Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα καινουρια φιλε... Και το κουτι σφραγισμενο και ουτε η μεμβρανη ειχε φουσκαλες ουτς τιποτα και τα γυρω γυρω του τα ειχε... Και εγω παραξενευτηκα. Εχετε υποψη πως ο συγκεκριμενος ειναι ο μονος που εφερε το 32 στην κυπρο σε αντιθεση με τους αλλους που εχουν μονο 16αρια... Ρωτησα ενα φιλο που το πειρε νοεμβριο και μου ειπε πως και αυτου η ιδια παρτιδα ειναι... Κατι μου βρωμαει στην ιστορια αλλα δεν ξερω τι... Ο διαλογος αν το επερνα πισω θα ηταν γελειος μιας και θα ακουγα δεν παιζουν ρολο αυτα και τα λοιπα... Σε αυτην την lcd σου τωρα δεν εχεις το παραμικρο στα σημεια που αναφερα? Αν επιχειρουσα αλλαγη θα καταληγα με κανενα αλλο κινητο που δρν θα μου αρεσε τοσο....(στην καλυτερη των περιπτωσεων) Edited by takis6666

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα,ηθελα να σας ρωτησω εαν εχι κανεις το κινητο χωρις θηκη και μεβρανη προστασιας εαν χαραζει,και απο θηκη εχει να προτεινει κανεις απο ebay καποια?

Σε gold δεν παθαίνει τπτ το πλαίσιο...... Κ η οθόνη λογικά αν δεν το βαζεις με κλειδιά δεν θα έχεις πρόβλημα

Ολα καινουρια φιλε... Και το κουτι σφραγισμενο και ουτε η μεμβρανη ειχε φουσκαλες ουτς τιποτα και τα γυρω γυρω του τα ειχε... Και εγω παραξενευτηκα. Εχετε υποψη πως ο συγκεκριμενος ειναι ο μονος που εφερε το 32 στην κυπρο σε αντιθεση με τους αλλους που εχουν μονο 16αρια... Ρωτησα ενα φιλο που το πειρε νοεμβριο και μου ειπε πως και αυτου η ιδια παρτιδα ειναι... Κατι μου βρωμαει στην ιστορια αλλα δεν ξερω τι... Ο διαλογος αν το επερνα πισω θα ηταν γελειος μιας και θα ακουγα δεν παιζουν ρολο αυτα και τα λοιπα... Σε αυτην την lcd σου τωρα δεν εχεις το παραμικρο στα σημεια που αναφερα? Αν επιχειρουσα αλλαγη θα καταληγα με κανενα αλλο κινητο που δρν θα μου αρεσε τοσο....(στην καλυτερη των περιπτωσεων)

Σε αυτό που έχω τώρα όλα είναι σωστά και δεν υπάρχει κανένα θέμα απολύτως στην οθόνη,επειδή είμαι πολύ ψείρας γιατί όπως όλοι μας δίνουμε ένα σεβαστό ποσό θέλω να είναι όλα σωστά αν όχι τέλεια,το unboxing που ταιριάζει απόλυτα στο δικό μου(410 ρουμανικο) είναι αυτό...

...ίδια παρτίδα,ίδιο sticker με τα 4 ΙΜΕΙ όλα ίδια με ακριβως την ίδια διάταξη όπως έχουν μπει,το χαρτί της εγγύησης από LG Ρουμανίας κλπ..

Οπως καταλαβαίνεις την ψάχνω πάρα πολύ και μου έχουν τύχει και μια-δυο φορές "φόλες" από skroutzoμάγαζα αλλά το διευθέτησα άμεσα.

Βέβαια στην περίπτωση σου δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα,απλά όντως ο συγκεκριμένος προμηθευτής είχε αυτές τις συσκευές της 406 παρτίδας και τελείωσε,είμαι σίγουρος όμως πως μετά από 5 μήνες πολλά αλλάζουν σε ότι αφορά τις οθόνες που τοποθετούν-αλλάζει και το hw revision κλπ.

Το DOA το ξεχνάς πιστεύω,ή δεν θα το θεωρείς πλέον πρόβλημα ή το πας στο service και σου αλλάζουν οθόνη.

Το ξεχναω και προχωράω. Εδωσα και 15 ευρω για το γυαλι. Ειμαι σιγουρος οτι στο καταστημα δεν θα με πιστεψουν και θα με κανουν να αλλαξω γνωμη. Τελος, μιας και δεν παρουσιασε κατι αλλο και επειδη ειναι και πολυ μικρο θα το αγνοησω και παμε παρακατω.. Το τι μου την σπαει ειναι το οτι αν εισαι απο κυπρο και θες αυτο το superphone 32gb υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να παρεις παρτιδα 6 μηνων και το οτι με συσκευες των 550 ευρω υπαρχουν αυτα...

Φίλε takis αν θες να τεστάρεις καλύτερα την οθόνη πήγαινε στον dialer και γράψε αυτό 3845#*855#.Θα σου ανοίξει ένα μενού με τεστ που μπορείς κανείς στη συσκευή.Πάτησε εκεί που λέει Hw device test και μετά lcd test.Εκεί θα μπορέσεις να τεστάρεις καλύτερα και να δεις κατά πόσο έχει θέμα η οθόνη.Ελπίζω να βοήθησα.

Το ξεχναω και προχωράω. Εδωσα και 15 ευρω για το γυαλι. Ειμαι σιγουρος οτι στο καταστημα δεν θα με πιστεψουν και θα με κανουν να αλλαξω γνωμη. Τελος, μιας και δεν παρουσιασε κατι αλλο και επειδη ειναι και πολυ μικρο θα το αγνοησω και παμε παρακατω.. Το τι μου την σπαει ειναι το οτι αν εισαι απο κυπρο και θες αυτο το superphone 32gb υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να παρεις παρτιδα 6 μηνων και το οτι με συσκευες των 550 ευρω υπαρχουν αυτα...

Προφανώς το κατάστημα δεν ξεπούλησε το στοκ των 32gb που προμηθεύτηκε το καλοκαίρι, και τα έχει εκεί μέχρι να πουληθούν.

Για το θέμα της οθόνης αν όντως είναι ψυχολογικό, θα περάσει. 'Αν είναι πρόβλημα που θα χειροτερέψει με τον χρόνο έχεις την εγγύηση και θα καλυφθείς. Μην ανησυχείς.

Γνωριζει καποιος να μου πει πως μπορω να μαθω αν ειναι απο τα καινουρια μοντελα το δικο μου και την χωρα προελευσης? p.s. ειναι απο σκρουτζομαγαζο γιαυτο ρωταω!!Ειδα στο φορουμ ενα ωραιο θεμα που αφορα το g2με συχνες ερωτησεις κ.ά πιστευω θα ηταν καλο να φτιαχτει ενα και για το δικο μας κοσμημα!!!

Ολα καινουρια φιλε... Και το κουτι σφραγισμενο και ουτε η μεμβρανη ειχε φουσκαλες ουτς τιποτα και τα γυρω γυρω του τα ειχε... Και εγω παραξενευτηκα. Εχετε υποψη πως ο συγκεκριμενος ειναι ο μονος που εφερε το 32 στην κυπρο σε αντιθεση με τους αλλους που εχουν μονο 16αρια... Ρωτησα ενα φιλο που το πειρε νοεμβριο και μου ειπε πως και αυτου η ιδια παρτιδα ειναι... Κατι μου βρωμαει στην ιστορια αλλα δεν ξερω τι... Ο διαλογος αν το επερνα πισω θα ηταν γελειος μιας και θα ακουγα δεν παιζουν ρολο αυτα και τα λοιπα... Σε αυτην την lcd σου τωρα δεν εχεις το παραμικρο στα σημεια που αναφερα? Αν επιχειρουσα αλλαγη θα καταληγα με κανενα αλλο κινητο που δρν θα μου αρεσε τοσο....(στην καλυτερη των περιπτωσεων)

Μια παρατήρηση.....οι συσκευής της LG ΚΑΝΟΝΙΚΆ δεν είναι σφραγισμένες.

Τα αυτοκόλλητα που βλέπουμε και χαιρόμαστε πολλοί μπαίνουν ή στον χονδρεμπορο πριν την εισαγωγή/διανομή ή από τα ίδια τα μαγαζιά με αυτοκόλλητα...φωτοτυπίες :)

Γιατί λίγο ο μύθος με τα αυτοκόλλητα πρεπει να καταρριφθεί ;)

Σας το λέω φιλικά για να το γνωρίζετε μιας και δουλεύω σε κατάστημα κινητής, έχω δουλέψει και σε άλλο, και γενικά γνωρίζω τι γίνεται στο χώρο μας....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά..Αναβάθμισα σε lollipop. Ήθελα να ρωτήσω..Υπάρχει τρόπος για root η απλα περιμένουμε?

http://mobilego.wondershare.com/ δοκιμασε αυτο mobilego,σε εμενα δουλεψε!!!

Μια παρατήρηση.....οι συσκευής της LG ΚΑΝΟΝΙΚΆ δεν είναι σφραγισμένες.

Τα αυτοκόλλητα που βλέπουμε και χαιρόμαστε πολλοί μπαίνουν ή στον χονδρεμπορο πριν την εισαγωγή/διανομή ή από τα ίδια τα μαγαζιά με αυτοκόλλητα...φωτοτυπίες :)

Γιατί λίγο ο μύθος με τα αυτοκόλλητα πρεπει να καταρριφθεί ;)

Σας το λέω φιλικά για να το γνωρίζετε μιας και δουλεύω σε κατάστημα κινητής, έχω δουλέψει και σε άλλο, και γενικά γνωρίζω τι γίνεται στο χώρο μας....

Πολύ σωστά τα λες,ειδικά στην Γερμανία δεν βάζουν καν ταινίες ασφαλείας.Στα G3 ας πουμε ελληνικής αντιπροσωπείας βάζουν τις ταινίες ασφαλείας όταν πλέον εισαχθούν και πριν αποσταλούν στις αποθήκες για διάθεση.Στο δικό μου ρουμανικο G3 είχε ταινία ασφαλείας απλή LG "Do not accept if seal is broken....",στο παραπάνω unboxing του ρουμανικου έχει ταινίες ασφαλείας WORLD COMM SRL που είναι προμηθευτής στην Ρουμανία......κατα συνέπεια όλοι βάζουν κατόπιν τις ταινίες ασφαλείας όπως φαίνεται σε πολλά διαφορετικά unboxings του G3 σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Πολύ σωστά τα λες,ειδικά στην Γερμανία δεν βάζουν καν ταινίες ασφαλείας.Στα G3 ας πουμε ελληνικής αντιπροσωπείας βάζουν τις ταινίες ασφαλείας όταν πλέον εισαχθούν και πριν αποσταλούν στις αποθήκες για διάθεση.Στο δικό μου ρουμανικο G3 είχε ταινία ασφαλείας απλή LG "Do not accept if seal is broken....",στο παραπάνω unboxing του ρουμανικου έχει ταινίες ασφαλείας WORLD COMM SRL που είναι προμηθευτής στην Ρουμανία......κατα συνέπεια όλοι βάζουν κατόπιν τις ταινίες ασφαλείας όπως φαίνεται σε πολλά διαφορετικά unboxings του G3 σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Έτσι ακριβώς...Και δεν είμαστε εκτός θέματος μιας και τα G3 (όπως όλες οι συσκευές της LG) δεν έχουν αυτοκόλλητα. Αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος. Αυτοκόλλητα από εργοστάσιο έχουν οι συσκευές της Samsung, της sony, αλλά και εκεί πάλι όχι όλες. Η htc μόνο και μερικά καλά μοντέλα της sony (όπως και η Apple) τυλίγουν από το εργοστάσιο με ζελατίνα τις συσκευές τους.

