Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχα :lol: Μας καλομαθαίνει η LG :D

Εγώ περισσότερο έχω απορία να μάθω τι έφτιαξε 13.5Μb ήταν. Επίσης παρατήρησα πως τα Ελβετικά παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις, ή έστω από τα πρώτα.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγω μια απο τα ιδια, μολις την πηρα.

Για να δουμε αν θα υπαρξει καμια διαφορα.

Καλη χρονια να εχουμε, με υγεια.

Το πήρα σήμερα και γω αλλα είναι 406. Εκανα μεγάλη χαζομάρα που το δέχτηκα;;;

Καλορίζικο.απλά λίγο ζαριά αν σού κάτσει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ περισσότερο έχω απορία να μάθω τι έφτιαξε 13.5Μb ήταν. Επίσης παρατήρησα πως τα Ελβετικά παίρνουν πρώτα τις αναβαθμίσεις, ή έστω από τα πρώτα.

Σαν πιο smooth το βλέπω, ή ιδέα μου ειναί??

Σαν να εχουμε την ιδια ιδεα νομιζω. ;):p

Ρε παιδιά τι έξτρα βουτυρένια αίσθηση είναι αυτή με τη νέα αναβάθμιση; με την lollipop γενικά είχε γίνει απίστευτα smooth η αίσθηση, αλλά αυτή την φορά φοβάσαι μη μου γλιστρήσει από το χέρι απ'το τόσο βούτυρο:p ...Καλή χρονιά σε όλους και μπράβο στην LG που δεν επαναπαύεται και ακόμη και παραμονή πρωτοχρονιάς δίνει αναβαθμίσεις...

Υποθέτω οτι διορθώνει αυτό εδώ : http://www.gsmarena.com/android_lollipop_has_a_memory_leak_bug_fix_is_on_the_way-news-10622.php . Σα να τσουλάει καλύτερα το κινητό γενικά.

Αυτό πρέπει να το παίξω λίγο για να το δω, τρομακτική διαφορά πάντως είδα από το kit kat σε lollipop. Από 29000 στο antutu με πήγε 39000 (μιλάμε για το 16αρι χωρίς root). Τώρα τρέχω ξανά το antutu και μόλις τελειώσει ενημερώνω για το αποτέλεσμα

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό πρέπει να το παίξω λίγο για να το δω, τρομακτική διαφορά πάντως είδα από το kit kat σε lollipop. Από 29000 στο antutu με πήγε 39000 (μιλάμε για το 16αρι χωρίς root). Τώρα τρέχω ξανά το antutu και μόλις τελειώσει ενημερώνω για το αποτέλεσμα

Καμιά διαφορά τελικά. Αλλά για να το δώσαν κάτι ξέρουν

Καλη χρονια σε ολους!

Κι εγω δεν ειδα τεραστια διαφορα στο antutu,πριν απο απο λιγες μερες μου εβγαλε 41403 και τωρα 41479!

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Γιατι βγαζει τοσο λιγο ;

My Name Is George V.

Καλησπερα παιδια καλη χρονια για να δουλεψη στο G3 πρεπει να ειναι ενεργος ο συγχρονισμός και να μην εχετε ενεργο κανενα κλειδωμα οθόνης αντιθετα με το G2 που δουλευει οπως να ειναι.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια μικρή απορία για όσους το έχουμε ήδη και το δουλεύουμε..στο κλείδωμα οθόνης έχω ενεργοποιημένο το Κινουμενη εικόνα καιρού αλλά δεν βλέπω κάτι σε εφέ όταν το ξεκλειδώνω,μήπως πρέπει να είναι ιδιαίτερες συνθηκες όπως βροχή,εντονη συννεφιά,καταιγίδες για να δείξει κάτι ?

Καλησπερα παιδια καλη χρονια για να δουλεψη στο G3 πρεπει να ειναι ενεργος ο συγχρονισμός και να μην εχετε ενεργο κανενα κλειδωμα οθόνης αντιθετα με το G2 που δουλευει οπως να ειναι.

Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά με υγεία .

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτά .

Αν το κινητό δεν έχει προβλήματα αυτά είναι για να περνάμε την ώρα μας.

Δεν είχα πότε πρόβλημα δόξα το Θεό γιατί ήταν πολλά τα λεφτά που δώσαμε για κινητό, τέτοιους καιρούς που ζούμε και εύχομαι να μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα απ' εδώ και στο εξής .

Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό .

LG G3 32GB 410 CZE

Το προτείνω ανεπιφύλακτα ........

http://http//www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54783&stc=1&d=1420107761

Καλημέρα και καλή χρονιά. Πήρε και εμένα την μικρή αναβάθμιση χτες ιταλική συσκευή. Νομίζω ότι έγινε ακόμα πιο βουτυρενια η συσκευή. Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από την συσκευή. Στα λεφτά αυτά και γι αυτά που προσφέρει είναι μονόδρομος πλεον. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους

Χμμ παρατήρησα μείωση τελικά στο Antutu, (2000 εκεί) αλλά αυτό δεν φαίνεται στην λειτουργικότητα της συσκευής

Καλημέρα, Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά με υγεία.

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω τα μηνύματα που έχω στείλει?

Όταν στέλνω μεμονωμένα μηνύματα βλέπω ότι έχω στείλει μαζί με την απάντηση όταν όμως στέλνω ομαδικό μήνυμα δεν το βρίσκω μετά. π.χ. υπάρχει κάποιο γραμματοκιβώτιο κάπου?

Επίσης με τα e-mail δε βρίσκω να υπάρχει κάπου η επιλογή να τα κατεβάζει αυτόματα πχ κάθε ώρα η κάθε 30 λεπτά...

Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει, ευχαριστώ.

"Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ)

Καλή Χρόνια και Χρόνια Πολλά με υγεία .

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αυτά .

Αν το κινητό δεν έχει προβλήματα αυτά είναι για να περνάμε την ώρα μας.

Δεν είχα πότε πρόβλημα δόξα το Θεό γιατί ήταν πολλά τα λεφτά που δώσαμε για κινητό, τέτοιους καιρούς που ζούμε και εύχομαι να μην έχει κανένας άλλος πρόβλημα απ' εδώ και στο εξής .

Πάντως το κινητό είναι καταπληκτικό .

LG G3 32GB 410 CZE

Το προτείνω ανεπιφύλακτα ........

http://http//www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=54783&stc=1&d=1420107761

Μπορεις να μου πεις απο που το πηρες? Εστω και με PM αν δεν γινετε να βαλεις λινκ.

καλη χρονια σε ολους.

παρελαβα και γω μολις χτες χρυσο 16αρι παρτιδα 411 6RO (ρουμανια)

το φοβομουν λιγο το χρυσο παντα μαυρα κινητα επαιρνα αλλα δικαιωθηκα ειναι πανεμορφο το ατιμο.

με το που το πηρα το συνδεσα με το lg pc suite και του περασα lolipop,πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης τεραστια διαφορα απο το προηγουμενο μου ταπεινο optimus p880 4x.

εχω παθει πλακα με τη φωτογραφικη του που με ενδιεφερε κιολας.

του εβαλα αυτο το γυαλακι που εγραφε και ενα παλικαρι πριν εδω https://www.ebnb.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-lg/16140-Tempered%20Glass%209H%20gia%20LG%20G3

πολυ καλη εφαρμογη και πανευκολη τοποθετηση προτεινεται.

και εβαλα και αυτη τη θηκη bumper http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=68579

παρα πολυ καλη εφαρμογη και αυτη, σιλικονη σκληρη και μαλακη στις ακριες αγγαλιαζει πολυ ωραια το κινητο και δε το κανει τουβλο.

και ταιριαζει υπεροχα με το χρυσαφι χρωμα.

το μονο μειον τις ειναι οτι αφηνει κενο μικρο πανω δεξια για τη κεραια που βγαινει στο κορεατικο μοντελο.

Edited by nikostz9

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους....Να ρωτησω...Στην νεα αναβαθμιση που κατεβασατε 5.0.1 χρειαζεται παλι να κανουμε factory reset οπως απο την μεταβαση της kitkat σε lollipop?????

καλη χρονια σε ολους.

παρελαβα και γω μολις χτες χρυσο 16αρι παρτιδα 411 6RO (ρουμανια)

το φοβομουν λιγο το χρυσο παντα μαυρα κινητα επαιρνα αλλα δικαιωθηκα ειναι πανεμορφο το ατιμο.

με το που το πηρα το συνδεσα με το lg pc suite και του περασα lolipop,πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης τεραστια διαφορα απο το προηγουμενο μου ταπεινο optimus p880 4x.

εχω παθει πλακα με τη φωτογραφικη του που με ενδιεφερε κιολας.

του εβαλα αυτο το γυαλακι που εγραφε και ενα παλικαρι πριν εδω https://www.ebnb.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-lg/16140-Tempered%20Glass%209H%20gia%20LG%20G3

πολυ καλη εφαρμογη και πανευκολη τοποθετηση προτεινεται.

και εβαλα και αυτη τη θηκη bumper http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=68579

παρα πολυ καλη εφαρμογη και αυτη, σιλικονη σκληρη και μαλακη στις ακριες αγγαλιαζει πολυ ωραια το κινητο και δε το κανει τουβλο.

και ταιριαζει υπεροχα με το χρυσαφι χρωμα.

το μονο μειον τις ειναι οτι αφηνει κενο μικρο πανω δεξια για τη κεραια που βγαινει στο κορεατικο μοντελο.

Ποιο μπαμπερ ειναι αφου στη φωτο δειχνει μπαμπερ για iphone

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Να ρωτήσω, είμαι σε KitKat. Αν αναβαθμίσω σε Lollipop μετά θα μπορώ να κάνω downgrade σε KitKat;

Παραμένω σε KK επειδή νομίζω πως μου είναι απαραίτητο το root, αλλά με τρώει λίγο να δοκιμάσω και την Loli. :P