Karthan7 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μου απάντησαν αμέσως με το εξής μύνημα: Order Number: 1411 Detailed Invoice: index.php?main_page=account_history_info&order_id=1411 Date Ordered: Wednesday 03 December, 2014 Order Number: 1411 Detailed Invoice: index.php?main_page=account_history_info&order_id=1411 Date Ordered: Wednesday 03 December, 2014 The comments for your order are: tracking code correction:RF300375***SG,sorry that we make a mistake,your tracking code is RF300375***SG,the RF300371***SG is for another customer in Spain! Your order has been updated to the following status: New status: Processing Δε μου ήρθε όμως ενημέρωση από το paypal έτσι ώστε στο Transaction ID να φαίνεται διόρθωση με το νέο tracking number. Σε αυτό το σημείο δε μένω ακάλυπτος; Παρε ss με τα μηνυματα για να τα εχεις σαν αποδεικτικα στοιχεια στο paypal αν χρειαστουν. Τωρα δεν μπορεις να κανεις dispute, δεν υπαρχει καποιος λογος για να κανεις. Οταν παραλαβεις το δεμα να κανεις unboxing με καταγραφη βιντεο, στο βιντεο να φαινετε καθαρα τα στοιχεια τα δικα σου και το tn απο το δεμα. Αν φτασεις στις 42-43 ημερες και δεν εχεις παραλαβει το δεμα σου ανοιξε dispute. Τα ποστ μας ειναι off topic, δεν συνεχιζω. Για τα καταστηματα παμε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Υπάρχει άλλη λύση backup όλου του συστήματος αλλά που να σε αφήνει να κάνεις restore μόνο τα data σε περίπτωση που είναι όλα ok με τη νέα rom? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που ακριβώς βρίσκεται αυτό για να το αντιγράψουμε ? Μπορείς προσωρινά να κάνεις backup με titanium backup, αλλά το nandroid είναι σαφώς πιο πληρες και πιο εύχρηστο (nandroid είναι ο τρόπος backup που χρησιμοποιούν τα διάφορα custom recoveries). Εάν υπάρχει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω δυστυχώς. Για το theme apk χρειάζεται την στοκ ρομ να πάρουμε το apk από τα data. Δεν έχω υπολογιστή αυτή τη στιγμή για να το κάνω χειροκίνητα, οπότε οποίος θα ήθελε να βοηθήσει και έχει ξεμείνει με την στοκ θα ήμουν υποχρεος :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ποιός driver πρέπει να εγκατασταθεί όταν συνδεθεί το κινητό ενώ είναι σε Rayglobe recovery; Ο device manager έχει ένα NX507J και δεν μπορώ να βρω έναν driver να του κάνει ώστε να το δει το script για το repartition! Μόνο ο driver του Autorun της συσκευής μπαίνει, αλλά δεν την βλέπει το script. Πολύ κούραση με τους drivers! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την v5 να εγκαθιστάτε μέσω CWM:happy: ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς προσωρινά να κάνεις backup με titanium backup, αλλά το nandroid είναι σαφώς πιο πληρες και πιο εύχρηστο (nandroid είναι ο τρόπος backup που χρησιμοποιούν τα διάφορα custom recoveries). Εάν υπάρχει κάτι άλλο δεν το γνωρίζω δυστυχώς. Για το theme apk χρειάζεται την στοκ ρομ να πάρουμε το apk από τα data. Δεν έχω υπολογιστή αυτή τη στιγμή για να το κάνω χειροκίνητα, οπότε οποίος θα ήθελε να βοηθήσει και έχει ξεμείνει με την στοκ θα ήμουν υποχρεος :happy: στο ανέβασα εδώ το αρχείο theme.apk http://ge.tt/9WDTBX62/v/0?c:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την v5 να εγκαθιστάτε μέσω CWM:happy: Είσαι μεγάλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την v5 να εγκαθιστάτε μέσω CWM:happy: ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο ανέβασα εδώ το αρχείο theme.apk http://ge.tt/9WDTBX62/v/0?c:) Γι' αυτό μ' αρέσεις, γιατί σ' ωραίος και γρήγορος :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα στη παρέα. Σήμερα παρατήρησα μια καινούργια ROM στο needrom και απο περιέργεια και μόνο (καθότι full smartdigiκος και δεν υπογράφω άλλο :wacko:) ήθελα την άποψη σας. Εν τω μεταξύ για να καταλάβω θα χω γλειφιτζουρι για δώρο στη γιορτή μου ομάδα Smartdigi :D; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα στη παρέα. Σήμερα παρατήρησα μια καινούργια ROM στο needrom και απο περιέργεια και μόνο (καθότι full smartdigiκος και δεν υπογράφω άλλο :wacko:) ήθελα την άποψη σας. Εν τω μεταξύ για να καταλάβω θα χω γλειφιτζουρι για δώρο στη γιορτή μου ομάδα Smartdigi :D; Δεν είναι rom νομίζω ότι είναι η TWRP 2.8.1.0 recovery του Ultimatum163 (4pda.ru) η οποία ήταν στα ρώσικα. Από ότι καταλαβαίνω έχει μεταφραστεί και έχει εφαρμοστεί και ένα material design skin. Κανένας εθελοντής να την δοκιμάσει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Κανένας εθελοντής να την δοκιμάσει ?? Φιλτατε απέκλεισε με εμένα καθότι όπως έγινε αντιληπτό δεν κατάλαβα περί τινος πρόκειται ποσο μάλλον να το εγκαταστησω και να εκ φέρω άποψη...:p Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Βλέπω ότι το κινητό έχει πάρει φόρα από διάφορες custom rom .. ακόμα και rom από IUNI έχουν βγάλει .. Στο xda είναι όλες οι πληροφορίες για τη συσκευή εδώ μαζεμένες http://forum.xda-developers.com/zte-z7/general/zte-nubia-z7-mini-nx507j-rom-collection-t2916106 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω στον stock launcher πως αφαιρουνται η προσθετες οθονες ???? ξερει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω στον stock launcher πως αφαιρουνται η προσθετες οθονες ???? ξερει καποιος??? Σε οποιαδήποτε οθόνη του launcher με τα δυο δάχτυλα κανε από έξω προς το κέντρο της οθόνης (πως κάνεις ζουμ με δυο δάχτυλα ακριβώς το αντίθετο) θα σου εμφανίσει όλες της οθόνες του launcher και σε κάθε μια επάνω δεξιά έχει ένα Χ αν το πατήσεις διαγράφει την συγκεκριμένη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κάποιοι πρέπει να κεράσουν καφέδες...για την χτεσινή νύχτα που γίναν τα μάτια μας σαν της κουκουβάγιας να φτιάξουμε την V5 . άυπνοι μείναμε :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis73 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ειστε ευχαριστημενοι απο τη μπαταρια του z7 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Κάποιοι πρέπει να κεράσουν καφέδες...για την χτεσινή νύχτα που γίναν τα μάτια μας σαν της κουκουβάγιας να φτιάξουμε την V5 . άυπνοι μείναμε :geek: :D ένα μεγάλο μπράβο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έτοιμη , η V5 επιτέλους...:D Έχει πολύ σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις.....χιχιχιχιχι [ATTACH]53828[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έτοιμη , η V5 επιτέλους...:D Έχει πολύ σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις.....χιχιχιχιχι [ATTACH]53828[/ATTACH] Προβλέπω ότι θα έχουμε φτάσει στην V2015 πριν να αλλάξει ο χρόνος! :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Προβλέπω ότι θα έχουμε φτάσει στην V2015 πριν να αλλάξει ο χρόνος! :ρ Ξέρεις πόσες δεκάδες μηνύματα λαμβάνουμε καθημερινά για βελτιώσεις και επιθυμίες? Αρκετές ώστε να βγάλουμε αυτή την έκδοση σύντομα λόγω μεγάλης ζήτησης.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Η v5 είναι η beta lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ειστε ευχαριστημενοι απο τη μπαταρια του z7 mini? αυτό θέλω να ρωτήσω.. Δεν με νοιάζει για δεύτερη μέρα αρκεί από το πρωί που φεύγω με πολύ χρήση να γυρνάω με μπαταρία το βράδυ..Και ας το φορτίσω όταν πάω για ύπνο..Είναι εφικτό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Η v5 είναι η beta lollipop; Η Official Lollipop θα βγεί από την Nubia team στα μέσα του γενάρη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_30 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Ξέρεις πόσες δεκάδες μηνύματα λαμβάνουμε καθημερινά για βελτιώσεις και επιθυμίες? Αρκετές ώστε να βγάλουμε αυτή την έκδοση σύντομα λόγω μεγάλης ζήτησης.:X Αφου είσαι ο Αι βασίλης των ROM!! :D Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος με την V4 είναι πολύ καλή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisWU Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλησπέρα παιδιά Παρήγγειλα και εγώ το mini, από το to2c.com, στις 26/11/2014, στις 28/11 μου στείλανε το Tracking Number. Στην συνέχεια στις 29-11-2014 το singpost μου έβγαλε Received from Customer. Ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στο ΕΛΤΑ ως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-11-2014 15:14 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι ότι από τις 01/12/2014 είναι κολλημένο και περιμένει πτήση. 01-12-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Λέτε να έχει έρθει και απλά να έχει κολλήσει το σύστημα; Αναζητεί ακόμα πτήση; Τι άλλο παίζει να έπαθε; ty :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Έτοιμη , η V5 επιτέλους...:D Έχει πολύ σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις.....χιχιχιχιχι [ATTACH]53828[/ATTACH] Ευχαριστουμε ! Ακομα δεν εχουν ερθει τα τηλεφωνα, μολις ερθουν θα δοκιμασω τη rom σας :) Κατεβασα τη v5, βλεπω οτι μπορουμε να βαλουμε το cwm recovery με μια εφαρμογη, μπορουμε δηλαδη να το βαλουμε σε καινουριο τηλεφωνο χωρις fastboot ? σωστα καταλαβα ? Καλησπέρα παιδιά Παρήγγειλα και εγώ το mini, από το to2c.com, στις 26/11/2014, στις 28/11 μου στείλανε το Tracking Number. Στην συνέχεια στις 29-11-2014 το singpost μου έβγαλε Received from Customer. Ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στο ΕΛΤΑ ως Όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι ότι από τις 01/12/2014 είναι κολλημένο και περιμένει πτήση. Λέτε να έχει έρθει και απλά να έχει κολλήσει το σύστημα; Αναζητεί ακόμα πτήση; Τι άλλο παίζει να έπαθε; ty :D Μια χαρα ειναι η πορεια. Δες εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μηπως ξερει καποιος πως αλλαζουμε το φοντο στην οθονη κλειδωματος στην stock rom 1.20 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts