Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@ Αργύρη σωστά αλλά όταν ο άλλος έχει δώσει 600 ευρώ και του υπερτονιζεις τα όποια προβλήματα κάθε τρεις και λίγο, του χαλάς την διάθεση.

Κράξιμο τρως πάντα οταν γκρινιάζεις :)

Παρεπιπτοντως στο gsmarena γράφουν οτι στα benchmarks πέφτουν οι επιδόσεις λόγο θερμοκρασίας κατι που συνέβαινε και στο note3 οταν ειχε κυκλοφορήσει αν θυμάμαι καλά.

Πως τα καταφέρνουν οι Κορεάτες να κάνουν τις συσκευές τους να ζεματανε όταν άλλες με τον ίδιο επεξεργαστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

... Πως τα καταφέρνουν οι Κορεάτες να κάνουν τις συσκευές τους να ζεματανε όταν άλλες με τον ίδιο επεξεργαστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

... και οι Γιαπωνέζοι και οι Γιαπωνέζοι :lol: ... και σε λίγο και οι μηλόφωνοι Αμερικάνοι όταν θα βγάλουν πια συσκευές με τουμπανάτους επεξεργαστές (εκεί να δεις ζέσταμα) και κάμερες με πολλά στριμωγμένα μεγαπίξελς (εκεί να δεις ζέσταμα) και 4Κ (εκεί να δεις ζέσταμα) :lol:, σε λίγο θα ακουμπάς και τον καφέ σου για να στον διατηρεί ζεστό.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Το Note 3 εννοείς αυτό που η Samsung από τα 3GB RAM δεσμεύει τα 1,5GB και βάλε?

Εδώ ΌΜΩΣ δεν είναι το σωστό τόπικ για συγκριτικά... Ούτε διαγωνισμός γίνεται... Άνοιξε ένα τοπικ G3 vs Note 3 εαν σε ενδιαφέρει να μάθεις τι θέματα είχε/έχει π.χ. το Note 3

Στο δικό μου πάντως 2,71 για δική μου χρήση και τρώω 1,11 με περασμένες δικές μου - καμια 10αρια - εφαρμογές που τρέχουν από πίσω (μαμίσιο frimware). Η μπαταρία από χτες το πρωί στις 8:30 που έβγαλα το φορτιστή (χωρίς πολλή χρήση) αυτή τη στιγμή 91%.

Αυτά και σταματάω, γιατί έχεις δίκιο (αν και συ το άρχισες) για το off topic.

Edited by nickvog

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Όλοι και περισσότερο οι κάτοχοι έχουν καταλάβει ότι υπάρχουν θέματα. Όμως αν κάθε 2 ποστ τα επαναλαμβάνουμε τους αγχωνουμε. Ειναι πλεον γνωστά και πολλά απ αυτά τα περιμέναμε εξ αρχής. Δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε...

Σ'αυτό έχεις δίκιο, αν είχα εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έμπαινα να γράψω τις όποιες θετικές ή αρνητικές παρατηρήσεις μου θα σκεφτόμουν 2 και 3 φορές το κράξιμο που θα έτρωγα από κάποιους που δεν το έχουν και να προσπαθώ να τους πείσω γι'αυτό που ζω με το τηλέφωνό μου. Λέμε λοιπόν την άποψή μας αλλά να κάνουμε και χώρο για να ακούσουμε και τους άλλους που μπορεί να γνωρίζουν μερικά πράγματα παραπάνω.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Με αυτα που διαβαζω δεν ξερω εαν πρεπει να περιμενω η οχι... η να παω για το galaxy s5... υπαρχει πουθενα στο κουτι να γραφει ποτε ειναι κατασκευασμενο; Ποια εβδομαδα;
Samsung S21 Ultra

Σ'αυτό έχεις δίκιο, αν είχα εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έμπαινα να γράψω τις όποιες θετικές ή αρνητικές παρατηρήσεις μου θα σκεφτόμουν 2 και 3 φορές το κράξιμο που θα έτρωγα από κάποιους που δεν το έχουν και να προσπαθώ να τους πείσω γι'αυτό που ζω με το τηλέφωνό μου. Λέμε λοιπόν την άποψή μας αλλά να κάνουμε και χώρο για να ακούσουμε και τους άλλους που μπορεί να γνωρίζουν μερικά πράγματα παραπάνω.

Υπάρχουν 2 ειδών θέματα σε κάθε συσκευή. Τα "προβλήματα" και τα προβλήματα.

Τα πρώτα είναι επιλογές του κατασκευαστή. Δεν είναι πραγματικά προβλήματα και αποτελούν αποφάσεις που άλλοι συμφωνούμε κι άλλοι διαφωνούμε. Στο συγκεκριμένο πχ είναι η οθόνη. Αυτά όσο και να τα επισημαίνουμε είναι δώρον άδωρο. Σε κάθε review αναφέρονται και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνονται και πολύ πολύ.

Τα σοβαρά είναι τα δεύτερα. Αυτά που δεν φαίνονται στο κουτί, στα specs, δεν λέγονται στα review και δεν φαίνονται με 10 λεπτά δοκιμής στο μαγαζί. Γι αυτά ερχόμαστε εδώ να ενημερωθούμε. Μιλάμε για άκυρα reboot, φουσκωμένες μπαταρίες και ροζ φωτογραφικές. Αυτά πρέπει να λέγονται ξανά και ξανά γιατί δεν φαίνονται πουθενά.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εγω παντως επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο σε 2 μηνες( να εχει πεσει και η τιμη), θα παρακαλουσα καποιον διαχειρηστη να σβησει τα μηνυματα καποιων χρηστων που δεν εχουν το κινητο αλλα γραφουν κατα του (συνηθως) η υπερ του δημιουργοντας ενταση και διαμαχες διοτι δεν εχει κανενα νοημα. Δηλαδη εγω καταλαβα διαβαζοντας το forum οτι ο ενας χρηστης μισει την LG και γραφει κατα της ενας αλλος την υπερασπιζεται . Επισης εχει μετρια οθονη (σε τετοια αναλυση;), κακο UI (λες και υπαρχει καλυτερο για να γινει συγκριση στο android), μικρη διαρκεια μπαταριας, υπερθερμαινεται, δεν μπορεις να το χρησιμποιησεις πανω απο 70% φωτηνοτητα, οτι εχει συχνες random επανακινησης και οτι το review του ανθρωπου του myphone για το G3 ηταν κατα της samsung και υπερ της LG(οπως στο gsarena που λενε οτι το S5 εχει χειροτερη καμερα αλλα καλυτερη στα σημεια εκει ειναι πιο αντικειμενικη);

off topic

Να απαντησω στο comment για το UI.Προφανως και υπαρχει συγκριση (pure, touchwiz, sense, lg ui, sony ui) και για τα γουστα μου το πιο καλο ειναι το sense.Για ολα τα αλλα που ανεφερες απλα διαβαζεις, κρατας ο,τι θες και πετας τα υπολοιπα.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πράγματι, άν διαβάσει κανείς όλες τις γνώμες θα τρελαθεί! Εγώ το έχω μια εβδομάδα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήμουν μεταξύ S5, ONE και αυτού (τί πρωτότυπο!!!). Δεν είμαι κολλημένος με καμία μάρκα (ίσως λίγο με την Apple). Νομίζω ότι και τα τρία τηλέφωνα έχουν υπέρ και κατά που αναλόγως τα γούστα του κάθε χρήστη, κάποια μειονεκτήματα φαίνονται έντονα και κάποια δεν φαίνονται καθόλου. Εγώ έχοντας στο παρελθόν τις ναυαρχίδες και των τριών εταιριών δυσκολεύτηκα να αποφασίσω. Τελικά δεν βρήκα κάποιο λόγο να μην πάρω αυτό. Η οθόνη σε σχέση με το S5 έχει διαφορές, αλλά και οι δύο έχουν τα υπέρ και κατά τους. Όσον αφορά τα κλεισίματα, εμένα δεν που έχει παρουσιάσει τίποτα. Όσοι είχατε τέτοιο πρόβλημα, μήπως είχατε ενεργό το McAfee; Εγώ δεν το ενεργοποίησα καθόλου. Ξέρω ότι στους υπολογιστές είναι βαρύ, και κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα. Θα ήθελα να το απεγκαταστήσω αλλά δεν με αφήνει.

Και με την μπαταρία είμαι οκ. Με αρκετά τηλέφωνα, bluetooth ενεργό, data ενεργά, λίγο ίντερνετ και λίγο παιχνίδι, το βράδυ είμαι στο 40%.

Παιδιά δύο ερωτήσεις για τους κατόχους της έκδοσης με τα 32GB ROM/3GB RAM:

--Πόση ελεύθερη RAM βλέπετε μετά από επανεκκίνηση της συσκευής?

--Πόσα GB αποθηκευτικού χώρου μένουν ελεύθερα πριν αρχίσετε το φόρτωμα εφαρμογών-παιχνιδιών κλπ?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Πάντως εγω που ενδιαφέρομαι να το αγοράσω δυσκολευομαι πολυ να διαβάσω τα πραγματικά υπέρ και τα κατα του τηλεφώνου καθώς εχει γινει το θέμα συγκριτικο μεταξύ των g3 s5 m8 ..Χωρις διάθεση αντιπαράθεσης αυτα απο κάποιον απλο αναγνώστη και οχι ´´ειδικό´´ των android ..

s7 edge 935F

LG Gpad V500

... και οι Γιαπωνέζοι και οι Γιαπωνέζοι :lol: ... και σε λίγο και οι μηλόφωνοι Αμερικάνοι όταν θα βγάλουν πια συσκευές με τουμπανάτους επεξεργαστές (εκεί να δεις ζέσταμα) και κάμερες με πολλά στριμωγμένα μεγαπίξελς (εκεί να δεις ζέσταμα) και 4Κ (εκεί να δεις ζέσταμα) :lol:, σε λίγο θα ακουμπάς και τον καφέ σου για να στον διατηρεί ζεστό.

Κι όμως υπάρχουν συσκευές όπως το Μ8, oppo 7 αλλά και το one+ όπως λένε όσοι το εχουν, που δεν ζεσταίνονται.

Για το iPhone αστο ζεσταίνεται κι ας εχει χαμηλά χρονισμενο τον επεξεργαστή γιατί κατα τα αλλά ειναι πιο σύγχρονος :)

Όταν το δουλεύω με 3G για να μην ζεσταθεί θα πρέπει να είμαι σε κλιματιζόμενο χώρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

τι να γράψουν αυτοί που το αγόρασαν - τα σχόλια τους θέλουν ανιχνευτή για να τα βρει κανείς σε αυτόν τον συρφετό

μπαίνω να μάθω κάτι από τους άλλους χρήστες και μπουχτίζω. μήπως να φτιάχναμε ένα νήμα για τους χρήστες και μόνο? πόσοι αλήθεια εκεί έξω έχουν ή μπορούν να συγκρίνουν ταυτόχρονα όλα τα κορυφαία smartphones στην παραμικρή (ενοχλητικά μικρή λεπτομέρεια?)

Κατά τα λοιπά... (η απευθείας σύγκριση δεν αφορά αυτήν την καταχώρηση - αφορά την καθημερινή συμβίωση με ένα και μόνο τηλέφωνο στην τσέπη)

Κάτοχος του G3 20 ημέρες (root από την πρώτη ημέρα)

Θετικά

Δεν μου έχει επανεκκινήσει ποτέ - φίλου, αγορά από το Πλαίσιο 1 φορά

Βλέπω πολύ καλά κάτω από τον ήλιο φορώντας γυαλιά ηλίου - μου αρκεί ως φωτεινότητα

Σε εσωτερικό χώρο ή το βράδυ, 100% είναι υπερβολικό σε ένταση

Η αντιληπτή ποιότητα της οθόνης με εντυπωσιάζει ακόμα

Οι φωτογραφίες ωραιότατες - σε πολύ λίγες περιπτώσεις μου λείπει η (πολύ καλή) canon compact μου

