Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εφαρμογη λεγεται lg phone from.κατω κατω εχει σαιτ με την ρομ που φοραει το κινητο.για την mm γκουγκλαρισε και περνα την με flash tool.

την κατέβασα την εφαρμογή και κάτω-κάτω μου αναφέρει ...Latest firmware link ένα link.

Tην κατεβάζω και την περνάω στο τηλέφωνο ?

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την κατέβασα την εφαρμογή και κάτω-κάτω μου αναφέρει ...Latest firmware link ένα link.

Tην κατεβάζω και την περνάω στο τηλέφωνο ?

Αυτο το λινκ ειναι για λολιποπ.μονο αν το τηλ.ειναι πολωνικο τοτε θα ειναι mm.

:ninja:

Φρέσκο post http://www.doctorandroid.gr/2016/02/lg-flashtool.html :)

Διαβάζω σχετικό ενδιαφέρον και στο νήμα αυτό :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν αξίζει το 32gb στα 260 όταν το g4 έχει 320.πας στο 4 με κλειστά τα μάτια, το έχω πει ξανα.

Σωστή επισήμανση είναι λίγα τα επιπλέον χρήματα παιδιά :shifty:

Edited by roll

Παιδιά καλημέρα τελικά το πήρα και η πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι άψογο.να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ροοτ φοράει lollipop.ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία της συμβουλές σάς.

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Παιδιά καλημέρα τελικά το πήρα και η πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι είναι άψογο.να ρωτήσω κάτι υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω ροοτ φοράει lollipop.ευχαριστώ και περιμένω με αγωνία της συμβουλές σάς.

καλως ηρθες στην παρεα,ριξε μια ματια εδω.
:ninja:

Καλημέρα! Εχω το g3 απο τα Χριστούγεννα, γαλλικο με λολλιποπ. Επειδη μ' έφαγε η αναμονη για την mm σκεφτομαι να περασω την πολωνική. Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω: 1) υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγιες; 2) έχει καθολου κολλήματα η συγκεκριμενη ρομ; 3) οταν με το καλο παρουν τα γαλλικα την mm μπορω να επιστρεψω και να την παρω επισημα; 4) πώς μπορω να κανω back up τα παντα στο κινητο και να το επαναφερω μετα; Απο εφαρμογες μεχρι Φωτογραφίες..

Καλημέρα! Εχω το g3 απο τα Χριστούγεννα, γαλλικο με λολλιποπ. Επειδη μ' έφαγε η αναμονη για την mm σκεφτομαι να περασω την πολωνική. Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω: 1) υπαρχουν καπου αναλυτικές οδηγιες; 2) έχει καθολου κολλήματα η συγκεκριμενη ρομ; 3) οταν με το καλο παρουν τα γαλλικα την mm μπορω να επιστρεψω και να την παρω επισημα; 4) πώς μπορω να κανω back up τα παντα στο κινητο και να το επαναφερω μετα; Απο εφαρμογες μεχρι Φωτογραφίες..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6489882#post6489882

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

καλως ηρθες στην παρεα,ριξε μια ματια εδω.

Φίλε Σταύρο σε ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να το κάνω root με αυτό.... http://kingroot.en.uptodown.com/android. Και πάλι ευχαριστώ και τα λέμε πάλι.:thumbup::thumbup:

Edited by splus

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

δεν ενθουσιάστηκα, με χαλάει απίστευτα η μπαταρία, ήθελα 3300 στην χειρότερη, τα μπεζελ, τα κουμπιά αριστερά είναι τρομερά άβολα και η μικρότερη οθόνη.

στα θετικά ο fingerprint sensor, μεταλλική κατασκευή, καρτα sd κλασικά, αποσπώμενη μπαταρία και ότι παρουσίασε κάτι καινοτόμο χωρίς να αντιγράφει τους άλλους :rolleyes:

η μπαταρία είναι λόγος να το αποφύγω αλλά θα εξαρτηθεί από πολλά άλλα, όπως σε τιμή θα βγει και να μην έχει τα καραγκιοζηλίκια του 4 που δεν κλειδώνει ο bootloader

δεν ενθουσιάστηκα, με χαλάει απίστευτα η μπαταρία, ήθελα 3300 στην χειρότερη, τα μπεζελ, τα κουμπιά αριστερά είναι τρομερά άβολα και η μικρότερη οθόνη.

στα θετικά ο fingerprint sensor, μεταλλική κατασκευή, καρτα sd κλασικά, αποσπώμενη μπαταρία και ότι παρουσίασε κάτι καινοτόμο χωρίς να αντιγράφει τους άλλους :rolleyes:

η μπαταρία είναι λόγος να το αποφύγω αλλά θα εξαρτηθεί από πολλά άλλα, όπως σε τιμή θα βγει και να μην έχει τα καραγκιοζηλίκια του 4 που δεν κλειδώνει ο bootloader

Δε μου αρεσει παρολο που ειναι μεταλικο και εχει πατεντα για την μπαταρια απο λειτουργιες δε βλεπω τπτ πιο αξιολογο απο το v10.μου που ειναι και πανεμορφο.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

το v10 είναι πολύ καλό αλλά δεν μου περισσεύει νεφρο να πουλήσω

είπαμε αλλά όχι μια περιουσία για ένα κινητό. περιμένω και το mi5 και βλέπουμε. δεν με χαλάει να μείνω και με το g3 ένα χρόνο ακόμα αν δεν βρω κάτι αξιόλογο

το v10 είναι πολύ καλό αλλά δεν μου περισσεύει νεφρο να πουλήσω

είπαμε αλλά όχι μια περιουσία για ένα κινητό. περιμένω και το mi5 και βλέπουμε. δεν με χαλάει να μείνω και με το g3 ένα χρόνο ακόμα αν δεν βρω κάτι αξιόλογο

Υπαρχουν και πολυ ακριβοτερα που δεν ανταποκρινονται στο κοστος τους.

Σε κατι σχετικο, αν θυμαμαι καλα την ΜΜ την πηραν οι Πολωνοι προς Νεομβριο μερια, σωστα;

Ηθελα να ξερω, οι αλλες 190 χωρες (υπερβολη, το ξερω) που εχουν το skin της LG για το G3, τι στο καλο κανουν τοσους μηνες; Ειναι σχεδον 4 μηνες!!

Ετσι απο περιεργεια ρωταω. Σαφως θελω την ΜΜ, αλλα ολο αυτο με προβληματιζει...

Όντως εχει κουράσει το θεμα και πλέον είμαστε δυο γενιές πίσω, εχω και εγώ τον φόβο μην μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού
Using Tapatalk

εδώ δεν έχουν πάρει πιο καινούρια κινητά από από το g3.

Το v10 αν είχε μια πιο λογική τιμή θα έκανε πάταγο

Edited by johny_pl

Σε κατι σχετικο, αν θυμαμαι καλα την ΜΜ την πηραν οι Πολωνοι προς Νεομβριο μερια, σωστα;

Ηθελα να ξερω, οι αλλες 190 χωρες (υπερβολη, το ξερω) που εχουν το skin της LG για το G3, τι στο καλο κανουν τοσους μηνες; Ειναι σχεδον 4 μηνες!!

Ετσι απο περιεργεια ρωταω. Σαφως θελω την ΜΜ, αλλα ολο αυτο με προβληματιζει...

όντως αυτό προβληματίζει. Κάτι έχει παίξει σίγουρα.

Όντως είναι μεγάλη η καθυστέρηση.Παντως εγω την έχω βάλει εδώ και 1 εβδομάδα δεν βρίσκω κάτι που δεν δουλεύει σωστά εκτός απο μια πολύ μικρή καθυστέρηση στην εναλλαγή κάμερας μπρος πισω

εδώ δεν έχουν πάρει πιο καινούρια κινητά από από το g3.

Το v10 αν είχε μια πιο λογική τιμή θα έκανε πάταγο

Θα πεσει μολις ερθει το τζι5. Ηδη κατεβαινει λιγο λιγο

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945

Παιδιά αυτή πιστεύετε θα λειτουργεί καλα ;ή έχει λίγη ταχύτητα εγγραφής;

:w00t:

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mc64da-eu-evo-plus-64gb-micro-sdxc-class-10-adapter-p-PER.576945

Παιδιά αυτή πιστεύετε θα λειτουργεί καλα ;ή έχει λίγη ταχύτητα εγγραφής;

Μια χαρα ειναι, ειδικα για τα λεφτα της...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα ειναι, ειδικα για τα λεφτα της...

Άρα κολλήματα κλπ δε θα έχει ; ρωτάω γιατί ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα με τις ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης

:w00t:

Όντως τι όρια έχει το κινητό μας σε ταχύτητες γραψίματος και διαβάσματος; Δλδ άμα πάρει κάποιος μία κάρτα με 80 και 90 mb/s αντίστοιχα κερδίζει κάτι με δράση με κάποιον άλλο που έχει κάρτα με 20/90 mb/s?

Για κάρτα microsd έχουμε ένα "διάλογο" αρχίζει στο #14305 αυτή που πρότεινα μέχρι τώρα είναι ok δεν αντιμετώπισα κανένα ζήτημα.

Δεν χώρα αμφιβολία ότι μας έριξε η LG στην αναβάθμιση του g3 μεγάλη η αναμονή και με πρώτη ευκαιρία σε πιο γήινο μέγεθος ίσως την κάνω αν βρω κάτι που να αξίζει την αντικατάσταση.

Πιο πολύ η διοχέτευση ειδήσεων που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν με πειράζει είναι σαν να σε φτύνουν.