kostakiss Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 κρεμα?τι κρεμα??μια της new wave?(φουξ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ε!δεν βαζουμε και ολο το κερι στο κεφαλι....:p μια μικρη ποσοτητα βαζουμε ισα ισα για να παρουν το σχημα που θες!εγω παντως χρησιμοποιω περισσοτερο κρεμα παρα κερι... Χαχα, καλο! Το μαλλι μου δεν καθεται με λιγο κερι... Ειναι σπαστο (και ταυτοχρονα μου σπαει τα νευρα...) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Ποιο θεωρείτε το καλύτερο gel για wet look και συνάμα δυνατό κράτημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 egw xrisimopiw auto http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/en/Product/2483?google=JOICO_ICE_HAIR&gclid=CPm8jNuxpIMCFQR8Qgodbj8dQQ kai einai oti pio dynato exw dokimasei pote.Mallon 8a to vreite poly dyskola alla an 8elete poly gero kratima tote psakste to. An 8elete na deite poso dynato einai peite mou na sas valw photo me ta mallia or8ia :p Epishs epeidh vafw syxna ta mallia mou (exw kanei oti xrwma mporeite na fantasteite) kai talaipwrounte ti 8a mou sinistousate gia na parameinoun se kalh katastash (kai ta mallia kai to xrwma) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 εχει κανενας καμια σιγουρη λυση για τα σπαστα μαλλια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Epishs epeidh vafw syxna ta mallia mou (exw kanei oti xrwma mporeite na fantasteite) kai talaipwrounte ti 8a mou sinistousate gia na parameinoun se kalh katastash (kai ta mallia kai to xrwma) ? Περούκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 τι κουρεματα ειναι της μοδας αυτον τον καιρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2006 Χαχα, καλο! Το μαλλι μου δεν καθεται με λιγο κερι... Ειναι σπαστο (και ταυτοχρονα μου σπαει τα νευρα...) αν ειναι σπαστο τοτε ναι λιγο δε φτανει....;) φανταζομαι ποσο σπαστικο ειναι..ενας φιλος εχει fυll κατσαρο μαλλι και δεν μπορει να κανει τπτ με τα μαλλια του το παιδι..πολυ δραμα:ninja: δεν υπαρχουν ισιωτικες κρεμες κλπ...?:confused: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ξέρει κανείς ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, που να λέγεται -αν μου το είπαν σωστά- Forest? Υποτίθεται -επαναλαμβάνω, αν μου τα είπαν σωστά- ότι το κομμωτήριο το έχει κάποιος που και καλά είναι psycho από άποψη έμπνευσης στο hair styling... Εγώ βέβαια δεν είμαι για extreme πράματα, έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου, αλλά θέλω να ξανακάνω επιτέλους μύτες με ξυράφι... Κανένα κομμωτήριο δεν τις κάνει έτσι:( :cry: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Ξέρει κανείς ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, που να λέγεται -αν μου το είπαν σωστά- Forest? Υποτίθεται -επαναλαμβάνω, αν μου τα είπαν σωστά- ότι το κομμωτήριο το έχει κάποιος που και καλά είναι psycho από άποψη έμπνευσης στο hair styling... Εγώ βέβαια δεν είμαι για extreme πράματα, έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου, αλλά θέλω να ξανακάνω επιτέλους μύτες με ξυράφι... Κανένα κομμωτήριο δεν τις κάνει έτσι:( :cry: Το forest που λες δεν το ξέρω. Εγώ πάω στο Lefa, που είναι στο εμπορικό κέντρο στη Τσιμισκή. Εκεί που είναι το Odeon. Και κουρεύει με ξυράφι και γενικά κάνει πολύ περίεργα και όμορφα κουρέματα. Και εγώ έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου σε αντίθεση με σένα όμως τα θέλω να είναι extreme. Αν πας σίγουρα θα σου αρέσει. Είναι λιγουλάκι ακριβούτσικο όμως, κυρίως στις βαφές. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 στις βαφες κανει κατι διαφορετικο ?? για τι τιμες μιλαμε?πχ ενα αντρικο κουρεμα ποσο κανει?20 ευρω η παραπανω?αξιζει να παει αγορι η μπα? οταν λες extreme? εγω ξερω και το -κομης εργα- στην λορη μαργαριτη στο κοφφιξ(καφε) στο λευκο πυργο πιο πανω..που δουλευει μονο με ξυραφι..(εχω και τηλεφωνο,οποιος θελει) ιωαννα πες εντυπωσεις..για αντρικα..(αν και δεν ειμαι αντρας :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Έχω ξετρελαθεί με αυτό το κομμωτήριο. Να φανταστείς από Αθήνα έρχομαι Θεσσαλονίκη για κούρεμα. Και στα αντρικά είναι το κάτι άλλο. Πας και φεύγεις άλλος άνθρωπος από εκεί. Μήπως να ανεβάσω καμιά φωτό με τα μαλλιά μου? Το αντρικό να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι. Γυναικείο πάντως πληρώνω 45 εύρω. Και κοντά μαλλιά όταν είχα πάλι τόσα πλήρωνα. Πάντως είναι το μοναδικό κομμωτήριο που κάθε φορά που πήγαινα, παρόλο που τα μαλλιά μου ήταν πολύ κοντά αυτός όλο και κάποιες αλλαγές έκανε! Έτσι που λες ο φίλος μου ο Δημητράκης :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 45 ευρω και η τιμη τι περιεχει?χτενισμα,λουσιμο,και τι αλλα γιατι δεν τα ξερω?μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο...για ανεβασε και καμια φωτο να δουμε..ειμαι πολυ περιεργος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Λούσιμο - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 45 ευρώ. Σου κάνει και μια κοπέλα ένα μασαζ την ώρα που σε λούζει! Ότι πρέπει για ύπνο :rolleyes: Λούσιμο - βαφή - ανταύγειες - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 150 ευρώ. Θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις? Είναι μόνο με ραντεβού μιας και γίνεται πανικός. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Λούσιμο - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 45 ευρώ. Σου κάνει και μια κοπέλα ένα μασαζ την ώρα που σε λούζει! Ότι πρέπει για ύπνο :rolleyes: Λούσιμο - βαφή - ανταύγειες - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 150 ευρώ. Θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις? Είναι μόνο με ραντεβού μιας και γίνεται πανικός. χμμ..για δωσε μας..και επισης ανεβασε και φωτο οπωσδηποτε..:happy: εντιτ! αα να σε ρωτησω..μπορεις να τον ρωτησεις..τι θα σου ταιριαζει πιο πολυ να σου κανει η εσυ του ζητας τι θες?? πχ εχει κανενα περιοδικο με κουρεματα και βλεπεις τι θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 αν ειναι σπαστο τοτε ναι λιγο δε φτανει....;) φανταζομαι ποσο σπαστικο ειναι..ενας φιλος εχει fυll κατσαρο μαλλι και δεν μπορει να κανει τπτ με τα μαλλια του το παιδι..πολυ δραμα:ninja: δεν υπαρχουν ισιωτικες κρεμες κλπ...?:confused: Gt drama ??? :blink: Einai VP style h afana :) Sthn perioxh mou polloi kukloforou(m)e me afana k enai polu sexy kommwsis :p :lol: Btw mporei na kanei isiwtiki alla xalaei polu to mali :confused: :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγω πηγαινω στο NicoNico (το εχει ο Ντεμης Νικολαιδης), ειναι στο Ψυχικο, αντρικο κουρεμα 50ευρω με λουσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παναγια μου και Χριστε μου!!!!!! :shock: :blink: 50€ για ενα κουρεμα ρε παιδια; ΕΛΕΟΣ!!!!! Δεν παει να με κουρεψει ο πιο διασημος κομμωτης; Πανω απο 10-15€ δεν δινω με τιποτα! Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 paidia kai ego mexri 15€ skao siga na min doso 50€ gia na koyreyo ta malia moy...kalitera na ta afiso mexri to gonato para 50€:confused: Kai opos leei kai o Ilias...ELEOS!!!:wacko: Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 εγω βαζω ζελε παντοτε μονο καποιες φορες εβαλα κερι γιατι δεν υπηρχε ζελε.. επισης να πω οτι το ζελε μου ειναι πολυ φτηνο...και τα παιρνω 3-3 μετα απο 2 χρονια που το βαζω συστηματικα...δεν παρατηρησα καμια φαλακρα...εκτος αν τα χασω με την μια! :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 περιμενε λιγα χρονακια ακομα ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 το φλιπερ το εχει χρησιμοποιησει κανεις? στο λυκειο που τα ειχα καρφακια(προκες δλδ) χρησιμοποιουσα πολυ φλιπερ και το μαλλι ποτε δεν χαλουσε! fliper rulez to flipper einai o thrylos sto xwro twn gel.Osa gel-keria-kremes kai na vgoyn kanena den tha sou dinei to kratima toy flipper.episis einai pamfthino(2-3e)alla eixa akousei oti prin 2 xronia to eixan kopsei apo tin agora.to gt dn to kserw:lol: :cry: gia osous dn theloyn na vazoyn ximika sto kefali toys,yparxei i fysiki lysi me to lemonaki pou gia osous exoyn psiloisio mali kanei poly kali doyleia xwris na <nekrwnei)to panw meros toy kefalioy.emena me exei volepsei poly.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 oso einai kairos kopste ta gel k.a. paremferi....!!!! egw pantws den xrisimopoiw kanena tetoio ximiko paraskeuasma... eimai zwntani apodeixi pws eisai kouklos k xoris "kolles"!! entaxei mi varate! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 τι λετε ρε παιδια?το λεμονι στο κεφαλι δεν μυριζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 τι λετε ρε παιδια?το λεμονι στο κεφαλι δεν μυριζει?? Και εγώ αυτήν την απορία έχω.Αηδία :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts