JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 θα μας αναγκασουν να παμε στην γουιντ...:mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμασαι τον αριθμο που σε πηραν?με εχει ζαλισει ενα σταθερο εδω και μερες...και δεν το σηκωσα ποτε...:lol: παίρνανε εδώ και 3 μέρες τον πατέρα μου από το 2130062223 το σήκωσε τους είπε τι θέλουν και είπανε ότι ήτανε από την Vodafone για -60% τους λέει τώρα δεν μπορώ βάφω θα σας πάρει ό γιος μου και μετά προσπάθησα να καλέσω και πέφτει η γραμμή. τέλος πάντων μπήκα στο Viber και έκανα παράπονα διότι είχαμε γραφτεί στο άρθρο 11 και μου είπανε ναι είχαμε γραφτεί αλλά δεχόμαστε κλείσεις από την Vodafone αποκλειστικά και μόνο και ζήτησα να διαγράφω και από διαφημιστικές κλήσεις από την Vodafone ! δεν το γνώριζα ότι θέλει ιδιαίτερη διαγραφή στο άρθρο 11 περίμενα ότι αφορά όλες τις διαφημιστικές κλήσεις αλλά τελικά διαχωρίζεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Περαστικα μας! Σημερα με πηραν απο την vodafone να μου πουν οτι το πασο μου εχει ληξει! και οτι δεν μπορω πλεον να κανω χρηση των φοιτητικων πακετων! Μάλιστα οτι απο τον αλλο μηνα θα γινουν οι αλλαγες. Θελωντας λοιπον να με κρατησουν στη vodafone, μου προσφερουν τα 600' και 600mb προς cu καθε μηνα για ακομα 2 χρονια. Αλλαζουν ομως τα πακετα τα φοιτητικα: Απο 4 Ευρω σε 5 Ευρω για 500' προς ολους και 200mb και με 7 Ευρω 600'προς ολους 600 sms και 600mb :O Το δευτερο πακετο ειδικα απο τα 1200 ' λεπτα π εχει προς ολους τωρα εχει μεγαλη μειωση αναλογικα. Κριμα.. Μαλλον αρχιζουν και περνουν τηλεφωνα παλιους με φοιτητικα.. Φίλε, εννοείται ότι δεν είναι καλές οι περικοπές παροχών, είναι όμως αναμενόμενες (δυστυχώς), ιδιαίτερα όταν το πάσο είναι πάρα πολύ παλιό (αλήθεια, από πότε περίπου έχει λήξει το πάσο σου?). Ωστόσο, είναι θετικό το γεγονός, ότι και μετά τη λήξη του πάσου, οπότε δεν είσαι πλέον φοιτητής, εξακολουθούν να σου δίνουν πάρα πολύ καλά (σχεδόν φοιτητικά) πακέτα, για άλλα δύο χρόνια. Η γνώμη μου είναι, να δεχτείς τα συγκεκριμένα πακέτα του CU special και να μην πας σε συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση είναι δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Και ένας φίλος μου έκανε σήμερα φοιτητικό το νούμερο του μέσω του τσατ του CU και το μόνο που του ζήτησαν ήταν αριθμός πασου και ημ.ληξης του (αλήθεια εάν έλεγε 2-3 χρόνια μεγαλύτερη ημερομηνία θα το καταλάβαιναν;) και στο καπάκι του το ενεργοποίησαν! Στην ερώτηση εάν κάποια στιγμή λήγει του απάντησαν ισχύει για τα βασικά έτη φοίτησης! Τους είπε έχω ακούσει ότι δεν λήγουν τα φοιτητικά και του είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο λήγουν κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Και ένας φίλος μου έκανε σήμερα φοιτητικό το νούμερο του μέσω του τσατ του CU και το μόνο που του ζήτησαν ήταν αριθμός πασου και ημ.ληξης του (αλήθεια εάν έλεγε 2-3 χρόνια μεγαλύτερη ημερομηνία θα το καταλάβαιναν;) και στο καπάκι του το ενεργοποίησαν! Στην ερώτηση εάν κάποια στιγμή λήγει του απάντησαν ισχύει για τα βασικά έτη φοίτησης! Τους είπε έχω ακούσει ότι δεν λήγουν τα φοιτητικά και του είπαν δεν ισχύει κάτι τέτοιο λήγουν κανονικά! Αν είναι κανονικό πάσο, το έχει πάρει από κατάστημα Vodafone, οπότε δε μπορεί να κρύψει την πραγματική ημερομηνία λήξης του, αφού είναι καταχωρημένη στο σύστημα της Vodafone. Αν είναι κάτι άλλο (βεβαίωση σπουδών από γραμματεία σχολής κλπ), είναι δύσκολο να το καταλάβουν. Εγώ είπα (ήθελα δεν ήθελα) την αλήθεια, καθώς μου ενεργοποίησε τη φοιτητική προσφορά, το ίδιο το κατάστημα που μου έδωσε το πάσο, την ίδια στιγμή! Δε με νοιάζει όμως, τον Οκτώβριο του 2020 λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Φίλε, εννοείται ότι δεν είναι καλές οι περικοπές παροχών, είναι όμως αναμενόμενες (δυστυχώς), ιδιαίτερα όταν το πάσο είναι πάρα πολύ παλιό (αλήθεια, από πότε περίπου έχει λήξει το πάσο σου?). Ωστόσο, είναι θετικό το γεγονός, ότι και μετά τη λήξη του πάσου, οπότε δεν είσαι πλέον φοιτητής, εξακολουθούν να σου δίνουν πάρα πολύ καλά (σχεδόν φοιτητικά) πακέτα, για άλλα δύο χρόνια. Η γνώμη μου είναι, να δεχτείς τα συγκεκριμένα πακέτα του CU special και να μην πας σε συμβόλαιο. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση είναι δική σου. Το πασο σου δεν ηταν περασμενο σε εναν αριθμο που σου δωσανε απο την vodafone οταν πηρες το πασο;στο αποσυνδεσανε και σου το περασαν σε αυτον τον αριθμο που τους είπες; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Δεν ειναι το 1 ευρω το θεμα. Μου λεει, εχει ληξει το πασο σας και εφ οσον δεν ειστε φοιτητης, δεν δικαιουστε το φοιτητικο προγραμμα πλεον. Αλλα, για να σε επιβραβευσουμε που τοσο καιρο χρησιμοποιουσες τις υπηρεσιες μας (κ ισως να μην φυγεις) , αντι για τα τωρινα προγραμματα : -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -4 ευρω για 1000' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 1200' λεπτα και 1200 sms προς ολους και 600 mb Με βαση την χρηση που βλεπουμε οτι κανετε, σας προτεινουμε τα πακετα αυτα για 2 ακομα χρονια, τα οποια διαμορφωνονται ως εξης: -600' λεπτα +600 mb καθε 1η το μηνος προς CU -5 ευρω για 500' λεπτα προς ολους και 200 mb -7 ευρω για 600' λεπτα και 600 sms προς ολους και 600 mb Tα νεα πακετα θα εμφανιζονται στη θεση που υπαρχουν τωρα τα φοιτητικα και ονομαζονται CU special. (πρωτη φορα το ακουω) H αλλη λυση ειναι σε συμβολαιο 24 μηνες με 35% εκπτωση στο παγιο (αρχικης τιμης 30ευρω) με τελικη τιμη 14,67 ευρω. -1000' λεπτα προς ολους -600' λεπτα προς cu -100 sms -2 giga internet οκ, κατάλαβα .... και πάλι συμφέρει το καρτοκινητο και όχι το συμβόλαιο..... (γνώμη μου) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το πασο σου δεν ηταν περασμενο σε εναν αριθμο που σου δωσανε απο την vodafone οταν πηρες το πασο;στο αποσυνδεσανε και σου το περασαν σε αυτον τον αριθμο που τους είπες; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν ξέρω αν ήταν περασμένο σε άλλο νούμερο. Η υπάλληλος του καταστήματος με ρώτησε, αν θέλω νέο νούμερο (με κόστος 5€), ή αν έχω ήδη αριθμό CU, για να περάσω (δωρεάν) τη φοιτητική προσφορά. Της απάντησα ότι έχω και μέσα σε 15 λεπτά, το φοιτητικό ήταν έτοιμο στον αριθμό μου, χωρίς να πληρώσω ούτε 1€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Δεν ξέρω αν ήταν περασμένο σε άλλο νούμερο. Η υπάλληλος του καταστήματος με ρώτησε, αν θέλω νέο νούμερο (με κόστος 5€), ή αν έχω ήδη αριθμό CU, για να περάσω (δωρεάν) τη φοιτητική προσφορά. Της απάντησα ότι έχω και μέσα σε 15 λεπτά, το φοιτητικό ήταν έτοιμο στον αριθμό μου, χωρίς να πληρώσω ούτε 1€! έτσι γίνεται, η μαλλον έτσι πρέπει να γίνεται :D Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 (edited) θα μας αναγκασουν να παμε στην γουιντ...:mad::mad: ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμασαι τον αριθμο που σε πηραν?με εχει ζαλισει ενα σταθερο εδω και μερες...και δεν το σηκωσα ποτε...:lol: Ε, όχι και Wind ρε παιδιά. Συγκρίνονται τα φοιτητικά CU και What's Up, με το (ψευτο)φοιτητικό F2G? Όταν το είχαν στα 5€ με 1000' προς όλους+1 GB, ήταν φοβερό πακετάκι. Στη συνέχεια, άρχισαν να το "τροποποιούν" κάθε 3 μήνες, μέχρι που το κατάντησαν να μη θυμίζει πλέον φοιτητικό. Το φοιτητικό CU είναι εξαιρετικό. Αν έχουν κινητά στον παράδεισο, φοιτητικό CU θα πρέπει να έχουν! Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη του πάσου, και αυτά τα πακέτα που πρότειναν στο φίλο, μία χαρά είναι. Αν ήταν η Cosmote, θα του το έκοβε, πιθανότατα χωρίς καμία προειδοποίηση. Εγώ στη θέση του, θα δεχόμουν τα πακετάκια του CU special και δε θα το έλεγα ούτε του παπά! Edited January 14, 2017 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ε, όχι και Wind ρε παιδιά. Συγκρίνονται τα φοιτητικά CU και What's Up, με το (ψευτο)φοιτητικό F2G? Όταν το είχαν στα 5€ με 1000' προς όλους+1 GB, ήταν φοβερό πακετάκι. Στη συνέχεια, άρχισαν να το "τροποποιούν" κάθε 3 μήνες, μέχρι που το κατάντησαν να μη θυμίζει πλέον φοιτητικό. Το φοιτητικό CU είναι εξαιρετικό. Αν έχουν κινητά στον παράδεισο, φοιτητικό CU θα πρέπει να έχουν! Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη του πάσου, και αυτά τα πακέτα που πρότειναν στο φίλο, μία χαρά είναι. Αν ήταν η Cosmote, θα του το έκοβε, πιθανότατα χωρίς καμία προειδοποίηση. Εγώ στη θέση του, θα δεχόμουν τα πακετάκια του CU special και δε θα το έλεγα ούτε του παπά! Ψευτοφοιτητικο δεν ειναι,με 10€ δινει περισσοτερα λεπτα απο τις 2(καλυπτει και τα προς το ιδιο δικτυο),σου δινει και 3 νουμερα να τα εχεις με 1500'/μηνα τζαμπα,καθως και τα δωρακια καθε βδομαδα(που οι αλλες εχουν οταν βαλει καρτα το νουμερο που εχεις δηλωμενο στο cu και η κοσμοτε με τα Mb σε 3 μερες και το αλλο που ειναι για μια βδομαδα οταν ανανεωνεις.Η Wind σου δινει 3 φορες το μηνα(καθε βδομαδα),και μπορεις να διαλεξεις τι θελεις.Καλο το CU αλλα προσωπικα παιρνω πολυ περισσοτερα και ας μη μεταφερονται,και ας μην ειναι για ολο το μηνα.Για μενα ο λογος που αξιζει ειναι οι προσφορες 1+1(Μικελ) καθως και τη μεταφορα MB,SMS και λεπτων. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ψευτοφοιτητικο δεν ειναι,με 10€ δινει περισσοτερα λεπτα απο τις 2(καλυπτει και τα προς το ιδιο δικτυο),σου δινει και 3 νουμερα να τα εχεις με 1500'/μηνα τζαμπα,καθως και τα δωρακια καθε βδομαδα(που οι αλλες εχουν οταν βαλει καρτα το νουμερο που εχεις δηλωμενο στο cu και η κοσμοτε με τα Mb σε 3 μερες και το αλλο που ειναι για μια βδομαδα οταν ανανεωνεις.Η Wind σου δινει 3 φορες το μηνα(καθε βδομαδα),και μπορεις να διαλεξεις τι θελεις.Καλο το CU αλλα προσωπικα παιρνω πολυ περισσοτερα και ας μη μεταφερονται,και ας μην ειναι για ολο το μηνα.Για μενα ο λογος που αξιζει ειναι οι προσφορες 1+1(Μικελ) καθως και τη μεταφορα MB,SMS και λεπτων. Όχι, δε δίνει περισσότερα λεπτά προς όλους. Στο CU (και στο What's Up), αγοράζοντας δύο φορές το πακέτο των 5€, παίρνεις 2000' προς όλους. Επίσης, αν αγοράσεις το πακέτο των 7€, έχεις και άφθονα SMS, πράγμα που δεν υπάρχει στην Wind. Επιπλέον, η Wind δε δίνει τίποτα δωρεάν (χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης ή αγοράς πακέτου), όπως κάνουν οι άλλες δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Όχι, δε δίνει περισσότερα λεπτά προς όλους. Στο CU (και στο What's Up), αγοράζοντας δύο φορές το πακέτο των 5€, παίρνεις 2000' προς όλους. Επίσης, αν αγοράσεις το πακέτο των 7€, έχεις και άφθονα SMS, πράγμα που δεν υπάρχει στην Wind. Επιπλέον, η Wind δε δίνει τίποτα δωρεάν (χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης ή αγοράς πακέτου), όπως κάνουν οι άλλες δύο. Βέβαια την πρωτοκαθεδρια στην λήψη, χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας τον προηγούμενο μήνα, του φοιτητικού πακέτου είχε μόνο η βονταφον. Τώρα τελευταία ζήλεψε και η κοσμοτε και το έπραξε... Αλλά πάλι σου παίρνει ότι λεπτά ομιλίας δεν καταναλωσεις.. Σε αντίθεση με το φοιτητικό του CU που είναι σωστό σε όλα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Βέβαια την πρωτοκαθεδρια στην λήψη, χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας τον προηγούμενο μήνα, του φοιτητικού πακέτου είχε μόνο η βονταφον. Τώρα τελευταία ζήλεψε και η κοσμοτε και το έπραξε... Αλλά πάλι σου παίρνει ότι λεπτά ομιλίας δεν καταναλωσεις.. Σε αντίθεση με το φοιτητικό του CU που είναι σωστό σε όλα. Σωστά ΟΛΑ όσα περιγραφικά/για το τι συνέβει (συμβαίνει) λες. Να κάνω κ την πρόβλεψή μου: Και πάλι (μέσα στην επόμενη 3ετία) θα έχει την πρωτοκαθεδρία στις όποιες αλλαγές το φοιτητικό CU. Μην ξαναλέω τους λόγους που οι εταιρείες κινητής διατηρούν αυτό το θεσμό τη δεκαετία των ΄10s.....Και εκεί απέτυχε οικτρά η Wind (και έεεπεται συνέχεια...Αναμείνατε κ τα ξαναλέμε στην 3ετία)... Και οι αλλαγές στο φοιτητικό CU ΜΟΝΟ θετικές θα'ναι..Και τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Σωστά ΟΛΑ όσα περιγραφικά/για το τι συνέβει (συμβαίνει) λες. Να κάνω κ την πρόβλεψή μου: Και πάλι (μέσα στην επόμενη 3ετία) θα έχει την πρωτοκαθεδρία στις όποιες αλλαγές το φοιτητικό CU. Μην ξαναλέω τους λόγους που οι εταιρείες κινητής διατηρούν αυτό το θεσμό τη δεκαετία των ΄10s.....Και εκεί απέτυχε οικτρά η Wind (και έεεπεται συνέχεια...Αναμείνατε κ τα ξαναλέμε στην 3ετία)... Και οι αλλαγές στο φοιτητικό CU ΜΟΝΟ θετικές θα'ναι..Και τα ξαναλέμε. Δύσκολο μου φαίνεται να μπορούν να γίνουν περαιτέρω θετικές αλλαγές στα φοιτητικά πακέτα (εκτός Wind). Για παράδειγμα, και 1000000' προς όλους να δώσουν στην ίδια τιμή που δίνουν τώρα τα 1000', δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει κανείς, άρα εντελώς άχρηστη θα είναι η αλλαγή. Μία χαρά είναι τα φοιτητικά CU και What's Up, αρκεί να μην τα χαλάσουν/καταντήσουν ασύμφορα οι εταιρείες τους, όπως έκανε μέσα στο 2015, με πολύ μεγάλη επιτυχία η Windάρα, αφού μοίρασε το (αχτύπητο, έως τότε) πακετάκι της, στην κουτσή Μαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Δύσκολο μου φαίνεται να μπορούν να γίνουν περαιτέρω θετικές αλλαγές στα φοιτητικά πακέτα (εκτός Wind). Για παράδειγμα, και 1000000' προς όλους να δώσουν στην ίδια τιμή που δίνουν τώρα τα 1000', δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει κανείς, άρα εντελώς άχρηστη θα είναι η αλλαγή. Μία χαρά είναι τα φοιτητικά CU και What's Up, αρκεί να μην τα χαλάσουν/καταντήσουν ασύμφορα οι εταιρείες τους, όπως έκανε μέσα στο 2015, με πολύ μεγάλη επιτυχία η Windάρα, αφού μοίρασε το (αχτύπητο, έως τότε) πακετάκι της, στην κουτσή Μαρία. 1. Οι όποιες "αλλαγές" ΔΕΝ (μπορεί να) είναι μόνο "ποσοτικές" με τον τρόπο που το λες {πχ αντί για x΄ομιλίας να δίνει 1,5.x΄ομιλίας} , αλλά με οποιοδήποτε "άλλο" τρόπο.....Πχ το να "ανανεώνει κάθε μήνα" (με όποια "επίπτωση" από αυτό ΔΕΝ είναι "ποσοτική" αλλαγή: Αλλά θετική). 2. Το γεγονός ότι "κατάλαβε" η πράσινη ότι πρέπει να "φτάσει" την CU στο φοιτητικό με το να δίνει 600΄προς ιδία και 600ΜΒ {πέρυσι 2016} δεν σου "λέει κάτι"? Πώς λες να απαντήσει η κόκκινη στο φοιτητικό της; 3. Το ότι έχει αναλάβει την έκδοση πάσων φοιτητών (αγγαρεία με το αζημείωτο, βέβαια) δε "σου λέει κάτι" για το "που το πάει" και που προσβλέπει η Voda? Aυτά για αρχή...και άλλα .......και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Για μενα το CU,αρχιζει και χαλαει ειδικα στο φοιτητικο.Οσο και για τα 6ευρα πακετα,που ειναι απλα απαραδεκτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Είπαμε αυτό είναι κάπως δύσκολο (να ισχυριστεί κανείς ότι χαλάει το φοιτητικό). Πρακτικά δεν έχει υποστεί καμία μεταβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Για μενα το CU,αρχιζει και χαλαει ειδικα στο φοιτητικο.Οσο και για τα 6ευρα πακετα,που ειναι απλα απαραδεκτα. δεν έχει αλλάξει καμία τιμή στο φοιτητικό cu από τα πακέτα τα φοιτητικά! και ακόμα δεν υπάρχει δελτίο τύπου για τι θα γίνει με τα φοιτητικά. όσο για την αύξηση στα 6 ευρώ αφορά πακέτα που δεν είναι φοιτητικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ε, όχι και Wind ρε παιδιά. Συγκρίνονται τα φοιτητικά CU και What's Up, με το (ψευτο)φοιτητικό F2G? Όταν το είχαν στα 5€ με 1000' προς όλους+1 GB, ήταν φοβερό πακετάκι. Στη συνέχεια, άρχισαν να το "τροποποιούν" κάθε 3 μήνες, μέχρι που το κατάντησαν να μη θυμίζει πλέον φοιτητικό. Το φοιτητικό CU είναι εξαιρετικό. Αν έχουν κινητά στον παράδεισο, φοιτητικό CU θα πρέπει να έχουν! Τώρα για το τι γίνεται μετά τη λήξη του πάσου, και αυτά τα πακέτα που πρότειναν στο φίλο, μία χαρά είναι. Αν ήταν η Cosmote, θα του το έκοβε, πιθανότατα χωρίς καμία προειδοποίηση. Εγώ στη θέση του, θα δεχόμουν τα πακετάκια του CU special και δε θα το έλεγα ούτε του παπά! αλλο εγραψα...ειπα οτι θα με αναγκασουν να παω στην προσφορα της γουιντ σε περιπτωση που θα εχω την προσφορα αναλογη με του φιλου...με το ζορι με φτανουν τα 500 λεπτα...οποτε ισως καλυτερη η περιπτωση για εμενα να παω ξανα παω στην γουιντ με 1500 λεπτα βεβαια στα 8,5 ευρω και για 25 μερες....:( αυτη την στιγμη για μενα φυσικα η βοντα ειναι οτι καλυτερο απο την στιγμη που δν μπορω εχω αριθμο κοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Για μενα το CU,αρχιζει και χαλαει ειδικα στο φοιτητικο.Οσο και για τα 6ευρα πακετα,που ειναι απλα απαραδεκτα. Σε οποιον δεν αρεσει το CU ειτε το απλο ειτε το φοιτητικο ας παει στη Windαρα να χορτασει απ ολα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εντάξει ρε παίδες, μην τσακώνεστε..... να έχετε ποικιλία στην ζωη σας, εγω τις εχω και τις τρεις και μισή ντουζίνα ξενες για ωρα αναγκης.... έτσι για ποικιλία :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Εντάξει ρε παίδες, μην τσακώνεστε..... να έχετε ποικιλία στην ζωη σας, εγω τις εχω και τις τρεις και μισή ντουζίνα ξενες για ωρα αναγκης.... έτσι για ποικιλία :) Sent from my L200 using Tapatalk Συμφωνώ, πλουραρισμος.. Εγώ έχω CU,wu,frog. Απλά πάντα θα υπάρχει η σύγκριση είναι λογικό. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 εμεις που δεν ειμαστε φοιτητες παρακαλαμε να ημασταν για να ειχαμε φοιτητικο νουμερο, κ εσεις γκρινιαζετε. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) εμεις που δεν ειμαστε φοιτητες παρακαλαμε να ημασταν για να ειχαμε φοιτητικο νουμερο, κ εσεις γκρινιαζετε. Και γω θα παρακαλαω,να παρω αμα περασω(του χρονου θα δωσω πανελληνιες). Edited January 15, 2017 by Mark_K Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ευρωπαϊκή κάρτα νέων και δεν παρακαλας τιποτα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts