urbanlegent Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Αν όντως ισχύει αυτο μετα την 5.0 ειναι μεγαλη διαφορα.αν το εχει δοκιμασει καποιος φιλος να μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 ξερει καποιος απο που αλλου να κατεβασω το lg pc suite?απο το site της lg ασε που κανει 3 ωρες,αλλα κατεβαζει και μετα απο λιγη ωρα ακυρωνει μονο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παίδες έφτιαξα εύκολο οδηγό αναβάθμισης και επιστροφής σε stock για αρχάριους για να δουλεύει τέλεια και δοκιμασμένα το κινητό το έχω δοκιμάσει σε 16ρι και 32ρι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 enjoy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ξερει καποιος link με τα γαλλικά και ρουμανικά kdz lolipop ; D85520E_00.kdz Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ξερετε τι εννοα ο φιλος πιο πανω επιτέλους επέτρεψαν access στην sd στα apps? στην kit kat είχαν απαγορέψει στα apps να γράφουν στην sd και μόνο με root μπορούσες να δώσεις access. Π.χ χρησιμοποιώ κατά κόρον τον es file explorer για να μεταφέρω αρχεία από το pc στο κινήτο με wifi. Στην kit kat δεν άφηνε τον es να κάνει paste στην external sd, μπορούσες μόνο στην internal μνήμη. Τώρα την πρώτη φορά που πήγα να το κάνω με ρώτησε και έδωσα access και δουλεύει κανονικά (όπως παλιά). Δεν δοκίμασα να μεταφέρω app στην sd (καθώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν έχει πολύ νόημα, για mp3, χάρτες κτλ όμως είναι πολύ βολικό να μπορείς να τα γράφεις στην sd κατευθείαν χωρίς να βγάζεις κάρτες ή να βάζεις καλώδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venomgr Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά μπήκα να σχολιάσω μόνο πόσο πολύ ανέβηκε η εμπειρία χρήσης του G3 μετά την αναβάθμιση σε Android Lollipop. Και όσων αφορά το interface και την ταχύτητα και (λίγο) την μπαταρία. Καλύτερα κινητά σίγουρα υπάρχουν στην αγορά. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αντίπαλος στην κατηγορία value for money, τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά μπήκα να σχολιάσω μόνο πόσο πολύ ανέβηκε η εμπειρία χρήσης του G3 μετά την αναβάθμιση σε Android Lollipop. Και όσων αφορά το interface και την ταχύτητα και (λίγο) την μπαταρία. Καλύτερα κινητά σίγουρα υπάρχουν στην αγορά. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αντίπαλος στην κατηγορία value for money, τέλος. Σύμφωνο και επαυξανω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ασυναγώνιστο, όντως είναι τσάμπα σε αυτά τα χρήματα, η καλύτερη πρόταση της αγοράς. Στα "ακριβά " θα επέλεγα Ζ3. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 με lollipop υπαρχει τροπος να βαλουε καποια αλλη ρομ?την εχω εδω και 4 μερες και ειναι χαλια η μπαταρια με το ζορι 12 ωρες με μηδαμινη χρηση.πχ με 100% ολο το βραδη εχασε 55 %.κολληματα κλπ.ετσι θα κανω εναν κοπω να την περασω καθαρα αλλα σε περιπτωση που δν μεινω ευχαριστημενος να δοκιμασω καποια αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ξέρει κανείς γιατί δε μπορώ να κάνω αντιγραφή στην εξωτερική κάρτα SD αρχεία με file manager από το play store ? Είχα τον File Manager (της Cheetah Mobile) και δοκίμασα πριν λίγο και τον ES File Explorer αλλά τα ίδια και με τους δύο. Όταν κάνω αντιγραφή μου βγάζει "απέτυχε". Ενώ τα ίδια ακριβώς αρχεία αν πάω να τα αντιγράψη απ'τον διαχειριστή αρχείων του κινητού τα κάνει αντιγραφή. Να σημειώσω ότι την κάρτα SD την έχω σε eXFat format αν παίζει ρόλο. Ή φταίει το Lollipop και το ART ? Δεν είχα δοκιμάσει να κάνω αντιγραφή πριν την αναβάθμιση για να δω αν έκανε τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 O es θα σου βγάλει ένα παράθυρο να κάνεις δύο τρια κλικ. Αφού τα κάνεις μετά θα μπορείς να αντιγράφεις στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 με lollipop υπαρχει τροπος να βαλουε καποια αλλη ρομ?την εχω εδω και 4 μερες και ειναι χαλια η μπαταρια με το ζορι 12 ωρες με μηδαμινη χρηση.πχ με 100% ολο το βραδη εχασε 55 %.κολληματα κλπ.ετσι θα κανω εναν κοπω να την περασω καθαρα αλλα σε περιπτωση που δν μεινω ευχαριστημενος να δοκιμασω καποια αλλη ρομ 45% σε ένα βράδυ σίγουρα δεν φταίει η ρομ. Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για alpha build μιας ρομ και πάλι μου φαίνεται απίθανο. Κάποια εφαρμογή στο κάνει και δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep. Επίσης τα κολλήματα που λες. Έκανες καθαρή εγκατάσταση(factory reset) πριν και μετά την αναβάθμιση. Ειδικά όταν κάνουμε μεταφορά σε άλλη έκδοση android εγώ το θεωρώ τουλάχιστον σημαντικότατο. Εκμηδενίζεις πιθανά conflicts όσο το δυνατόν περισσότερο. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σήμερα παρατήρησα ότι το GPS, τόσο με το "google maps" όσο και με το "here maps" είχε μια καθυστέρηση. Γενικά σε όλη την διαδρομή ήταν άλλοτε 30 μέτρα πίσω και άλλοτε πιο μπροστά. Γενικά η πλοήγηση ήταν αδύνατη. Επειδή έρχομαι από iphone όπου το στίγμα στο google maps ήταν ακριβές, γνωρίζει κανείς αν είναι πρόβλημα των εφαρμογών ή της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Φαντάζομαι την μεταφορά της εφαρμογής στην SD. Αν και με 16GB ή 32Gb εσωτερικό χώρο δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα εκτός και θες να έχεις εγκαταστημένα 5-6 παιχνίδια τύπου Asphalt, Fifa κλπ. Το θεμα δεν ειναι μονο εαν θες να μεταφερεις τα δεδομενα παιχνιδιων στην sd αλλα και οτι πολλες εφαρμογες πχ torrents που εχουν πολυ μεγαλα αρχεια εαν πια με lollipop σε αφηνει να κανεις φακελο στην καρτα sd,γιατι με kit kat εαν δεν ησουν root δεν μπορουσες.Ξερει κανεις εαν επεστρεψε αυτη η δυνατοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 τωρα με την lollipop προσπαθω να απενεργοποιησω το McAfee αλλα δεν μπορω..δεν μπορεις να πατησεις την επιλογη απενεργοποιηση..με την KitKat μπορουσα κανονικα..τι φαση παιζει τωρα???μηπως το εχουν ετσι τωρα με την lollilop ωστε να μενει παντα ενεργοποιημενο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 πρεπει να φτιαξεις 2 partition ext4,ext3 με το mini tool partition!!!και με τι link2sdcard απο το playstore μεταφερεις οτι βαζεις..αλλα θελει root ομως!!Διαβασε καλα πως κανεις ext4 διαμερισμα πρωτα γιατι με λαθος στην βγαζει απο Fat 32 την καρτα sd Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 τωρα με την lollipop προσπαθω να απενεργοποιησω το McAfee αλλα δεν μπορω..δεν μπορεις να πατησεις την επιλογη απενεργοποιηση..με την KitKat μπορουσα κανονικα..τι φαση παιζει τωρα???μηπως το εχουν ετσι τωρα με την lollilop ωστε να μενει παντα ενεργοποιημενο??? Μηπως ενεργοποιησες το Mc afee family protection? Αν ναι αυτό λέει ότι έχει προστασία απεγκατάστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 45% σε ένα βράδυ σίγουρα δεν φταίει η ρομ. Σε καμία περίπτωση. Ακόμα και αν μιλούσαμε για alpha build μιας ρομ και πάλι μου φαίνεται απίθανο. Κάποια εφαρμογή στο κάνει και δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep. Επίσης τα κολλήματα που λες. Έκανες καθαρή εγκατάσταση(factory reset) πριν και μετά την αναβάθμιση. Ειδικά όταν κάνουμε μεταφορά σε άλλη έκδοση android εγώ το θεωρώ τουλάχιστον σημαντικότατο. Εκμηδενίζεις πιθανά conflicts όσο το δυνατόν περισσότερο. η αλήθεια ειναι οτι το ειχα ροοτ και ολιγον τι πειραγμενο και την περασα απο επανω.σημερα που βρηκα χρονο εκατσα και την περασα με πληρες φορματ.θα δω αυριο εντυπωσεις.απλα το ροοτ για εμενα ειναι πανω απο ολα.ξεμπερδευεις απο διαφημίσεις και φερνεις και το κιν στα μετρα σου για αυτο κοιταω για καμια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Πείτε εναν σοβαρό λογο να αφήσω το g2 32gb και να πάρω g3 32gb..!! Στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου αλλά δεν έχω πειστική απαντηση...... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 (edited) Πείτε εναν σοβαρό λογο να αφήσω το g2 32gb και να πάρω g3 32gb..!! Στριφογυρίζει αυτή η σκέψη στο μυαλό μου αλλά δεν έχω πειστική απαντηση...... Εχω 2 πειστικες απαντησεις..... Ή σε βρηκε το μικροβιο της αλλαγης:D:D Ή περίσεψαν καποια ευρουλακια στη τζεπη και θελεις να τα "επενδυσεις" :D:D:D Πλακα κανω..... αν σου μπηκε η ιδεα, η αποφαση δικη σου! Edited December 20, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geosevilla Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Γεια σας!!μπορει καποιος να μου πεί ποιες ειναι οι διαφορες αυτων των δυο?η μονη διαφορα ειναι οτι το ενα εχε 32giga Και 3giga ram ενω το αλλο 16giga και 2 giga ram??υπάρχει κι αλλη διαφορα?? δεν εχω προθεση να γεμισω το κινητο με προγραμματα και παιχνιδια.ποιο προτεινετε?καρτα μνημης παιρνουν και τα 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καμερα.εκτος κι αν είναι η οθόνη που κανει τις φωτο να φαίνονται εξαιρετικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Είχα το16αρι και τώρα το 32αρι.Για στοκ χρήση το 32 αρι.Αν ασχολησε με custom Rom κτλ και τα 2 είναι εξίσου γρήγορα.Ελάχιστη διαφορά.Θεωρώ ότι η χρηματική διαφορά που έχουν είναι μικρή,οπότε αν υπάρχει η δυνατότητα καλύτερα να πας για 32GB και 3GB ram,έστω και για ψυχολογικούς λόγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 O es θα σου βγάλει ένα παράθυρο να κάνεις δύο τρια κλικ. Αφού τα κάνεις μετά θα μπορείς να αντιγράφεις στην sd Τι κλικ φίλε μου ? Δε μου εμφάνισε κάτι. Αλλά γιατί να το κάνουν αυτό και οι 2 εφαρμογές ? Είχα τον File Manager στο προηγούμενο κινητό μου (Samsung Galaxy S3) και έκανε κανονικά αντιγραφή στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlaxos80 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Μηπως ενεργοποιησες το Mc afee family protection? Αν ναι αυτό λέει ότι έχει προστασία απεγκατάστασης οκ ειδα τελικα οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο..πηγα ρυθμισεις-ασφαλεια-διαχιριστες συσκευων κι εκει δεν το εχει τσεκαρισμενο..αν το τσεκαρω μου λεει αν θελω να το ενεργοποιησω..οποτε ειναι οκ.. Edited December 21, 2014 by vlaxos80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts