Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην το κοιτάμε δίπλα δίπλα στο G2 που λόγω των ρυθμίσεων ως προς τον κορεσμό του χρώματος δίνουν την εντύπωση ότι το g3 είναι άχρωμο και αδύναμο . Η Οθόνη του G3 είναι εξαιρετικη και η πραγματική της αξία φαίνεται στο πόσο ξεκούραστη είναι στην πολύωρη θέαση.

Ρε παιδια εγω με 30% την δουλευω αν την βαλω παραπανω γίνεται φακός και οχι κινητο!!!

Καλα φακος δεν γινεται .....μην υπερβαλλεις...:p:p:p:p:p

Απλα αν δεις ενα samsung ειναι ποιο φωτεινο.....

Εμένα δν με χαλαει καθόλου η οθόνη......είναι απο τις καλύτερες .

Έβαλα την 20Α, απο xda . την έκανα με το LG tool.Ελάχιστες διαφορές στο UI.

αλλά μου φαίνεται πολύ καλύτερο....μπορεί να είναι και στο μυαλό μου....:rolleyes::rolleyes:

Ξέρουμε κανείς ποτέ θα πάρουμε εμείς τα φτωχά που έχουμε από αυτές τις χώρες???

Ίσως πάρει καιρό. Στο LG gpad που είναι από Νορβηγία/Σουηδία πάντα τελευταίος παίρνω τις αναβαθμίσεις. Μπορεί να κάνουν και 3 βδομάδες. Εύχομαι να μη γίνει και στο G3.

Συνήθειο είναι φίλε μου.εγώ είτε το πιστεύεις είτε όχι το δουλεύω με 48%φωτεινότητά.

Και για μένα μια χαρά είναι η φωτεινότητα, η οθόνη του είναι απολαυστική.

Όσο για τη μπαταρία που λέτε, τη μέρα πάντα τη βγάζω με 4G/wifi. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά τη δουλειά της την κάνει και με το παραπάνω.

Βλέπω στις τελευταίες σελίδες ευχαριστημένους νέους χρήστες. Άλλαξαν τα πράγματα με lollipop και χρήστες που προτιμούν το 32αρι.

Και για μένα μια χαρά είναι η φωτεινότητα, η οθόνη του είναι απολαυστική.

Όσο για τη μπαταρία που λέτε, τη μέρα πάντα τη βγάζω με 4G/wifi. Μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά τη δουλειά της την κάνει και με το παραπάνω.

Βλέπω στις τελευταίες σελίδες ευχαριστημένους νέους χρήστες. Άλλαξαν τα πράγματα με lollipop και χρήστες που προτιμούν το 32αρι.

Νομίζω η χρηματική διαφορά για να αποκτήσει κανείς την έκδοση με τα 3gb ram είναι μικρή και κατά την γνώμη μου αξίζει να δώσει κάποιος αυτά τα 50€. Η μπαταρία και για μένα είναι άκρως ικανοποιητική πόσο μάλλον εφόσον προέρχομαι από Samsung που δεν έβγαζε την μέρα με την καμία... Σε αναμονή του lollipop λοιπόν για να δω και εγώ τα καλύτερα!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά χωρις να θέλω να φανεί σε κάποιους ότι τρολαρω αλλα πραγματικά για το λόγο του ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του , θέλω να ρωτήσω καθώς πολλοί είχατε ανάλογης αξίας κινητά νωρίτερα..η οθόνη δεν εχει λιγο άτονα χρώματα σε σημείο που σε νευριάζει ; Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έχει λίγο άτονα χρώματα αλλά όχι και σε σημείο που σε νευριάζει! Δίκη μου καθαρά γνώμη, επειδή έχω περάσει πρόσφατα από όλες τις ναυαρχίδες, δεν φτάνει σε απόδοση χρωμάτων και φωτεινότητα τα HTC M8 και Xperia Z3, ούτε καν το G2. Βέβαια τα προηγούμενα και μικρότερες οθόνες έχουν και χαμηλότερη ανάλυση.

Θα συμφωνήσω επίσης με τον φίλο λίγο πιο πάνω, ότι έτσι είναι σαφώς πιο ξεκούραστη στα μάτια, αλλά για μέσα σε κλειστούς χώρους κυρίως το βράδυ.

Όταν είσαι έξω με λιακάδα, τότε εγώ προσωπικά, θα ήθελα κάτι παραπάνω.

Καλημέρα στην lg παρέα. Μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος Μήπως έχει βγει επίσημη lollipop rom για το κορεατικο μοντέλο. Πέρυσι που είχα το κορεατικο g2 είχα πάρει kit kat περίπου δύο μήνες πριν από λοιπά μοντέλα και τώρα βλέπω ότι αναβαθμίζονται πιο γρήγορα τα ευρωπαϊκά. Δε θέλω να περάσω άσχετη rom μην το καταστρέψω. Ευχαριστώ

Ρε παιδιά χωρις να θέλω να φανεί σε κάποιους ότι τρολαρω αλλα πραγματικά για το λόγο του ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του , θέλω να ρωτήσω καθώς πολλοί είχατε ανάλογης αξίας κινητά νωρίτερα..η οθόνη δεν εχει λιγο άτονα χρώματα σε σημείο που σε νευριάζει ;

Εγώ πάντως φίλε μου, που προέρχομαι από Galaxy Nexus, Note 2, Note 3 και G flex και όντας φαν της oled τεχνολογίας στην οθόνη θα σου πω ότι δεν χαλάστηκα καθόλου με τα χρώματα της οθόνης. Ίσα ίσα που όταν βλέπεις την ανάλυση της τα ξεχνάς όλα, αν και τονίζω πως στα μάτια μου μια χαρά είναι τα χρώματα του...

Μαζί με την wqhd οθόνη του tablet μου 8.4 pro οι καλύτερες και πιο ξεκουραστες οθόνες για πολύωρη χρήση. Τις amoled δεν τις προτιμώ, είναι για στιγμιαίο εντυπωσιασμό, απλά η γνώμη μου.
Konakis.

για screen protector απο που προτεινετε που να εχετε μεινει ευχαριστημενοι?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

για screen protector απο που προτεινετε που να εχετε μεινει ευχαριστημενοι?

http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-X-one-Premium-tempered-Glass-9H-Oleophobic-Ver-2-Screen-Protector.1031872.html

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρε παιδιά χωρις να θέλω να φανεί σε κάποιους ότι τρολαρω αλλα πραγματικά για το λόγο του ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του , θέλω να ρωτήσω καθώς πολλοί είχατε ανάλογης αξίας κινητά νωρίτερα..η οθόνη δεν εχει λιγο άτονα χρώματα σε σημείο που σε νευριάζει ;

Προσωπική άποψη είναι ότι δεν είναι άτονα αλλά πιο κοντά στο φυσικό. Φαν της amoled είμαι αλλά καλή, χρυσή, φοβερά χρώματα τα οποία όμως δεν παύουν να είναι "ψεύτικά". Είναι πολύ πιο ζωντανά και θερμά από ότι είναι έξω στον κόσμο. Του G3 πλησιάζει πιο πολύ στα χρώματα όπως τα βλέπεις και με γυμνό μάτι. Το τηλέφωνο πραγματικά είναι τέλειο.

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά καλησπέρα...Νέος κάτοχος κι εγώ του G3 από χτες, προερχόμενος από Note 3( πιο πριν G2 ;) ). Έχω το titan χρώμα και την έκδοση με τα 3gb ram/ 32 storage. Μια ερώτηση μόνο. Στο samsung πατώντας το home button σου ανοιγε τις εφαρμογες και ειχε κ ενα κουμπι που πήγαινες στην διαχείριση ram και έκανες εκκαθάριση..στο G3 υπάρχει κάτι τέτοιο? αν, όχι υπάρχει κάτι στο playstore?. Ευχαριστώ πολύ και θα επιστρέψω με εντυπώσεις μετά από 2 εβδομάδες για να έχω μια γενική εικόνα...Έως τώρα άψογο! Αν και λόγω χώρας προέλευσης, δεν έχω πάρει lollipo (NEU βλέπετε), θα περιμένω να δω πως τα πάει κι έτσι! Καλώς με δεχτήκατε :)

Κοιτα μερικές σελίδες πίσω έχει ανεβάσει ένα αρχείο ένας φίλος που είναι η διαχείριση εργασιών..κάνει ακριβώς αυτό που θες και έχει και widget που κάνει free ram με ένα πάτημα...είναι εφαρμογή μάμισιο από lg g2

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

εννοείται το 32αρι σε αυτή τη διαφορά τιμής που πωλούνται αυτή τη στιγμή... νομίζω αξίζει να δώσεις 50€ σαφώς για το 1GB ram παραπάνω καθώς βοηθάει αρκετά το τηλέφωνο με στις επιδόσεις του αλλά και μια καλή sd να πας να πάρεις σίγουρα θα δώσεις ενα Α πόσο... οπότε παίρνεις το 32 και ξεμπερδεύεις... εγω τουλάχιστον απο την συμβίωση μου με android τουλαχιστον τα τελευταια 6 χρονια εχω καταλαβει οτι η ram ειναι το Α και το Ω

[sIGPIC][/sIGPIC]

για neu μερια ακομα η αναβαθμιση.

Ξέρουμε κανείς ποτέ θα πάρουμε εμείς τα φτωχά που έχουμε από αυτές τις χώρες???

Για ne ήρθε η 20e με pc suite τώρα, με ΟΤΑ ούτε φωνή ούτε ακρόαση:wacko:

Για ne ήρθε η 20e με pc suite τώρα, με ΟΤΑ ούτε φωνή ούτε ακρόαση:wacko:

για να κατεβάσω απο pc suite ειναι περιπλοκη διαδικασια ή απλα κατεβάζω το pc suite βρίσκω το update και το κατεβάζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να κατεβάσω απο pc suite ειναι περιπλοκη διαδικασια ή απλα κατεβάζω το pc suite βρίσκω το update και το κατεβάζω?

Όπως τα λες είναι, το κατεβάζεις, κάνεις έλεγχο για update και τα αναλαμβάνει όλα αυτό.

Όπως τα λες είναι, το κατεβάζεις, κάνεις έλεγχο για update και τα αναλαμβάνει όλα αυτό.

ευχαριστώ πολυ! είναι ασφαλής διαδικασία ή να περιμένω ΟΤΑ?

Edited by takaros31

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαγκες να ρωτησω. Έχω 16αρι 406 ιταλικό... Είναι branded της tre.it. Πριν μια εβδομαδα μου εβγαλε ειδοποίηση για αναβαθμιση και λεω να το το λόλι ήρθε. Έλα όμως που ήταν η 10L... Βλέπω πως έχει έρθει το λόλι σε άλλα ιταλικά. Παίζει θέμα που το δικό μου είναι branded;

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους,οσοι δεν εχουν λαβει την αναβαθμιση οπως και εγω εβαλα αυτο το λινκ και στο τελος το ιμει μου,μου

εβγαλε οτι το κινητο εχει αναβαθμιστει στην 20Ε κατεβασα το λινκ και τη περασα μονος μου.

Εχω LG G3 32gb 408 FRANCE

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=