Εμείς πχ όταν φέρνουμε από Γερμανία LG προτιμάμε να τα δίνουμε χωρίς αυτοκόλλητο, όπως έρχονται δηλαδή, και προσπαθούμε να πείσουμε στη πώληση τον πελάτη ότι έτσι είναι η εισαγωγή γενικά. Όταν φέρνουμε από ελληνική αντιπροσωπεία που τα κολλάνε τα αυτοκόλλητα στην Ελλάδα, (νομίζουν ότι) είναι ήσυχοι.

Έχω δει περιπτώσεις συσκευών που τα καταστήματα τα βγάζουν, παίζουν μαζί τους, και στη συνέχεια τα κλείνουν, τυπώνουν αυτοκόλλητα και τα συσκευαζουν. Επίσης συνήθως (δεν ισχύει πάντα βέβαια) οι φθηνότερες συσκευές στο skroutz (που όλοι κακώς έχουμε μανία) είναι εισαγωγές πχ από Βουλγαρία και πιθανόν μετεπισκευασμενα από την εκάστοτε εταιρεία.

Γι'αυτό σας το λέω ΠΡΟΣΟΧΉ γιατί το φθηνότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο. Είναι καλό να γνωρίζουμε τί γίνεται πίσω από τη πλάτη μας. Και όντως γίνονται πολλά...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

http://mobilego.wondershare.com/ δοκιμασε αυτο mobilego,σε εμενα δουλεψε!!!

Τι είναι αυτό;;; το κατέβασα αλλά μου φαίνεται σαν άλλο ένα clean master...Δεν βλέπω επιλογή για ρουτ...

Καλησπερα παιδια..ειμαι με official lollipop στ κινητο..υπαρχει καποιος οδηγος για downgrafe σε κιτακτ, ροοτ εκει κ φλασαρισμα custom 5αρας?? Ευχαριστω...αν υπαρχει και link καπου ακομα καλυτερα!

Φίλε takis αν θες να τεστάρεις καλύτερα την οθόνη πήγαινε στον dialer και γράψε αυτό 3845#*855#.Θα σου ανοίξει ένα μενού με τεστ που μπορείς κανείς στη συσκευή.Πάτησε εκεί που λέει Hw device test και μετά lcd test.Εκεί θα μπορέσεις να τεστάρεις καλύτερα και να δεις κατά πόσο έχει θέμα η οθόνη.Ελπίζω να βοήθησα.

Δεν πολυβοηθα μιας και το διαπιστωσα ανοίγοντας μια ολοασπρη εικονα απο τον γουγλη

LG G3 Custom Rom Super Lite V3:

Ακριβως το ιδιο θεμα με εμενα εχει και ο τυπος στο βιντεο λεπτο 0.04

Αντιμετωπίζει κάνεις άλλος το θέμα με τα παράσιτα στις κλήσεις παιδιά;

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Και σε μένα έχει λίγα παράσιτα αλλά όχι πάντα. Είμαι με vodafone. Καμιά φορά το είχα και στο nexus 5. Δεν το έδωσα και πολύ σημασία.. :)

:D

Καταφερα και εβγαλα μια φωτογραφια.. Αυριο θα παω στο καταστημα και ελπιζω να μην μου πουν οτι αυτο ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Ελπιζω να μπορει να γινει αντικατασταση και αν γινει να μην μου δωσουν κι αλλο ετσι. Υπαρχει κανενας που του αντικαταστησαν την συσκευη για αυτο το λογο? Ακυρο συμφορουμιτες το εχω παρει αποφαση τιποτα δεν ειναι απλα μου εχει κολλησει στο μυαλο. Ουτε αλλαγες θα επιδιωξω. Edited by takis6666

Όταν βάζουμε φωτογραφία σε μια επαφή στο κινητό γιατί δεν εμφανίζεται ολόκληρη αλλά εμφανίζεται μόνο ένας σχετικά μικρός στρογγυλός κύκλος με την φώτο μέσα ? Δε γίνεται να φαίνεται μεγαλύτερη η φωτο ??

Κανένας?? :)

Καταφερα και εβγαλα μια φωτογραφια.. Αυριο θα παω στο καταστημα και ελπιζω να μην μου πουν οτι αυτο ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Ελπιζω να μπορει να γινει αντικατασταση και αν γινει να μην μου δωσουν κι αλλο ετσι. Υπαρχει κανενας που του αντικαταστησαν την συσκευη για αυτο το λογο? Ακυρο συμφορουμιτες το εχω παρει αποφαση τιποτα δεν ειναι απλα μου εχει κολλησει στο μυαλο. Ουτε αλλαγες θα επιδιωξω.

Ακριβως έτσι. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη και σου παιζει βιντεο και φωτογραφίες ομαλα μην αγχώνεσαι τσάμπα

Χρονια πολλά

Edited by gab

Ερωτηση. Προσπαθω να το ενώσω. Με το κλιματιστικο μου το οποιο ειναι samsung και δεν τα καταφρρνω μπορει καποιος να μου εξηγησει step by step σας παρακαλω?

Καταφερα και εβγαλα μια φωτογραφια.. Αυριο θα παω στο καταστημα και ελπιζω να μην μου πουν οτι αυτο ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Ελπιζω να μπορει να γινει αντικατασταση και αν γινει να μην μου δωσουν κι αλλο ετσι. Υπαρχει κανενας που του αντικαταστησαν την συσκευη για αυτο το λογο? Ακυρο συμφορουμιτες το εχω παρει αποφαση τιποτα δεν ειναι απλα μου εχει κολλησει στο μυαλο. Ουτε αλλαγες θα επιδιωξω.

Τελικά είναι εμφανές πολύ σε σένα,έτσι ήταν κατα κανόνα οι οθόνες του Alcatel Idol(το είχα πέρσι) και τότε αφού το σύγκρινα με εκθεσιακα Idol είδα ότι όλα έτσι ήταν.

Αν δεν σε ενοχλεί άστο αλλιώς πήγαινε το πίσω και αν δεν δεχτούν αντικατάσταση(μαλλον δεν θα δεχτούν) τότε μόνο αλλαγή οθόνης.

Τελικά είναι εμφανές πολύ σε σένα,έτσι ήταν κατα κανόνα οι οθόνες του Alcatel Idol(το είχα πέρσι) και τότε αφού το σύγκρινα με εκθεσιακα Idol είδα ότι όλα έτσι ήταν.

Αν δεν σε ενοχλεί άστο αλλιώς πήγαινε το πίσω και αν δεν δεχτούν αντικατάσταση(μαλλον δεν θα δεχτούν) τότε μόνο αλλαγή οθόνης.

Μην με αγχωνεις βρε παιδι μου.. Την πηρα την αποφαση και δεν θα κανω καμια κινηση... Εγω παντως δεν θα ελεγα φαινεται πολύ οπως λες...

Βλέπω ότι το σήμα στο κινητό δεν μένει και πολύ σταθερό σε σχέσει με το nexus 5 που είχα. Ίσως να είναι και ιδέα μου βέβαια.
:D

Μην με αγχωνεις βρε παιδι μου.. Την πηρα την αποφαση και δεν θα κανω καμια κινηση... Εγω παντως δεν θα ελεγα φαινεται πολύ οπως λες...

Edit: το αγχος ξαναχτυπησε. Τουλαχιστον στο gpad μου ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος με το προβλημα και ειναι ενος ειδους παρηγορια μιας και δεν υπηρχαν πιθανοτητες να το αποφυγω... Τα εχω παρει και με τον πολιτη!

Edited by takis6666