MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πόσο καιρο το ειχες? Εγω εκλεισα τον τριτο χρονο και ειμαι στον 4το. 5,5 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Πριν λίγο μου ήρθε αυτό: :cry: Θα πάω να ζητήσω βεβαίωση σπουδών από τη σχολή, αλλά μετά τι θα πρέπει να κάνω? ΣE ENHMEPΩNOYME OTI MEXPI THN ΔEYTEPA 18/3 H ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA ΣOY ΘA ΛHΞEI KAI ΘA ANTIKATAΣTAΘEI ME TH NEA ΠPOΣΦOPA CU SPECIAL. TA XPEΩΣIMA ΠAKETA ΠOY EXEIΣ ENEPΓOΠOIHΣEI ΘA ΠAPAMEINOYN ΓIA XPHΣH EΩΣ TH ΛHΞH TOYΣ. ΘA ΛABEIΣ ΣYNTOMA SMS ME THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ NEAΣ ΠPOΣΦOPAΣ Και εμένα μου είχε έρθει μήνυμα για 27/01 ότι θα καταργηθεί και δεν έγινε τελικά τίποτα. Βέβαια είναι 9 χρόνια τώρα φοιτητικο και βάζω 1 κάρτα το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Έχω ένα φοιτητικό CU από τον Ιούνιο του 2014 με βεβαίωση σπουδών δημοσίου ΙΕΚ. Βαράει ακόμα κανονικά, τα τελευταία 5 ευρώ του τα έβαλα τον Ιανουάριο του 2017, έχει μαζεμένα κάπου 27χιλιαδες λεπτά προς CU και κάποια γκιγκα ίντερνετ, την sim την βάζω σε ένα MiFi για κάνα speedtest και χαβαλέ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Έχω ένα φοιτητικό CU από τον Ιούνιο του 2014 με βεβαίωση σπουδών δημοσίου ΙΕΚ. Βαράει ακόμα κανονικά, τα τελευταία 5 ευρώ του τα έβαλα τον Ιανουάριο του 2017, έχει μαζεμένα κάπου 27χιλιαδες λεπτά προς CU και κάποια γκιγκα ίντερνετ, την sim την βάζω σε ένα MiFi για κάνα speedtest και χαβαλέ. Ευγε νεε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 (edited) Ευγε νεε!!!!Και παίρνει και τις προσφορές κανονικά και τα πάντα. Το μόνο που έκοψαν είναι τους τζάμπα CU around κωδικούς. Βέβαια δε το χρησιμοποιώ το νούμερο καθόλου, το είχα κάνει φοιτητικό CU μόνο και μόνο επειδή με είχε φάει μια κοπελιά που είχα τότε επειδή και αυτή είχε CU. Μόνο μαζί της μιλούσα. Το παρε να χεις εχει μεινει σε εναν αριθμο γνωστου απο τοτε που βαζει φουλ καρτες καθε μηνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 14, 2019 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Το δικό μου που το έχω δώσει στον πατέρα μου σε ένα απλό κινητό χωρίς καθόλου ίντερνετ. Είχε πάει κάποια στιγμή 26giga και από βλακια της βονταφον μηδενηστηκαν και ξανά από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Κανονιστε να τα δει καμια Vodafone να μας τα κόψουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Κανονιστε να τα δει καμια Vodafone να μας τα κόψουν.. Εμενα πιστευω δε το εχουν κοψει γιατι δε το δουλευω. Χαζοι δεν ειναι. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Το δικό μου που το έχω δώσει στον πατέρα μου σε ένα απλό κινητό χωρίς καθόλου ίντερνετ. Είχε πάει κάποια στιγμή 26giga και από βλακια της βονταφον μηδενηστηκαν και ξανά από την αρχή... Καμιά μέρα το βάζει σε κανένα κινητό με ίντερνετ και τα δίνει στον υπολογιστή. Χαλαρά μηδενίζονται τα 20GB. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Και εγω μετρια το δουλευω. Το θεμα ειναι οτι εχω γλιτώσει πολλα λεφτα και αν δεν αλλαξει κατι θα συνεχισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Και εγω μετρια το δουλευω. Το θεμα ειναι οτι εχω γλιτώσει πολλα λεφτα και αν δεν αλλαξει κατι θα συνεχισω.. Αν τα δουλεύαμε φουλ θα μας είχαν πάρει χαμπάρι τα αρπάχτηκα της βοντα. Ο βασικός μου αριθμός είναι w.u. πάλι φοιτητικό απ τον ίδιο μήνα που είχα κάνει και το CU, το δουλεύω ανελλιπώς, ευτυχώς δε με ενόχλησαν ποτέ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εμενα πιστευω δε το εχουν κοψει γιατι δε το δουλευω. Χαζοι δεν ειναι. Δεν είναι θέμα κινητικότητας διότι τα γκιγκα τα έχω φάει αρκετές φορές αλλά δεν με πείραξαν!!! Στα λεπτά έχω κάπου 22 χιλιάδες, και για του λόγου το αληθές , ιδού!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Αν βάζετε κάρτα κάθε μήνα και ενεργοποίειται πακέτα δεν σας πειράζουν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Δεν είναι θέμα κινητικότητας διότι τα γκιγκα τα έχω φάει αρκετές φορές αλλά δεν με πείραξαν!!! Στα λεπτά έχω κάπου 22 χιλιάδες, και για του λόγου το αληθές , ιδού!! Αν μιλούσες συστηματικά θα στον είχαν κόψει. Εξερχόμενες εισερχόμενες, κ εγώ όπως έγραψα παραπάνω βάζω την σιμ σε ένα mifi που έχω και τρώω το ίντερνετ στον χαβαλε. Αν βάζετε κάρτα κάθε μήνα και ενεργοποίειται πακέτα δεν σας πειράζουν τίποτα Αυτό το πιστεύω μόνο για την πράσινη που λες. Η βονταφον θα θέλει να στο κόψει για να σε βάλει σε συμβόλαιο με το έτσι θέλω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Αν τα δουλεύαμε φουλ θα μας είχαν πάρει χαμπάρι τα αρπάχτηκα της βοντα. Ο βασικός μου αριθμός είναι w.u. πάλι φοιτητικό απ τον ίδιο μήνα που είχα κάνει και το CU, το δουλεύω ανελλιπώς, ευτυχώς δε με ενόχλησαν ποτέ. Κανονιστε να τα δει καμια Vodafone να μας τα κόψουν.. Ναι, γιατί ως γνωστόν η Vodafone και η κάθε Vodafone μισθώνει ειδικό τμήμα για να μπαίνει σε ελληνικά fora για να βλέπει screenshots από 5 συνδρομητές και να κόβει τις παροχές.:lol: Δεν υπάρχει λογισμικό που εκτελεί αυτόματα αυτές τις ενέργειες, γίνονται όλα στο χέρι, με χαρτί και μολύβι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Αν βάζετε κάρτα κάθε μήνα και ενεργοποίειται πακέτα δεν σας πειράζουν τίποτα δεν ισχυει και στο αδελφο μου που εβαζε καρτα καθε μηνα του το εκοψαν και το γυρισαν σε σπεσιαλ. σε εμενα που δεν βαζω καθολου καρτα αλλα παιρνω απο τα δωρεαν λεπτα του cu δεν με πειραξαν καθολου ακομα. ειναι τυχαια η επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Το σπεσιαλ αξιζει? Τι προσφορες εχουν? Η καρτα δεν είναι στο ονομα μ. Θα μπορεσω να τ αλλαξω οταν ληξει το φοιτητικό χωρις συνδρομη του ατομου που είναι στο ονομα του η καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Το σπεσιαλ αξιζει? Τι προσφορες εχουν? Η καρτα δεν είναι στο ονομα μ. Θα μπορεσω να τ αλλαξω οταν ληξει το φοιτητικό χωρις συνδρομη του ατομου που είναι στο ονομα του η καρτα? Η αλλαγή σε special γινεται αυτόματα απο την ιδια την Vodafone και μόνο, εσυ δεν θα κάνεις τιποτα. Το special αξιζει λιγοτερο απο το φοιτητικό αλλα περισσότερο απο το απλό cu. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Το σπεσιαλ αξιζει? Τι προσφορες εχουν? Η καρτα δεν είναι στο ονομα μ. Θα μπορεσω να τ αλλαξω οταν ληξει το φοιτητικό χωρις συνδρομη του ατομου που είναι στο ονομα του η καρτα? Το Special δίνει τα ίδια MB με το Φοιτητικό, αλλά το μισό χρόνο ομιλίας, στα ίδια λεφτά. Όσο για το Φοιτητικό, νομίζω γίνεται να το έχεις, ακόμα κι αν ο αριθμός είναι στο όνομα άλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπέρα σε όλους Γρήγορη ερώτηση Η προσφορά του πακέτου των 8.5 ευρώ στα 4 (που είναι προσωπική για κάθε αριθμό) είναι μόνιμη ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπέρα σε όλους Γρήγορη ερώτηση Η προσφορά του πακέτου των 8.5 ευρώ στα 4 (που είναι προσωπική για κάθε αριθμό) είναι μόνιμη ή όχι?Συνήθως αυτές οι προσφορές δεν είναι μόνιμες από όσο ξέρω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Όχι είναι περιστασιακες προσφορές που δίνει η Vodafone σε όχι και τόσο ενεργά καρτοκινητά. Μου το έστειλε και εμένα και το έβαλα και λίγο πριν λήξη το πακέτο μου το ξανάστειλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Καλησπέρα σε όλους Γρήγορη ερώτηση Η προσφορά του πακέτου των 8.5 ευρώ στα 4 (που είναι προσωπική για κάθε αριθμό) είναι μόνιμη ή όχι? Εμένα ήρθε 4 φορές σε μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι είναι περιστασιακες προσφορές που δίνει η Vodafone σε όχι και τόσο ενεργά καρτοκινητά. Μου το έστειλε και εμένα και το έβαλα και λίγο πριν λήξη το πακέτο μου το ξανάστειλε. Έβγαλα αριθμό τον Οκτώβρη,με το που τελείωσε το τρίμηνο που τα έδινε τζάμπα,έστειλε το μήνυμα.Κυριο νούμερο έχω what's up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Εμένα ήρθε 4 φορές σε μήνυμα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβγαλα αριθμό τον Οκτώβρη,με το που τελείωσε το τρίμηνο που τα έδινε τζάμπα,έστειλε το μήνυμα.Κυριο νούμερο έχω what's up. Μετά από τις 4 φορές σταμάτησε να σου το στέλνει ή απλά δεν έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που σου έχει έρθει το πρώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Μόλις έκανα ανανέωση υπολοίπου 10 ευρώ και μου έδωσε 500μβ αντί για 100 και κανονικά μου το ονόμασε Just Surf Bonus. Μηπως για εμάς τα φοιτητικά δεν τα άλλαξαν ? (ακόμα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts