CHIEF Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 ενα 5€ εδωσα εγω ... οι sim που δινουνε κοβονται στο μεγεθος που θες και ξανακουμπώνει (νομιζω) αν θες να κανεις καποια κανονικη παλι ! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αν έχεις μια απλή sim θα δώσεις 10€ για να στην αντικαταστήσουν με διπλή. Μετά από αυτό η κάθε αντικατάσταση κοστίζει 5€(το ζευγάρι). Άν έχεις ήδη διπλή και την αντικαταστήσεις με διπλή αλλού μεγέθους θα πληρώσεις λοιπόν 5€. Αν δεν βρεις διπλή στο μέγεθος που θες σε κατάστημα, ζήτα τη από την εξυπηρέτηση πελατών να στη στείλουν με courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 όπως αναφέρθηκε όντως έχουν παρατείνει την ημερομηνία λήξης ως τις 23:59 σε όλα τα πακέτα, δοκίμασα να αφήσω το πακέτο μου να λήξει με βάση την ώρα που είχα σημειώσει και δεν έληξε! και την προηγούμενη ημέρα έλαβα μήνυμα ότι θα λήξει στις 23:59 ! παρά πολύ καλό αυτό που έκανε η Vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Η αντικατάσταση κάρτας sim σε φοιτητικό νούμερο που όμως έχει λήξει άτυπα, θα οδηγήσει σε κατάργηση και του φοιτητικού πακέτου; Θέλω να πάρω micro sim για να αλλάξω κινητό και το σκέφτομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 όπως αναφέρθηκε όντως έχουν παρατείνει την ημερομηνία λήξης ως τις 23:59 σε όλα τα πακέτα, δοκίμασα να αφήσω το πακέτο μου να λήξει με βάση την ώρα που είχα σημειώσει και δεν έληξε! και την προηγούμενη ημέρα έλαβα μήνυμα ότι θα λήξει στις 23:59 ! παρά πολύ καλό αυτό που έκανε η Vodafone! Μακάρι να ισχύει να μη μπερδευόμαστε. Αν και για σιγουριά τα κάνω 1 ημέρα πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μακάρι να ισχύει να μη μπερδευόμαστε. Αν και για σιγουριά τα κάνω 1 ημέρα πριν. και εγω αυτο κανω αλλα ειπα να το ρισκαρω και οτι βγει . Η αντικατάσταση κάρτας sim σε φοιτητικό νούμερο που όμως έχει λήξει άτυπα, θα οδηγήσει σε κατάργηση και του φοιτητικού πακέτου; Θέλω να πάρω micro sim για να αλλάξω κινητό και το σκέφτομαι.. οχι, οταν ειχα παει παλια να αλλαξω σημ δεν χρειαστηκε κατι οποτε δεν νομιζω να χρειαστει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Μακάρι να ισχύει να μη μπερδευόμαστε. Αν και για σιγουριά τα κάνω 1 ημέρα πριν. Το έκανα κι εγώ το άφησα και δεν έληξε. Είναι σχεδόν 2 μήνες τωρα που συμβαίνει έτσι. Αλλά πραγματι, αν το αγορασεις το πακετ μια μέρα νωρίτερα, δεν κινδυνεύεις να ξεχαστείς. Edited March 3, 2016 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Για 3 μήνες έχεις χωρίς να βάλεις κάρτα 1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 200 MB Internet. Καθώς και κάθε 1η του μήνα 600 λεπτά προς vodafone cu και 600 MB Internet Δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα θα μεταφερθούν τα λεπτά και τα MB Internet και στον επόμενο μήνα. Αν όταν τελειώσουν οι 3 πρώτοι μήνες δεν κάνω κάτι, θα μεταφερθούν όλα τα λεπτά και τα ΜΒ στον επόμενο μήνα ως έχουν ή θα χαθούν; Διότι σαφώς θα έχω πολύ χρόνο περίσσευμά. Αν είναι, να ανανεώσω τότε με 4 ευρώ για να μη χαθεί. Αλλιώς να μην κάνω ανανέωση μέχρι να αναλώσω αυτό το χρόνο (θα κάνω μήνες μέχρι να τελειώσουν τα δωρεάν λεπτά που έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotsir Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλημέρα.Στείλε 4G ΝΑΙ στο 1285. :) Σε ευχαριστώ Παράθεση Sony Xperia Z Ultra Cubot X17 3/32 Lenovo A588t Vernee Apollo Lite 4/32 Xiaomi Redmi Note 5 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Αν όταν τελειώσουν οι 3 πρώτοι μήνες δεν κάνω κάτι, θα μεταφερθούν όλα τα λεπτά και τα ΜΒ στον επόμενο μήνα ως έχουν ή θα χαθούν; Διότι σαφώς θα έχω πολύ χρόνο περίσσευμά. Αν είναι, να ανανεώσω τότε με 4 ευρώ για να μη χαθεί. Αλλιώς να μην κάνω ανανέωση μέχρι να αναλώσω αυτό το χρόνο (θα κάνω μήνες μέχρι να τελειώσουν τα δωρεάν λεπτά που έχω). μόνο αν αγοράσεις το φοιτητικό πακε΄το των 5 ευρώ (που θα έχει 4 ) θα μεταφερθούν όλα στον επόμενο μήνα . Αλλιώς θα μεταφερθουν μόνο τα λεπτά ομιλίας προς cu 600X3 + 600 MB X3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 μόνο αν αγοράσεις το φοιτητικό πακε΄το των 5 ευρώ (που θα έχει 4 ) θα μεταφερθούν όλα στον επόμενο μήνα . Αλλιώς θα μεταφερθουν μόνο τα λεπτά ομιλίας προς cu 600X3 + 600 MB X3 Ευχαριστώ! Οπότε προφανώς με συμφέρει να ανανεώσω με τα 4 ευρώ αμέσως πριν λήξει το τριμηνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παιδιά, έχω ακούσει, ότι στο φοιτητικό CU, δεν είναι υποχρεωτικό, το πάσο και το καρτοκινητό, να ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο. Ισχύει? Δηλαδή, αν εγώ, που έχω ένα νούμερο CU ταυτοποιημένο στα στοιχεία μου, δηλώσω ένα πάσο που ανήκει σε κάποιον άλλο γνωστό μου φοιτητή, θα μου ενεργοποιήσουν τη φοιτητική προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 οχι, είναι υποχρεωτικό να είναι στο ίδιο άτομο..... αυτο τουλάχιστον εχω διαπιστώσει εγώ.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Παιδιά, έχω ακούσει, ότι στο φοιτητικό CU, δεν είναι υποχρεωτικό, το πάσο και το καρτοκινητό, να ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο. Ισχύει? Δηλαδή, αν εγώ, που έχω ένα νούμερο CU ταυτοποιημένο στα στοιχεία μου, δηλώσω ένα πάσο που ανήκει σε κάποιον άλλο γνωστό μου φοιτητή, θα μου ενεργοποιήσουν τη φοιτητική προσφορά? Ισχύει ναι και μάλιστα σε ερώτηση μου στην σελίδα τους στο Facebook μου είπαν να τους στείλω το πάσο του γνωστού μου σε φωτογραφία και τον αριθμό μου και να το κάνουν οι ίδιοι ή αλλιώς να πηγαίναμε μαζί σε ένα κατάστημα. Edited March 4, 2016 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ναι γίνεται να είναι και σε άλλο άτομο. Έτσι απέκτησε η σύζυγος μου φοιτητικό με την ταυτότητα του γιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 αυτά ειναι καλα νέα, ειδικά αυτό με το σκαναρισμα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Paidia Salonika pou to vrisko to foititiko paketo? Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Βασικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μετατρέπεις ένα οποιοδήποτε CU σε φοιτητικό. Ακόμα και από το σπίτι σου μιλώντας με εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μαρκ δικαιολογητικα δηλαδη? Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Φοιτητική ταυτότητα ή πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Και τηλεφωνικα πως γινεται ρε συ Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Θα σου ζητήσουν να σκανάρεις το συγκεκριμένο αποδεικτικό που έχεις και να το στείλεις σε κάποιο e-mail που θα σου δώσουν. Εναλλακτικά μέσω skype μπορείς να επικοινωνήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ευχαριστω Μαρκ Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλημέρα, Να αναφέρω προς γνώση του φόρουμ ότι ύστερα από απώλεια του πάσο μου κι επανέκδοση του, κατά την παραλαβή από κατάστημα voda μου δώσανε χωρίς να το ζητήσω και δεύτερο νούμερο φοιτητικό cu στο όνομά μου, και μάλιστα μου είπανε ότι το δικαιούστε, κάντε το ότι θέλετε. Εννοείται ότι το πήρα. Κόστος επανέκδοσης πάσο = 1,60€. Αξίζει:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts