VoodooCappuccino Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Επίσης ψηφίζω Lavazza (ο Illy έχει κάτι που δε μου κάθεται) αλλά καλά χαρμάνια έχουν και στα Starbucks. Αν μιλάμε για κάψουλες, όπως Nespresso, τότε θέλει ειδική μηχανή, αυτές που υποστηρίζει και η Krups είναι οι E.S.E. (easy serving espresso) που βρίσκεις εύκολα σε super-market. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisdmac Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Μου έκαναν πρόσφατα δώρο μια μηχανή Krups που μπορείς να φτιάξεις espresso, capuccino και γαλλικό... Ποιες γνωστές μάρκες καφέ espresso υπάρχουν?!?Ξέρω μόνο τον illy και τον danesi (ή κάπως έτσι).. Επίσης είχα ακούσει για κάτι έτοιμες δόσεις espresso σε φακελάκια αν δεν κάνω λάθος..Υπάρχουν στα supermarkets ή να πάω κατευθείαν στο καφεκοπτείο? Τέλος μου είπαν για το αφρόγαλα να χρησιμοποιήσω κανονικό γάλα και όχι άπαχο..Γιατί? c00kiE η μηχανή είναι η Krups xp 2000? Εχω παραγγειλει τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να ρωτήσω αν μεχρι στιγμης εχει βγει καλή (φτιάχνει καλό καφέ με κρέμα, δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα, κτλ.) επειδή στο internet δεν έχω βρει και τα καλύτερα σχόλια. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 c00kiE η μηχανή είναι η Krups xp 2000? Εχω παραγγειλει τη συγκεκριμένη και θα ήθελα να ρωτήσω αν μεχρι στιγμης εχει βγει καλή (φτιάχνει καλό καφέ με κρέμα, δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα, κτλ.) επειδή στο internet δεν έχω βρει και τα καλύτερα σχόλια. Ευχαριστώ! Είναι το μοντέλο xp 2070..Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω καν βγάλει από το κουτί της ακόμα γιατί πολύ απλά δεν έχω βρει χρόνο να πειραματιστώ... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisdmac Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Είναι το μοντέλο xp 2070..Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω καν βγάλει από το κουτί της ακόμα γιατί πολύ απλά δεν έχω βρει χρόνο να πειραματιστώ... Καλούς καφέδες τότε και όποτε βρεις χρόνο γράψε μας εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 εγω μονο γαλλικο και ελληνικο. ο Nes με πηραζει. αν ειμαι χορτατος και πιω Nes τρεχω κατευθειαν στην τουαλετα για το χοντρο! μου. αν ειμαι νυστικος, τρεχω ξανα στην τουαλετα αλλα για το ψιλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini87 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 εγώ ελληνικό, χωρίς κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στη μάρκα, και Nescafe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Esspresso διπλο και espresso fredo......Ελληνικο που κ που.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Ελληνικο κουπατο μετριο :) (στο σπιτι...) Εξω συνηθως espresso freddo... ή νες (αναλογα την εποχη :p) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Nα ξέρετε πως ο nescafe δεν είναι πολύ καλός καφές....είναι τα ας το πούμε 'σκουπίδια' του καφε espresso που μετά την επεξεργασία του μένουν και δεν τα πετάνε. Καρατσεκαρισμένο απο αντιπρόσωπο της Nescafe Και ας πίνω φραπέ κάθε μέρα :P Εγώ γενικά έπινα πολύ φραπέ. Τον τελευταίο μήνα όταν πίνω φραπέ, σχεδόν πάντα ξερνάω (σόρυ για την ...λεπτομέρια). Εννοείται τον έχω κόψει... Πάντα υποψιαζόμουν ότι είναι κάτι ...διαφορετικό από τους άλλουσ καφέδες. Με εσπρέσσο, κτλ., κανένα πρόβλημα. Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι φταιεί ΜΟΝΟ ο φραπές... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Παράθεση http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εδώ και αρκετό καιρό έχω βάλει μπρος το πολυμηχάνημα που είχα αναφέρει παραπάνω (krups xp2070). Πολύ καλό μου φαίνεται...Έχω ήδη χρησιμοποιήσει έτοιμες "μερίδες" καφέ από Lavazza και Illy...Μπορώ να πω οτι και οι 2 μάρκες είναι μια χαρά... Όσο για το νεσκαφέ..Δεν ξέρω διότι δεν πίνω εδώ και αρκετά χρόνια--από τότε που μου είπε ένας φίλος γιατρός τι προκαλεί στο στομάχι και στα νεύρα.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Εγώ γενικά έπινα πολύ φραπέ. Τον τελευταίο μήνα όταν πίνω φραπέ, σχεδόν πάντα ξερνάω (σόρυ για την ...λεπτομέρια). Εννοείται τον έχω κόψει... Πάντα υποψιαζόμουν ότι είναι κάτι ...διαφορετικό από τους άλλουσ καφέδες. Με εσπρέσσο, κτλ., κανένα πρόβλημα. Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι φταιεί ΜΟΝΟ ο φραπές... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Αν νομίζεις ότι φταίει ο καφές τότε γιατί δεν σου συνέβαινε αυτή η (περιττή :p)λεπτομέρεια που αναφέρεις και παλαιότερα που έπινες πιο πολύ κιόλας; Κάτι άλλο θα φταίει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 ελληνικο, εσπρεσσο, νες ζεστο ή φραπε Γενικα σε ολα ναι εκτος απο γαλλικο :down::down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Επιτελους εδω και μια εβδομαδα πινω Καπουτσινο της προκοπης μετα απο αυτην την αγορα!:p http://www.kotsovolos.gr/site/datafiles/catalog/c69861-1m.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Επειδή προσφάτως άρχισα να μυούμαι στον εσπρέσσο, ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος εάν ο νεσπρέσσο (ο εσπρέσσο της Nestle) είναι γευστικός και καλής ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Σίγουρα θα έχεις κατασταλάξει από τότε αλλά προσωπικά καλός είναι και δεν θέλει κόπο,θα είσαι όμως σε διαδικασία μέσω internet για τον καφέ και τελικά εξαρτώμενη από την Nestlle. Αν θέλεις να φτιάχνει αφρόγαλα πρέπει να δεις ποια συσκευή το παρέχει από την γκάμα στη Γαλλία πάντως είναι best seller Υ.Γ.αν υπάρχει άλλος τρόπος για προμηθευτή κάψουλες δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
judith Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το μήνυμα το έγραψα πριν 2 μήνες, έχω πάρει ήδη την μηχανή nespresso και έχω ξετρελαθεί. Μου αρέσουν οι περισσότερες ποικιλίες και δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ένα τηλεφωνάκι έρχονται οι κάψουλες σπίτι μου, δεν με νοιάζει να εξαρτώμαι από τη Nestle. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συστήματος είναι η ευκολία στην χρήση του γιατί με την τσίμπλα στο μάτι θέλω να πιώ καφεδάκι και να μην κάνω πολύπλοκες διαδικασίες και καθαρίσματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους τεμπέληδες!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelin Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Τις προάλλες πήρε το μάτι μου μία τρελή καφετιέρα για να την παίρνεις μαζί σου.. http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1089 Τι άλλο θα βγάλουν. Έχει καταφέρει κανείς να φτιάξει καλό αφρόγαλα για freddo όπως ο καφές στα everest ας πούμε. Ας μας πει πως..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το μήνυμα το έγραψα πριν 2 μήνες, έχω πάρει ήδη την μηχανή nespresso και έχω ξετρελαθεί. Μου αρέσουν οι περισσότερες ποικιλίες και δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ένα τηλεφωνάκι έρχονται οι κάψουλες σπίτι μου, δεν με νοιάζει να εξαρτώμαι από τη Nestle. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συστήματος είναι η ευκολία στην χρήση του γιατί με την τσίμπλα στο μάτι θέλω να πιώ καφεδάκι και να μην κάνω πολύπλοκες διαδικασίες και καθαρίσματα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους τεμπέληδες!:p :p Πήρα μια Krups προ ημερών και την έχω λατρέψει ήδη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 :p Πήρα μια Krups προ ημερών και την έχω λατρέψει ήδη. Ποια πηρες?? κι'εγω εχω Krups εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 λοιπον μια ωραια πρωΐα θελουμε να κανουμε φραπε. αλλα! εχουμε μονο ελληνικο καφε, υπαρχει καμμια ιδέα καλή; ευχαριστω υγ: μην βαρατε. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Ποια πηρες?? κι'εγω εχω Krups εδω και 2 χρονια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος :up: Αυτήν εδώ. :) Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Αυτήν εδώ. :) ωραια φαινεται αλλα δεν βλεπω ακροφυσιο για να κανεις αφρογαλα. επισης η συγκεκριμενη απ'οτι βλεπω δεχεται μονο καψουλες,και δεν μπορεις να βαλεις δικο σου χαρμανι.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 ωραια φαινεται αλλα δεν βλεπω ακροφυσιο για να κανεις αφρογαλα. επισης η συγκεκριμενη απ'οτι βλεπω δεχεται μονο καψουλες,και δεν μπορεις να βαλεις δικο σου χαρμανι.:cool: Το ποστ που παρέθεσα μιλούσε για Nespresso αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες. Μόνο κάψουλες παίρνει γιατί είναι για τεμπέληδες όπως αναφέρθηκε παραπάνω... Το αφρόγαλα το κάνεις με αυτό το έξτρα εξάρτημα/σικ μπρίκι :p http://comparenespresso.co.uk/images/essenza_Aeroccino%20_large.jpg Το πήρα μεν αλλά συνήθως πίνω espresso. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 αμα εχει τετοιο εξαρτημα δεν υπαρχει προβλημα.απλα σε καψουλες καφε..δεν μπορεις να βρεις μεγαλη ποικιλια.βεβαια γουστα ειναι αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 λοιπον μια ωραια πρωΐα θελουμε να κανουμε φραπε. αλλα! εχουμε μονο ελληνικο καφε, υπαρχει καμμια ιδέα καλή; ευχαριστω υγ: μην βαρατε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ, ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ, ΛΟΓΩ πολλων μηνυματων, αλλαζει γρηγορα σελιδα και χανεται το μηνυμα σου σε λιγη ωρα, ενω αλλιως μπορει καποιος να απαντουσε. αν επαναλαμβανεσαι γινεσαι κουραστικος. λοιπον ακρη δεν βρηκα, μονο με γαλα και μελι τα χτυπας και παγωμενο πινεται, αλλα δεν ειναι φραπες. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts