειροτερο απο το ζελ αποκλειται να ειναι, ομως θελω να του βαζω το λιγοτερο επιβλαβες προιον.....

 

file mou auta pou les einai ligo oksimwra..

ksekinas,anaferontas poso agapas to malli sou kai "και δεν θελω με τιποτα να του βαζω λαλακιες και να πεσει.",enw pio katw grafeis oti sou teleiwnei to gel!!:blink:

Tespa,gia na eisai sigouros kopse ta ola!!fusiko probatomallo ftw!!ase tous argilous..ti eisai?kammia mpampogria pou tha kanei maska gia to proswpo??:lol:

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
θελω να τζελ που να μην παγωνει τα μαλλια, να δινει σχημα, αλλα να εχει μεγαλυτερη διαρκεια απο αφρο. εχει βρει κανεις κατι τετοιο?
Link to comment
Share on other sites

kalispera gnorizei kaneis gia liparotita apisteyti ti kanoume??ta louzo k meta apo 2 meres einai mes sto ladi.exo aganaktisi

 

Τι κάνουμε...

Πιο συχνό λούσιμο!! Αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα (

δεν έχω λιπαρά μαλλιά) Για μια σίγουρα σωστή συμβουλή καλύτερα να ρωτήσεις το φαρμακοποιό ή το κωμμωτή σου:)...

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

 

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Link to comment
Share on other sites

kalispera gnorizei kaneis gia liparotita apisteyti ti kanoume??ta louzo k meta apo 2 meres einai mes sto ladi.exo aganaktisi

Μπάνιο κάθε μέρα έχεις σκεφτεί? :p

Ειδικά οι άντρες δεν μπορώ να φανταστώ να κάνουμε μπάνιο κάθε 2 μέρες, έλεος :lol::X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...