Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσον αφορα στις κινουμενες εικονες καιρου: Στην μονη rom που μου δουλεψαν ολα και παντα ηταν με την cloudyg3. Σε ολες τις αλλες (στοκ, androidnow) ολο κατι δεν δουλευε. Η δουλευε μονο οταν ειχε προγνωση βροχης η καθολου...
Μάριος...

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανω επανεκκινηση του κινητου. Κλεινω τα παντα απο πισω... και ανοιγω ρυθμισεις και παταω το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και ξανα το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και παταω το πισω το βελακι και κρασαει... :mad:

ΚΑι ολα αυτα σε καθαρο κινητο απο factory reset...

Samsung S21 Ultra

Κανω επανεκκινηση του κινητου. Κλεινω τα παντα απο πισω... και ανοιγω ρυθμισεις και παταω το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και ξανα το home button, ξανα ανοιγω ρυθμισεις και παταω το πισω το βελακι και κρασαει... :mad:

Το δοκιμασα οπως ακριβως το περιεγραψες (χωρις επανεκκινηση) αλλα δουλευει κανονικα. (ειμαι με custom rom 5.0)

Μάριος...

Δε μου λες, στην Προβολή-> Κλείδωμα οθόνης-> Κινούμενη εικόνα καιρού ξέρεις τι είναι ? Το έχω ενεργό, ωστόσο τώρα που βρέχει στην τρέχουσα τοποθεσία μου δε βλέπω καμία αλλάγη στην οθόνη κλειδώματός μου. Απλά δε δουλεύει η επιλογή ή είναι κάτι άλλο ?

Για να δουλέψει η κινούμενη εικόνα καιρού πρέπει να έχεις ανοιχτό τον συγχρονισμό της Google και να εχεις data η Wi-Fi ανοιχτο

Edited by gab

το δοκιμασα μολις τωρα και ολα κομπλε. Δοκιμασε αλλη ρομ για φλασαρισμα εξ αρχης

Root απ' ευθείας δεν έχει βγει ακόμα. έχουν βγει όμως ρομ που είναι ήδη preroot και φλασάρονται μέσω recovery.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Μηπως γνωριζετε να μου πειτε αν το κινητο μας μπορει να συνεργαστει πληρως με το smartwatch της samsung το gear 2 neo το οποιο θελω να αγορασω.? Χωρις root.. Οι εφαρμογες για gear στο μαρκετ δινουν πληρη ελεγχο??

Ναι, απενεργοποιησε τη σαβουρα του κινητου. ;)

Μιας και το αναφέρεις τόσο κάθετα μπορείς να μπεις σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι σαβούρα;; από καθαρή περιέργεια ρωτάω! Δεν κάνει 50th δουλειά του; και καταρχήν ποια ακριβώς είναι η δουλειά του τελικά; Τέλος, αν το απενεργοποίησω θα δω διαφορά στην μπαταρία; πάντως στο μενού μπαταρία Δεν μου το έχει εμφανίσει πότε εκεί που λέει τι ποσοστά σου τρώμε οι εφαρμογές...

Επειδή δεν φαίνεται για ποια εφαρμογή μιλάω είναι για το McAfee

Αυτό... που το ξυπνητήρι στην L δουλεύει οπότε γουστάρει... τι είναι πάλι??

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Παιδια τα φωτα σας!

Απο ρουμανια μου ειπαν απο το Kaiser store οτι ειναι, σειρα 410

Ειμαι κομπλε απο θεμα εγγυησης?

Το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αξιοπιστο, ισχυει?

Απο επαρχια θα παραγγειλω, καλυτερα να το παρω με αντικαταβολη για να το τσεκαρω?

Παιδια τα φωτα σας!

Απο ρουμανια μου ειπαν απο το Kaiser store οτι ειναι, σειρα 410

Ειμαι κομπλε απο θεμα εγγυησης?

Το μαγαζι απο οτι ειδα ειναι αξιοπιστο, ισχυει?

Απο επαρχια θα παραγγειλω, καλυτερα να το παρω με αντικαταβολη για να το τσεκαρω?

Κανενα θεμα, εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση.

Αμα δεν το παρεις με αντικαταβολη και χαθει, σπασει η οτιηποτε αλλο, σημαινει πως το εχεις πληρωσει ηδη και τρεχεις μετα να βρεις τι θα κανεις.

Με αντικαταβολη, αν χαθει, σπασει κτλ, δεν το εχεις πληρωσει, οποτε πλεον το προβλημα ειναι μεταξυ του μαγαζιου και της κουριερ. Μιλαμε για ακραιες περιπτωσεις ετσι...; Και εγω παντως με αντικαταβολη το πηρα, Κρητη.

(Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το ανοιξω μπροστα στον κουριερ χωρις να τον πληρωσω, αν ξερει καποιος...)

Α οκ, δεν το ηξερα! Μιλαμε μονο για εξωτερικη "ματια" στο κινητο; Η να ανοιξω και οθονη να δω για κανεναν καμενο pixel;

Ευχαριστω παιδια!

Το οτι ειναι ρουμανικο απο τι σημανση το καταλαβαινω?

Μην παραλαβω αλλο πραγμα αν και καλες κριτικες διαβασα για το Kaizer store

Θα το δεις απο το s/n, τα τρια πρωτα νουμερα ειναι η παρτιδα, πχ 409 η 410 και μετα η χωρα.

Με μπουσουλα αυτο θα βρεις και τη χωρα.

http://www.mylgphones.com/lg-g3-firmware-checking-the-software-version-and-update-history

Α οκ, δεν το ηξερα! Μιλαμε μονο για εξωτερικη "ματια" στο κινητο; Η να ανοιξω και οθονη να δω για κανεναν καμενο pixel;

Θα κοιτάξεις αν αυτό που πληρώνεις είναι αυτό που σου παραδίδουν, που σημαίνει ανοίγεις την συσκευασία του κούριερ κ κοιτάς αν το κουτί του κινητού είναι κλειστό κ δεν έχει σημάδια χτυπήματος κτλ κτλ εξωτερικά! Απο εκεί κ πέρα το κούριερ έχει ολοκληρώσει την αποστολή του κ πρέπει να πληρωθεί...για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα έχεις μετά με το προϊόν, αφού ανοίξεις το κουτί, ισχύει η συμφωνία σου με το κατάστημα (είτε αντικατάσταση είτε εγγύηση αντιπροσωπείας) ;-)

Λοιπόν γυρνώντας σε stock 4.4 με το lg flash tool δοκιμασα αναβάθμιση με wifi ota και με το lg pc suite,καμία δε δούλευε σωστάενω με τη τη stock v20e 5.0 που πέρασα με το lg flash tool το κινητο παει σφαιρα και δε ζεσταίνεται καθόλου.

Θα κοιτάξεις αν αυτό που πληρώνεις είναι αυτό που σου παραδίδουν, που σημαίνει ανοίγεις την συσκευασία του κούριερ κ κοιτάς αν το κουτί του κινητού είναι κλειστό κ δεν έχει σημάδια χτυπήματος κτλ κτλ εξωτερικά! Απο εκεί κ πέρα το κούριερ έχει ολοκληρώσει την αποστολή του κ πρέπει να πληρωθεί...για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα έχεις μετά με το προϊόν, αφού ανοίξεις το κουτί, ισχύει η συμφωνία σου με το κατάστημα (είτε αντικατάσταση είτε εγγύηση αντιπροσωπείας) ;-)

Ευχαριστω!