HEO Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου οσα φοιτιτικα ειχαν κανει ανανεωση πριν τα μετρα ειναι ακομα στο εξαμηνο τα νεα δυστυχως ατυχησαν, μενει να δουμε αν με φραγη βαζει τα 600 MB πραγμα που ανοιγει ενα παραθυρο η ΝΟΒΑ το εχει πολλα χρονια το ατυπο κολπο με τις εισερχομενες στο 12μηνο, μακαρι να μην το κλεισει ποτε 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου (edited) Ότι να ναι είναι. Με το ζόρι το έκοψαν. Με το ζόρι το έχουν ενεργοποιήσει πάλι. Σήμερα ήρθε αυτό ενώ εδώ και ένα μήνα έχει ξεκινήσει Edited 20 Φεβρουαρίου by Vox 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου Παίζει καμια προσφορά το πολύ γυρω στο δεκάρικο το φοιτητικο να το κανω συμβόλαιο-καρτοσυμβόλαιο έτσι ωστε να το εχω συνέχεια ενεργό? 1 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, lefkaditis said: Παίζει καμια προσφορά το πολύ γυρω στο δεκάρικο το φοιτητικο να το κανω συμβόλαιο-καρτοσυμβόλαιο έτσι ωστε να το εχω συνέχεια ενεργό? Παίζουν πολλές προσωπικές προσφορές, κοίτα στην εφαρμογή της voda αν σου έχουν καποια 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου On 21/2/2025 at 10:13 ΠΜ, lefkaditis said: Παίζει καμια προσφορά το πολύ γυρω στο δεκάρικο το φοιτητικο να το κανω συμβόλαιο-καρτοσυμβόλαιο έτσι ωστε να το εχω συνέχεια ενεργό? Μια γνωστή μου δουλεύει στις προσφορές συμβολαίων-καρτοσυμβολαίων της Vodafone. Εάν το νούμερο είναι στο όνομα σου μπορεί να σε καλέσει και να σου πει τι προσφορές υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Πριν 2 μήνες μου ρώτησα για το δικό μου ήταν απεριόριστα λεπτά, 3000 sms και 5-6 GB με 10-11€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Προτεινόμενη από φβ. Πολύ καλή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου On 17/2/2025 at 6:43 ΜΜ, HEO said: γνωμη μου, το φοιτιτικο εχει γινει τοσο ξεφτιλα που πλεον και να στο χαριζουν δεν αξιζει εχω αφησει ενα φοιτιτικο αταιστο και μπηκε φραγη, θα δω αν μπαινουν τα 600 ΜΒ, αν οχι παει στο κουβα και ακολουθουν και τα αλλα Παντελώς άχρηστο μετά την κατάργηση του 6μήνου. Εδώ κατάργησαν το liquid. Δεν το καταργούν κ αυτό να τελειώνουμε. Τα 600 ΜΒ τι να τα κάνεις; Δεν φτάνουν για τπτ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Τετάρτη στις 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:29 μμ (edited) Quote Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. ε γαμώτο όλο μαχαίρι βάζετε ηλίθιοι Edited Τετάρτη στις 12:49 μμ by eridion25 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. Τετάρτη στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:32 μμ Σοβαρά τώρα; 10 μέρες από 30; Ε ρε γέλια.. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts