GSHOCK Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Η εφαρμογη λεγεται lg phone from.κατω κατω εχει σαιτ με την ρομ που φοραει το κινητο.για την mm γκουγκλαρισε και περνα την με flash tool. την κατέβασα την εφαρμογή και κάτω-κάτω μου αναφέρει ...Latest firmware link ένα link. Tην κατεβάζω και την περνάω στο τηλέφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 την κατέβασα την εφαρμογή και κάτω-κάτω μου αναφέρει ...Latest firmware link ένα link. Tην κατεβάζω και την περνάω στο τηλέφωνο ? Αυτο το λινκ ειναι για λολιποπ.μονο αν το τηλ.ειναι πολωνικο τοτε θα ειναι mm. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Φρέσκο post http://www.doctorandroid.gr/2016/02/lg-flashtool.html :) Διαβάζω σχετικό ενδιαφέρον και στο νήμα αυτό :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν αξίζει το 32gb στα 260 όταν το g4 έχει 320.πας στο 4 με κλειστά τα μάτια, το έχω πει ξανα. Σωστή επισήμανση είναι λίγα τα επιπλέον χρήματα παιδιά :shifty: Edited February 20, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά καλημέρα τελικά το πήρα και η πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι άψογο.να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ροοτ φοράει lollipop.ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία της συμβουλές σάς. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά καλημέρα τελικά το πήρα και η πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι άψογο.να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ροοτ φοράει lollipop.ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία της συμβουλές σάς. καλως ηρθες στην παρεα,ριξε μια ματια εδω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημέρα! Εχω το g3 απο τα Χριστούγεννα, γαλλικο με λολλιποπ. Επειδη μ' έφαγε η αναμονη για την mm σκεφτομαι να περασω την πολωνική. Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω: 1) υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγιες; 2) έχει καθολου κολλήματα η συγκεκριμενη ρομ; 3) οταν με το καλο παρουν τα γαλλικα την mm μπορω να επιστρεψω και να την παρω επισημα; 4) πώς μπορω να κανω back up τα παντα στο κινητο και να το επαναφερω μετα; Απο εφαρμογες μεχρι Φωτογραφίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημέρα! Εχω το g3 απο τα Χριστούγεννα, γαλλικο με λολλιποπ. Επειδη μ' έφαγε η αναμονη για την mm σκεφτομαι να περασω την πολωνική. Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω: 1) υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγιες; 2) έχει καθολου κολλήματα η συγκεκριμενη ρομ; 3) οταν με το καλο παρουν τα γαλλικα την mm μπορω να επιστρεψω και να την παρω επισημα; 4) πώς μπορω να κανω back up τα παντα στο κινητο και να το επαναφερω μετα; Απο εφαρμογες μεχρι Φωτογραφίες.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6489882#post6489882 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) καλως ηρθες στην παρεα,ριξε μια ματια εδω. Φίλε Σταύρο σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να το κάνω root με αυτό.... http://kingroot.en.uptodown.com/android. Και πάλι ευχαριστώ και τα λέμε πάλι.:thumbup::thumbup: Edited February 21, 2016 by splus Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Κινηταρα το 5αρι! Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 δεν ενθουσιάστηκα, με χαλάει απίστευτα η μπαταρία, ήθελα 3300 στην χειρότερη, τα μπεζελ, τα κουμπιά αριστερά είναι τρομερά άβολα και η μικρότερη οθόνη. στα θετικά ο fingerprint sensor, μεταλλική κατασκευή, καρτα sd κλασικά, αποσπώμενη μπαταρία και ότι παρουσίασε κάτι καινοτόμο χωρίς να αντιγράφει τους άλλους :rolleyes: η μπαταρία είναι λόγος να το αποφύγω αλλά θα εξαρτηθεί από πολλά άλλα, όπως σε τιμή θα βγει και να μην έχει τα καραγκιοζηλίκια του 4 που δεν κλειδώνει ο bootloader Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εμενα πάντως απο φωτογραφίες που είδα τώρα δεν μου άρεσε καθόλου το g5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 δεν ενθουσιάστηκα, με χαλάει απίστευτα η μπαταρία, ήθελα 3300 στην χειρότερη, τα μπεζελ, τα κουμπιά αριστερά είναι τρομερά άβολα και η μικρότερη οθόνη. στα θετικά ο fingerprint sensor, μεταλλική κατασκευή, καρτα sd κλασικά, αποσπώμενη μπαταρία και ότι παρουσίασε κάτι καινοτόμο χωρίς να αντιγράφει τους άλλους :rolleyes: η μπαταρία είναι λόγος να το αποφύγω αλλά θα εξαρτηθεί από πολλά άλλα, όπως σε τιμή θα βγει και να μην έχει τα καραγκιοζηλίκια του 4 που δεν κλειδώνει ο bootloader Δε μου αρεσει παρολο που ειναι μεταλικο και εχει πατεντα για την μπαταρια απο λειτουργιες δε βλεπω τπτ πιο αξιολογο απο το v10.μου που ειναι και πανεμορφο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 το v10 είναι πολύ καλό αλλά δεν μου περισσεύει νεφρο να πουλήσω είπαμε αλλά όχι μια περιουσία για ένα κινητό. περιμένω και το mi5 και βλέπουμε. δεν με χαλάει να μείνω και με το g3 ένα χρόνο ακόμα αν δεν βρω κάτι αξιόλογο Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 το v10 είναι πολύ καλό αλλά δεν μου περισσεύει νεφρο να πουλήσω είπαμε αλλά όχι μια περιουσία για ένα κινητό. περιμένω και το mi5 και βλέπουμε. δεν με χαλάει να μείνω και με το g3 ένα χρόνο ακόμα αν δεν βρω κάτι αξιόλογο Υπαρχουν και πολυ ακριβοτερα που δεν ανταποκρινονται στο κοστος τους. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Σε κατι σχετικο, αν θυμαμαι καλα την ΜΜ την πηραν οι Πολωνοι προς Νεομβριο μερια, σωστα; Ηθελα να ξερω, οι αλλες 190 χωρες (υπερβολη, το ξερω) που εχουν το skin της LG για το G3, τι στο καλο κανουν τοσους μηνες; Ειναι σχεδον 4 μηνες!! Ετσι απο περιεργεια ρωταω. Σαφως θελω την ΜΜ, αλλα ολο αυτο με προβληματιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όντως εχει κουράσει το θεμα και πλέον είμαστε δυο γενιές πίσω, εχω και εγώ τον φόβο μην μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) εδώ δεν έχουν πάρει πιο καινούρια κινητά από από το g3. Το v10 αν είχε μια πιο λογική τιμή θα έκανε πάταγο Edited February 22, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σε κατι σχετικο, αν θυμαμαι καλα την ΜΜ την πηραν οι Πολωνοι προς Νεομβριο μερια, σωστα; Ηθελα να ξερω, οι αλλες 190 χωρες (υπερβολη, το ξερω) που εχουν το skin της LG για το G3, τι στο καλο κανουν τοσους μηνες; Ειναι σχεδον 4 μηνες!! Ετσι απο περιεργεια ρωταω. Σαφως θελω την ΜΜ, αλλα ολο αυτο με προβληματιζει... όντως αυτό προβληματίζει. Κάτι έχει παίξει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όντως είναι μεγάλη η καθυστέρηση.Παντως εγω την έχω βάλει εδώ και 1 εβδομάδα δεν βρίσκω κάτι που δεν δουλεύει σωστά εκτός απο μια πολύ μικρή καθυστέρηση στην εναλλαγή κάμερας μπρος πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 εδώ δεν έχουν πάρει πιο καινούρια κινητά από από το g3. Το v10 αν είχε μια πιο λογική τιμή θα έκανε πάταγο Θα πεσει μολις ερθει το τζι5. Ηδη κατεβαινει λιγο λιγο Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 Παιδιά αυτή πιστεύετε θα λειτουργεί καλα ;ή έχει λίγη ταχύτητα εγγραφής; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945 Παιδιά αυτή πιστεύετε θα λειτουργεί καλα ;ή έχει λίγη ταχύτητα εγγραφής; Μια χαρα ειναι, ειδικα για τα λεφτα της... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μια χαρα ειναι, ειδικα για τα λεφτα της... Άρα κολλήματα κλπ δε θα έχει ; ρωτάω γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα με τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Όντως τι όρια έχει το κινητό μας σε ταχύτητες γραψίματος και διαβάσματος; Δλδ άμα πάρει κάποιος μία κάρτα με 80 και 90 mb/s αντίστοιχα κερδίζει κάτι με δράση με κάποιον άλλο που έχει κάρτα με 20/90 mb/s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για κάρτα microsd έχουμε ένα "διάλογο" αρχίζει στο #14305 αυτή που πρότεινα μέχρι τώρα είναι ok δεν αντιμετώπισα κανένα ζήτημα. Δεν χώρα αμφιβολία ότι μας έριξε η LG στην αναβάθμιση του g3 μεγάλη η αναμονή και με πρώτη ευκαιρία σε πιο γήινο μέγεθος ίσως την κάνω αν βρω κάτι που να αξίζει την αντικατάσταση. Πιο πολύ η διοχέτευση ειδήσεων που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν με πειράζει είναι σαν να σε φτύνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts