Jump to content

Hair Styling - Περιποίηση μαλλιών

bill_viper
 Κοινοποίηση

Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?  

600 members have voted

1. 1. Hair Styling!Εσείς τί χρησιμοποιείτε?

• Gel
      297
    • Κερί
      96
    • Αφρός
      83
    • Άλλο
      124

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ε!δεν βαζουμε και ολο το κερι στο κεφαλι....:p

μια μικρη ποσοτητα βαζουμε ισα ισα για να παρουν το σχημα που θες!εγω παντως χρησιμοποιω περισσοτερο κρεμα παρα κερι...

Χαχα, καλο!

Το μαλλι μου δεν καθεται με λιγο κερι... Ειναι σπαστο (και ταυτοχρονα μου σπαει τα νευρα...)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

egw xrisimopiw auto http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/en/Product/2483?google=JOICO_ICE_HAIR&gclid=CPm8jNuxpIMCFQR8Qgodbj8dQQ

kai einai oti pio dynato exw dokimasei pote.Mallon 8a to vreite poly dyskola alla an 8elete poly gero kratima tote psakste to. An 8elete na deite poso dynato einai peite mou na sas valw photo me ta mallia or8ia :p

Epishs epeidh vafw syxna ta mallia mou (exw kanei oti xrwma mporeite na fantasteite) kai talaipwrounte ti 8a mou sinistousate gia na parameinoun se kalh katastash (kai ta mallia kai to xrwma) ?

• 2 weeks later...
Χαχα, καλο!

Το μαλλι μου δεν καθεται με λιγο κερι... Ειναι σπαστο (και ταυτοχρονα μου σπαει τα νευρα...)

αν ειναι σπαστο τοτε ναι λιγο δε φτανει....;)

φανταζομαι ποσο σπαστικο ειναι..ενας φιλος εχει fυll κατσαρο μαλλι και δεν μπορει να κανει τπτ με τα μαλλια του το παιδι..πολυ δραμα:ninja:

δεν υπαρχουν ισιωτικες κρεμες κλπ...?:confused:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Ξέρει κανείς ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, που να λέγεται -αν μου το είπαν σωστά- Forest? Υποτίθεται -επαναλαμβάνω, αν μου τα είπαν σωστά- ότι το κομμωτήριο το έχει κάποιος που και καλά είναι psycho από άποψη έμπνευσης στο hair styling... Εγώ βέβαια δεν είμαι για extreme πράματα, έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου, αλλά θέλω να ξανακάνω επιτέλους μύτες με ξυράφι... Κανένα κομμωτήριο δεν τις κάνει έτσι:( :cry:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Ξέρει κανείς ένα κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην πλατεία Ναυαρίνου, που να λέγεται -αν μου το είπαν σωστά- Forest? Υποτίθεται -επαναλαμβάνω, αν μου τα είπαν σωστά- ότι το κομμωτήριο το έχει κάποιος που και καλά είναι psycho από άποψη έμπνευσης στο hair styling... Εγώ βέβαια δεν είμαι για extreme πράματα, έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου, αλλά θέλω να ξανακάνω επιτέλους μύτες με ξυράφι... Κανένα κομμωτήριο δεν τις κάνει έτσι:( :cry:

Το forest που λες δεν το ξέρω.

Εγώ πάω στο Lefa, που είναι στο εμπορικό κέντρο στη Τσιμισκή. Εκεί που είναι το Odeon.

Και κουρεύει με ξυράφι και γενικά κάνει πολύ περίεργα και όμορφα κουρέματα.

Και εγώ έχω κόλλημα με τα μαλλιά μου σε αντίθεση με σένα όμως τα θέλω να είναι extreme.

Αν πας σίγουρα θα σου αρέσει.

Είναι λιγουλάκι ακριβούτσικο όμως, κυρίως στις βαφές.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στις βαφες κανει κατι διαφορετικο ??

για τι τιμες μιλαμε?πχ ενα αντρικο κουρεμα ποσο κανει?20 ευρω η παραπανω?αξιζει να παει αγορι η μπα?

οταν λες extreme?

εγω ξερω και το -κομης εργα- στην λορη μαργαριτη στο κοφφιξ(καφε) στο λευκο πυργο πιο πανω..που δουλευει μονο με ξυραφι..(εχω και τηλεφωνο,οποιος θελει)

ιωαννα πες εντυπωσεις..για αντρικα..(αν και δεν ειμαι αντρας :p)

Έχω ξετρελαθεί με αυτό το κομμωτήριο.

Να φανταστείς από Αθήνα έρχομαι Θεσσαλονίκη για κούρεμα.

Και στα αντρικά είναι το κάτι άλλο. Πας και φεύγεις άλλος άνθρωπος από εκεί. Μήπως να ανεβάσω καμιά φωτό με τα μαλλιά μου?

Το αντρικό να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι.

Γυναικείο πάντως πληρώνω 45 εύρω. Και κοντά μαλλιά όταν είχα πάλι τόσα πλήρωνα.

Πάντως είναι το μοναδικό κομμωτήριο που κάθε φορά που πήγαινα, παρόλο που τα μαλλιά μου ήταν πολύ κοντά αυτός όλο και κάποιες αλλαγές έκανε!

Έτσι που λες ο φίλος μου ο Δημητράκης :)

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

45 ευρω και η τιμη τι περιεχει?χτενισμα,λουσιμο,και τι αλλα γιατι δεν τα ξερω?μπορεις να κανεις ενα τηλεφωνο...για ανεβασε και καμια φωτο να δουμε..ειμαι πολυ περιεργος..

Λούσιμο - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 45 ευρώ.

Σου κάνει και μια κοπέλα ένα μασαζ την ώρα που σε λούζει! Ότι πρέπει για ύπνο :rolleyes:

Λούσιμο - βαφή - ανταύγειες - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 150 ευρώ.

Θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις?

Είναι μόνο με ραντεβού μιας και γίνεται πανικός.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λούσιμο - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 45 ευρώ.

Σου κάνει και μια κοπέλα ένα μασαζ την ώρα που σε λούζει! Ότι πρέπει για ύπνο :rolleyes:

Λούσιμο - βαφή - ανταύγειες - κούρεμα - χτένισμα πλήρωσα 150 ευρώ.

Θες να σου δώσω το τηλ να πάρεις?

Είναι μόνο με ραντεβού μιας και γίνεται πανικός.

χμμ..για δωσε μας..και επισης ανεβασε και φωτο οπωσδηποτε..:happy:

εντιτ!

αα να σε ρωτησω..μπορεις να τον ρωτησεις..τι θα σου ταιριαζει πιο πολυ να σου κανει η εσυ του ζητας τι θες??

πχ εχει κανενα περιοδικο με κουρεματα και βλεπεις τι θες..

αν ειναι σπαστο τοτε ναι λιγο δε φτανει....;)

φανταζομαι ποσο σπαστικο ειναι..ενας φιλος εχει fυll κατσαρο μαλλι και δεν μπορει να κανει τπτ με τα μαλλια του το παιδι..πολυ δραμα:ninja:

δεν υπαρχουν ισιωτικες κρεμες κλπ...?:confused:

Gt drama ??? :blink:

Einai VP style h afana :)

Sthn perioxh mou polloi kukloforou(m)e me afana k enai polu sexy kommwsis :p :lol:

Btw mporei na kanei isiwtiki alla xalaei polu to mali :confused: :(

Παναγια μου και Χριστε μου!!!!!! :shock: :blink:

50€ για ενα κουρεμα ρε παιδια; ΕΛΕΟΣ!!!!!

Δεν παει να με κουρεψει ο πιο διασημος κομμωτης; Πανω απο 10-15€ δεν δινω με τιποτα!

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

paidia kai ego mexri 15€ skao siga na min doso 50€ gia na koyreyo ta malia moy...kalitera na ta afiso mexri to gonato para 50€:confused:

Kai opos leei kai o Ilias...ELEOS!!!:wacko:

εγω βαζω ζελε παντοτε μονο καποιες φορες εβαλα κερι γιατι δεν υπηρχε ζελε..

επισης να πω οτι το ζελε μου ειναι πολυ φτηνο...και τα παιρνω 3-3 μετα απο 2 χρονια που το βαζω συστηματικα...δεν παρατηρησα καμια φαλακρα...εκτος αν τα χασω με την μια! :lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

το φλιπερ το εχει χρησιμοποιησει κανεις? στο λυκειο που τα ειχα καρφακια(προκες δλδ) χρησιμοποιουσα πολυ φλιπερ και το μαλλι ποτε δεν χαλουσε! fliper rulez

to flipper einai o thrylos sto xwro twn gel.Osa gel-keria-kremes kai na vgoyn kanena den tha sou dinei to kratima toy flipper.episis einai pamfthino(2-3e)alla eixa akousei oti prin 2 xronia to eixan kopsei apo tin agora.to gt dn to kserw:lol: :cry:

gia osous dn theloyn na vazoyn ximika sto kefali toys,yparxei i fysiki lysi me to lemonaki pou gia osous exoyn psiloisio mali kanei poly kali doyleia xwris na <nekrwnei)to panw meros toy kefalioy.emena me exei volepsei poly..

oso einai kairos kopste ta gel k.a. paremferi....!!!!

egw pantws den xrisimopoiw kanena tetoio ximiko paraskeuasma...

eimai zwntani apodeixi pws eisai kouklos k xoris "kolles"!!

entaxei mi varate!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?