dtsatsanis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα,να ρωτήσω και γω κάτι (εντελώς άσχετος),παρήγγειλα το mi4 και θα έρθει Multi-language, λογικά με MIUI 6.Χρειάζεται να σβήσω και να περάσω κάτι άλλο πέρα από αυτά που θα έχει;(Γνωρίζω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά δε θα ήθελα να κάνω κάτι λάθος).Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εχεις Multi-language,με MIUI 6, τι αλλο να ζητησει κανεις?Ενεργοποιησε και το ρουτ απο την εφαρμογη permissions και εισαι ετοιμος. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ξέρει κανείς αν έχει slow motion video και σε τι ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtsatsanis Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Εχεις Multi-language,με MIUI 6, τι αλλο να ζητησει κανεις?Ενεργοποιησε και το ρουτ απο την εφαρμογη permissions και εισαι ετοιμος. Για να καταλάβω ρουτ σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές (κάτι σαν admin) ή κατι άλλο που δε γνωρίζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Ξέρει κανείς αν έχει slow motion video και σε τι ανάλυση; εχει Για να καταλάβω ρουτ σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές (κάτι σαν admin) ή κατι άλλο που δε γνωρίζω; το ρουτ σε αυτη τη συσκευη, το χρειαζεσαι μονο για ενα πραγμα....για να βαλεις το adaway που κοβει τις διαφημίσεις. επειδη, ομως, σου δινει προσβαση σε ολο το λειτουργικο, αν καποιος σβησει κατι κατα λαθος, μπορει να brikαρει την συσκευη. προτεινω, πριν ασχοληθειτε με το σπορ, να μελετησετε καποια βιντεο για να ξερετε τι κανετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Εγγύηση έχει με την απόδειξη αγοράς και πόση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 1 χρονο...το λεει στο site τους :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 1 χρονο...το λεει στο site τους :blink: sorry thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για να καταλάβω ρουτ σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές (κάτι σαν admin) ή κατι άλλο που δε γνωρίζω; Τέρμα ο μύθος του root, αναλυτική επεξήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Θα πρότεινα Ems από την εμπειρία μου μια φορά πλήρωσα €3 στο ταχυδρομείο κ είχε μέσα αξία €150 δηλωμένη Ούτε ΦΠΑ ούτε άλλους δασμούς κ τέλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παραγγέλθηκε μόλις από coolicool με 335€ με pistons και φιλμ οθόνης δωρεάν μεταφορικά και ασφάλεια 18€. Άντε τώρα να περιμένεις να έρθει...!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδια το κινητο καρτα μνημης δεν παιρνει ετσι? Το βλεπω τωρα στο coolicool προτεινει καρτες μνημης μαζι με το κινητο. Μαλλον δεν ξερουν τι πουλανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδια το κινητο καρτα μνημης δεν παιρνει ετσι? Το βλεπω τωρα στο coolicool προτεινει καρτες μνημης μαζι με το κινητο. Μαλλον δεν ξερουν τι πουλανε. Εντάξει μπορεί να έχουν στο default από τον web developer προτάσεις για συνδυαστική πώληση Διαβάζεις τα specifications και απλά δεν το κάνεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο, Κάποιες ερωτήσεις σύντομες: 1- Τι παρατηρήσεις είναι αυτές που έχουν στα site σχετικα με τα δικτυα και οτι για Ευρώπη θα βγουν αργότερα άλλες εκδόσεις ; Αυτα ισχύουν μόνο για 4G? Ειμαι ψιλοασχετακος. 2- Τωρα τα φέρνουν με MIUI 6 πλεον ολα καλα ; η πρεπει να τη περασω εγω; Πιο site τα εχει ενημερωμενα ; 3- Ελληνικα απο οτι διαβασα δεν εχει, μονο αγγλικα και κινεζικα η εχει ; 4- Playstore & Youtube εφικτά; 5- Απο που να κανω τη αγορα; (Να ειναι ενημερωμενο κλπ κλπ) Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 έχω ένα θεματάκι με το viber, μερικές φορές μπορεί να μου στείλει μήνυμα κάποιος και εγώ, ενώ είμαι στο ίντερνετ κανονικά να μην το λάβω. θα το δω μόλις ανοίξω το viber, σαν να ήμουν offline και ξαφνικά είμαι online ξανά. είμαι σίγουρος ότι είναι είναι κάποια ρύθμιση, απλά δεν την βρίσκω. έχει κάποιος ιδέα του τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά Είμαι ένας περήφανος κάτοχος mi2 και πια είμαι αποφασισμένος να παω στο mi4 Λοιπών από πιο σαιτ προτείνετε την αγορά?? Μέχρι τώρα ήξερα ότι το mi4 για Ευρώπη θα κυκλοφορήσει Γενάρη, που το βρήκατε εσείς όλοι?? Κάποιοι ππυ το πήραν αε μας κάνουν μια μικρή ανάλυση Και κάτι τελευταίο υπάρχει κάπου αντιπρόσωπος της xiaomi στην Ευρώπη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτή την ανακοίνωση βρήκα Note to customers The first Mi4 released will be for WCDMA only, we are expecting other versions later this year which include LTE band support. To be clear, TDD-LTE bands will NOT work outside of China mainland, if you require European LTE band support you will need to purchase the FDD-LTE version (date not yet announced). We apologize for any inconvenience caused. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Αυτή την ανακοίνωση βρήκα Note to customers The first Mi4 released will be for WCDMA only, we are expecting other versions later this year which include LTE band support. To be clear, TDD-LTE bands will NOT work outside of China mainland, if you require European LTE band support you will need to purchase the FDD-LTE version (date not yet announced). We apologize for any inconvenience caused. Για 4G - LTE εννοεί... Η 3G έχει βγει και υπάρχει κανονικά για Ευρώπη. Άποψή μου, το 4G δεν υφίσταται ούτως η άλλως στην Ελλάδα. Εγώ το παρήγγειλα από Coolicool (το site που έστειλε στο myphone συσκευή για hands-on και μετά για κλήρωση). Το περιμένω το αργότερο μέχρι τέλη του μήνα. Does the phone support our local network system? Does it support 3G? XIAOMI MI4 Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch 1920*1080 Screen MIUI V5 3G Smartphone XIAOMI Mi4 Smartphone will only work with GSM + WCDMA network (1) Compatible 3G Network: WCDMA 850/900/1900/2100MHz (2) Compatible 2G Network: GSM 850/900/1800/1900MHZ XIAOMI Mi4 Smartphone is unlocked for worldwide use, make sure your local area network is compatible with this phone; you can click here (http://maps.mobileworldlive.com/) to see the frequency for your country, please confirm these frequencies with your network operator or providers before buying this phone. Edited October 5, 2014 by pkatsaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 "Στο htc ανοιγεις οσες εφαρμογες θελεις και τις κραταει εκει, οταν αλλαζεις δεν τις ξαναφορτωνει" Συμβαίνει το ίδιο στο mi4? Για να καταλάβουμε τη διαχείρηση της μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο, Κάποιες ερωτήσεις σύντομες: 1- Τι παρατηρήσεις είναι αυτές που έχουν στα site σχετικα με τα δικτυα και οτι για Ευρώπη θα βγουν αργότερα άλλες εκδόσεις ; Αυτα ισχύουν μόνο για 4G? Ειμαι ψιλοασχετακος. 2- Τωρα τα φέρνουν με MIUI 6 πλεον ολα καλα ; η πρεπει να τη περασω εγω; Πιο site τα εχει ενημερωμενα ; 3- Ελληνικα απο οτι διαβασα δεν εχει, μονο αγγλικα και κινεζικα η εχει ; 4- Playstore & Youtube εφικτά; 5- Απο που να κανω τη αγορα; (Να ειναι ενημερωμενο κλπ κλπ) Ευχαριστω πολυ! Αυτο που κυκλοφορεί τώρα ειναι 3G. Απο το e shop που θα το πάρεις (εγώ απο vickall ) μπορείς να το παραγγειλεις με multilanguage software. Νομίζω όμως οτι το περνάνε αυτοί, δηλ το ανοίγουν και το συνδέουν στο PC τους..... Εμένα ήρθε με miui5 αλλα περνάς παν εύκολα μέσω του updater που έχουν οτι θέλεις Καλησπέρα παιδιά Είμαι ένας περήφανος κάτοχος mi2 και πια είμαι αποφασισμένος να παω στο mi4 Λοιπών από πιο σαιτ προτείνετε την αγορά?? Μέχρι τώρα ήξερα ότι το mi4 για Ευρώπη θα κυκλοφορήσει Γενάρη, που το βρήκατε εσείς όλοι?? Κάποιοι ππυ το πήραν αε μας κάνουν μια μικρή ανάλυση Και κάτι τελευταίο υπάρχει κάπου αντιπρόσωπος της xiaomi στην Ευρώπη?? Εγώ με vickmall σε 15 μέρες Ελλάδα "Στο htc ανοιγεις οσες εφαρμογες θελεις και τις κραταει εκει, οταν αλλαζεις δεν τις ξαναφορτωνει" Συμβαίνει το ίδιο στο mi4? Για να καταλάβουμε τη διαχείρηση της μνήμης... Όπως σε ολα τα android, οταν ανοίξεις μια εφαρμογή , και μετα πατήσεις το home button, αυτή μένει στο backround Αλλα όπως σου είπα το κινητό ειναι Τ Ε Ρ Α Σ!!!! Δεν κολλάει πουθενά....3G μνήμη ειναι αυτή.... Να καταλάβεις οτι εγώ έχω 1gb ελεύθερο.... Ασε που υπάρχει και ένα widget του miui που τα κλείνει ολα με ένα κλικ.... Ασε που υπάρχει στο battery profile η δυνατότητα μόλις κλείσει η οθόνη αυτο να κάνει kill όλες τις εφαρμογές στο backround!!! Σου λέω Τ Ε Ρ Α Σ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδια μπορει καποιος να με πει καποιος εντυπωσεις για την καμερα?Βγαζεις καλες φωτο την νυχτα γιατι λιγο πολυ εκει υστερουν τα πιο πολλα κινητα και τελος με ποιο κινητο θα συγρινατε την καμερα του; Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτή την ανακοίνωση βρήκα Note to customers The first Mi4 released will be for WCDMA only, we are expecting other versions later this year which include LTE band support. To be clear, TDD-LTE bands will NOT work outside of China mainland, if you require European LTE band support you will need to purchase the FDD-LTE version (date not yet announced). We apologize for any inconvenience caused. Παιδιά μισό γιατί χάθηκα Τι διαφορά έχει το WCDMA Με το TDD-LTE Και το FDD-LTE έχω σύγχυστει τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά μισό γιατί χάθηκα Τι διαφορά έχει το WCDMA = 3 g ελλαδας Με το TDD-LTE = 4g κινας Και το FDD-LTE = 4g ελλαδας έχω σύγχυστει τελείως... νομίζω πως ειναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenith Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 το sar ποσο ειναι? δεν το βρισκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια μπορει καποιος να με πει καποιος εντυπωσεις για την καμερα?Βγαζεις καλες φωτο την νυχτα γιατι λιγο πολυ εκει υστερουν τα πιο πολλα κινητα και τελος με ποιο κινητο θα συγρινατε την καμερα του; για μενα ειναι στον μεσο ορο.... η καμερα σαν hw εχει δυνατότητες....το software θέλει δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts