rtifosi Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μετά από χρήση 2 εβδομάδων κινητού που μου χαρίστηκε σε (οπτικά) πολύ καλή κατάσταση, αναφέρω τις εντυπώσεις μου. (α) Μπαταρία πολύ αδύναμη. Μπορεί να οφείλεται στην προηγούμενη χρήση. Θα την αντικαταστήσω με νέα των 15€ ελπίζοντας σε βελτίωση. Πρέπει απαραίτητα να βγάζει μια πλήρη μέρα με κοινή χρήση (λιγότερο από 30-40 λεπτά τηλεφωνήματα, ίντερνετ), αλλιώς το τηλέφωνο δεν είναι χρηστικό. Σήμερα με τέτοια ελαφριά χρήση πηγαίνει ως 9-10 το βράδυ. (β) Το ελληνικό πληκτρολόγιο πολύ άβολο. Για να βάλεις τόνο σε πεζό γράμμα πατάς παρατεταμένα και αντί να εμφανίζεται το ίδιο γράμμα με τόνο (όπως στην samsung ταμπλέτα μου & το motorola κινητό μου) εμφανίζονται ως default άλλα λιγότερο εύλογο να τα θέλεις σύμβολα (πχ. στο ε το +, στο η το ερωτηματικό κλπ.) Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής πληκτρολογίου; (γ) Η έλλειψη φυσικών κουμπιών δημιουργεί προβλήματα (πχ. στην εφαρμογή in.gr που χρησιμοποιώ για εύκολη ενημέρωση, φράζει τη γραμμή με τις επιλογές που φυσιολογικά εμφανίζεται κάτω κάτω) (δ) Διάφορα άλλα μικροπράγματα που σε ξεβολεύουν, αν και αυτό ίσως έχει να κάνει με τις συνήθειες του καθενός μας από προηγούμενα κινητά. Για παράδειγμα: αν στο contacts πατήσεις το πράσινο ακουστικό μιας επαφής με δύο εναλλακτικά νούμερα, πρέπει να κάνεις δύο ακόμα κλικ για να τηλεφωνήσεις (ένα στον αριθμό που θέλεις και ένα στο «πάντα/μόνο μια φορά»). Για να επιλέξεις κατευθείαν νούμερο πρέπει να πατήσεις... στη φωτογραφία. Εννοείται παίρνει άλλο πληκτρολόγιο. Ότι θες εσύ Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου στις επαφές... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μου κάνει εντύπωση που διαβάζω παράπονα για την μπαταρία! Το κινητό (3/32gb) το πήρα για την γυναίκα μου πριν κάνα μήνα, ίσως και λίγο λιγότερο. Έκανα όλες τις αναβαθμίζεις που μου έβγαλε το LG Mobile support tool, έκανα factory reset και μετά συγχρονισμό τον λογαριασμό της από το google backup και της το έδωσα. Πριν είχε ένα Νεξους 5 και άντεχε κατα μέσο όρο 1 μέρα η μπαταρία, το G3 είναι στανταρ 3ήμερο με (θεωρώ) την ίδια χρήση... αρκετή ομιλία & browsing, διαρκώς ανοιχτά data, wifi & bluetooth και καμιά ώρα παιχνίδι την μέρα!!! Εμένα μου έχει πέσει το σαγόνι κάτω από την μπαταρία του!!!! :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Μου κάνει εντύπωση που διαβάζω παράπονα για την μπαταρία! Το κινητό (3/32gb) το πήρα για την γυναίκα μου πριν κάνα μήνα, ίσως και λίγο λιγότερο. Έκανα όλες τις αναβαθμίζεις που μου έβγαλε το LG Mobile support tool, έκανα factory reset και μετά συγχρονισμό τον λογαριασμό της από το google backup και της το έδωσα. Πριν είχε ένα Νεξους 5 και άντεχε κατα μέσο όρο 1 μέρα η μπαταρία, το G3 είναι στανταρ 3ήμερο με (θεωρώ) την ίδια χρήση... αρκετή ομιλία & browsing, διαρκώς ανοιχτά data, wifi & bluetooth και καμιά ώρα παιχνίδι την μέρα!!! Εμένα μου έχει πέσει το σαγόνι κάτω από την μπαταρία του!!!! :shock: παντως 3ημερο με ιντερνετ εγω δεν εχω το πολυ απο πρωι σε πρωι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κανείς δεν το 'χε πιστεύω... Δεύτερη μέρα με το ζόρι θα έλεγα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κανείς δεν το 'χε πιστεύω... Δεύτερη μέρα με το ζόρι θα έλεγα. Καλά εδώ μια με το ζόρι και αυτό υπό ιδανικές συνθήκες (δεν αναφέρω καν χρήση στην παραλία με 4f εκεί γελάνε κότες με 2 ώρες sot και αν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exan36 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπερα παιδια θελω να παρω ενα lg μεταχειρισμενο και εχω μπερδευτει ελεγα να παρω το g3 αλλα ακουω πολλα παραπονα να παω σε g2 η δεν αξιζει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampoulas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ίσως ότι είναι καινούργιο;! Δεν ξέρω... Αλλά συγκρίνω με το νεξους και με την χρήση που κάνει η γυναίκα μου, που δεν θεωρώ ότι άλλαξε συνήθειες επειδή άλλαξε κινητό. Και θυμάμαι και καινούργιο το νεξους σπάνια να βγάζει πανω απο 1μισή μέρα. Για να μην αναφερθώ στην 5.0 που έπαιζε και 2η φόρτιση μέσα στην μέρα! Είχα διαβάσει τα σχόλια εδώ και συγκριτικά εξωτερικό, και δεν το περίμενα. Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπερα παιδια, Μια ερωτηση, θα χρειαστει να στειλω το κινητο στην Procordia εντος εγγυησης αλλα εχω περασει custom rom. Υπαρχει περιπτωση να μου το φτιαξουν χωρις να με χρεωσουν, η πρεπει οποσδηποτε να περασω stock rom πριν το στειλω Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν κατι ετσι και επισης θα γινει η συσκευη σου blacklisted και θα χασεις οποια εγγυηση και στο μελλον οτι και να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ευχαριστω:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Θα ηθελα τη βοηθεια σας εχει κολησει το τηλεφωνο στο logo εναρξης ...κανει εγκατασταση 44 εφαρμογων android αλλα δεν ξεκιναει ...και αντε παλι απο την αρχη μετα..αυτο εγινε οταν περασα την αναβαθμιση σε V30j μεσω του lg mobile support tool..και η φαση ειναι οτι δεν συνδεεται με το lg suite για να το κανω επαναφορα..ενω εχω περασει drivers usb και τετοια.με το προγραμμα lg mobile support tool δεν βλεπω ομως να εχει να κανεις επαναφορα η φορματ ομως...τι να κανω ρε παιδια??καμια βοηθεια κανεις γιατι θα το πεταξω στον τοιχο στο τελος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Βάλε το kdz της rom με το lgup, όχι με το support tool, και θα δουλέψει Μην ξεχάσεις να επιλέξεις refurbish για clean install Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 ευχαριστω πολυ..τωρα δοκιμαζω σε recovery mode..μπηκε και τωρα εμφανιζει 61 εφαρμογες αντι για 43 που εμφανιζε πριν..αντε να δουμε μηπως στρωσει ετσι.κι ας το στησουμε ξανα απο την αρχη..