Το video + OIS εκπληκτικό (εγγραφή από ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου και προβολή σε τηλεόραση. Κανείς δεν πίστεψε ότι το video τραβήχτηκε από κινητό)

Hardware υπεραρκετό. Πουθενά δεν το έχω πιάσει να αγκομαχάει π.χ.. Matroska 10GB - κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή συγχρονισμό ήχου ή υποτίτλων

Το περιβόητο lag δεν σου σπάει τα νεύρα σε καθημερινή χρήση

Για το μέγεθος του θα έλεγα άνετο στο χέρι και στην κωλότσεπη

Με τον φορτιστή του φορτίζει παράδοξα γρήγορα εάν προέρχεσαι από κινητό 2 γενιές πίσω (30% > 100% σε 1.5 ώρα) - από USB κλάφτα

Η μπαταρία είναι μία χαρά. Σχεδόν ότι και να κάνω θα βγάλει την ημέρα. Αυτό με ενδιαφέρει και όχι ποιο κινητό θα βγάλει + 4 ή όσες περισσότερες ώρες. Ποιος δεν φορτίζει κάθε βράδυ? Σε συνδυασμό με την ταχύτατη φόρτιση από φορτιστή 2Α - κανένας λόγος για άγχος και γκρίνια

Αποσπώμενη μπαταρία & SD για μένα είναι must σε ένα τηλέφωνο

Δεν χρειάζονται ακροβατικά για root. Δεν έχει ΚΝΟΧ

Πολύ καλό ακουστικό

Εκπληκτική ανοιχτή ακρόαση

Πολύ καλό ηχείο

Αρνητικά

Το μαύρο που δεν είναι ΜΑΥΡΟ αλλά δεν είναι και γκρι

Η γωνίες θέασης (στις +45 μοίρες η φωτεινότητα πέφτει κατακόρυφα)

Ζεσταίνεται στο πάνω μέρος όταν φορτίζει και όταν το ζορίζεις - δεν ζεματάει όμως

Το κόλπο της LG με την κατάσταση της μπαταρίας. Δείχνει 100% για 3 ώρες και βάλε, όμως εάν δεις την τάση της μπαταρίας π.χ. με το CPUz, βλέπεις ότι πέφτει όμως το τηλέφωνο λέει 100%. Ανάλογα βάζεις το κινητό στην φόρτιση, σου λέει ότι είναι 100% - βγάλε τον φορτιστή, όμως στην πραγματικότητα φορτίζει

Όχι κορυφαίος δέκτης GPS, αργεί και δυσκολεύεται εντός κτιρίων

Edited by petkal

τι να γράψουν αυτοί που το αγόρασαν - τα σχόλια τους θέλουν ανιχνευτή για να τα βρει κανείς σε αυτόν τον συρφετό

μπαίνω να μάθω κάτι από τους άλλους χρήστες και μπουχτίζω. μήπως να φτιάχναμε ένα νήμα για τους χρήστες και μόνο? πόσοι αλήθεια εκεί έξω έχουν ή μπορούν να συγκρίνουν ταυτόχρονα όλα τα κορυφαία smartphones στην παραμικρή (ενοχλητικά μικρή λεπτομέρεια?)

Κατά τα λοιπά... (η απευθείας σύγκριση δεν αφορά αυτήν την καταχώρηση - αφορά την καθημερινή συμβίωση με ένα και μόνο τηλέφωνο στην τσέπη)

Κάτοχος του G3 20 ημέρες (root από την πρώτη ημέρα)

Θετικά

Βλέπω πολύ καλά κάτω από τον ήλιο φορώντας γυαλιά ηλίου - μου αρκεί ως φωτεινότητα

Οι φωτογραφίες ωραιότατες - σε πολύ λίγες περιπτώσεις μου λείπει η (πολύ καλή) canon compact μου

Το video + OIS εκπληκτικό (εγγραφή από ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου και προβολή σε τηλεόραση. Κανείς δεν πίστεψε ότι το video τραβήχτηκε από κινητό)

Hardware υπεραρκετό - Matroska 10GB - κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή συγχρονισμό ήχου ή υποτίτλων

Με τον φορτιστή του φορτίζει παράδοξα γρήγορα εάν προέρχεσαι από κινητό 2 γενιές πίσω (30% > 100% σε 1.5 ώρα) - από USB κλάφτα

Η μπαταρία είναι μία χαρά. Σχεδόν ότι και να κάνω θα βγάλει την ημέρα. Αυτό με ενδιαφέρει και όχι ποιο κινητό θα βγάλει + 4 ή όσες περισσότερες ώρες. Ποιος δεν φορτίζει κάθε βράδυ? Σε συνδυασμό με την ταχύτατη φόρτιση από φορτιστή 2Α - κανένας λόγος για άγχος και γκρίνια

Αποσπώμενη μπαταρία & SD για μένα είναι must σε ένα τηλέφωνο (τι να το κάνω το α-lag-άριστο Μ8? σας φτάνουν τα 16GB? άσε που είναι ακριβότερο)

Πολύ καλό ακουστικό

Πολύ καλό ηχείο

Αρνητικά

Ζεσταίνεται στο πάνω μέρος όταν φορτίζει και όταν το ζορίζεις - δεν ζεματάει όμως

Το κόλπο της LG με την κατάσταση της μπαταρίας. Δείχνει 100% για 3 ώρες και βάλε, όμως εάν δεις την τάση της μπαταρίας π.χ. με το CPUz, βλέπεις ότι πέφτει όμως το τηλέφωνο λέει 100%. Ανάλογα βάζεις το κινητό στην φόρτιση, σου λέει ότι είναι 100% - βγάλε τον φορτιστή, όμως στην πραγματικότητα φορτίζει

Το m8 παίρνει sd οπως κ το g3 ;)

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Sorry λάθος

Κανένα προβλημα :)

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Λένε για περισσότερο (stock)

Λύνεται με ART από ότι είπαν κάποιοι πιο πριν, όποιος θέλει ας ενημερώσει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Λένε για περισσότερο (stock)

Λύνεται με ART από ότι είπαν κάποιοι πιο πριν, όποιος θέλει ας ενημερώσει :)

Το είχα δουλέψει μιά βδομάδα στην αρχή με Dalvik και τώρα σχεδόν δύο βδομάδες με art.

..με art είναι πολύ καλύτερο {..το μόνο μείον ότι κάποιες (..ελάχιστες) εφαρμογές, δεν τις υποστηρίζει ακόμα (..πράγμα το οποίο όταν τις "αναβαθμίζει" ..στο λέει επιτόπου)}.

Με art το lag είναι πολύ λιγότερο

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό σε γενικές γραμμές τα πάει μία χαρά.τα χρώματα τις οθόνης θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο κορεσμένα.απο επανεκκίνηση ακόμα τίποτα εδώ και 10 μέρες.λίγο lag δυστυχώς το έχει!

Με art το lag είναι πολύ λιγότερο

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό σε γενικές γραμμές τα πάει μία χαρά.τα χρώματα τις οθόνης θα μπορούσαν να ήταν λίγο πιο κορεσμένα.απο επανεκκίνηση ακόμα τίποτα εδώ και 10 μέρες.λίγο lag δυστυχώς το έχει!

Σχετικά με τα χρώματα, δεν έχει ρύθμιση η οθόνη να είναι λίγο πιο δυναμικό το προφίλ της εικόνας? Λογικά πρέπει να έχει ρύθμιση..

Θετικά

Hardware υπεραρκετό. Πουθενά δεν το έχω πιάσει να αγκομαχάει π.χ.. Matroska 10GB - κανένα πρόβλημα με αναπαραγωγή συγχρονισμό ήχου ή υποτίτλων

Αποσπώμενη μπαταρία & SD για μένα είναι must σε ένα τηλέφωνο

Πολύ καλό ακουστικό

Πολύ καλό ηχείο

Αρνητικά

+1

Επειτα απο σχεδον 1 μερα μαζι του συμφωνω. Παρ οτι χρειαζεται να συνηθισω τα back buttons και το ελαφρως μεγαλυτερο βαρος και μεγεθος απο το GS4 απο το οποιο ερχομαι, νομιζω εκανα καλη επιλογη (με τιποτα δεν ηθελα παλι samsung και με την καμια δεν θα εδινα τοσα λεφτα για να παρω το m8 στο μεγεθος αυτο με αυτα τα bezels). To lag btw, ειναι μικροτερο απο το λανσαρισμα του GS4 για οποιον γνωριζει (και σιγουρα οσοι γνωριζουν ξερουν οτι λυθηκε με updates). Το GPS κι εμενα μου φανηκε να ζοριζεται. Η μπαταρια του σημερα το βραδυ θα φανει γιατι εχτες το βραδυ το φορτισα οποτε δεν εχει κλεισει ολοκληρη μερα full λειτουργιας. Το θεμα του μαυρου νομιζω ειναι επιλογη της LG για απαλη παλετα στο ματι. Σιγουρα καποιοι kernels θα τα αλλαξουν αυτα. Σχετικα με την υπερθερμανση. Οποιος το λεει, ή εχει προβλημα με το κινητο, ή με τα χερια του. Στο GS4 τηγανιζα αυγο μετα απο 15-20 λεπτα συνεχους χρησης (browsing πχ). Χτες το ειχα περιπου 2.5-3 ωρες συνεχως (κανοντας απο installations μεχρι γενικο setαρισμα, εχοντας και πολλες εφαρμογες στο bg) και ναι μεν ζεσταθηκε αλλα καμια σχεση με το GS4. Υπερ-θερμανση σιγουρα δεν υπαρχει... Σχετικα με καποια που αναφερονται στο xda - προβλημα με bluetooth ΔΕΝ ειχα (δοκιμασμενο και με το pebble μου, και με το αυτοκινητο μου με spotify), προβλημα με ακουστικα ΔΕΝ ειχα (λενε για hissing κτλ καθως και οτι δεν τα αναγνωριζει καποια), τελος προβλημα με aux cable ΔΕΝ ειχα (το αναγνωρισε ως εξοδο με τη μια). Επισης καποιοι ειχαν πει για το usb καλωδιο οτι δυσκολα μπαινει κτλ. Σε μενα δεν φαινεται να εχει τετοιο θεμα. Τελος πρεπει να αναφερω οτι καποια στιγμη μετα απο πολλα installations κτλ που ειχα κανει και ενω δεν ειχα κανει reboot για να ναι καθαρο το συστημα και η ram εφαγε κανα-δυο κολληματα στο ανοιγμα μιας-δυο εφαρμογων (καποια δευτερολεπτα) και ενα FC στο google maps.

Ειμαι στο σημειο πριν το root, το σκεφτομαι να το κανω ή οχι μπας και αυτο φταιει για τα shutdowns, αλλα δεν μπορω και χωρις restore απο titanium για τα data μου...

Γενικα μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Και πραγματικα πιστευω οτι καποιοι υπερεβαλαν. Αυτα. Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οπως ειπα και χτες οτι πλεον ολο και περισσοτεροι που πραγματικα εχουν τη συσκευη και την δουλευουν καθημερινα εχουν μονο καλα να πουν και εδω και στο xda. Αυτο βεβαια μεχρι να μου αρχισουν τα shutdowns :D

ps. Για οποιον ρωταει για αλλαγη στα χρωματα, υπαρχει option στο Accessibility-->Color adjustment. Δοκιμαστε το για contrast και hue. Επισης τεσταρα μια γρηγορη το invert colors και φαινεται καλυτερο το μαυρο εκει (εκτος αν ειναι η ιδεα μου επειδη ειναι σκουρα τα χρωματα εκει)

Edited by off_d
off / d.

--Πόσα GB αποθηκευτικού χώρου μένουν ελεύθερα πριν αρχίσετε το φόρτωμα εφαρμογών-παιχνιδιών κλπ?

Κάποιος να απαντήσει ?

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Κάποιος να απαντήσει ?

-Ram 1.4gb used - 1.3gb free.

-Εγω εχω 21gb ελευθερα παροτι εχω βαλει μεσα προγραμματα. Παντως το system data ειναι περιπου 6gb (οποτε σου μενουν καπου στα 25-26).

off / d.