mona-liza Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 εξαρταται απο το τι χτενισμα θελω να κανω,αν θελω σγουρα τοτε βαζω τζελ και αφρο,αν θελω ισια σιλικονη και κερι. ;) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 -Garnier Fructis Style(με micro-κερί φρούτων) Gel Extreme Look(Super Extra Δυνατό) -Flipper(Διάφανο) Μετά απο ζελε,λακ,αφρούς κλπ με τα συγκεκριμένα μπόρεσα να τηθασέυσω τα σγουρά-δύσκολα μαλλιά μου!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Καμιά μάσκα της προκοπής ξέρετε? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 -Garnier Fructis Style(με micro-κερί φρούτων) Gel Extreme Look(Super Extra Δυνατό) -Flipper(Διάφανο) Μετά απο ζελε,λακ,αφρούς κλπ με τα συγκεκριμένα μπόρεσα να τηθασέυσω τα σγουρά-δύσκολα μαλλιά μου!!! :) To flipper δεν ειναι που ειναι εχει πολυ οινοπνευμα μεσα??? :worry: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 To flipper δεν ειναι που ειναι εχει πολυ οινοπνευμα μεσα??? :worry: Ειναι μαπα ποιοτικως οντως. Το ειχα και γω και μου πεφτε πολυ μαλλι :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Xρησιμοποιώ το ζελέ σε μορφή κρέμας της NIVEA. Άπαιχτο! Και το άρωμά του είναι εκπληκτικό. Είναι σε γαλάζιο βαζάκι με ασημί καπάκι. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 καταπληκτικό ειναι και ο πηλός- άργιλος της fudge σούπερ πράμα αν και δε θα το βρείτε ευκολα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Xρησιμοποιώ το ζελέ σε μορφή κρέμας της NIVEA. Άπαιχτο! Και το άρωμά του είναι εκπληκτικό. Είναι σε γαλάζιο βαζάκι με ασημί καπάκι. Χμ, μ'έβαλες σε σκέψεις, το έχω αγοράσει και κάθεται εδώ και 2 μήνες. Καιρός να το δοκιμάσω τότε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Χμ, μ'έβαλες σε σκέψεις, το έχω αγοράσει και κάθεται εδώ και 2 μήνες. Καιρός να το δοκιμάσω τότε. :p Μην ξεχασεις να μας πεις τις εντυπωσεις σου ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Καλησπέρα παιδιά, δεν έχω ιδιαίτερη πείρα απ αυτά οπότε εάν θέλετε δώστε καμιά συμβουλή ;) Έχω ελαφρά μακριά μαλλιά (στην φάση του "τα μακραίνω") αλλά σγουρά! Θέλω ένα προϊόν το οποίο να εφαρμόζεται σε ελαφρά βρεγμένα μαλλιά και να δίνει wet look που να κρατάει. Θέλω επιπλέον να τους δίνει μια ελαστικότητα, ακριβώς όπως είναι βρεγμένα και όχι να τα κολλάει μεταξύ τους μετά από 10-20 λεπτά!!! Επίσης να μην βγαίνει ιδιαίτερα εύκολα, όπως αυτά τα καινούρια που "βγαίνουν με το χτένισμα" αλλά βγαίνουν με το άγγιγμα! Εν ολίγοις, θέλω θα τα ισιώσω, αλλά επειδή δεν θέλω να βάζω πιστολάκι, θα θελα κάποιο προϊόν που να δίνει wet look, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά! Καμιά ιδέα? Βασίζομαι στις απαντήσεις σας... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Πηρα προχθες ενα ζελε της Schwarzkopf(παναγια μου! ενα λεπτο εκανα να το γραψω), και ειναι πολυ ωραιο. got2b λεγεται. Ωραιο αρωμα, δουλευεται ευκολα, πολυ δυνατο κρατημα. Δουλευεται και με πιστολακι αμα λαχει. Μπλε χρωμα. Πολυ καλο! :cool: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mnikos Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 paidia 3erete tpt gia to "araiwma"? kanei enas filos mou arketo kairo, k ta mallia tou einai gamata, alla ta mallia tou fainodai na exoun karaflitses. mporei na ftaiei k afto. Yparxei kamia protasi gia to na paw na to kanw to rimadi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Μηπως ξερετε κανενα ζελε που να αφηνει το δερμα να "αναπνεει" οσο το δυνατον περισσοτερο; Επειδη εχω ενα μικρο προβλημα ξηροδερμιας :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 ο πηλος εμενα με βολευει παρα πολυ..σιγκεκριμενα αυτος της New Wave το λαχανι το βαζακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μηπως ξερετε κανενα ζελε που να αφηνει το δερμα να "αναπνεει" οσο το δυνατον περισσοτερο; Επειδη εχω ενα μικρο προβλημα ξηροδερμιας :( και εγω το ειχα.αν μπορεις φροντιζε να μην βαζεις προιον στο δερμα του κεφαλιου αλλα στις ακρεσ των τριχων και με τπτ μην κοιμασαι με αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Εγώ σήμερα πήρα το Scharwzkopf to got2b το κίτρινο.Πανίσχυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 μιας και μιλαμε για μαλλια ξερετε που μπορω να βρω αυτες τις στεκες που εχω δει να φορανε αγορια πιο πολυ που ειναι λεπτες μαυρες γιατι θελω και εγω μια τετοια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 στα hondos center !! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mnikos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Mages exw xrisimopoiousa to Manga Head..... poly dinato kalo, alla to mono kako..... oso ligo k na vazw ta mallia mirizan! to paratirisa 3-4 meres meta.... Pragmatika, evaza poly ligo... tespa to pa se enan filo mou, to dokimase k aftos k symfonise. Etsi 3anagirisa sto palio alla polu kalo pilo tis Wella Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 τον λαχανι?massive clay n' play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2005 Mages exw xrisimopoiousa to Manga Head..... poly dinato kalo, alla to mono kako..... oso ligo k na vazw ta mallia mirizan! to paratirisa 3-4 meres meta.... Pragmatika, evaza poly ligo... tespa to pa se enan filo mou, to dokimase k aftos k symfonise. Etsi 3anagirisa sto palio alla polu kalo pilo tis Wella Θες να πεις οτί μύριζε ο πηλός? Δηλαδή το αρωματικό που έχει μέσα? Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτή η μυρωδιά... :rolleyes: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 το φλιπερ το εχει χρησιμοποιησει κανεις? στο λυκειο που τα ειχα καρφακια(προκες δλδ) χρησιμοποιουσα πολυ φλιπερ και το μαλλι ποτε δεν χαλουσε! fliper rulez Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Το προιόν που έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ και μ'έχει αφήσει ευχαριστημένο είναι το L'Oreal Ahead Web. Αναφέρεται ως "κρέμα γλυπτικής με ίνες". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BENETTON Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 μπορει καποιος να προτεινει ενα προιον για μαλλια με αρκετο ογκο και μπουκλες? δεν εννοω οτι θελω περισσοτερο ογκο και μπουκλες,εννοω οτι εχω πολυ ογκο και σγουρο μαλλι και θελω καπως να το τιθασευσω... :O thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2005 Εγω βαζω κερί η ζελέ και ειμαι ok!! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts