Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπαθώ να φλασάρω kdz για να το πάω procordia. Επειδή έχω φρέσκο λειτουργικό, μπορεί κάποιος να μου θυμήσει αν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι στα Windows για να δουν το κινητό σε download mode? (για να βγάλει το COMx στην οθόνη του G3 όταν θα συνδεθεί με το LG Flash Tool)

Μήπως θέλει τα LGUnitedMobileDriver ή θέλει να τρέξεις το Tool ως Administrator? Κάτι από τα δύο πρέπει να 'ναι γιατί δούλεψε τελικά. Θα ήθελα να ξέρω τι για την επόμενη φορά πάντως.

Edited by limna99

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να φλασάρω kdz για να το πάω procordia. Επειδή έχω φρέσκο λειτουργικό, μπορεί κάποιος να μου θυμήσει αν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάτι στα Windows για να δουν το κινητό σε download mode? (για να βγάλει το COMx στην οθόνη του G3 όταν θα συνδεθεί με το LG Flash Tool)

Μήπως θέλει τα LGUnitedMobileDriver?

πρεπει να εχεις τους οδηγους της lg οπωσδηποτε.

:ninja:

Να 'στε καλά, ευχαριστώ! Έτοιμο για service..

PS: Όταν λέμε drivers εννοούμε αυτούς που ανέφερα πιο πριν (που δεν θυμάμαι καν που τους βρήκα) ή μάλλον αυτά τα MTP που αυτόματα κατέβασαν και εγκατέστησαν τα Windows (και μου τα δείχνει διπλά στον Device Manager)? Αυτά τα τελευταία της LG Electronics γράφουν πως είναι, ver. 3.14.0.0, 23-Jan-15 και έκανε αρκετή ώρα να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

LGE.png

Edited by limna99

http://www.ebay.com/itm/BATTERIA-ORIGINALE-LG-G3-3000mAh-BL-53YH-PRODUZIONE-NOVEMBRE-2016-BUSTA-SIGILLO-/282078207994?hash=item41ad2bdffa:g:fCYAAOSwONBZAgwZ

πηρα 2 μπαταριες απο εδω παιδια.

φαινεται να ειναι του 2016 πραγματικα, δλδ κρατανε σαν την 1η μπαταρια που ειχα

παλια οταν ειχα πρωτοπαρει καινουργιο ενα g3

ομως

δεν εχω αποφορτισει πολλες φορες.

και

σε μια απο τις 2 μου εσβησε 1 φορα το κινητο, οταν ηταν υπο μεγαλη πιεση η cpu, gpu κλπ στο 30%, μιλαμε για ακραια χρηση.

εβγαλα μπαταρια, πατησα κουμπι εκκινησης για λιγα δευτερα, μετα ξαναεβαλα μπαταρια και δουλευε..................................

δεν εχω καταληξει αλλα τουλαχιστον δεν ειναι το τρελο ρισκο μετον καθε ψευτη ιταλο

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Υπάρχει κανένα νεώτερο για αναβάθμιση του κινητού επειδή έχω την έκδοση με 3 γίγκα?

• Administrators
Υπάρχει κανένα νεώτερο για αναβάθμιση του κινητού επειδή έχω την έκδοση με 3 γίγκα?

Τι αναβάθμιση περιμένεις; Δεν αναμένεται να πάρει κάτι καινούργιο το G3 (ανεξαρτήτως έκδοσης).

Modpic.gif

Αναβαθμίσεις Τέλος. Σιγά σιγά πάμε σε άλλη παραλία όσοι μπορούνε.

lg g3 d855 Zoe Xceed

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

στο level 4 2χ εννοεις την κλιμακα κινουμενων εικονων? και για τη gpu εννοεις την απενεργοποιηση επικαλυψεων υλικου? αν ειναι ετσι στο πρωτο το τηλ. ειναι σαν τα τηλεφωνα πριν 10 χρονια,ποιο αργο απο καθυστερηση,για το δευτερο δεν βλεπω την διαφορα οπτικα.αν παλι εννοεις αλλες ρυθμισεις γραψε λαθος και γραψε σε ελληνικο μενου ποιες ρυθμισεις αλλαξες.

ναι για την 2χ αυτο εννοω. οπτικα λιγο χαλιεσαι, αλλα τελικα ανοιγει τα παντα πιο γρηγορα σε εναλλαγη εφαρμογων.

αυτα απο τεστ σε d851 αμερικανικο.

το 2ο ειναι το disable hw overlays, always use gpu for screen compositing και με βοηθησε σε αυτο τηλεφωνο σε ταχυτητα αρκετα.

τα γραφω μηπως και σας βοηθησω, ισως ισχυουν αλλα για το ελληνικο μοντελο ομως.

το g3 με 805 ηταν λιγο πιο αερινο σε αυτες τις ρυθμισεις ειναι η αληθεια, το δικο μου 801 εχει δυστυχως

ναι για την 2χ αυτο εννοω. οπτικα λιγο χαλιεσαι, αλλα τελικα ανοιγει τα παντα πιο γρηγορα σε εναλλαγη εφαρμογων.

αυτα απο τεστ σε d851 αμερικανικο.

το 2ο ειναι το disable hw overlays, always use gpu for screen compositing και με βοηθησε σε αυτο τηλεφωνο σε ταχυτητα αρκετα.

τα γραφω μηπως και σας βοηθησω, ισως ισχυουν αλλα για το ελληνικο μοντελο ομως.

το g3 με 805 ηταν λιγο πιο αερινο σε αυτες τις ρυθμισεις ειναι η αληθεια, το δικο μου 801 εχει δυστυχως

oη αληθεια ειναι οτι προτιμω να φορτιζω καθε βραδυ απο το να βλεπω slow motion εναλαγη οθονων.:lol:;)

oη αληθεια ειναι οτι προτιμω να φορτιζω καθε βραδυ απο το να βλεπω slow motion εναλαγη οθονων.:lol:;)

χαχα ματριξ!

την πάτησα σαν αρχάριος. Έχω βάλει bumped stock και δοκίμασα και zoe rom αλλά μολις ξεκινάει πάει συνέχεια στο twrp recovery. Πως μπορώ να βάλω την stock για να την περάσω με τo pc suite? Τελικά μπήκε με το lg up μετά από ώρα.

GUZGUN δώσε μου σε παρακαλώ τα φώτα σου με την Zoe Rom. Πέρασα στο g3 d855 (3GB RAM) την 30f, την root-αρα με το γνωστό KingRoot, AutoRec κλπ πακετάκι οπότε περάστηκε η TWRP 2.8.7.0 recovery. Μεταφέρω το zip αρχείο της Zoe ROM 3.0 στο κινητό και bootάρω σε recovery και προσπαθώ να φλασάρω την Zoe χωρίς αποτέλεσμα. Μου σταματάει κάθε φορά και με διαφορετικό μήνυμα λάθους. Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

GUZGUN δώσε μου σε παρακαλώ τα φώτα σου με την Zoe Rom. Πέρασα στο g3 d855 (3GB RAM) την 30f, την root-αρα με το γνωστό KingRoot, AutoRec κλπ πακετάκι οπότε περάστηκε η TWRP 2.8.7.0 recovery. Μεταφέρω το zip αρχείο της Zoe ROM 3.0 στο κινητό και bootάρω σε recovery και προσπαθώ να φλασάρω την Zoe χωρίς αποτέλεσμα. Μου σταματάει κάθε φορά και με διαφορετικό μήνυμα λάθους. Μήπως χρειάζεται κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δοκιμασε πρώτα να βάλεις το twrp 3.0.2.0.τι μυνήματα λάθους βγάζει?

lg g3 d855 Zoe Xceed

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχω ένα g3 32αρι 26μηνών

Πριν ένα χρόνο αλλαχτηκε η οθόνη λόγω ρωγμής πάνω

και τον Μάρτη λόγω ρωγμής κάτω

Χτες μου έκανε το γνωστό μαύρισμα της οθόνης.

Σήμερα όχι τόσο αλλά όταν ζεσταίνεται λίγο το κάνει.Οπότε είναι το γνωστό πρόβλημα της cpu με τις ενώσεις πάνω στην μητρική

Το ερώτημα είναι, ότι λόγω της μικρής διάρκειας μετά το πέρας της εγγύησης και ότι το κινητό ανοίχτηκε πρόσφατα από αυτούς θα μπορέσω να απαιτήσω αλλαγή μητρικής ή τσάμπα η φασαρία;

Αν δεν πρόκειται, υπάρχει κάποιο permanent fix που να έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά που κυκλοφορούν στο web;

Έχω ένα g3 32αρι 26μηνών

Σήμερα όχι τόσο αλλά όταν ζεσταίνεται λίγο το κάνει.Οπότε είναι το γνωστό πρόβλημα της cpu με τις ενώσεις πάνω στην μητρική

Το ερώτημα είναι, ότι λόγω της μικρής διάρκειας μετά το πέρας της εγγύησης και ότι το κινητό ανοίχτηκε πρόσφατα από αυτούς θα μπορέσω να απαιτήσω αλλαγή μητρικής ή τσάμπα η φασαρία;

Αν δεν πρόκειται, υπάρχει κάποιο permanent fix που να έχει δοκιμάσει κάποιος από αυτά που κυκλοφορούν στο web;

Επικοινώνησε πρώτα μαζί τους και βλεπεις.

lg g3 d855 Zoe Xceed

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έχω ένα g3 32αρι 26μηνών

εδω εχει διαφορα μαγικα https://www.youtube.com/results?search_query=lg+g3+cpu+fix

Επειδή το απόγευμα με τάραξε τα νεύρα και στην μαυρίλα αποφάσισα να το ανοίξω

Το άνοιξα, αποσύνδεσα την μητρική,έβγαλα το μεταλλικό καπάκι πάνω από τον επεξεργαστή, έκοψα ένα χαρτί χοντρό(από ασπιρίνες) τετραγωνάκι, το έβαλα πάνω στο chip και έκλεισα πάλι το μεταλλικό καπάκι

Επίσης έβαλα ένα ακόμη από κάτω από το chip(και σαν σάντουιτς δηλαδή) το συναρμολόγησα πάλι και βουαλά!!

Αφού το είδα ότι πάει καλά είπα να στρεσαρω λίγο τον επεξεργαστή

Φλασαρα την flumics 7.0(είχα την επίσημη για να σιγουρευτώ ότι ήταν πρόβλημα hardware) clean install, έκανα restore το lg backup, αναβάθμισα όλες τις εφαρμογές στο playstore.

Σχεδόν επί δύο ώρες ο επεξεργαστής δούλευε ασταμάτητα και μέχρι στιγμής όλα καλά

Δεν ξέρω αν θα κρατήσει..θα δείξει..

Επειδή το απόγευμα με τάραξε τα νεύρα και στην μαυρίλα αποφάσισα να το ανοίξω

Το άνοιξα, αποσύνδεσα την μητρική,έβγαλα το μεταλλικό καπάκι πάνω από τον επεξεργαστή, έκοψα ένα χαρτί χοντρό(από ασπιρίνες) τετραγωνάκι, το έβαλα πάνω στο chip και έκλεισα πάλι το μεταλλικό καπάκι

Επίσης έβαλα ένα ακόμη από κάτω από το chip(και σαν σάντουιτς δηλαδή) το συναρμολόγησα πάλι και βουαλά!!

Αφού το είδα ότι πάει καλά είπα να στρεσαρω λίγο τον επεξεργαστή

Φλασαρα την flumics 7.0(είχα την επίσημη για να σιγουρευτώ ότι ήταν πρόβλημα hardware) clean install, έκανα restore το lg backup, αναβάθμισα όλες τις εφαρμογές στο playstore.

Σχεδόν επί δύο ώρες ο επεξεργαστής δούλευε ασταμάτητα και μέχρι στιγμής όλα καλά

Δεν ξέρω αν θα κρατήσει..θα δείξει..

Μπορείς να δείξεις σε φωτογραφίες τι ακριβώς έκανες έχω και εγώ θέμα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Μπορείς να δείξεις σε φωτογραφίες τι ακριβώς έκανες έχω και εγώ θέμα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Τώρα να το ανοίξω πάλι λίγο δύσκολο αλλά την ιδέα την πήρα από το παρακάτω βίντεο..

Έκανα ότι κάνει ο τύπος με τα ωραία δάκτυλα αλλά αντί για τα ελάσματα-ξυραφοπατεντα εγώ έβαλα από ένα κομμάτι χαρτί χοντρό, συγκεκριμένα από κουτί αναβραζων Ντεπόν ένα τετραγωνάκι από πάνω πρώτα που έχει το μεταλλικό κάλυμμα και ένα από κάτω

Ακριβώς ότι έκανε ο τύπος

Προσοχή!

Όταν ξεβιδωσεις όλες τις βίδες, όλες είναι ίδιες εκτός από μία που είναι πιο κοντή και βρίσκεται δίπλα στο πάνω πλήκτρο έντασης( vol+)

Edited by superuser_78

Παιδιά, έχουμε κανένα νεώτερο για το μοντέλο με τα 3 γίγκα ράμ αν έρθει νεώτερη αναβάθμιση?

• Administrators
Παιδιά, έχουμε κανένα νεώτερο για το μοντέλο με τα 3 γίγκα ράμ αν έρθει νεώτερη αναβάθμιση?

Στην ίδια ερώτηση που είχες ξανακάνει προ ημερών η απάντηση είναι επίσης η ίδια... δεν αναμένεται καμία αναβάθμιση για το G3 ανεξαρτήτως RAM.

Modpic.gif

Επίσημα μένει στην 6.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

αν καποιος φιλος εχει σε αχρηστια λογω πλακετας g3, ενδιαφερομαι και ας απαντηση με π.μ. edit.ΑΚΥΡΟΝ Edited by stauros2653

Ευπειθώς αναφέρω ότι λόγω του yellow tint που εμφάνισε η οθόνη μου, η procordia μέσα σε 2 μέρες μου άλλαξε για μια ακόμη φορά την πρόσοψη. Very happy.

Μετά από 2 1/2 χρόνια με το g3 και εγώ αλλάξει ήδη 2 g3 γιατί δεν έβρισκα κάτι καλύτερο ήρθε η ώρα απ'οτι φαίνεται να το αφήσω και να πάω σε άλλη παραλία.

Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by XP130TD
αγγελίες μόνο στην ενότητα buy and sell

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro