vtag Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 στην Θεσσαλονίκη ? το είχες πάρει το νούμερο; προνόμιακο cu ? . μπορούμε να το βρούμε και εμείς αυτό? .όσο για το shake μου κάνει εντύπωση που δεν αφορά όλα τα cu . Τελικά στο έκοψαν το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Για να λέω Αριστοτέλους καθημερινά είναι εκεί και οι 3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τελικά στο έκοψαν το δικό σου; δεν είχανε καλέσει εμένα αλλά τον αδελφό μου. στον αδελφό μου είχανε πει για, 14 του μήνα αλλά εχτές δεν του έκοψαν κάτι. επίσης εκείνος ενεργοποίησε το φοιτητικό πακέτο με τα 6 ευρώ κανονικά. για δούμε . τι θα γίνει μέχρι και τέλος μου μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Το share δε δουλεύει σε κανένα από τα 3 νούμερα που έχω... Στο τέλος μόνο το 1 θα κρατήσω αυτό με το "προνομιακό"... Το καλύτερο deal που έχει γίνει στην Αριστοτέλους πριν 4 μήνες ισχύει ακόμα... Αν και αυτοί δε σου λένε για το πακέτο με τα 3 ευρώ και 2 ευρώ όταν το έμαθα ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και μάλιστα για πάντα... ποσο καιρο εχεις το πακετο με τα 1000 λεπτα /3 ευρω? την εχω καιρο και με εχει βολεψει! στο δικο σου εγινε σε απλο σιγιου? εμενα ηταν φοιτητικο και εγινε απλο(μαλλον το εκοψε αυτος που ηταν στο ονομα του) απο τοτε την εχω σχεδον συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Πόσο καιρό την έχω; 4 μήνες όταν το πήρα από την Αριστοτέλους κι ακόμα δουλεύει κανονικά... Για πάντα είναι... Και τώρα αν πάρεις και νέο νούμερο αυτό το έχεις σίγουρα... Αν το είχαν όλοι θα γινόταν ζημιά στον ανταγωνισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Προσωπικά έχω τη συγκεκριμένη προσφορά (1000' προς όλους, 500mb γενικής χρήσης και social pass/3€) από τον Ιούνιο. Εξαφανίζεται και επανέρχεται στο 1252, πατώντας 5. Τώρα αν θα είναι για πάντα, θα δείξει... Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Πόσο καιρό την έχω; 4 μήνες όταν το πήρα από την Αριστοτέλους κι ακόμα δουλεύει κανονικά... Για πάντα είναι... Και τώρα αν πάρεις και νέο νούμερο αυτό το έχεις σίγουρα... Αν το είχαν όλοι θα γινόταν ζημιά στον ανταγωνισμό... προσωπικα γινεται οπως του Ilovemetal αν χαθει η προσφορα και δεν κανω ανανεωση σε 15 μερες..την ξανα εχω περιπου μετα απο μια εβδομαδα!με εχει βολεψει απιστευτα και μακαρι να ειναι για παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Όντως μακάρι. Να προσθέσω πως οι παροχές της, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, με την εκ νέου ενεργοποίηση της προσφοράς. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Αυτό είναι γνωστό ότι μεταφέρονται με νέο πακέτο άλλα βλέπω στην φώτο ότι έχει bug η εφαρμογή;;; 3097 λέει πάνω 1611 βλέπω μόνο... Τα άλλα που είναι;;; Edited October 16, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αυτό είναι γνωστό ότι μεταφέρονται με νέο πακέτο άλλα βλέπω στην φώτο ότι έχει bug η εφαρμογή;;; 3097 λέει πάνω 1611 βλέπω μόνο... Τα άλλα που είναι;;; Τα 1611 είναι από την προσφορά. Τα άλλα είναι προς δύο αριθμούς Vodafone, μιας και έχω πακέτο σύνδεσης Youth Pack. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Τα 1611 είναι από την προσφορά. Τα άλλα είναι προς δύο αριθμούς Vodafone, μιας και έχω πακέτο σύνδεσης Youth Pack. Και δε τα εμφανίζει στην εφαρμογή; Περίεργο... Κράξτους λίγο να το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Και δε τα εμφανίζει στην εφαρμογή; Περίεργο... Κράξτους λίγο να το φτιάξουν... Ναι δεν τα εμφανίζει, ενώ πράγματι θα έπρεπε. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ήρθε και η δική μου ώρα να χάσω το φοιτητικό. Δυστυχώς αν και είμαι ακόμα φοιτητής και μάλιστα στα κανονικά έτη το κινητό είναι στο όνομα της γυναίκας μου και έτσι το χάνω..... Βέβαια με το καινούριο πάσο θα βγάλω σύντομα άλλο... Μου κάναν πάντως προσφορά για καρτοσυμβόλαιο με 15 ευρώ δεν είναι άσχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ήρθε και η δική μου ώρα να χάσω το φοιτητικό. Δυστυχώς αν και είμαι ακόμα φοιτητής και μάλιστα στα κανονικά έτη το κινητό είναι στο όνομα της γυναίκας μου και έτσι το χάνω..... Βέβαια με το καινούριο πάσο θα βγάλω σύντομα άλλο... Μου κάναν πάντως προσφορά για καρτοσυμβόλαιο με 15 ευρώ δεν είναι άσχημα. Με τι παροχές Βασίλειε; Αντίστοιχες που έκαναν και σε άλλους, που έληξε το πάσο τους; Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) 1000 λεπτά προς όλους 3GB και 100 sms δεν είναι άσχημα . Εντάξει 5 ευρώ παραπάνω τον μήνα. τα 1000 λεπτά με φτάνουν πάντως. Το πάσο αυτό το πήρα το 2007 καί έληξε 2013. Από τότε που ξεκίνησε το φοιτητικό το πήρα. Edited October 16, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 1000 λεπτά προς όλους 3GB και 100 sms δεν είναι άσχημα . Εντάξει 5 ευρώ παραπάνω τον μήνα. τα 1000 λεπτά με φτάνουν πάντως. Το πάσο αυτό το πήρα το 2007 καί έληξε 2013. Από τότε που ξεκίνησε το φοιτητικό το πήρα. Πολύ καλές οι παροχές και πράγματι σε καλά τιμή. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 15 ευρώ το δίνουν τώρα? Σε μένα είπαν 18.03 από 22. Μάλλον δεν βρήκαν πρόθυμους και ρίξαν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Τα 1611 είναι από την προσφορά. Τα άλλα είναι προς δύο αριθμούς Vodafone, μιας και έχω πακέτο σύνδεσης Youth Pack. Τι είναι το youth pack??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvet Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ετοιμαστείτε για νέες αυξήσεις. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20181004-metavoles-se-paketa-gia-tous-syndromites-kartokinitis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ετοιμαστείτε για νέες αυξήσεις. https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20181004-metavoles-se-paketa-gia-tous-syndromites-kartokinitis/ αναμενομενο να το αυξησουνε και στο special πακετο αντιστοιχα νομιζω και εκει το αυξησανε. ηθελα να ηξερα το πακετο talk to allo weekly με τα 3 ευρω 150 λεπτα προς cu και 150 λεπτα προς ολους για 7 ημερες γιατι να μην ητανε για 30 ημερες πιστευω οτι θα συμφερε παρα πολυ. και θα το αγοραζε πολυς κοσμος, χαζομαρα το για 7 ημερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Σήμερα λήγει η προθεσμίας που μου έχουν δώσει μέσω SMS να τους καλέσω για να μάθω την ειδική προσφορά που σχεδιάστηκε μόνο για μένα. Για να δούμε από αύριο τι θα γίνει γιατί δεν σκοπεύω να τους καλέσω σήμερα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Δεν υπάρχει κανόνας στο τι γίνεται. Μου χε έρθει μήνυμα και σε μένα και σε φίλο μου πέρσι, κανείς δεν έστειλε κάτι. Εμένα με μεταφέρανε αυτόματα σε special (ενα μηνα μετα απ την ημερομηνία που έλεγαν) , αυτός έχει ακόμα φοιτητικό. Η μόνη διαφορά είναι πως εγώ είχα απαντήσει στην κλήση, αλλα μόλις μου ειπαν για το φοιτητικό και ότι το πάσο έχει λήξει ζήτησα να καλέσουν άλλη στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Να ρωτήσω , όταν σε μεταφέρανε σε cu special ότι είχες από χρόνο ομιλίας και mb μεταφέρθηκαν ή μηδενίστηκε το υπόλοιπο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Δεν υπάρχει κανόνας στο τι γίνεται. Μου χε έρθει μήνυμα και σε μένα και σε φίλο μου πέρσι, κανείς δεν έστειλε κάτι. Εμένα με μεταφέρανε αυτόματα σε special (ενα μηνα μετα απ την ημερομηνία που έλεγαν) , αυτός έχει ακόμα φοιτητικό. Η μόνη διαφορά είναι πως εγώ είχα απαντήσει στην κλήση, αλλα μόλις μου ειπαν για το φοιτητικό και ότι το πάσο έχει λήξει ζήτησα να καλέσουν άλλη στιγμη. σου ανανεώνεται η λήξη του κινητού σου άμα δεν βάζεις κάρτα όπως στο φοιτητικο ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Να ρωτήσω , όταν σε μεταφέρανε σε cu special ότι είχες από χρόνο ομιλίας και mb μεταφέρθηκαν ή μηδενίστηκε το υπόλοιπο σου? Τα χάνεις όλα προφανώς!το έχουμε αναφέρει και παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts