Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν σε πιάνει το τρίμηνο. Κάθε μήνα που παίρνεις τα δωράκια μεταφέρει την ημερομηνία λήξης του υπολοιπου σου ένα μήνα μετά. Πρακτικά δεν λήγει ποτέ και δεν χάνεις το υπόλοιπό σου ακόμη και χωρίς ανανέωση.

Αδικία! Σε μένα γιατί δεν είναι έτσι? Είχα κάνει ανανέωση στις 24 Οκτωβρίου (τότε δεν είχα φοιτητικό) και το χρηματικό μου υπόλοιπο, είχε ημερομηνία λήξης την 22η Ιανουαρίου. Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, πήρα το πάσο μου ως υποψήφιος διδάκτορας, ενεργοποίησα τη φοιτητική προσφορά και πήρα δώρο 600' προς CU+600 MB, αλλά και το Student Xclusive 5. Ωστόσο, η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου, παρέμεινε η ίδια (22 Ιανουαρίου). Τι λέτε να έχει συμβεί? Να υπάρχει πρόβλημα με τη φοιτητική προσφορά στη γραμμή μου, ή μήπως δε μετράνε τα 600+600 που παίρνουμε κατά την εγγραφή, αλλά μόνο αυτά που δίνει κάθε 1η του μήνα?

Αδικία! Σε μένα γιατί δεν είναι έτσι? Είχα κάνει ανανέωση στις 24 Οκτωβρίου (τότε δεν είχα φοιτητικό) και το χρηματικό μου υπόλοιπο, είχε ημερομηνία λήξης την 22η Ιανουαρίου. Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, πήρα το πάσο μου ως υποψήφιος διδάκτορας, ενεργοποίησα τη φοιτητική προσφορά και πήρα δώρο 600' προς CU+600 MB, αλλά και το Student Xclusive 5. Ωστόσο, η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου μου, παρέμεινε η ίδια (22 Ιανουαρίου). Τι λέτε να έχει συμβεί? Να υπάρχει πρόβλημα με τη φοιτητική προσφορά στη γραμμή μου, ή μήπως δε μετράνε τα 600+600 που παίρνουμε κατά την εγγραφή, αλλά μόνο αυτά που δίνει κάθε 1η του μήνα?

η ημερομηνια ληξης του υπολοιπου μεταβαλεται μονο εαν βαλεις καρτα εσυ ειτε ηλεκτρονικα ειτε με φυσικη καρτα απο περιπτερο .

δεν εχει καμια σχεση με τα 600+600mb αυτα ειναι δωρεαν πακετο που σου δινει καθε μηνα μην το μπλεκεις.

η ημερομηνια ληξης του υπολοιπου μεταβαλεται μονο εαν βαλεις καρτα εσυ ειτε ηλεκτρονικα ειτε με φυσικη καρτα απο περιπτερο .

δεν εχει καμια σχεση με τα 600+600mb αυτα ειναι δωρεαν πακετο που σου δινει καθε μηνα μην το μπλεκεις.

Δες το μήνυμα του Mark_K που παρέθεσα. Το είχαν αναφέρει κι'άλλοι στο παρελθόν, ότι τα δώρα που δίνει το φοιτητικό CU κάθε πρώτη του μηνός, ανανεώνουν τη διάρκεια του χρηματικού υπολοίπου, αλλά σε μένα δεν εφαρμόστηκε κάτι τέτοιο.

Περίμενε να δεις την 1η Ιανουαρίου που έτσι κι αλλιώς προηγείται.

Sent from my XT1562

Ισχυει οτι με καθε ανανεωση των 10ευρω περνεις 500mb?αν ενα φοιτητικο ενεργοποιηθει στα μεσα του μηνα,θα μπουν τα 600 λεπτα και 600mb?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ισχύει κανονικά . Με κάθε ανανέωση 500 ΜΒ . Ναι θα μπουν τα 600 +600 με την ενεργοποίηση ακόμα και στο τέλος του μήνα.

Εχω κανει εγγραφη στο app της CU με το email μου για τον αριθμο τηα μητερας μου,γινετε με καποιον τροπο να καταργησω το account για να κανω εγωραφη με το email μου στον δικο μου αριθμο;

Επικοινώνησε με εξυπηρέτηση πελατών και ίσως στο διαγράψουν για να φτιάξεις νέο My CU account. Μου το είχαν κάνει στο παρελθόν γιατί είχα πρόβλημα(είχε γίνει σαν καρτοκινητό και το είχα κάνει σύνδεση και δεν έδειχνε σωστά τα υπόλοιπα).

Εαν εχεις την δικιά σου sim μέσα στο τηλέφωνο δεν χρειάζεται εγγραφή απλά δεν κάνεις σύνδεση με κωδικο. Αφήνεις το τηλέφωνο με ενεργοποιημένα τα δεδομένα και αυτό συνδέεται απευθείας βάση των πληροφοριών που έχει η sim σου και σου δείχνει το υπόλοιπο τα mb και τα μυνήματα σου. Αρκεί να έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα

Ωραια θα επικοινωνησω να δω τι θα μου πουν.ο αριθμος μου απο συνδεση θα γινει φοιτητικο την επιμενη βδομαδα,λετε να χω προβλημα με την εγγραφη στο my cu app?γιατι με τον ιδιο αριθμο ειχα account στο my vodafone οταν ηταν συνδεση.

Ωραια θα επικοινωνησω να δω τι θα μου πουν.ο αριθμος μου απο συνδεση θα γινει φοιτητικο την επιμενη βδομαδα,λετε να χω προβλημα με την εγγραφη στο my cu app?γιατι με τον ιδιο αριθμο ειχα account στο my vodafone οταν ηταν συνδεση.

Ρώτα τα παιδιά στο τσατ μέσα από την σελίδα τους http://www.vodafonecu.gr

Θα σε εξυπηρετήσουν άμεσα σε όλα!

Μπορείς. Κάλεσε από Viber και θα στο κάνουν αφου επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου. 6948013830

http://i65.tinypic.com/28lxope.png

κ στο chat του app myvodafone.

Είχα δοκιμάσει παλιότερα να στείλω sms στο συγκεκριμένο νούμερο για κάποιο θέμα που είχα αλλά δεν μου είχαν απαντήσει οπότε μόνο μέσω viber και wats up θα απαντάνε λογικά...

Είχα δοκιμάσει παλιότερα να στείλω sms στο συγκεκριμένο νούμερο για κάποιο θέμα που είχα αλλά δεν μου είχαν απαντήσει οπότε μόνο μέσω viber και wats up θα απαντάνε λογικά...

Εγώ πάλι παλιότερα είχα επικοινωνήσει μέσω Viber με μηνύματα κανονικά. Ίσως το απενεργοποίησαν πλέον αυτό

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

με wu εχω μιλήσει και η εξυπηρέτηση ηταν άμεση....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

• 2 weeks later...

Περαστικα μας!

Σημερα με πηραν απο την vodafone να μου πουν οτι το πασο μου εχει ληξει! και οτι δεν μπορω πλεον να κανω χρηση των φοιτητικων πακετων!

Μάλιστα οτι απο τον αλλο μηνα θα γινουν οι αλλαγες. Θελωντας λοιπον να με κρατησουν στη vodafone, μου προσφερουν τα 600' και 600mb προς cu καθε μηνα για ακομα 2 χρονια.

Αλλαζουν ομως τα πακετα τα φοιτητικα: Απο 4 Ευρω σε 5 Ευρω για 500' προς ολους και 200mb

και με 7 Ευρω 600'προς ολους 600 sms και 600mb :O

Το δευτερο πακετο ειδικα απο τα 1200 ' λεπτα π εχει προς ολους τωρα εχει μεγαλη μειωση αναλογικα. Κριμα.. Μαλλον αρχιζουν και περνουν τηλεφωνα παλιους με φοιτητικα..

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα σιγουρα θα ειναι καπου αναμεσα απο το 2006 με 2012.. :(

Αν δεν κανω λαθος την πρωτη χρονια τα αρχισε η cosmote μεσω του γερμανου τα φοιτητικα νουμερα και την επομενη τα εδινε μονο η vodafone με το πασο τοτε. Στην ουσια ηταν η πρωτη φορα που αρχισε η vodafone να μοιραζει νουμερα.

Edited by xirosiman

Περαστικα μας!

Σημερα με πηραν απο την vodafone να μου πουν οτι το πασο μου εχει ληξει! και οτι δεν μπορω πλεον να κανω χρηση των φοιτητικων πακετων!

Μάλιστα οτι απο τον αλλο μηνα θα γινουν οι αλλαγες. Θελωντας λοιπον να με κρατησουν στη vodafone, μου προσφερουν τα 600' και 600mb προς cu καθε μηνα για ακομα 2 χρονια.

Αλλαζουν ομως τα πακετα τα φοιτητικα: Απο 4 Ευρω σε 5 Ευρω για 500' προς ολους και 200mb

και με 7 Ευρω 600'προς ολους 600 sms και 600mb :O

Το δευτερο πακετο ειδικα απο τα 1200 ' λεπτα π εχει προς ολους τωρα εχει μεγαλη μειωση αναλογικα. Κριμα.. Μαλλον αρχιζουν και περνουν τηλεφωνα παλιους με φοιτητικα..

Ωωχχ έρχεται η σειρά μου αλλά να ξέρεις έχουμε τον πρώτο λόγο, κάνε ν τους πεις πως φεύγεις πας σε άλλη εταιρία και θα σε παρακαλανε.

Δείτε και αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ωωχχ έρχεται η σειρά μου αλλά να ξέρεις έχουμε τον πρώτο λόγο, κάνε ν τους πεις πως φεύγεις πας σε άλλη εταιρία και θα σε παρακαλανε.

2 λυσεις μου προτειναν. Η συνεχιζω καρτοκινητο με τα μειωμενα πακετα πιο πανω για αλλα 2 χρονια, ή παω σε συμβολαιο 15 ευρω το μηνα για να μου δωσει εκει 1000 προς ολους 100 sms και 2 giga..

Τους ειπα μηπως γινεται κατι καλυτερο , τουλαχιστον στα προς ολους λεπτα αλλα η απαντηση ηταν οτι ειναι αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορουσαν. Και οτι στην ουσια δεν το δικαιουμαι αλλα, μου κανουν "χαρη" να μου δωσουν αλλα 2 χρονια επειδη ημουν τοσο καιρο στο φοιτητικο της vodafone.

Edited by xirosiman

Aν το θέμα μας είχε να κάνει με συμβόλαιο, θα είχε κάποια βάση αυτό. Στο καρτοκινητό ελάχιστα χρησιμο είναι το βίντεο αυτό.

Aν το θέμα μας είχε να κάνει με συμβόλαιο, θα είχε κάποια βάση αυτό. Στο καρτοκινητό ελάχιστα χρησιμο είναι το βίντεο αυτό.

Προφανως.. τι να πεις στον αλλον στο καρτοκινητο? Μονο αν ειχες καποια δυνατη προσφορα απο αλλες εταιριες.. Αλλα χωρις πασο δν παιρνεις φοιτητικο.. εκτος αν γινει κανενα θαυμα..ξερω εγω..