αλλιως μετα θα κανω αυτο που λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 τελικα εγινε με το recovery mode αλλα μου περασε το android 6..αντε να δουμε πως θα παει η νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Το δικό μου σήμερα από το πρωί έχει τρελλαθεί!! Κάποιο πρόβλημα με το digitiser φαντάζομαι γιατί ώρες ώρες κάνει σαν να πατιέται μόνο του.. Ή αλλού πατάω εγώ και άλλο πατάει αυτό. Επιπλέον, ορισμένες περιοχές του digitiser είναι νεκρές. αλλά όχι πάντα οι ίδιες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 1. Η πήρες υγρασία 2. Η κάπου το κοπανισες Αν είναι δεύτερο δεν θα φανεί θα σου αλλάξουν την οθόνη στην εγγύηση αν είναι το πρώτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Εννοείται παίρνει άλλο πληκτρολόγιο. Ότι θες εσύ. Δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου στις επαφές... Ωραία, επανέρχομαι. (β) ποιο πληκτρολόγιο προτείνετε, με βάση τον εύκολο τόνο σε ελληνικά πεζά; (γ) βρέθηκε λύση για το ψηφιακό μενού πλήκτρων που κρύβει το κάτω μέρος εφαρμογών: το έχει προβλέψει η LG. Απλώς επιλέγεις να κρύβεται και να ανασύρεται όποτε θέλεις εσύ. Προφανώς θα έχει αναφερθεί πολλές φορές στις χίλιες τόσες σελίδες του τόπικ, αλλά εγώ... είμαι νέος χρήστης. (δ) Εξηγώ καλύτερα το πρόβλημα με τις επαφές. Σε μια επαφή έχω πχ. τρία τηλέφωνα. Την βρίσκω από το κόντακτς και πατώ το πράσινο τηλεφωνάκι (δεξιά σε κύκλο) να την καλέσω. Εμφανίζει τα τρία νούμερα. Επιλέγω ένα από όλα, αλλά ακόμα δεν το καλεί, γιατί με ρωτά αν θέλω να χρησιμοποιώ αυτό το νούμερο γενικώς ή μόνο τώρα (επιλογές Πάντα / Μόνο μια φορά). Μόνο αφού επιλέξω Μόνο μια φορά μπορώ επιτέλους να καλέσω. Σύνολο τρία κλικ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 1. Η πήρες υγρασία 2. Η κάπου το κοπανισες Αν είναι δεύτερο δεν θα φανεί θα σου αλλάξουν την οθόνη στην εγγύηση αν είναι το πρώτο... Κάθε μήνα πέφτει τουλάχιστον μια φορά κάτω το κινητό.. Έχει και σημάδια στο πλαίσιό του.. Όμως για να το κάνει ξαφνικά χωρίς να έχει πέσει εδώ και καιρό, θα πήρε υγρασία. Πλένω το καπάκι συχνά - πυκνά και φαίνεται δε θα στέγνωσε καλά την τελευταία φορά (προχθές). Ευχαριστώ egodemis. Απ' ό,τι φαίνεται είμαι gademis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Κάθε μήνα πέφτει τουλάχιστον μια φορά κάτω το κινητό.. Έχει και σημάδια στο πλαίσιό του.. Όμως για να το κάνει ξαφνικά χωρίς να έχει πέσει εδώ και καιρό, θα πήρε υγρασία. Πλένω το καπάκι συχνά - πυκνά και φαίνεται δε θα στέγνωσε καλά την τελευταία φορά (προχθές). Ευχαριστώ egodemis. Απ' ό,τι φαίνεται είμαι gademis :) Πας για νέα οθόνη στην καλύτερη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as1234 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Μου είπαν ότι θα καθυστερησει 2-3 μερες επιπλέον απο το προβλεπόμενο. Άρα 8-9 μέρες συνολικά. Δύσκολα πιστεύω να μας στείλουν νέες συσκευές. με ποιους μιλησες? Με procordia δεν μπορω να πιασω γραμμη με τιποτα και με την lg που τους πηρα, δεν μου εδωσαν καμια πληροφορια μου ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο οταν τελιωσει το service. το χω στειλει απο την Παρασκευη και θελω να μαθω οπσδηποτε ποσο καιρο θα παρει να το φτιαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ωραία, επανέρχομαι. (β) ποιο πληκτρολόγιο προτείνετε, με βάση τον εύκολο τόνο σε ελληνικά πεζά; (γ) βρέθηκε λύση για το ψηφιακό μενού πλήκτρων που κρύβει το κάτω μέρος εφαρμογών: το έχει προβλέψει η LG. Απλώς επιλέγεις να κρύβεται και να ανασύρεται όποτε θέλεις εσύ. Προφανώς θα έχει αναφερθεί πολλές φορές στις χίλιες τόσες σελίδες του τόπικ, αλλά εγώ... είμαι νέος χρήστης. (δ) Εξηγώ καλύτερα το πρόβλημα με τις επαφές. Σε μια επαφή έχω πχ. τρία τηλέφωνα. Την βρίσκω από το κόντακτς και πατώ το πράσινο τηλεφωνάκι (δεξιά σε κύκλο) να την καλέσω. Εμφανίζει τα τρία νούμερα. Επιλέγω ένα από όλα, αλλά ακόμα δεν το καλεί, γιατί με ρωτά αν θέλω να χρησιμοποιώ αυτό το νούμερο γενικώς ή μόνο τώρα (επιλογές Πάντα / Μόνο μια φορά). Μόνο αφού επιλέξω Μόνο μια φορά μπορώ επιτέλους να καλέσω. Σύνολο τρία κλικ. Σε ποια συσκευη οταν εχεις πανω απο ενα νουμερο σε επαφη δεν σε ρωταει ποιο νουμερο θελεις να καλεσεις η να επιλεξεις ποιο να ειναι βασικο? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Αν κατάλαβα καλά, τον ρωτάει, αλλά δεν του αρέσει που χρειάζεται ένα κλικ παραπάνω. Κοίταξε, ή θα το αφήσεις να σε ρωτάει και θα κάνεις ένα κλικ παραπάνω ή θα επιλέξεις το default νούμερο ή αν πρόκειται για αριθμό που καλείς συχνά ή κάλεσες πρόσφατα θα τον καλείς από τα call logs (εγώ εφαρμόζω το τελευταίο και με βολεύει ιδιαίτερα). Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, για μένα το LG είναι μακράν το βολικότερο από τα 20 διαφορετικά που έχω δοκιμάσει σε διάφορες συσκευές. Αν πιέσεις παρατεταμένα σου βγάζει και τα φωνήεντα με τόνους (τουλάχιστον σε εμένα), μήπως δεν έχεις βάλει τη σωστή ρύθμιση στη γλώσσα; Εναλλακτικά το Swiftkey είναι πολύ διαδεδομένο (πιθανόν της LG να είναι custom version του swiftkey, όπως κάνουν οι περισσότεροι κατασκευαστές), αλλιώς Fleksy, Swype, TouchPal - γούστα είναι αυτά. Όλα αυτά δε θα είναι εντελώς εντελώς δωρεάν όπως της LG όμως, κάποια στιγμή μπορεί να σου βγάλουν και καμιά διαφημισούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Ωραία, επανέρχομαι. (β) ποιο πληκτρολόγιο προτείνετε, με βάση τον εύκολο τόνο σε ελληνικά πεζά; (γ) βρέθηκε λύση για το ψηφιακό μενού πλήκτρων που κρύβει το κάτω μέρος εφαρμογών: το έχει προβλέψει η LG. Απλώς επιλέγεις να κρύβεται και να ανασύρεται όποτε θέλεις εσύ. Προφανώς θα έχει αναφερθεί πολλές φορές στις χίλιες τόσες σελίδες του τόπικ, αλλά εγώ... είμαι νέος χρήστης. (δ) Εξηγώ καλύτερα το πρόβλημα με τις επαφές. Σε μια επαφή έχω πχ. τρία τηλέφωνα. Την βρίσκω από το κόντακτς και πατώ το πράσινο τηλεφωνάκι (δεξιά σε κύκλο) να την καλέσω. Εμφανίζει τα τρία νούμερα. Επιλέγω ένα από όλα, αλλά ακόμα δεν το καλεί, γιατί με ρωτά αν θέλω να χρησιμοποιώ αυτό το νούμερο γενικώς ή μόνο τώρα (επιλογές Πάντα / Μόνο μια φορά). Μόνο αφού επιλέξω Μόνο μια φορά μπορώ επιτέλους να καλέσω. Σύνολο τρία κλικ. (β) Εγώ προτείνω το πληκτρολόγιο Google. Αναβαθμίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και έχει γίνει παρά πολύ καλό. Έχει την καλύτερη φωνητική πληκτρολόγηση κι όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο λιγότερο θα πληκτρολογείς. (δ) Αντί να πατάς το πράσινο τηλεφωνάκι, πάτα πάνω στο όνομα. Θα εμφανιστούν τα τρία νούμερα και όποιο πατήσεις θα καλέσει. Δεν θα χρειαστεί άλλο πάτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 (edited) (δ) Αντί να πατάς το πράσινο τηλεφωνάκι, πάτα πάνω στο όνομα. Θα εμφανιστούν τα τρία νούμερα και όποιο πατήσεις θα καλέσει. Δεν θα χρειαστεί άλλο πάτημα. Ναι, σωστό. Το είχα γράψει και εγώ στο πρώτο ποστ μου, δυο μέρες πριν. Απλώς έλεγα ότι το ενστικτώδες είναι να πατάς το τηλεφωνάκι. Αλλά και η φωτογραφία οκ, μπορεί να το συνηθίσει ο χρήστης. (β) Εγώ προτείνω το πληκτρολόγιο Google. Ναι έχεις δίκιο, είναι σίγουρα καλό. Τα πλήκτρα καθαρά και μεγάλα, το μικροφωνάκι πάντα ορατό πάνω δεξιά (στο default του lg πρέπει να κάνεις χειρισμό για να εμφανιστεί) και άλλα πολλά. Αν πιέσεις παρατεταμένα σου βγάζει και τα φωνήεντα με τόνους (τουλάχιστον σε εμένα), μήπως δεν έχεις βάλει τη σωστή ρύθμιση στη γλώσσα; Φυσικά και τα εμφανίζει, αλλά όχι ως άμεση επιλογή. Θέλω να πω: Αν θέλεις να γράψεις έψιλον με τόνο (έ) θα πατήσεις παρατεταμένα το ε και η άμεση επιλογή θα είναι ακριβώς το έψιλον με τόνο. Θα το γράψεις δηλαδή -ουσιαστικά- με ένα κλικ. Στο lg πληκτρολόγιο οι άμεσες επιλογές είναι άλλοι, λιγότερο σχετικοί χαρακτήρες. Για να φτάσεις στο έ θα κινηθείς πάνω στις επιλογές που εμφανίζονται, και αυτό στην πράξη «μεταφράζεται» σε δύο κλικ. Και αυτό σημαίνει μεγάλη δυσκολία / καθυστέρηση όταν χρησιμοποιείς πεζούς χαρακτήρες. Σε ποια συσκευη οταν εχεις πανω απο ενα νουμερο σε επαφη δεν σε ρωταει ποιο νουμερο θελεις να καλεσεις η να επιλεξεις ποιο να ειναι βασικο? Σε όλες όσες έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 5-6 χρόνια. Προφανώς το λογισμικό θα σου δώσει την επιλογή να ορίσεις -εφόσον επιθυμείς- default αριθμό σε μια επαφή, αλλά σε άλλη καρτέλα. Όχι σε εκείνη που ανοίγει όταν πας να κάνεις κλήση -αυτό που έλεγα στο α παραπάνω. Ουσιαστικά αυτό που λέω, είναι ότι στην καρτέλα που ανοίγει όταν πιέζεις το τηλεφωνάκι, έπρεπε να τηλεφωνείς με ένα κλικ. Εφόσον όμως γίνεται και αλλιώς, μέσω της καρτέλας που ανοίγει όταν πατάς τη φωτογραφία, οκ, είναι θέμα συνήθειας. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Edited July 21, 2016 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 παιδες ξερει κανεις αν θα παρουμε 6.1.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts