Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μισό ρε παιδιά.....

να δούμε πρώτα τι θα κάνουν σε εμάς τους φοιτητές και μετά βριζουμε.....

:D

γιατι μέχρι τωρα μια χαρά μας είχε... ειδικα με τα τζαμπα 600ΜΒ που εμεναν καβα.....

Ίσως τα 600MB να μην τα κάνει 28 μέρες, γιατί είναι δώρο και όχι αγορασμένο πακέτο. Θα δείξει...

Κάποιες δημοσιεύσεις που είχαν να κάνουν με τον σχολιασμό καρτοκινητής Vodafone Ρουμανίας και με την ενδεχόμενη χρήση ξένου αριθμού με περιαγωγή, μεταφέρθηκαν στο θέμα της καρτοκινητής της Vodafone μιας και δεν έχουν σχέση με το φοιτητικό. Edited by impreza_sti

Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος πως μπορώ να προμηθευτώ φοιτητικό πακέτο;

*Δεν είμαι φοιτητής.

Να βρεις έναν φιλο/γνωστό/συγγενη φοιτητή που να μην εχει φοιτητικό Cu,οποτε μπορεί να το δώσει σε σένα.

μπορώ να έχω δεύτερη κάρτα με το ίδιο νούμερο για data?

υπάρχει δυνατότητα?

Υπάρχει αλλά θα πρέπει η μία κάρτα να είναι κλειστη για να δουλεύει η άλλη και εναλαξ. Ρώτησα για κόστος δεύτερης σιμ στο ίδιο αριθμό και μου είπαν 15 ευρώ. Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.

Γίνεται αντικατάσταση της υπάρχουσας με διπλή, και κοστίζει 10€. Ρώτα και αλλού γιατί δεν ήταν απολύτως ειλικρινείς εκεί που σου είπαν 15€.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

Sent from my XT1562

Γίνεται αντικατάσταση της υπάρχουσας με διπλή, και κοστίζει 10€. Ρώτα και αλλού γιατί δεν ήταν απολύτως ειλικρινείς εκεί που σου είπαν 15€.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

Sent from my XT1562

Εχω διαβάσει στην σελίδα ότι κοστίζει 10 ευρώ αλλά στο κατάστημα μου είπαν 10 ευρώ η υπηρεσία αυτή και 5 ευρώ να μου δώσουν την 2η καινούργια κάρτα. Όταν τους ανέφερα ότι στο site έχουν 10 ευρώ άρχισαν να μου λένε ότι αυτές τις οδηγίες έχουν και τόσο κοστίζει και ότι μπορεί να είναι λάθος και άλλες τέτοιες βλακιες. Δεν ήταν κάτι που το χρειαζόμουν οπωσδήποτε γι αυτό το άφησα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι ανοικτά τα δεδομένα μόνο στην μία (internet) και έτσι να είναι και οι δύο ταυτόχρονα ανοικτές?

Ουσιαστικά θέλω τα πολλά γίγα που έχω από το φοιτητικό να τα χρησιμοποιώ στο tablet που αφήνω στο στπίτι.

Υ.Γ. Είναι τραγικό να ζητάμε τα αυτονόητα...το 2016.

Sent from my XT1562

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο....

αν πάρω ακόμη ένα νούμερο....καρτοκινητό...το οποίο ΔΕΝ θα είναι φοιτητικό....

Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω μεταφορά των GB για internet που έχω από το φοιτητικό?

Υ.Γ. Να βρω μία λύση να έχω gb πολλά για το tablet.....

Υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι ανοικτά τα δεδομένα μόνο στην μία (internet) και έτσι να είναι και οι δύο ταυτόχρονα ανοικτές?

Ουσιαστικά θέλω τα πολλά γίγα που έχω από το φοιτητικό να τα χρησιμοποιώ στο tablet που αφήνω στο στπίτι.

Υ.Γ. Είναι τραγικό να ζητάμε τα αυτονόητα...το 2016.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτι άλλο....

αν πάρω ακόμη ένα νούμερο....καρτοκινητό...το οποίο ΔΕΝ θα είναι φοιτητικό....

Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω μεταφορά των GB για internet που έχω από το φοιτητικό?

Υ.Γ. Να βρω μία λύση να έχω gb πολλά για το tablet.....

Μεταφορά gb Internet δεν γίνεται από καμία εταιρία. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να ξαταναλωσεις τα MB σου είναι :

1 κάνεις το κινητό σου WiFi Hotspot και μπαίνεις από εκεί. (καταναλωνεις την μπαταρία του κινητού σου)

2 κάνεις μια 2η κάρτα σιμ με 10 ευρώ από την Vodafone αλλά αν θες να χρεισημοποιεις τα MB σου θα πρέπει η άλλη κάρτα να είναι κλειστη.

3 αλλάζεις κάρτες σιμ κάθε φορά που θες να μπεις στο ίντερνετ από το ταμπλέτ σου

Αυτά είναι δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λύση. Αν κάποιος ξέρει ας το γράψει

Επειδή δεν μπορώ να το καταλάβω, τα πακέτα θα έχουν ισχύ 28 ημέρες, τα bonus όμως γιατί να αλλάξουν; Αφού τα δίνει την 1η του μήνα, γιατί να μην συσσωρεύονται;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

αδερφέ τα bonus θα έχουν 28 να διαβάζουμε τα ποστ Edited by loyros
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Μέχρι να εφαρμοστεί κάτι , μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

Μέχρι να εφαρμοστεί κάτι , μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε

Δεν είναι υποθέσεις, θα ισχύει από 1η Νοεμβρίου εκτός και αν αλλάξει.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Σίγουρα όμως δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα , Να υπενθυμίσω ότι και το εξάμηνο παρέμεινε στο φοιτητικό και δεν εφαρμόσθηκε το τρίμηνο. Άρα να είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί όσο αφορά την εφαρμογή μιας ανακοίνωσης.

Καλησπέρα!Ενεργοποίησα το φοιτητικό cu!!Να ρωτήσω,τα 600ΜΒ που δίνει δωρεαν αν δεν καταναλωθούν στο μήνα μεταφέρονται στον επόμενο ή λήγουν;;

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα!Ενεργοποίησα το φοιτητικό cu!!Να ρωτήσω,τα 600ΜΒ που δίνει δωρεαν αν δεν καταναλωθούν στο μήνα μεταφέρονται στον επόμενο ή λήγουν;;

Τα MB που δίνει κάθε 1η του μήνα, μεταφέρονται μαζί με αυτά του επόμενου μήνα, δε λήγουν.

Το ίδιο ισχύει και για τα πακέτα. Αν αγοράσεις το ίδιο πριν λήξει, όλο το υπόλοιπο μεταφέρεται.

Τα MB που δίνει κάθε 1η του μήνα, μεταφέρονται μαζί με αυτά του επόμενου μήνα, δε λήγουν.

Το ίδιο ισχύει και για τα πακέτα. Αν αγοράσεις το ίδιο πριν λήξει, όλο το υπόλοιπο μεταφέρεται.

μα δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί με το φοιτητικό... πόσο χέρι θα βάλουν στα μπονους

Edited by impreza_sti
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

μα δεν ξέρουμε τι θα παιχτεί με το φοιτητικό... πόσο χέρι θα βάλουν στα μπονους

δεν υπαρχει νεοτερη ανακοινωση οποτε ισχυουνε κανονικα ολες οι φοιτητικες παροχες! .

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/b95a10ca2f8691f55646da649bd613d7.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/c8bd8c4ec9c4de25488cdc3cc5b9ed4e.jpg

Αυτά αλλάζουν τι δεν καταλαβαίνετε τέλος πάντων;

Να σου βάλω και εγώ ανακοινώσεις που δεν έχουν εφαρμοστεί;

Αυτό που καταλαβαίνω πολύ καλά είναι

α) ότι όταν λήγει ένα bonus έρχεται ένα άλλο.

β) Η απόσταση μεταξή ανακοίνωσης και της εφαρμογής της είναι όσο και η απόσταση της θεωρείας από την Πράξη .

Αν εσύ επιμένεις σε μία ανακοίνωση , εγώ επιμένω στο κάτσε να δούμε.

ναι πολύ θα ήθελα να μου δείξεις τι δεν έχει εφαρμοστεί και μην μου πεις η λήξη του πάσο γιατί αυτό είναι άλλο κομμάτι.

ναι πολύ θα ήθελα να μου δείξεις τι δεν έχει εφαρμοστεί και μην μου πεις η λήξη του πάσο γιατί αυτό είναι άλλο κομμάτι.

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40288&dateFrom=&dateUntil=

Το κομμάτι της ανακοίνωσης από 8 Ιουλίου σχετικά με το internwt δεν εφαρμόσθηκε ποτέ

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40288&dateFrom=&dateUntil=

Το κομμάτι της ανακοίνωσης από 8 Ιουλίου σχετικά με το internwt δεν εφαρμόσθηκε ποτέ

Μιας και η ανακοίνωση για την συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αρκετά μεγάλη, γίνε πιο συγκεκριμένος. Πάντως η αυτόματη ανανέωση των προγραμμάτων για ίντερνετ ισχύει που λέει στην 1η παράγραφο.

Sent from my A0001 using Tapatalk

οχι ότι βρήκα κάτι που δεν εφαρμόστηκε στην ανακοίνωση και το κομμάτι για το ίντερνετ ήταν πολύ συγκεκριμένο σε μία ανακοίνωση πάπυρο ξέρω γω αλλα μην το κουραζουμε όπως είπα σε άλλο ποστ κοντός ψαλμός αλληλούια.