damierom Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και στα ελληνικά 16άρια:)....τώρα μόλις την κατεβάζω. ΔΕΝ ήρθε σε όλα. Κι εγώ Ελληνικό έχω αλλά τίποτα ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 το βρισκω απο εκει σε πολυ καλη τιμη το 16αρι,αλλα ειναι πρωτη παρτιδα 406 κ κολλαω.εχουν αναφερθει προβληματα στην πρωτη παρτιδα η ειναι ανεξαρτητος παρτιδας? Εγώ με 406 κανένα πρόβλημα... Δεν υπάρχουν κακές παρτίδες, τύχη μονάχα Τίποτα άλλο!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ με 406 κανένα πρόβλημα... Δεν υπάρχουν κακές παρτίδες, τύχη μονάχα Τίποτα άλλο!!! Παρομοίως και συμφωνώ απόλυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Υπάρχει κανένα mod για να βάλουμε το remote control του g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Υπάρχει κανένα mod για να βάλουμε το remote control του g2? Εχει remote control αλλα το εχουν πετσοκοψει.Θελεις την επιλογη aircondition; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εχει remote control αλλα το εχουν πετσοκοψει.Θελεις την επιλογη aircondition; Χαχα. Ακριβώς. Προσπαθώ να το προγραμματισω μόνος μου αλλά δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ με 406 κανένα πρόβλημα... Δεν υπάρχουν κακές παρτίδες, τύχη μονάχα Τίποτα άλλο!!! εχεις δικιο,κ ενας φιλος μου με 16αρι κ 406 παρτιδα,δεν εχει κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Την παρτίδα απο που την βλέπουμε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) ΔΕΝ ήρθε σε όλα. Κι εγώ Ελληνικό έχω αλλά τίποτα ακόμη... Μόλις ήρθε και στο δικό μου. Είναι γύρω στα 15-16MB, σχετικά μικρό μέγεθος. Να σημειώσω ότι ατο pc suite δεν υπάρχει η συγκεκριμένη αναβάθμιση. Ενώ ήρθε στο κινητό, όταν το συνέδεα με τον υπολογιστή έλεγε ότι η 10e είναι η τελευταία, οπότε έκανα μέσω του κινητού την αναβάθμιση. Επίσης δε λειτουργεί το "διόρθωση σφαλμάτων αναβάθμισης" στο pc suite. Επιβεβαιωνω οτι μειωθηκαν τα λαγκαρισματα αλλα....παραμενουν σε μικροτερο βαθμο! Edited August 6, 2014 by damierom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ηλία, Δεν κατάλαβες, την αγγελία το έβαλα για έναν φίλο μου που το θέλει, άρα μην γράφεις ότι θες.. Και δεύτερον θα το βρει στη τιμή που λέει σύντομα Εγώ προσωπικά δεν θα το πάρω ακόμα, περιμένω το βελτιωμένο μοντέλο, έρθει δεν έρθει εδώ Ελλάδα, θα βγει σίγουρα έστω Ευρώπη... Φιλικά πάντα (συγγνώμη για το άσχετο ποστ αλλά δεν γίνονταν αλλιώς) Εγώ με 406 κανένα πρόβλημα... Δεν υπάρχουν κακές παρτίδες, τύχη μονάχα Τίποτα άλλο!!! Σωστός ο Τζονακος.Με γεια η νέα σου συσκευή. :cool::X και ας μην περίμενες το νέο βελτιωμένο μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την παρτίδα απο που την βλέπουμε; Λογικά στο κουτί εκεί που λέει sn. Και στο g2 ψάχναμε τα κουτιά για την τελευταία παρτίδα. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πάντως το g3 prime θα εχει την τιμητική του σε ενα μήνα απο τώρα στην IFA 2014 σε επιςημη εκδήλωση της ετςιριας που σημαίνει την worldwide κυκλοφορία του μεσα στο φθινόπωρο. http://www.pcadvisor.co.uk/news/mobile-phone/3534877/lg-g3-prime-g3-stylus-smartphones-pegged-for-ifa-2014-launch/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σωστός ο Τζονακος.Με γεια η νέα σου συσκευή. :cool::X και ας μην περίμενες το νέο βελτιωμένο μοντέλο. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά στο κουτί εκεί που λέει sn. Και στο g2 ψάχναμε τα κουτιά για την τελευταία παρτίδα. πιστευω οτι δεν ειναι θεμα παρτιδας,παντως γενικα γυρω που ρωταω δεν εχουν θεματα με την συσκευη,τα προβληματα που εχουν αναφερθει ειναι στα 16 η στα 32αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και στα 2.και ελληνικά και εισαγωγής. Είχαν αναφερθεί πολλά κρούσματα αλλά συμπέρασμα δεν βγήκε. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Και στα 2.και ελληνικά και εισαγωγής. Είχαν αναφερθεί πολλά κρούσματα αλλά συμπέρασμα δεν βγήκε. εγω παραγγειλα το 16αρι κ ο θεος βοηθος..:)μακαρι να λυθει με το update. Edited August 6, 2014 by geo35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Και στα 2.και ελληνικά και εισαγωγής. Είχαν αναφερθεί πολλά κρούσματα αλλά συμπέρασμα δεν βγήκε. Είμαι πολυ περίεργος να δω αν θα έχουμε παρόμοια θέματα και με το prime. Η διαίσθηση και βαςη λογικής οχι,εκτός αν κανει κάποια χοντρή πατάτα η lg που δεν το κόβω για δεύτερη σερί φορά. Ειδωμεν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Είμαι πολυ περίεργος να δω αν θα έχουμε παρόμοια θέματα και με το prime. Η διαίσθηση και βαςη λογικής οχι,εκτός αν κανει κάποια χοντρή πατάτα η lg που δεν το κόβω για δεύτερη σερί φορά. Ειδωμεν. παντως ρε συ alex κουφο να μην το κανει σε ολα,εγω σε 2 γνωστους που εχουν 16αρια,δεν τους εχει κανει το παραμικρο,δεν ξερεις τι να πεις?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πάντως με τη 10g το φορτισα από 8% μέχρι 100% χωρίς να ζεσταθεί καθόλου. Πριν ζεσταινοταν πολύ κατά τη φόρτιση. Μεγάλη διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πάντως με τη 10g το φορτισα από 8% μέχρι 100% χωρίς να ζεσταθεί καθόλου. Πριν ζεσταινοταν πολύ κατά τη φόρτιση. Μεγάλη διάφορα. shot down εχεις με την 10g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παντως ρε συ alex κουφο να μην το κανει σε ολα,εγω σε 2 γνωστους που εχουν 16αρια,δεν τους εχει κανει το παραμικρο,δεν ξερεις τι να πεις?:X Τα έχω πει και αλλες φορές,αλλα κακός ανησυχείτε. Σε περιπτωση που χτυπά ξύλο τύχει η στραβή με αυτο που παραλάβουμε,κάνουμε παντα χρηςη του DOA. Εγώ παντα ετςι κάνω με όλα τα προϊόντα μου και μου εχουν τύχει ουκ λίγες φορές ελλατωματικα προϊόντα. Οταν σκάω τα λεφτά μου απαιτώ απο τον οποιοδήποτε κατασκευαστή να ειναι άψογα σε όλα η συσκευη και λειτουργικά και εμφανισιακα που θα έχω στα χέρια μου. Τυχων οποιοδήποτε αστοχίες δεν ειναι δικό μου θεμα και ούτε βέβαια θα ασχοληθώ να ψάχνω τι φταίει και τι οχι. Απλα πιςω και αντικατάσταση ή χρήματα πιςω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Τα έχω πει και αλλες φορές,αλλα κακός ανησυχείτε. Σε περιπτωση που χτυπά ξύλο τύχει η στραβή με αυτο που παραλάβουμε,κάνουμε παντα χρηςη του DOA. Εγώ παντα ετςι κάνω με όλα τα προϊόντα μου και μου εχουν τύχει ουκ λίγες φορές ελλατωματικα προϊόντα. Οταν σκάω τα λεφτά μου απαιτώ απο τον οποιοδήποτε κατασκευαστή να ειναι άψογα σε όλα η συσκευη και λειτουργικά και εμφανισιακα που θα έχω στα χέρια μου. Τυχων οποιοδήποτε αστοχίες δεν ειναι δικό μου θεμα και ούτε βέβαια θα ασχοληθώ να ψάχνω τι φταίει και τι οχι. Απλα πιςω και αντικατάσταση ή χρήματα πιςω. καλα τα λες,αλλα εαν εχει διορθωθει το θεμα με update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 καλα τα λες,αλλα εαν εχει διορθωθει το θεμα με update? Εκει πλέον ειναι στη κρίση του καθενός. Εγώ προςωπικα δεν αναλαμβάνω τέτοιο ρίσκο διότι πες δεν λυθει(τι κανεις τότε)και ούτε σκοπεύω να τρέχω μετα την παρέλευση του DOA σε service να μείνω απο 5 εως 15/20 ημέρες χωρίς κινητο. Εκτός αν ο κατασκευαστής βγει και πει οτι software θεμα ειναι που θα λυθει σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα,που δεν το εχει κανει κανένας εως τώρα σε ανάλογα θέματα οι αλλού είδους παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 καλα τα λες,αλλα εαν εχει διορθωθει το θεμα με update? Καλησπερα πριν δυο μερες παρελαβα το δευτερο LG G3 32/3 απο DOA και που εχει το εξεισ προβλημα οταν κουναω το κινητο ακουγετε ενα ειχος στο εσωτερικο στο επανω μεροσ τις συσκευης στο υψος της καμερας σαν κατι να κουνιεται μεσα και σκεφτομαι να το στειλω πισω για DOA εχω πρπβληματιστει παρα πολλυ δεν ξερω τι να κανω να παω για το τριτο unboxing τι να πω ? Μιλησα με LG και μου ειπαν αν δεν εχει πεσει κατω τοτε να το στειλετε για DOA το τηλ δεν εχει πεσει κατω ολα κομπλε το πηρα την δευτερα απο την courier στο προηγουμενο που ειχα δεν εκανε τετοιο ηχο σαν να κουνιεται κατι εσωτερικα του τηλ , εχει συμβει σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 shot down εχεις με την 10g? Σήμερα το πρωί την έβαλα. Το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο τη Παρασκευή και από τότε δεν έχω κανένα shut down κτλ. Φτου φτου μην το ματιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλησπερα πριν δυο μερες παρελαβα το δευτερο LG G3 32/3 απο DOA και που εχει το εξεισ προβλημα οταν κουναω το κινητο ακουγετε ενα ειχος στο εσωτερικο στο επανω μεροσ τις συσκευης στο υψος της καμερας σαν κατι να κουνιεται μεσα και σκεφτομαι να το στειλω πισω για DOA εχω πρπβληματιστει παρα πολλυ δεν ξερω τι να κανω να παω για το τριτο unboxing τι να πω ? Μιλησα με LG και μου ειπαν αν δεν εχει πεσει κατω τοτε να το στειλετε για DOA το τηλ δεν εχει πεσει κατω ολα κομπλε το πηρα την δευτερα απο την courier στο προηγουμενο που ειχα δεν εκανε τετοιο ηχο σαν να κουνιεται κατι εσωτερικα του τηλ , εχει συμβει σε αλλον? Να καταλάβω, που δεν καταλαβαίνω, τους 21 από τους 41 της ψηφοφορίας για το shutdown να μην χρησιμοποίησαν DOA αλλά κι εσύ; Αν σε βοηθάει σε κάτι σ' εμένα δεν κουνιέται ούτε κι ακούγεται κάποιος ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 407 παρτιδα εχω και ολα καλα :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts