Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οδηγίες για repartition θα βρείτε στις προηγούμενες σελίδες Οι οποίες διαφοροποιούνται για αυτούς που έχουν συσκευές με έκδοση 4.2 σε σύγκριση με αυτές που έχουν 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Φιλε ! εχω μπερδευτεί λιγο εγω που εχω 4,4 τη ακριβός χριαζεται να κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι αυτο εκανα!V6_CQ_4137C_V0.0.9_20141124 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Φιλε ! εχω μπερδευτεί λιγο εγω που εχω 4,4 τη ακριβός χριαζεται να κανω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5909893#post5909893 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ρε παιδια αυτη ειναι για μας? V6_CQ_4137C_V0.1.1_20150127 – KOT49H http://www.needrom.com/download/cubot-s308-kk/ Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ρε παιδια αυτη ειναι για μας? V6_CQ_4137C_V0.1.1_20150127 – KOT49H http://www.needrom.com/download/cubot-s308-kk/ Προφανώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) ?Εκανα ροοτ με v-root ολα οκ.το root checker μου λεει οτι το τηλ δεν ειναι ροοτ την δευτερη φορα που το τσεκαρα τη γινεται?το ξανα εβαλα στο v-root και μου λεει οτι ειναι root!:O πρεπει να κανω κατη ακομα?ουτε το τιτανιουμ το βλεπει ροοτ Edited February 15, 2015 by blackvip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχεις βάλει ή έχεις το SuperSU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Προφανώς... Και τωρα που χουμε κανει repartition κ root κλπ μπορουμε να την περασουμε? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackvip Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) !Κατσε φιλε γιατί κάτι δεν μου παει καλα λιπον πρωτα εκανα ν_ρουτ και ολα οκ μετα περασα ρομ καλα μεχρι εδω βαζω το cheker και μου λεει οτι ειναι ρουτ .μετα κατεβάζω το suprsu και λεει οτι δεν εχει προσβασει γιατί το τηλ δεν ειναι ρουτ το ιδιο και το tinanium!! Με το συπερ δεν σε καταλαβα τη θες να πεις!!! Edited February 16, 2015 by blackvip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εδώ και λίγες ημέρες τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου έχουμε αυτό το κινητό. Προς το παρόν ακόμη το δοκιμάζουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πώς απενεργοποιείται ο ενοχλητικός κατ' εμάς δυνατός ήχος που κάνει τόσο κατά την ενεργοποίηση όσο και κατά την απενεργοποίηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα το εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 17, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και τωρα που χουμε κανει repartition κ root κλπ μπορουμε να την περασουμε? Ναι... αλλά θα χρειαστεί να τα ξανακάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εδώ και λίγες ημέρες τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου έχουμε αυτό το κινητό. Προς το παρόν ακόμη το δοκιμάζουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πώς απενεργοποιείται ο ενοχλητικός κατ' εμάς δυνατός ήχος που κάνει τόσο κατά την ενεργοποίηση όσο και κατά την απενεργοποίηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα το εκτιμούσα. ο μονος τροπος ειναι να εχεις απενεργοποιηση τον ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εδώ και λίγες ημέρες τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου έχουμε αυτό το κινητό. Προς το παρόν ακόμη το δοκιμάζουμε, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε πώς απενεργοποιείται ο ενοχλητικός κατ' εμάς δυνατός ήχος που κάνει τόσο κατά την ενεργοποίηση όσο και κατά την απενεργοποίηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, θα το εκτιμούσα. Μόνο αν είσαι root μπορείς Με root explorer πας system/media και διαγράφεις τα αρχεία bootaudio.mp3 ,shutaudio.mp3 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και να κάνω κι εγώ μια ερώτηση ... με κάποιο τρόπο έκλεισα (η κόρη μου για την ακρίβεια) τον ήχο του πληκτρολογίου ο οποίο ήταν δυνατός και ενοχλητικός και τώρα κάνει μόνο μια μικρή δόνηση. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάποιον ήχο πιο διακριτικό ? Δεν το κατάφερα μέχρι τώρα ... Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvat Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μόνο αν είσαι root μπορείς Με root explorer πας system/media και διαγράφεις τα αρχεία bootaudio.mp3 ,shutaudio.mp3 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά με root και τέτοια δεν τα καταφέρνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ναι... αλλά θα χρειαστεί να τα ξανακάνεις. Το wireless update παντως δε μου τη βγαζει ως διαθεσιμη ενημέρωση. Την εχει δοκιμάσει κανεις να εχουμε λιγο feedback πριν φλασαρουμε? Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά με root και τέτοια δεν τα καταφέρνω. Δεν απαιτεί γνώσεις, πιο πίσω θα βρεις πως γίνεται και δεν είναι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Λοιπόν ήρθε και σε μένα σε 5 εργάσιμες από banggood UK στα 112 €. Άριστες εντυπώσεις! Τώρα σχετικά με την rom που ήρθε δεν ασχολήθηκα για να εκφέρω γνώμη μιας και με την μια έγινε repartition και Root. To gravitybox δουλευει αψογα. Αρνητικά η κάμερα και θα προτιμούσα μεγαλύτερη μπαταρία, αν και την μέρα την ψιλοβγαζει. Για τα λεφτά του είναι πάντως σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω, εχω κανει repartition για αυξηση της χωρητικοτητας συμφωνα με της οδηγιες εδω μεσα και εχω φλασαρει την cubot s308 4.4.2 (6GB) internal EBR 1-2, υπαρχει καινουρια upadate της ρομ Official και ειναι απαραιτητο να την κανουμε? Σε αυτη την περιπτωση εγω θα χασω τα 6gb internal memory Που κερδισα με το προηγουμενο φλασαρισμα? Δεν εχω κανει ροοτ στο τηλεφωνο γιατι για καποιο λογο δε μπορεσα να βρω τις σωστες οδηγιες, αλλα και ετσι δουλευει μια χαρα! Λοιπον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Μόνο αν είσαι root μπορείς Με root explorer πας system/media και διαγράφεις τα αρχεία bootaudio.mp3 ,shutaudio.mp3 Φίλε,το δοκίμασα και βγάζει μήνυμα, ότι τα αρχεία είναι μόνο για ανάγνωση και δεν διαγράφονται:blink: Μπορείς να βοηθήσεις:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Είσαι σίγουρος ότι είσαι Root? Εγώ το έκανα χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο εκτος απο τον κυκλο με το λουκετακι για το ξεκλελιδωμα εχει και ενα πορτοκαλι κυκλο απο κατω που ψιλοκινειται και αν πατησω βγαινει μια μπαρα στα δεξια . ΤΙ ειναι ολο αυτο? :fool: Πήγαινε χρήση δεδομένων, κλικ στην εταιρεία κινητής σου,θα δεις τικαρισμένο το << ορισμός ορίου δεδομένων κινητού>> και <<εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος>>. Ξετικάρεις και θα εξαφανιστεί η μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias2008 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κι εμενα που ειναι root δε γινεται...... το προσπαθω με το ES File explorer αλλα δε με αφηνει κι εμενα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 κι εμενα που ειναι root δε γινεται...... το προσπαθω με το ES File explorer αλλα δε με αφηνει κι εμενα..... Αυτό χρησιμοποιώ κι'εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Αυτό χρησιμοποιώ κι'εγώ! δοκιμάστε με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.explorer&hl=el Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts