kiriakosk Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημερα στο gsmarena λενε για 2300mAh! Ναι το γνωρίζω, στα μαγαζιά που είναι διαθέσιμο αναφέρουν 3000 mAh! Τι να σου πω... κινέζοι... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αυτό εδώ λέει για 2300mah Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παιδια κανενα review της συσκευης εχει δει κανενας? ειμαι στο παρα 1 αλλα θελω να δω τι και πως, ειδικα με προβληματιζει η μικρη μπαταρια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 2300 ειναι η μπαταρια, επιβεβαιωσα με καταστημα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τελικά κυκλοφόρησε η είναι μουφα αυτό στο μαγαζιά? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Τελικά κυκλοφόρησε η είναι μουφα αυτό στο μαγαζιά? Το minideal εγραφε οτι στης 26 ιουλιου θα γινει μπορει να το στειλει!:) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το 1+1. Αλλά αυτό λόγω μεγέθους, επέκτασης μνήμης και 2 σιμ κερδίζει έδαφος. Είναι και το Mi4 αλλά μέχρι να βγει άστα. Γενικά zte σαν εταιρία αξίζει, βγάζει προβλήματα? Το ζ7 μίνι? Η 1+ 1? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Γιατί είμαι ανάμεσα σε αυτό και το 1+1. Αλλά αυτό λόγω μεγέθους, επέκτασης μνήμης και 2 σιμ κερδίζει έδαφος. Είναι και το Mi4 αλλά μέχρι να βγει άστα. Γενικά zte σαν εταιρία αξίζει, βγάζει προβλήματα? Το ζ7 μίνι? Η 1+ 1? Καλημέρα ενα zte v967s που εχω ακόμα δεν εχει κανει ουτε κιχ ουτε εχει πάθει τίποτα και η μπαταρία του ταύρος!! γενικα και για την σειρά z5 δεν ειχε ακουστεί τίποτα, τωρα ειδωμεν!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 $299 από 26/7 στο minideal... http://www.minideal.net/zte-nubia-z7-mini-4g-lte-android-4-4-2-3ghz-5-0-1080p-ram-2gb-rom-16gb-smartphone.html Αυτή την στιγμή δείχνει πιο VFM σε σχέση με επιλογές στα κυβικά του, υπάρχουν κάποια ζητήματα gglass, sar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 $299 από 26/7 στο minideal... http://www.minideal.net/zte-nubia-z7-mini-4g-lte-android-4-4-2-3ghz-5-0-1080p-ram-2gb-rom-16gb-smartphone.html Αυτή την στιγμή δείχνει πιο VFM σε σχέση με επιλογές στα κυβικά του, υπάρχουν κάποια ζητήματα gglass, sar... Gorilla glass εχει σιγουρα 3 νομιζω και για sar χαμηλο ειναι καπου το ειχα δει... Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Gorilla glass εχει σιγουρα 3 Μήπως έχεις κάποια πηγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Απο τελωνείο τι παίζει;; Ξέρει κανεις; Το site minideal.net ποσο... αξιόπιστο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μήπως έχεις κάποια πηγή; Το λεει εδω http://droidcn.blogspot.gr/2014/07/zte-nubia-z7-mini-review.html ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως έχεις κάποια πηγή; Το λεω εδω στην τριτη παραγραφο http://droidcn.blogspot.gr/2014/07/zte-nubia-z7-mini-review.html Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Απο τελωνείο τι παίζει;; Ξέρει κανεις; Το site minideal.net ποσο... αξιόπιστο ειναι ? Ρε παιδια μην ρωτατε τα ιδια και τα ιδια, αφου βλεπετε οτι ολοι μας αγοραζουμε απο εκει , αν δεν ειναι το minideal.net αξιοπιστο τοτε ποιο ειναι? Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ερώτηση έκανα ρε φίλε. Μπορεί κάποιους να μην ενοχλεί να απαντήσουν... Γιατί σκαλωνεις; Απο τελωνείο τι παίζει ; Γνωρίζει κάποιος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Με απλό ταχυδρομείο δεν παίζει τίποτα. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ερώτηση έκανα ρε φίλε. Μπορεί κάποιους να μην ενοχλεί να απαντήσουν... Γιατί σκαλωνεις; Απο τελωνείο τι παίζει ; Γνωρίζει κάποιος ; Με Sing Post απλο ταχυδρομειο δηλαδη δεν σε σταματαει το τελωνειο εκτος και αν ποιασεις τζοκερ!!εμενα προσωπικα δοξα το θεο δεν μου εχουν σταματησει ποτε δεμα!απλα οταν παραγγηλεις πες low price 10$ declare it as gift και ξερουν αυτοι ειδικα μολις δουν οτι παει ελλαδα το ξερουν απο μονοι τους! :lol::p Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ερώτηση έκανα ρε φίλε. Μπορεί κάποιους να μην ενοχλεί να απαντήσουν... Γιατί σκαλωνεις; Απο τελωνείο τι παίζει ; Γνωρίζει κάποιος ; Φίλε μου αν κάθε ένας που μπαίνει κάνει την ίδια ερώτηση δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα άλλο στο φόρουμ. Αν έψαχνες λιγάκι δεν θα χρειαζόταν καν να κάνεις αυτή την ερώτηση, πέρα του ότι έχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές, υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Φίλε μου αν κάθε ένας που μπαίνει κάνει την ίδια ερώτηση δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα άλλο στο φόρουμ. Αν έψαχνες λιγάκι δεν θα χρειαζόταν καν να κάνεις αυτή την ερώτηση, πέρα του ότι έχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές, υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ. Παντως εμενα με προβληματιζει λιγο η cpu η αληθεια ειναι...εδω http://www.gizmochina.com/2014/07/08/zte-nubia-z7-review-a-top-range-phone-with-dual-sim-4g-lte/ για το z7 οτι στο antutu με 2.5ghz βγαζει σκορ 27+!παραξενο αν δουμε οτι σε αλλες συσκευες με ιδια χαρακτηριστικα βαρανε 30+!δεν ειμαι antutufreak αλλα αυτο λιγο με παραξενευει!οποτε το δικο μας που ειναι ουσιαστικα ενας 800αρης με dual sim 4g υποστιριξη(εχει καποιες σημαντικες βελτιωσεις στην emmc support) θα την παλευει?:wacko: επισης δεν εχω βρει ενα hands on κατι της προκοπης!! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Φίλε μου αν κάθε ένας που μπαίνει κάνει την ίδια ερώτηση δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα άλλο στο φόρουμ. Αν έψαχνες λιγάκι δεν θα χρειαζόταν καν να κάνεις αυτή την ερώτηση, πέρα του ότι έχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές, υπάρχει και σχετικό θέμα στο φόρουμ. Φίλε μου, αυτό επέλεξα να κάνω . Σωστό η λάθος κατ εσένα. Εξάλλου, υπάρχει και σε σένα επιλογή να μην ασχοληθείς να απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις σαν και τις δικής μου. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με Sing Post απλο ταχυδρομειο δηλαδη δεν σε σταματαει το τελωνειο εκτος και αν ποιασεις τζοκερ!!εμενα προσωπικα δοξα το θεο δεν μου εχουν σταματησει ποτε δεμα!απλα οταν παραγγηλεις πες low price 10$ declare it as gift και ξερουν αυτοι ειδικα μολις δουν οτι παει ελλαδα το ξερουν απο μονοι τους! :lol::p Σπ ευχαριστώ φίλε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παντως εμενα με προβληματιζει λιγο η cpu η αληθεια ειναι...εδω http://www.gizmochina.com/2014/07/08/zte-nubia-z7-review-a-top-range-phone-with-dual-sim-4g-lte/ για το z7 οτι στο antutu με 2.5ghz βγαζει σκορ 27+!παραξενο αν δουμε οτι σε αλλες συσκευες με ιδια χαρακτηριστικα βαρανε 30+!δεν ειμαι antutufreak αλλα αυτο λιγο με παραξενευει!οποτε το δικο μας που ειναι ουσιαστικα ενας 800αρης με dual sim 4g υποστιριξη(εχει καποιες σημαντικες βελτιωσεις στην emmc support) θα την παλευει?:wacko: επισης δεν εχω βρει ενα hands on κατι της προκοπης!! Όντως είναι περίεργο να βγάζει τόσο μικτό σκορ στο antutu... άσε να δούμε και άλλες μετρήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Όντως είναι περίεργο να βγάζει τόσο μικτό σκορ στο antutu... άσε να δούμε και άλλες μετρήσεις... Παιδιά έχει ειπωθεί ο λογος.Η 2Κ ανάλυση γονατίζει τον 801 κάνοντας το benchmark να βγάζει μικρότερη τιμή απο αυτή που θα περιμέναμε. Για αυτό και στην εκδοση του s5 με 2Κ έχει τον 805,όπως και το g3 prime Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδιά έχει ειπωθεί ο λογος.Η 2Κ ανάλυση γονατίζει τον 801 κάνοντας το benchmark να βγάζει μικρότερη τιμή απο αυτή που θα περιμέναμε. Για αυτό και στην εκδοση του s5 με 2Κ έχει τον 805,όπως και το g3 prime οποτε το mini με Fhd ειναι μια χαρα δεν θα μας κοστισει σε επιδοσεις και εφαρμογες!!αρκει να βρουμε/δουμε ενα review/hands on! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παιδιά έχει ειπωθεί ο λογος.Η 2Κ ανάλυση γονατίζει τον 801 κάνοντας το benchmark να βγάζει μικρότερη τιμή απο αυτή που θα περιμέναμε. Για αυτό και στην εκδοση του s5 με 2Κ έχει τον 805,όπως και το g3 prime Από την άλλη και άλλα κινητά έχουν τον 801 γονατίζουν; mi4, one+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αυτά τα κινητά που λες εχουν fhd ανάλυση.Ενώ το Ζ7 έχει 2Κ.Το Ζ7 mini από την άλλη με fhd θα τα πηγαίνει περιφημα Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts