jimmiss Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 NTATABPOXΘIZEIΣ. AΛΛA TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ. ME TO CU GIVE BACK OTI MB ΦAΣ MEXPI 30/11 TA ΠAIPNEIΣ ΠIΣΩ ΔΩPEAN ΓIA NA TA ΞANAXPHΣIMOΠOIHΣEIΣ 1-10/12. ΣTEIΛE START ΣTO 1252. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/give-back/ "Απαιτείται να έχει πραγματοποιηθεί έστω μια ανανέωση μετά τις 16/9 H κατανάλωση της προσφοράς προορίζεται για την περίοδο 01/12 - 10/12 εφόσον έχει ενεργοποιηθεί πρώτα Θα μπορείς να ενημερωθείς για τα υπολειπόμενα Mbs, από την στιγμή που θα παραλάβεις το δώρο σου, απ’ όλα τα διαθέσιμα κανάλια μας" Λογικά την μεθεπόμενη Παρασκευή 1 Δεκέμβρη θα λάβουμε sms που θα λέει: "Από το GiveBack έχεις xxxx ΜΒ για κατανάλωση ως 10/12"......έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 δωρεαν ιντερνετ για 1 μηνα ???τι ειναι αυτο?πως το ενεργοποιησες? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) δωρεαν ιντερνετ για 1 μηνα ???τι ειναι αυτο?πως το ενεργοποιησες? Μάλλον δώρο από ταξίδι με πλοίο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395308&page=125 Edited November 18, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/give-back/ "Απαιτείται να έχει πραγματοποιηθεί έστω μια ανανέωση μετά τις 16/9 Οχι δεν απαιτείται. http://imageupload.co.uk/images/2017/11/18/Screenshot_2017-11-18-19-09-17.jpg Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Οχι δεν απαιτείται. Γνωστόν. Για τα φοιτητικά CU, ακόμα κ όσα έγιναν (εντάχθηκαν) σε "φοιτητικό" μετά το Δεκέμβρη πέρσι, όπου δεν ανανεώνει κάθε βδομάδα την ημερομηνία λήξης υπολοίπου κατά 6 μήνες, αλλά παραμένει 3μηνο κανονικά. Θα σας ενημερώσω το Γενάρη (στο 12μηνο) ,ΑΝ λαμβάνουν sms περί λήξης σύνδεσης (13μηνο), ακόμα και αυτά τα νεοενταγμένα σε "φοιτητικό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Τα δεδομένα από το Student ΣΟΥΚΟΥ θα τα πάρουμε πίσω με το Give Back Promo το πρώτο 10ημερο του Δεκέμβρη ή δεν μετράνε αυτά μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Τα δεδομένα από το Student ΣΟΥΚΟΥ θα τα πάρουμε πίσω με το Give Back Promo το πρώτο 10ημερο του Δεκέμβρη ή δεν μετράνε αυτά μέσα? Θα τα πάρουμε διότι συμπεριλαμβανονται και τα δώρα - προσφορές. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 2 gb δώρο αν βάλεις το νέο app του cu Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 2 gb δώρο αν βάλεις το νέο app του cu Sent from my Mi A1 using Tapatalk ειναι νεο app ή ενημερωση του παλιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 μου βγάζει άλλο χρηματικο υπόλοιπο από ότι έχω και δεν έχει widget τόσο δύσκολο είναι πια μια εφαρμογή?! Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 ειναι νεο app ή ενημερωση του παλιου; Είναι νέα ενημέρωση, ωστόσο οι αλλαγές είναι ριζικές. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Είναι νέα ενημέρωση, ωστόσο οι αλλαγές είναι ριζικές. ριζικές? τι ακριβώς έχει αλλάξει? τελικά μπήκα στο play store και αναζητώ την εφαρμογή μου γράφει εγκατεστημένο την ανοίγω και μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατη με αυτήν την έκδοση., εγώ έχω συσκευή Huawei y550 που έχει έκδοση 4.4.4 έλεος αίσχος τι είναι αυτά??,. από φωτογραφίες που είδα της εφαρμογής όντως έχει αλλάξει εμφάνιση μπορείς να δηλώσεις τουσ 3 αριθμούς Vodafone cu που θα παίρνουν 100 mb internet . κρίμα που δεν μπορώ να την δοκιμάσω επίσης χάνω και τα 2gb internet για 7 ημέρες. :-( . ελπίζω να προσθέσουν την δυνατότητα να μπορείς να συνδεθείσ σε παραπάνω από έναν λογαριασμό και να βλέπεις το υπόλοιπο χωρίς να χρειάζεται log out και μετά σύνδεση αλλά και να προσθέσουν την δυνατότητα να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας και να βάζεις όσα ευρώ θέλεις πάνω από 5 ευρώ σε ακέραια πόσα όπως το έχει και η wind free to go και εξυπηρετεί πολύ. άρα εγώ άμα τυχόν διαγράψω την εφαρμογή my cu την παλιά που έχω δεν μου δώσει την δυνατότητα να την ξανά κατεβάσω? θα μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι συμβατη η συσκευή μου? ούτε την παλιά έκδοση? προφανώς και όχι ? έτσι δεν είναι? αφού μια εφαρμογή είναι.. ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp που μπορώ να δω το υπόλοιπο μου από πακέτα και το υπόλοιπο σε ευρώ και δουλεύει μόνο με δεδομένα Vodafone . αν και υπάρχει και το my Vodafone app αλλά κολλάει η εφαρμογή είναι βαριά. επίσης στο mycu app ούτε προσθέσαν το πρόγραμμα cash back ούτε το thank you. τότε τι αναβαθμίσαν. :-( Edited November 22, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Και στην περίπτωση του app F2G που αναβαθμίστηκε σχετικά πρόσφατα, στην αρχή είχε γίνει του κουτρούλη ο γάμος, χωρίς τα παλιά widget, μετα από μερες το έφτιαξαν. Οποτε και εδω μια από τα ίδια εκτιμώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 ριζικές? τι ακριβώς έχει αλλάξει? τελικά μπήκα στο play store και αναζητώ την εφαρμογή μου γράφει εγκατεστημένο την ανοίγω και μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατη με αυτήν την έκδοση., εγώ έχω συσκευή Huawei y550 που έχει έκδοση 4.4.4 έλεος αίσχος τι είναι αυτά??,. από φωτογραφίες που είδα της εφαρμογής όντως έχει αλλάξει εμφάνιση μπορείς να δηλώσεις τουσ 3 αριθμούς Vodafone cu που θα παίρνουν 100 mb internet . κρίμα που δεν μπορώ να την δοκιμάσω επίσης χάνω και τα 2gb internet για 7 ημέρες. :-( . ελπίζω να προσθέσουν την δυνατότητα να μπορείς να συνδεθείσ σε παραπάνω από έναν λογαριασμό και να βλέπεις το υπόλοιπο χωρίς να χρειάζεται log out και μετά σύνδεση αλλά και να προσθέσουν την δυνατότητα να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας και να βάζεις όσα ευρώ θέλεις πάνω από 5 ευρώ σε ακέραια πόσα όπως το έχει και η wind free to go και εξυπηρετεί πολύ. άρα εγώ άμα τυχόν διαγράψω την εφαρμογή my cu την παλιά που έχω δεν μου δώσει την δυνατότητα να την ξανά κατεβάσω? θα μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι συμβατη η συσκευή μου? ούτε την παλιά έκδοση? προφανώς και όχι ? έτσι δεν είναι? αφού μια εφαρμογή είναι.. ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp που μπορώ να δω το υπόλοιπο μου από πακέτα και το υπόλοιπο σε ευρώ και δουλεύει μόνο με δεδομένα Vodafone . αν και υπάρχει και το my Vodafone app αλλά κολλάει η εφαρμογή είναι βαριά. επίσης στο mycu app ούτε προσθέσαν το πρόγραμμα cash back ούτε το thank you. τότε τι αναβαθμίσαν. :-( Κατέβασε την από άλλο κατάστημα εκτός του Play Store. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Κατέβασε την από άλλο κατάστημα εκτός του Play Store. από one market δηλαδή? θα έχει την παλιά ή την καινούργια εφαρμογή ? , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 ριζικές? τι ακριβώς έχει αλλάξει? τελικά μπήκα στο play store και αναζητώ την εφαρμογή μου γράφει εγκατεστημένο την ανοίγω και μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατη με αυτήν την έκδοση., εγώ έχω συσκευή Huawei y550 που έχει έκδοση 4.4.4 έλεος αίσχος τι είναι αυτά??,. από φωτογραφίες που είδα της εφαρμογής όντως έχει αλλάξει εμφάνιση μπορείς να δηλώσεις τουσ 3 αριθμούς Vodafone cu που θα παίρνουν 100 mb internet . κρίμα που δεν μπορώ να την δοκιμάσω επίσης χάνω και τα 2gb internet για 7 ημέρες. :-( . ελπίζω να προσθέσουν την δυνατότητα να μπορείς να συνδεθείσ σε παραπάνω από έναν λογαριασμό και να βλέπεις το υπόλοιπο χωρίς να χρειάζεται log out και μετά σύνδεση αλλά και να προσθέσουν την δυνατότητα να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας και να βάζεις όσα ευρώ θέλεις πάνω από 5 ευρώ σε ακέραια πόσα όπως το έχει και η wind free to go και εξυπηρετεί πολύ. άρα εγώ άμα τυχόν διαγράψω την εφαρμογή my cu την παλιά που έχω δεν μου δώσει την δυνατότητα να την ξανά κατεβάσω? θα μου βγάζει το μυνημα ότι δεν είναι συμβατη η συσκευή μου? ούτε την παλιά έκδοση? προφανώς και όχι ? έτσι δεν είναι? αφού μια εφαρμογή είναι.. ευτυχώς που υπάρχει και η σελίδα http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp που μπορώ να δω το υπόλοιπο μου από πακέτα και το υπόλοιπο σε ευρώ και δουλεύει μόνο με δεδομένα Vodafone . αν και υπάρχει και το my Vodafone app αλλά κολλάει η εφαρμογή είναι βαριά. επίσης στο mycu app ούτε προσθέσαν το πρόγραμμα cash back ούτε το thank you. τότε τι αναβαθμίσαν. :-( Το ιδιο πραγμα επαθα με το 2ο κινητο μου(mls με android 4.4.2). Αλλα πηρα το update για iOS στο iPhone και πηρα τα 2Gb. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 από one market δηλαδή? θα έχει την παλιά ή την καινούργια εφαρμογή ? ,Καλύτερα από Yalp Store άμα δεν έχεις Play Store, αν δεν κάνω λάθος, εκεί βρησκεις την τελευταία έκδοση πρώτα και έπειτα τα άλλα μάρκετ το βάζουν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Καλύτερα από Yalp Store άμα δεν έχεις Play Store, αν δεν κάνω λάθος, εκεί βρησκεις την τελευταία έκδοση πρώτα και έπειτα τα άλλα μάρκετ το βάζουν. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ η συσκευή έχει μέσα play store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 ευχαριστώ η συσκευή έχει μέσα play store!Οκ τότε, αλλά και αυτό είναι ένα εναλλακτικό store που βρίσκεις πολλά ενημερωμένα. Πχ είχα το store αυτό και έβρισκα το My CU στην τελευταία έκδοση ενώ κάποια άλλα το είχαν μια ποιο παλιά... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 (edited) Το θέμα είναι η νέα εφαρμογή είναι τελικά ασύμβατη με Android Kitkat; Γιατί αν έκοψαν τη συμβατότητα με τις εκδόσεις 4.4 δεν υπάρχει τρόπος να μπει. Εμένα πάντως σε έκδοση 4.4.2 δεν την εμφανίζει καν το play store. Edited November 23, 2017 by drillgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το θέμα είναι η νέα εφαρμογή είναι τελικά ασύρματη με Android Kitkat; Γιατί αν έκοψαν τη συμβατότητα με τις εκδόσεις 4.4 δεν υπάρχει τρόπος να μπει. Εμένα πάντως σε έκδοση 4.4.2 δεν την εμφανίζει καν το play store. Στο Google Play: Από όσα κινητά (συσκευές) κ χώρες δεν είναι διαθέσιμο ένα app (ή το τελευταίο update του), δεν την εμφανίζει καθόλου κ πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να έχεις ένα λειτουργικό app (Προφανώς ΟΧΙ αυτό που είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του app). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το θέμα είναι η νέα εφαρμογή είναι τελικά ασύμβατη με Android Kitkat; Γιατί αν έκοψαν τη συμβατότητα με τις εκδόσεις 4.4 δεν υπάρχει τρόπος να μπει. Εμένα πάντως σε έκδοση 4.4.2 δεν την εμφανίζει καν το play store.Κατέβασε το Yalp Store απο το fdroid και εκεί θα την βρεις, έχει την ενημερωμένη έκδοση. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τα φοιτητικά που είναι να τα κόψουν θα τα ενημερώσουν πριν τις 15/12;; Έχουμε κάποια πληροφορία; Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Μια απορια παιδια , εχω φοιτητικο voda και δεν εχω χρονο ομιλιας προς ολους, μεσα στην καρτα εχω υπολοιπο 5 ευρω, αν καλεσω σε νουμερο cosmote θα μου αφερεσει μοναδες απο τα 5 ευρω; ή δεν θα πραγματοποιηθει η κληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Εννοειται πως θα σου φαει τα €. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts