Agbear Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Πήρα πριν από κάτι μέρες μια μηχανή για καφέ bosch tassimo. Και αποφάσισα να πάω στο supermarket να πάρω T-discs και έμεινα...όχι μόνο είναι πανάκριβα αλλά και δεν έχουν ικανοποιητικη ποσότητα, ειδικά το γάλα είναι ελάχιστο! Οπότε θέλω να θέσω δύο ερωτήματα: 1) Υπάρχουν πιο φθηνά T-discs (ακόμα και μη επώνυμα) και που μπορώ να τα προμηθευτώ και 2) Βλέποντας κάποια βίντεο στο YouTube παρατήρησα πως τα T-discs του γάλακτος που χρησιμοποιουν είναι πολύ μεγαλύτερα και επομένως βγάζουν περισσότερο προϊόν. Οπότε μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρω πιο μεγάλα T-discs για γάλα? Ευχαριστώ πολύ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στο ηλεκτρονικο καταστημα υπαρχει αρκετα μεγαλυτερη ποικιλια σε προϊοντα απ'οτι στα σουπερ μαρκετ.Στα σουπερ μαρκετ η γκαμα ειναι πολυ περιορισμενη.Ακομα αν εγγραφεις κατα καιρους τρεχουν και προσφορες που σου ερχονται με mail.Οσο αναφορα το γαλα,το μεγεθος της καψουλας ποικιλει αναλογα με το προϊον.Για παραδειγμα σε καποια προϊοντα που χρειαζονται περισσοτερο γαλα οπως ο latte macchiato,οι καψουλες του γαλακτος ειναι μεγαλυτερες,σχεδον διπλασιες απο το κανονικο μεγεθος.Αν θες εξτρα καψουλες γαλακτος,μπορεις να βρεις στο ηλεκτρονικο καταστημα(tassimo.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Χαιρετώ. Μιλώντας χτες με ένα φίλο μου γιατρό,μου έλεγε ότι πήρε μια μηχανή που φτιάχνει αυτόματα Ελληνικό καφέ,χωρίς να μου πει μάρκα κλπ,και ότι ήταν ευχαριστημένος. Ξέρει κανείς κάτι γι' αυτές τις μηχανές,γιατί είδα ότι ξεκινάνε από κανα πενηντάρι,και φτάνουν τα 200Ευρώ.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 αυτοματα; μηπως ηλεκτρικο μπρικι; θα ηθελα και εγω κατι να φτιαχνω γρηγορα τον ελληνικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 αυτοματα; μηπως ηλεκτρικο μπρικι; θα ηθελα και εγω κατι να φτιαχνω γρηγορα τον ελληνικο Αυτό, http://www.skroutz.gr/s/331225/Beko-BKK-2113-M-%CE%93%CE%BA%CF%81%CE%B9.html ,ή αυτό.http://www.skroutz.gr/s/5719447/Arzum-Okka.html .:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Μία πληροφορία που πιθανόν να ενδιαφέρει κάποιους,(3-4 δηλαδή), που έχουν μύλο,γιατί θα είναι σε κόκκο η προσφορά, και θέλουν να πιούν πολύ καλό καφέ σε λογική τιμή. Πέτυχα μία Πασχαλινή προσφορά από την Πορτιόλι,για 4+2= 6 κιλά καφέ,(το ακριβό χαρμάνι), μαζί με 12 φλυτζανάκια,(6 μικρά,6 μεγάλα,στην τιμή των 97€.Επειδή τα 6 κιλά,είναι πάρα πολλά για μένα,αν θέλουν κάποιοι ας μου γράψουν να τον μοιραστούμε.Θα ανοίξουμε τη συσκευασία μαζί,και θα τους δείξω και την απόδειξη που θα πάρω. Θυμάμαι ότι πριν από κανα τριάρι χρόνια,κάποιος από δω το είχε κάνει,και είχαμε μοιραστεί οι δυό μας τον καφέ. Οσοι πιστοί λοιπόν...(Εννοείται ότι θα μοιραστούμε και τα φλυτζανάκια). Οσον αφορά στην ποιότητα του Πορτιόλι,είναι κορυφαία. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα τη γνώση σας για αξιοπρεπή/αξιόπιστη μηχανή για εσπρέσσο/καπουτσίνο, όχι με κάψουλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα. Θα ήθελα τη γνώση σας για αξιοπρεπή/αξιόπιστη μηχανή για εσπρέσσο/καπουτσίνο, όχι με κάψουλα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χωρίς να πεις λεφτά,περιμένεις απάντηση;Οι μηχανές κάνουν από 40€ μέχρι κάποια χιλιάρικα,άρα... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα... Έχουν σήμερα προσφορά όλες τις Nespresso και επειδή έχει συγγενής μου και μου αρέσει παρήγγειλα μία Krups U Nespresso στα 69,00 € με δώρο βάση για κάψουλες... Η αλήθεια είναι ότι το έκανα περισσότερο γιατί θέλω να ελαττώσω τον φραπέ/νες στο σπίτι γιατί το έχω παρακάνει τελευταία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 φθηνο καφε για εσπρεσσο (χυμα) που θα βρουμε; ΑΝ βρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλησπέρα... Έχουν σήμερα προσφορά όλες τις Nespresso και επειδή έχει συγγενής μου και μου αρέσει παρήγγειλα μία Krups U Nespresso στα 69,00 € με δώρο βάση για κάψουλες... Η αλήθεια είναι ότι το έκανα περισσότερο γιατί θέλω να ελαττώσω τον φραπέ/νες στο σπίτι γιατί το έχω παρακάνει τελευταία... Που τις έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ την πήρα από buldoza γιατί στα 69€ δίνει δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή, όπως και δώρο μία βάση για κάψουλες... Αλλά αν πατήσεις σε Σκρουτζ/bestprice «Krups Nesepresso» θα δεις ότι πάρα πολλοί την έχουν βάλει στα 69... Όπως και τις υπόλοιπες της Nespresso όχι μόνο την U... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 φθηνο καφε για εσπρεσσο (χυμα) που θα βρουμε; ΑΝ βρουμε... Σε καταταστηματα "Λουμιδης", εγω παιρνω τον Gold εχει δυνατη γευση. Υπαρχει και ο Classic (ακομα πιο φτηνος) αλλα πικριζει καπως και στο λεω εγω που τους καφεδες τους πινω σκετους. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Τιμια μηχανη. Επελεξε αυθεντικες καψουλες. Οι μουφα αρκετες οχι ολες δεν εχουν πολυ καλη ροη και ο καφες βγαινει μετριος. Ολες οι nespresso καψουλες δεν μου αρεσαν. Λατρης της volluto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ωραίος ο volluto αλλά αρκετά ελαφρύς... Προτιμώ τους πολύ έντονους της nesspresso (πχ Arpeggio)... Αν θέλω κάποιον ελαφρύ έχω Livanto και Vanilio... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ωραίος ο volluto αλλά αρκετά ελαφρύς... Προτιμώ τους πολύ έντονους της nesspresso (πχ Arpeggio)... Αν θέλω κάποιον ελαφρύ έχω Livanto και Vanilio... Arpegio = δυναμίτης ανάβεις και ένα τσιγάρο έτσι για την απόλαυση και μετά μπάαααμμμ :lol: Livanto = καλός αλλά δεν μ άρεσε στο τελείωμα του Καραμέλα = απαίσιος Βανίλια = οτι νιώθεις για την Ελένη Λουκά το ίδιο συναίσθημα προκαλεί αηδιαστικός Εαν έχεις nespresso club επειδή βλέπω οτι είσαι από Πάτρα πάνε από εκεί μου έδωσαν και δοκίμασα άλλη μια γεύση με ένταση 6 αρκετά καλή που δεν έχει στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Εδώ έβαλα και Kazaar (12) στην παραγγελία ρε... Στον Arpeggio θα κωλώσουμε :lol: Γενικά τον πρώτο καφέ της μέρας τον θέλω αρκετά δυνατό... Δυστυχώς δεν έχει στην Πάτρα και την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν Αθήνα το ξέχασα... Πήρα και 20 κάψουλες από το Cafezinho do Brasil που είναι limited γιατί το δοκίμασε φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Εδώ έβαλα και Kazaar (12) στην παραγγελία ρε... Στον Arpeggio θα κωλώσουμε :lol: Γενικά τον πρώτο καφέ της μέρας τον θέλω αρκετά δυνατό... Δυστυχώς δεν έχει στην Πάτρα και την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν Αθήνα το ξέχασα... Πήρα και 20 κάψουλες από το Cafezinho do Brasil που είναι limited γιατί το δοκίμασε φίλος μου και μου είπε τα καλύτερα... Δοκιμασε και dulcao. Μουφα μη βαλεις μεσα. Θα σου βγαλει μπολικο νερο στην αρχη και πολυ λιγο καφε. Ασε που οι καψουλες ειναι αρεοστεγως κλειστες ενω οι αλλες πλαστικες. 1 εβαλα και πηρα αυθεντικες. Που και που στις δεκα καψουλες θα το βαζεις μια φορα χωρις καψουλι να καθαριζει. Εαν δεν το εχεις κανει βαλε να δεις τι θα βγαλει απο μεσα Edited November 3, 2016 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ναι το δοκίμασα σήμερα, ωραίο είναι αλλά θέλω γενικά πιο δυνατές γεύσεις... Κάψουλες μόνο της Nesspresso εννοείται... Η πρώτη παραγγελία ήταν αυτή http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Lumia%20640%20Dual%20Sim%20LTE/Screenshot_20161103-22104801_zps4cnlozlg.png Αυτό που λες με τον καθαρισμό το έκανα στην αρχή τρεις φορές πριν τη βάλω πρώτη φορά σε λειτουργία.. θα το κάνω και αυτές τις μέρες πάλι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ναι το δοκίμασα σήμερα, ωραίο είναι αλλά θέλω γενικά πιο δυνατές γεύσεις... Κάψουλες μόνο της Nesspresso εννοείται... Η πρώτη παραγγελία ήταν αυτή http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Lumia%20640%20Dual%20Sim%20LTE/Screenshot_20161103-22104801_zps4cnlozlg.png Αυτό που λες με τον καθαρισμό το έκανα στην αρχή τρεις φορές πριν τη βάλω πρώτη φορά σε λειτουργία.. θα το κάνω και αυτές τις μέρες πάλι... Ωραιος και αγορα παντα απο την εφαρμογη για να μην πληρωνεις μεταφορικα. Ποσα ατομα ειστε εαν επιτρεπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Εγώ την χρησιμοποιώ κυρίως.. . Δεν το είχα δει ότι από την εφαρμογή δεν πληρώνεις μεταφορικά και την έκανα από το site επειδή βόλευε περισσότερο... Next time :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero12 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 εγω θα προτιμησω το τσαι! δεν καταστρεφει το στομαχι και πολλες γευσεις για να επιλεξεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Υπαρχει τροπος να παραγγειλει κανεις t-disks για tassimo απο αλλο site εκτος του επισημου της tassimo?Σημερα πηγα να παραγγειλω,αλλα διαπιστωα οτι το κατωτατο οριο παραγγελιας ανεβηκε απο τα 40 € στα 50.Ξερει κανεις καμια εναλλακτικη (π.χ. ξενο site )οπου μπορω να κανω παραγγελια κατω απο 50 €?Θα μπορουσα π.χ. να παραγγειλω απο αυτο το site: http://www.coffeesuppliesdirect.co.uk/? Η στελνει μονο Αγγλια? Edited November 14, 2016 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παιδια εχει καποιος να μου προτεινει εναν ωραιο κυριως αρωματικο καφε φιλτρου (καραμελα) αλλιως σκετο κανονικο απο τα lidl ο jakobs του lidl ο 500gr 5 euro ειναι ιδιος με τον ελληνικο των 250gr και 5.50 ευρο??? επισης εχει και αλλες μαρκες που σιγουρα μπορει να ειναι καλυτερες..απλα τωρα εχω αρχισει να πινω φιλτρου...και ακομη ψαχνομαι. κοβω και σε καφεκοπτειο της γειτονιας..με παρομοιο κοστος..αλλα απο αρωμα ειναι σουπερ! απο γευση μετρια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pristis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) οχι δεν προκειται περι αστειου... Ρωταω σοβαρα... Μπορω να "ψησω" ελληνικο καφε στο φουρνο μικροκυμάτων? το χει δοκιμασει κανεις?:ninja:ελληνικος καφες στο microwave...?! δεν αστειεύομαι! Το έκανα και πέτυχε (αλλά χωρίς καϊμάκι ως τώρα...) Για να "ψήσω" Ελληνικό καφέ, (αλλού γνωστός και ως Κυπριακός/τούκρικος/αραβικός κτλ καφές) σε φούρνο μικροκυμάτων (microwave) έκανα τα εξής: 1. Έριξα μια γεμάτη κουταλιά τούρκικου καφέ (στο Λονδίνο είμαι τέτοιον βρήκα) σε μεγάλη φαρδιά κούπα (σαν αυτές που μπορεί κανείς να πιεί και σούπα!) 2. Ζέστανα νερό σε βραστήρα (kettle) μέχρι να βράσει. 3. Ενώ το νερό κόχλαζε έριξα ποσότητα όση να γεμίσει ένα φλυτζάνι καφέ Ελληνικού και κάτι παραπάνω στη μεγάλη κούπα που είχε ήδη μέσα καφέ. 4. Ανακάτεψα λίγο να διαλυθεί. 5. Έβαλα την κούπα με το καυτό νερό και τον καφέ σε φούρνο μικροκυμάτων στο φουλ (900W) για 30 δευτερόλεπτα (μισό λεπτό) 6. Παρακολουθούσα από το παραθυράκι (από απόσταση! όχι από κοντά!) μην και ξεχειλίσει. 7. Στα 25 δευτερόλεπτα άνοιξα την πόρτα και είδα ότι φούσκωνε αλλά δεν είχε ξεχειλίσει. 8. Ο καφές ήταν έτοιμος! 9. Έριξα το περιεχόμενο σε φλυτζανάκι καφέ και ιδού! Είχα έτοιμο Ελληνικό καφέ (χωρίς ζάχαρη.) Καθότι στο γραφείο, στο εξωτερικό, δεν υπάρχει περίπτωση για ‘ματάκι’ και μπρίκι, οπότε.... επόμενο βήμα να δω το πως θα πετύχω το καϊμάκι! Σημ. ΠΡΟΣΟΧΗ! η διαδικασία είναι λεπτή, χρειάζεται ακρίβεια και πάντα υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί ο καφές μέσα στο φουρνάκι μικροκυματων και να θέλει καθάρισμα ή και να χαλάσετε το microwave σας ή να καείτε από τον καφέ που φουσκώνει ξαφνικά γράφω τα πιο πάνω πληροφοριακά και μόνο. Αν θελήσετε να το δοκιμάσετε θα είναι με δική σας ευθύνη και μόνο! Edited December 16, 2016 by Pristis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts