drillgr Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Σε παλαιότερες αναφορές γράφτηκε ότι τα φοιτητικά πακέτα (πχ xclusive 6), παρόλο που αναφέρεται ότι δεν ισχύουν για χρήση στο εξωτερικό, εν τέλη δουλεύουν και όσο αφορά τα λεπτά και τα MB. Υπάρχει κάποια αλλαγή πάνω σε αυτό; Επίσης τα δωρεάν 600MB που δίνονται κάθε μήνα στο CU student λειτουργούν στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 στην γερμανια δουλευει μια χαρα, απλα στα δεδομενα ισχυει το 50% περιπου, και εως τωρα εχω αρκετες περιαγωγες καθε 4 μηνες προς ελλαδα, και καποια ταξιδια σε αλλες χωρες.εννοω ισχυει ο χρονος προς ολους,και τα δεδομενα.οχι ο χρονος προς cu που ανανεωνεται δωρεαν καθε μηνα.και καρτα καθε μηνα φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ούτως η άλλως εδώ και κάποιους μήνες μέσα από την εφαρμογή δωρεάν είναι για κάθε ημέρα ! :wink::oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ούτως η άλλως εδώ και κάποιους μήνες μέσα από την εφαρμογή δωρεάν είναι για κάθε ημέρα ! :wink::oops:Η αλήθεια είναι πως όσες φορές και να σπέρμα κωδικό, δεν χρεωνομουν. Ούτε και του φίλου μου το καρτοκινητο Vodafone. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η αλήθεια είναι πως όσες φορές και να σπέρμα κωδικό, δεν χρεωνομουν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τόση χαρά που είναι δωρεάν;! :lol: "Χτύπησε" ο δαίμων του πληκτρολογίου! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver3 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα στο κινητό: MIΣH TIMH ΣTO STUDENT XCLUSIVE 6! MONO ME 3E ANTI ΓIA 6E ΠAIPNEIΣ 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 400MB ΓIA ENA MHNA! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 3 ΣTO 1355 MEXPI 15/02 Πιο φθηνό και από τότε που περνάμε το exclusive 4€ !!!! Το δοκίμασε κανείς ΧΩΡΙΣ να του έχει έρθει το μήνυμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Το δοκίμασε κανείς ΧΩΡΙΣ να του έχει έρθει το μήνυμα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλώντας στο 1252 και πατώντας το 5 λέει Και πήγε στραβά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Το δοκίμασε κανείς ΧΩΡΙΣ να του έχει έρθει το μήνυμα ??? Η προσφορά είναι αποκλειστική και προϋπόθεση για να την ενεργοποιήσει κάποιος, πρέπει προηγουμένως να έχει λάβει το αντίστοιχο sms. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Δυστυχώς έτσι είναι, το επιβεβαιώνω και εγώ που το δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ρατσισμός στο φουλ......:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver3 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ευχαριστώ πολύ, και όλους τους υπόλοιπους εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Παιδιά, ξέρει κανείς ποια mb μεταφέρονται από μήνα σε μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Όλα τα ΜΒ μεταφέρονται αν ενεργοποιήσεις ακριβώς το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του ή κάνεις την ίδια ακριβώς ανανέωση . Για να γίνω σαφής : Έχεις ΜΒ από ανανέωση 10 ευρώ και κάνεις ανανέωση 20 ευρώ. Τα ΜΒ δώρου δεν θα μεταφερθούν . Ενώ αν κάνεις πάλι 10 ευρώ τα ΜΒ δώρου ανανέωσης θα μεταφερθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Κάθε φορά κοιτάω να μη λήξει και να το ανανεώσω πριν. Αν κατάλαβα καλά, το ίδιο ισχύει και για το just surf bonus? αρκεί να βάζω κάθε φορά είτε μόνο 10άρικα είτε μόνο 20άρικα? (Το οποίο δεν έχει και κάποιο χρονικό περιθώριο λήξης, σωστά?) Επίσης αν διάβασα καλά, αν κάνεις ανανέωση μέσω κάρτας (debit/credit) έχεις άλλα 500mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Σήμερα παρέλαβα ευρωπαϊκή κάρτα νέων, Τώρα στέλνω μήνυμα στο 1280? Ξέρετε αν επηρεάζει καθόλου την φοιτητική ιδιότητα ?? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Όχι δεν την επηρεάζει. Παρεπιμπτόντως σήμερα έληξε η δική μου σε φοιτητικό , ένα χρόνο μετά... και μου ήρθε ειδοποίηση αν την έχω αλλάξει να δώσω το καινούριο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Όχι δεν την επηρεάζει. Παρεπιμπτόντως σήμερα έληξε η δική μου σε φοιτητικό , ένα χρόνο μετά... και μου ήρθε ειδοποίηση αν την έχω αλλάξει να δώσω το καινούριο νούμερο.Δεν το ήξερα καθόλου, έχανα ένα 10αρικο τζάμπα Τα 10€ μπαίνουν κάθε φορά που κάνεις ανανέωση ή μέχρι 1 φορά το μήνα? Έχει κάποιο όριο? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Τα 10 ευρώ μπαίνουν με την πρώτη ανανέωση. τα επόμενα 10 ευρώ θα μπούν μόνο όταν τα 10 από την κάρτα νέων λήξουν. Δηλαδή αν βάλεις σήμερα 13/2 θα σου λέει στο 1252 ότι θα λήξουν στις 15/3 . Μόνο αν βάλεις κάρτα στις 16/3 και μετά θα πάρεις τα δευτερα 10 ευρώ δώρο. Εγώ είμουν απόλυτα συνεπής και έβαζα αμέσως μετά την λήξη. Προσοχή : καλούμε 1252 και ακούμε αν έχει λήξει , αλλιώς δεν βάζουμε κάρτα και ας έχει περάσει η 12η νυχτερινή.. Παρεπιμπτώντως είμαι 57 χρονών . Η κάρτα νέων είναι του γυιού μου. Edited February 13, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τα 10 ευρώ μπαίνουν με την πρώτη ανανέωση. τα επόμενα 10 ευρώ θα μπούν μόνο όταν τα 10 από την κάρτα νέων λήξουν. Δηλαδή αν βάλεις σήμερα 13/2 θα σου λέει στο 1252 ότι θα λήξουν στις 15/3 . Μόνο αν βάλεις κάρτα στις 16/3 και μετά θα πάρεις τα δευτερα 10 ευρώ δώρο. Εγώ είμουν απόλυτα συνεπής και έβαζα αμέσως μετά την λήξη. Προσοχή : καλούμε 1252 και ακούμε αν έχει λήξει , αλλιώς δεν βάζουμε κάρτα και ας έχει περάσει η 12η νυχτερινή.. Παρεπιμπτώντως είμαι 57 χρονών . Η κάρτα νέων είναι του γυιού μου. το νούμερο σας είναι στο όνομα του γιου σας? .ή στο δικό σας όνομα?. δηλαδή μπορώ να πάρω ευρωπαϊκή κάρτα νέων και να την ενεργοποιήσω σε οποίο νούμερο cu θέλω? . κανονικά δεν πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα? .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Τι Εννοείς με την λέξη "κανονικά" , ότι υπάρχει κάποιος κανόνας ; Όχι κανένας κανόνας δεν υπάρχει. Η Vodafone και η κάθε Vodafone δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιον ανήκει μία κάρτα νέων. Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν κυκλοφορουν ελεύθερα. Θυμίσου ότι μόνο το νούμερο στέλνουμε στο 1280 . Δεν στέλνουμε κανένα όνομα. Λοιπόν το φοιτητικό νούμερο είναι στο όνομα μου μιας και είμαι φοιτητής . Αλλά η κάρτα νέων είναι στο όνομα του γυιού μου που είναι 29 πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dal_kos Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Καλημερα, εχει παει καποιος εξωτερικο μετα τον 7/17 που αλλαξαν οι οροι περιαγωγης; Ξερουμε αν λειτουργει το roaming για το φοιτητικο cu στο εξωτερικο η πρεπει να παρουμε καποιο αλλο καρτοκινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Στο εξωτερικό γενικώς δεν παρέχεται δωρεάν περιαγωγή. Στην Ε.Ε. ειδικώτερα όπου υπάρχει δωρεάν περιαγωγή το CU φοιτητικό δουλευει κανονικά σε ΜΒ και SMS . Στα λεπτά ομιλίας μόνο τα λεπτά προς όλους παίζουν προς όλη την Ευρωπαΐκή Ένωση ενώ τα λεπτά προς CU και τα λεπτά ομιλίας από ειδικές προσφορές (1000 λεπτά για το Σαββατοκύριακο ) δεν παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Με το που έστειλα τον αριθμό της κάρτας μου ήρθε αστραπιαία μήνυμα ότι μόλις ενεργοποιήθηκε η προσφορά Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts