jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ξεκινάς λάθος. Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το φοιτητικό, δεν σε απασχολεί αν έχει 3μηνη ή παραπάνω διάρκεια το υπόλοιπο. Βάζεις 5€ το μήνα, και κάνεις τη δουλειά σου οικονομικότερα από κάθε άλλο καρτοκινητό. Αν το θέλεις να κάθεται και να μην λήγει ένα υπόλοιπο που θα έχεις μέσα, τότε μόνο σε επηρεάζει αυτό που λες. Και πάλι, το ότι πήρες φοιτητικό και μετά τους ρώταγες αν το υπόλοιπό θα λήξει στο 3μηνο ή παραπάνω, είναι γάιδαρος που σου χαρίσανε και τον κοιτάς στα δόντια. Sent from my Moto X Play Έγινεεεε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Εσύ θεωρείς ότι "γνωρίζω" γιατί, ενώ πριν 1 ακριβώς μήνα τα έδωσα (πάσο + ταυτότητα) στο μειλ του τότε υπαλλήλου για να γραφτώ στο φοιτητικό, Και ξαναπαίρνω μετά από 1 μήνα να ρωτήσω κάτι (Αν παίρνει παράταση το 3μηνο στα φοιτητικα και που δεν έχει γίνει σε μένα και το τί γνωρίζω από εδώ και άλλους συμφοιτητές) Να μου ζητά (και επί 20 λεπτά) να του στέλνω στο δικό του (άλλο απ'του 1ου υπαλλήλου πριν 1 μήνα που γράφτηκα στο φοιτητικό) μειλ ξανά ταυτότητα και πάσο. Έτσι; ΟΚ: Πάω πάσο. Πολύ το ζαλίζεις ρε συ. Τα πράγματα όπως σου είπαν είναι απλά: 1ον, τυπικά ισχύει 3μηνη διάρκεια και 2ον, αν όντως χρειάζεσαι το πακέτο και το χρησιμοποιείς ενεργά δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με τα 1, 2, 3, 5 ευρώ. Απλά ανανεώνεις κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για να ενεργοποιήσεις τις παροχές που σου είναι απαραίτητες και τελειώνει η δουλειά. Αν τώρα θες να το έχεις απλά για να το έχεις ή να εκμεταλλεύεσαι μόνο τις δωρεάν παροχές και τις ευκαιριακές προσφορές, προφανώς δεν συγκαταλέγεσαι στους "ενεργούς" χρήστες. Για σένα λοιπόν, ίσως θα αρκούσε μία ανανέωση 5 ευρώ ανά τρίμηνο (ή εξάμηνο, whatever) και τελείωσε εκεί η δουλειά. Τι τα μπλέκεις όλα σε κάθε θέμα καρτοκινητής με πακέτα και χρεώσεις και θεωρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 1 θα πω κ το "κόβω" εδώ: Αφού λες για "άλλα": Πότε είπα κάτι και πότε συμφώνησαν άλλοι; Μεγάλη διαφορά χρόνου. ΟΚ. Συνεχίστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Πολύ το ζαλίζεις ρε συ. Τα πράγματα όπως σου είπαν είναι απλά: 1ον, τυπικά ισχύει 3μηνη διάρκεια και 2ον, αν όντως χρειάζεσαι το πακέτο και το χρησιμοποιείς ενεργά δεν κάθεσαι να ασχοληθείς με τα 1, 2, 3, 5 ευρώ. Απλά ανανεώνεις κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για να ενεργοποιήσεις τις παροχές που σου είναι απαραίτητες και τελειώνει η δουλειά. Αν τώρα θες να το έχεις απλά για να το έχεις ή να εκμεταλλεύεσαι μόνο τις δωρεάν παροχές και τις ευκαιριακές προσφορές, προφανώς δεν συγκαταλέγεσαι στους "ενεργούς" χρήστες. Για σένα λοιπόν, ίσως θα αρκούσε μία ανανέωση 5 ευρώ ανά τρίμηνο (ή εξάμηνο, whatever) και τελείωσε εκεί η δουλειά. Τι τα μπλέκεις όλα σε κάθε θέμα καρτοκινητής με πακέτα και χρεώσεις και θεωρίες; Πες τα,γιατι οι θεωριες μπερδευουν κοσμο.Αμα θελει ας βαζει,αμα δεν θελει ας μη βαζει.Προσωπικα πηρα CU και θα συνεχισω σε φοιτητικο.Δεν μετανιωσα καθολου και το μονο που μου λειπει ειναι υπηρεσια τυπου My Internet που εχει η Cosmote.Τα 1+1 και οτι μεταφερει λεπτα/sms/mb αξιζουν.Οσο για το σημα μια χαρα ειναι στη θεσσαλονικη και επειδη ειχα και τις αλλες μονο σε ενα μερος που πηγαινω εχω θεμα.Και επειδη ηρθα απο Wind,εχω δει διαφορα μεγαλη και ειναι προς το καλυτερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Για όποιον έχει Windows Phone πάρα πολύ εύκολο να "φάει" όλα τα € του υπολοίπου του: http://i63.tinypic.com/30bz238.png....http://i63.tinypic.com/qx6naa.png Για να δούμε....τώραααα...Λήγει το 3μηνο στα φοιτητικά με 0,20€ υπόλοιπο; Χα χα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ποτέ σου λήγει jimmi? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Ποτέ σου λήγει jimmi? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αρχές της βδομάδας που έρχεται. Όντως: Πρέπει να καταργήθηκε η (έστω άτυπη) παράταση 3μήνου για όλα τα φοιτητικά CU. Ούτε σε όσα ξέρω και είχαν γίνει φοιτητικά ως τέλη 2016 δεν ανανεώθηκε το 3μηνο (από Σεπτέμβρη 2017 που γράφανε) σήμερα 1μηνιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αρχές της βδομάδας που έρχεται. Όντως: Πρέπει να καταργήθηκε η (έστω άτυπη) παράταση 3μήνου για όλα τα φοιτητικά CU. Ούτε σε όσα ξέρω και είχαν γίνει φοιτητικά ως τέλη 2016 δεν ανανεώθηκε το 3μηνο (από Σεπτέμβρη 2017 που γράφανε) σήμερα 1μηνιά. Στου αδερφού μου με τελευταία ανανέωση 1/3/2017 κοιτά ποτέ λήγει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Φοιτητικό που δεν έχει βάλει ποτέ κάρτα : http://i67.tinypic.com/21o4zp.jpg Το δικό μου φοιτητικό {που μου "χάρισαν"!!}: http://i66.tinypic.com/2rqhdgk.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Φοιτητικό που δεν έχει βάλει ποτέ κάρτα : http://i67.tinypic.com/21o4zp.jpg Το δικό μου φοιτητικό {που μου "χάρισαν"!!}: http://i66.tinypic.com/2rqhdgk.jpg Ποτέ λήγει το δικό σου;ένα 0/4/2017 βλέπω. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ποτέ λήγει το δικό σου;ένα 0/4/2017 βλέπω. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αυτή τη βδομάδα. Για να δούμε: ....................http://i64.tinypic.com/2csa2kg.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Γιατί σβήνεις το ψηφίο της ημερομηνίας? Μπορεί να έχουν κάνει 3μηνη την διάρκεια για τα νεότερα φοιτητικά και τα πιο παλιά να παίρνουν παράταση χωρίς ανανέωση. Edited April 3, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Αυτή τη βδομάδα. Για να δούμε: ....................http://i64.tinypic.com/2csa2kg.jpg Τι να δεις; 6μηνο είναι στα φοιτητικά μέχρι νεωτέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Τι να δεις; 6μηνο είναι στα φοιτητικά μέχρι νεωτέρας Μείνε ανήσυχος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δεν μένω "ανήσυχος". Έγραψα, μέχρι νεωτέρας,ήμουν πολύ ξεκάθαρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Δλδ , δεν ξέρεις αν αυτό το "νεωτέρας" ήγγικεν, έτσι; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7130295#post7130295 Χα χα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Δεν ισχύει. Σε 2 φοιτητικά που βλέπω τώρα Edit: 3 φοιτητικά Edited April 3, 2017 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Δεν μένω "ανήσυχος". Έγραψα, μέχρι νεωτέρας,ήμουν πολύ ξεκάθαρος Μάλλον δίκιο έχεις. Το φοιτητικό που δεν έχει βάλει ποτέ του κάρτα: http://i66.tinypic.com/25iw3sx.jpg Για να δούμε: Θα κατέχω το μοναδικό φοιτητικό CU που έχει λήξει το € υπόλοιπο του; Χα χα!! Edited April 3, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Εγώ πάντως σε 2 που γίνανε από φορητότητα (ένα από τα 2 είναι το δικό μου)τα βλέπω να λήγουν στο 3μηνο και άλλο ένα που λήγει στο 6μηνο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 πραγματικά φοιτητικά δικα μου και από τα ανήψια μου βλεπω ΟΛΑ να λήγουν στο εξάμηνο χωρίς ανανέωση Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 πραγματικά φοιτητικά δικα μου και από τα ανήψια μου βλεπω ΟΛΑ να λήγουν στο εξάμηνο χωρίς ανανέωση Sent from my L200 using Tapatalk παλιά έτσι δεν γινότανε? και όταν ήτανε να λήξουν δίνανε παράταση? εγώ αυτό θυμάμαι που το είχε γράψει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μου στείλανε το παρακάτω μήνυμα: "Έφαγες τα 200ΜΒ από το πακέτο student exclusive 5. Αν δεν έχεις άλλα ΜΒ, σερφάρεις με 1,01€ για τα πρώτα 15ΜΒ" Δηλαδή αν δεν αγοράσω κάποιο πακέτο για Internet, θα με χρεώσουν 1,01€; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ακυρώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αν δεν έχεις άλλα. Αν τα έχεις φάει όλα όσα σου δίνει δώρο, τότε ναι. Απλά κλείνεις δεδομένα αν δεν θέλεις να επιβαρυνθείς, ή αγοράζεις πακέτο αν τα χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Η ημερομηνία λήξης υπολοίπου € (για όσα ανανεώνεται αυτόματα, τουλάχιστον), αλλάζει κάθε Δευτέρα και γίνεται +6 μήνες. Πχ την Δευτέρα 3/4/2017 άλλαξε σε 3/10/2017 και θα παραμείνει 3/10/2017 ως την Κυριακή 9/4/2017. Την Δευτέρα 10/4/2017 θα αλλάξει σε 10/10/2017 και θα παραμείνει 10/10/2017 ως την Κυριακή 16/4/2017. Ελέγξτε το. Για όσα CU μετατράπηκαν σε φοιτητικά μέσα στο τρέχον έτος 2017, ελέγχεται το τι συμβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Στο δικό μου που το έχω 3,5 χρόνια και μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης, μάλλον δεν ισχύει αυτό το μοτίβο. Είναι ακόμη στις 26/9 και είμαι σίγουρος πως ήταν έτσι πριν τη δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts