Jump to content

Cubot S308

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Οδηγίες για repartition θα βρείτε στις προηγούμενες σελίδες

Οι οποίες διαφοροποιούνται για αυτούς που έχουν συσκευές με έκδοση 4.2 σε σύγκριση με αυτές που έχουν 4.4.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 479
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φιλε ! εχω μπερδευτεί λιγο εγω που εχω 4,4 τη ακριβός χριαζεται να κανω?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι αυτο εκανα!V6_CQ_4137C_V0.0.9_20141124

• Administrators
Φιλε ! εχω μπερδευτεί λιγο εγω που εχω 4,4 τη ακριβός χριαζεται να κανω?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5909893#post5909893

Modpic.gif

ρε παιδια αυτη ειναι για μας?

V6_CQ_4137C_V0.1.1_20150127 – KOT49H

http://www.needrom.com/download/cubot-s308-kk/

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

?Εκανα ροοτ με v-root ολα οκ.το root checker μου λεει οτι το τηλ δεν ειναι ροοτ την δευτερη φορα που το τσεκαρα τη γινεται?το ξανα εβαλα στο v-root και μου λεει οτι ειναι root!:O πρεπει να κανω κατη ακομα?ουτε το τιτανιουμ το βλεπει ροοτ Edited by blackvip

Προφανώς...

Και τωρα που χουμε κανει repartition κ root κλπ μπορουμε να την περασουμε?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

!Κατσε φιλε γιατί κάτι δεν μου παει καλα λιπον πρωτα εκανα ν_ρουτ και ολα οκ μετα περασα ρομ καλα μεχρι εδω βαζω το cheker και μου λεει οτι ειναι ρουτ .μετα κατεβάζω το suprsu και λεει οτι δεν εχει προσβασει γιατί το τηλ δεν ειναι ρουτ το ιδιο και το tinanium!! Με το συπερ δεν σε καταλαβα τη θες να πεις!!! Edited by blackvip

Εδώ και λίγες ημέρες τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου έχουμε αυτό το κινητό. Προς το παρόν ακόμη το δοκιμάζουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πώς απενεργοποιείται ο ενοχλητικός κατ' εμάς δυνατός ήχος που κάνει τόσο κατά την ενεργοποίηση όσο και κατά την απενεργοποίηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα το εκτιμούσα.

• Administrators
Και τωρα που χουμε κανει repartition κ root κλπ μπορουμε να την περασουμε?

Ναι... αλλά θα χρειαστεί να τα ξανακάνεις.

Modpic.gif

Εδώ και λίγες ημέρες τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου έχουμε αυτό το κινητό. Προς το παρόν ακόμη το δοκιμάζουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πώς απενεργοποιείται ο ενοχλητικός κατ' εμάς δυνατός ήχος που κάνει τόσο κατά την ενεργοποίηση όσο και κατά την απενεργοποίηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα το εκτιμούσα.

ο μονος τροπος ειναι να εχεις απενεργοποιηση τον ηχο

Μόνο αν είσαι root μπορείς

Με root explorer πας system/media και διαγράφεις τα αρχεία bootaudio.mp3 ,shutaudio.mp3

Μανώλης

Και να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ... με κάποιο τρόπο έκλεισα (η κόρη μου για την ακρίβεια) τον ήχο του πληκτρολογίου ο οποίο ήταν δυνατός και ενοχλητικός και τώρα κάνει μόνο μια μικρή δόνηση. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποιον ήχο πιο διακριτικό ? Δεν το κατάφερα μέχρι τώρα ...
Xiaomi mi 9 lite

Με root explorer πας system/media και διαγράφεις τα αρχεία bootaudio.mp3 ,shutaudio.mp3

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά με root και τέτοια δεν τα καταφέρνω.

Ναι... αλλά θα χρειαστεί να τα ξανακάνεις.

Το wireless update παντως δε μου τη βγαζει ως διαθεσιμη ενημέρωση.

Την εχει δοκιμάσει κανεις να εχουμε λιγο feedback πριν φλασαρουμε?

• Administrators
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά με root και τέτοια δεν τα καταφέρνω.

Δεν απαιτεί γνώσεις, πιο πίσω θα βρεις πως γίνεται και δεν είναι τίποτα.

Modpic.gif

Λοιπόν ήρθε και σε μένα σε 5 εργάσιμες από banggood UK στα 112 €. Άριστες εντυπώσεις! Τώρα σχετικά με την rom που ήρθε δεν ασχολήθηκα για να εκφέρω γνώμη μιας και με την μια έγινε repartition και Root. To gravitybox δουλευει αψογα.

Αρνητικά η κάμερα και θα προτιμούσα μεγαλύτερη μπαταρία, αν και την μέρα την ψιλοβγαζει. Για τα λεφτά του είναι πάντως σούπερ

Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, εχω κανει repartition για αυξηση της χωρητικοτητας συμφωνα με της οδηγιες εδω μεσα και εχω φλασαρει την cubot s308 4.4.2 (6GB) internal EBR 1-2, υπαρχει καινουρια upadate της ρομ Official και ειναι απαραιτητο να την κανουμε? Σε αυτη την περιπτωση εγω θα χασω τα 6gb internal memory Που κερδισα με το προηγουμενο φλασαρισμα? Δεν εχω κανει ροοτ στο τηλεφωνο γιατι για καποιο λογο δε μπορεσα να βρω τις σωστες οδηγιες, αλλα και ετσι δουλευει μια χαρα! Λοιπον?

Φίλε,το δοκίμασα και βγάζει μήνυμα, ότι τα αρχεία είναι μόνο για ανάγνωση και δεν διαγράφονται:blink:

Μπορείς να βοηθήσεις:worry:

Οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο εκτος απο τον κυκλο με το λουκετακι για το ξεκλελιδωμα εχει και ενα πορτοκαλι κυκλο απο κατω που ψιλοκινειται και αν πατησω βγαινει μια μπαρα στα δεξια . ΤΙ ειναι ολο αυτο? :fool:

Πήγαινε χρήση δεδομένων, κλικ στην εταιρεία κινητής σου,θα δεις τικαρισμένο το << ορισμός ορίου δεδομένων κινητού>> και <<εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος>>.

Ξετικάρεις και θα εξαφανιστεί η μπάρα

κι εμενα που ειναι root δε γινεται......

το προσπαθω με το ES File explorer

αλλα δε με αφηνει κι εμενα.....

Αυτό χρησιμοποιώ κι'εγώ!

δοκιμάστε με αυτό

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.explorer&hl=el

Μανώλης