achillesgk Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Σήμερα ενεργοποίησα esim στο φοιτητικό! Μέσα από το μενού της Vodafone, πανεύκολη διαδικασία, κόστος μετατροπής 9.99 ευρώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Σήμερα ενεργοποίησα esim στο φοιτητικό! Μέσα από το μενού της Vodafone, πανεύκολη διαδικασία, κόστος μετατροπής 9.99 ευρώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έβγαλε esim η voda?? Καλό αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Εμένα πάντως προ ολίγου αλλά μου είπαν στο chat... 1) Μετάβαση από students exclusive 7 σε 8,5: Απώλεια όσων έχουν μαζευτεί και διπλές παροχές μόνο την πρώτη φορά ενεργοποίησης του πακέτου 8,5 (δηλαδή 2,4GB, 2400’ λεπτά προς όλους και 2400 sms). 2) Μετάβαση από students exclusive 8,5 σε 10: Δεν έχουν ακόμα ενημέρωση. Καλημέρα. Ενημερωτικά και κατόπιν επικοινωνίας με το chat και στην δεύτερη περίπτωση (μετάβαση από students exclusive 8,5 σε 10) χάνονται όσα mb, λεπτά ομιλίας και sms είχαν μαζευτεί με το exclusive 8,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Έβγαλε esim η voda?? Καλό αυτόΝαι, κ το καλό είναι ότι την έδωσε και στα καρτοκινητά. Επίσης η ενεργοποίηση γίνεται on line. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Καλημέρα. Ενημερωτικά και κατόπιν επικοινωνίας με το chat και στην δεύτερη περίπτωση (μετάβαση από students exclusive 8,5 σε 10) χάνονται όσα mb, λεπτά ομιλίας και sms είχαν μαζευτεί με το exclusive 8,5. Αν έχεις συσωρευμένα λεπτά ομιλίας και ΜΒ δεν υπάρχει λόγος να ενεργοποιήσεις μεγαλύτερο πακέτο. Οπότε πας στο 10 , μόνο όταν σου τελειώσει ένα από τα δύο. Η κατάργηση των 7 ευρώ είναι το πρόβλημα και η αναγκαστική μεταφορά στο 8,5 . Το Καλό είναι ότι δίνει και SMS . Εγώ στα δύο φοιτητικά που έχω, στο ένα (της γυναίκας μου ) έβαζα το 7 γιατί δεν ξέρει να στείλει μήνυμα. Ενώ στου γυιού έβαζα και θα συνεχίσω να βάζω το 8,5 γιατί θέλει και μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Σήμερα ενεργοποίησα esim στο φοιτητικό! Μέσα από το μενού της Vodafone, πανεύκολη διαδικασία, κόστος μετατροπής 9.99 ευρώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε smartwatch την εβαλες την e sim ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Στο fold2. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Σήμερα ενεργοποίησα esim στο φοιτητικό! Μέσα από το μενού της Vodafone, πανεύκολη διαδικασία, κόστος μετατροπής 9.99 ευρώ. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα βήματα ακριβώς ποια είναι ;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Αν η συσκευή σου υποστηρίζει esim, μπαίνεις στην εφαρμογή της Vodafone, πατάς menu κι έχει επιλογή esim. Μετά έχει οδηγίες βήμα βήμα. Πληρώνεις 9.99 ευρώ και κατόπιν ενεργοποιείται. Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε WiFi για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. (Αν έχεις ios, πρέπει να κάνεις την διαδικασία μέσα από υπολογιστή). Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Αν η συσκευή σου υποστηρίζει esim, μπαίνεις στην εφαρμογή της Vodafone, πατάς menu κι έχει επιλογή esim. Μετά έχει οδηγίες βήμα βήμα. Πληρώνεις 9.99 ευρώ και κατόπιν ενεργοποιείται. Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος σε WiFi για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση. (Αν έχεις ios, πρέπει να κάνεις την διαδικασία μέσα από υπολογιστή). Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν το βρίσκω πουθενά Ισως δεν υποστηρίζει ακόμα iOS ή CU που εχω … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Αν έχεις ios πρέπει να το κάνεις από υπολογιστή. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η επιλογή στο site, μόνο στην εφαρμογή Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Τα 600'+600mb που δίνει κάθε 1η του μήνα, μαζεύονται ή τα χάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Μαζεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Έχω να βάλω κάρτες 3 μήνες και θα γίνει φραγή κλήσεων λέει. Ισχύει? Πριν ένα μήνα το έκανα φοιτητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Έχω να βάλω κάρτες 3 μήνες και θα γίνει φραγή κλήσεων λέει. Ισχύει? Πριν ένα μήνα το έκανα φοιτητικοΙσχύει αν το έκανες πριν ένα μήνα φοιτητικό και δεν έχεις βάλει κάρτα δεν θα έχει πάρει την εξάμηνη παράταση που παίρνουν τα φοιτητικά Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Τα φοιτητικά γενικά δεν είναι χωρίς φραγή?θέλουν κάθε κάποιο διάστημα να βάζεις κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πλέον θέλουν ανανεωση κάθε 7 μήνες (αντί για 3 μήνες στα απλά) για να μη μπαίνει φραγη (6 μήνες διάρκεια υπολοίπου, αντί 2 μηνών στα απλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πλέον θέλουν ανανεωση κάθε 7 μήνες (αντί για 3 μήνες στα απλά) για να μη μπαίνει φραγη (6 μήνες διάρκεια υπολοίπου, αντί 2 μηνών στα απλά) ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 το 7ρι παντως δεν καταργηθηκε ακομα...μας την εφεραν?και αλλαξα σε 8αρι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω καθώς είμαι νέος στον κόσμο του φοιτητικού CU,χρησιμοποιούσα what's up μέχρι να κάνω φορητότητα λόγω του φοιτητικού,αν υπάρχει κάποια υπηρεσία σαν το #pare_dwse δηλ ότι δεν χρειάζεσαι πχ(MB)να το ανταλλάσσεις με κάποιον και με ότι θες εσύ(πχ με μηνύματα). Ευχαριστώ Πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2021 Δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 6 hours ago, paanos said: Δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Ευχαριστώ Πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 Το μόνο που υπάρχει είναι το πάρε να χεις με το οποίο δίνεις 100 ΜΒ σε 3 γνωστούς σου κάθε φορά που ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2021 On 28/8/2021 at 2:10 ΜΜ, Vasileios said: Το μόνο που υπάρχει είναι το πάρε να χεις με το οποίο δίνεις 100 ΜΒ σε 3 γνωστούς σου κάθε φορά που ανανεώνεις τον χρόνο ομιλίας σου . Το βρήκα!!!!Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts