Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βλέπω οτι μιλάτε για ART

Σε κάποιον που το έχει στοκ, χωρίς ρουτ, κλπ, αν γυρίσει σε ΑRT, χάνει κάτι ? Υπαρχουν κρασαρισματα κλπ ?

Σε εμένα που είμαι άσχετος μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι το ART ,αν χρειάζεται να έχεις root και αν κάνει καλύτερο το τηλέφωνο ;;

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή βλέπω οτι μιλάτε για ART

Σε κάποιον που το έχει στοκ, χωρίς ρουτ, κλπ, αν γυρίσει σε ΑRT, χάνει κάτι ? Υπαρχουν κρασαρισματα κλπ ?

Φιλε το γυρναμε σε ART γιατι αρχικα δεν σου περιοριζει την φωτεινοτητα στο 90% για εξοικονομιση κ επισης ανταπικρινεται το κινητο απροβληματιστα σε ο,τι κ αν κανεις.Αλλωστε η lollipop αναβαθμιση θα το εχει το κινητο σε ART εξ αρχης.Οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κατι αρνητικο σε αυτο.

Ρε παιδιά, θα ήταν δύσκολο να γίνει ένα θέμα sticky που θα περιλαμβάνει οδηγούς για root - unroot , τα τελευταία FW, οδηγείες για FW upgrade ... κ.τ.λ. ?

Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ κόσμο, είναι χάσιμο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη σε 4,000 μηνύματα και να ρωτάς ξανά βασικά πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί ....

Γρηγόρης Δάρης

Ρε παιδιά, θα ήταν δύσκολο να γίνει ένα θέμα sticky που θα περιλαμβάνει οδηγούς για root - unroot , τα τελευταία FW, οδηγείες για FW upgrade ... κ.τ.λ. ?

Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ κόσμο, είναι χάσιμο να προσπαθείς να βγάλεις άκρη σε 4,000 μηνύματα και να ρωτάς ξανά βασικά πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί ....

Συμφωνώ!!!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

μήπως κανείς καλός άνθρωπος θα έχει την υπομονή να γράψει

πως θα μπορέσουμε να περάσουμε την ρομ αυτή.... με οδηγίες για άσχετους

Υ.Γ. μόλις πήρα το g3

ευχαριστώ

Λοιπόν , σήμερα ξαφνικά άρχισε να μην περιστρέφεται η οθόνη μου. Το κινητό μου είναι 32αρι φουρνιά 408 .

έλεγξα μήπως έχω απενεργοποιημένη την περιστροφή , όλα μια χαρά,

έκανα επανεκκίνηση , τα ίδια,

Πήγα να κάνω βαθμονόμηση, και μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αδύνατη, προσπαθήστε αργότερα!

έκανα φορματ , τα ίδια!

τελικά κάπου διάβασα ότι μπορεί να στρώσει αν κοπανίσω κάπου το κινητό!!!!!!!!

λέω ας το κοπανήσω , και το ρίχνω στο πάτωμα απο αποσταση 20εκ. και ως διαμαγείας... έφτιαξε!!!!!!!

δεν έχω λόγια!

δεν ξέρω τι να πω.

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Λοιπόν , σήμερα ξαφνικά άρχισε να μην περιστρέφεται η οθόνη μου. Το κινητό μου είναι 32αρι φουρνιά 408 .

Πήγα να κάνω βαθμονόμηση, και μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι αδύνατη, προσπαθήστε αργότερα!

έκανα φορματ , τα ίδια!

λέω ας το κοπανήσω , και το ρίχνω στο πάτωμα απο αποσταση 20εκ. και ως διαμαγείας... έφτιαξε!!!!!!!

δεν έχω λόγια!

δεν ξέρω τι να πω.

Sorry κιόλας αλλά αυτά είναι τραγικά πράγματα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παντως εγω μετα απο 2 βδομαδες που το χρησιμοποιώ με προβληματιζουν καποια θεματακια που θα τα παραθεσω για όποιον ενδιαφερεται. Το 16αρι εχω, παρτιδα 409 και 6ΝΕ.

Στα θετικα θα βαλω το μεγεθος που το θεωρω εκπληκτικο για 5.5" οθονη, το μικρο βαρος του, την μπαταρια που ειναι πολύ καλη, τον πολυ καλο ηχο του ηχειου και το ομορφο ui (αν και αυτο ειναι υποκειμενικο). Καπου εκει σταματανε τα θετικά.

Προέρχομαι απο LG Optimus G Pro (με SnapDragon 600) και μετα λυπης μου αναφερω οτι το G3 ειναι αρκετα πιο laggy στην καθημερινη του χρηση. Μου θυμιζει στην χρηση, scrolling κλπ. οταν ενεργοποιουσα την εξοικονόμηση ενεργειας στο g pro και "εσβηνε" τους 3 πυρηνες και πηγαινε με τον 1. Το ιδιο ακριβώς ειναι. Περιμενα το νεο ui να ειναι πιο ελαφρυ αλλα τελικα ...δεν. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν πια και εκείνο το εργοστασιακο widget που ειχαν στα g και g pro και g2 που καθαριζες την ram. Σε αναγκαζουν να κατεβαζεις αλλο για να βαραινει περισσοτερο δηλαδη; Επισης ειμαι και απογοητευμένος απο την οθονη. Καταρχας δεν υπαρχει διαφορα τρελη απο το full hd μα πιο πολυ απο ολα, με ενοχλουν αυτες οι κάθετες γραμμες που εχει και φαινονται κακασχημες με καποιο ανοικτοχρωμο φοντο. Δεν ξερω τι σκατα ειναι αυτες οι γραμμες πραγματικα. Πρωτη φορά βλεπω τέτοιο πραγμα σε (συγχρονο) κινητο. Ακόμη, χρησιμοποιω το backgroundsHD για να βρισκω φοντο και καθε φορα που κατεβαζω και βαζω καποιο δεν "εφαρμοζει" απολυτα και ειτε κουνιεται, ειτε τρεμοπαιζει, ειτε βγαίνει εντελώς με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα. Δεν ξερω αν το εχει προσεξει αλλος αυτο η εχει αλλο πρόγραμμα για wallpapers. Να τελειωσω με την καμερα που εχει αρκετο κοκκο και θορυβο τουλαχιστον για τα δικα μου γούστα.

Να αναφερω οτι ουτε θεματα με ρωγμες εχω, ουτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες εχω καποιο προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν.

Συνοψιζοντας:

(+) Διαστασεις/βαρος, μπαταρια, οθονη (σε παρακολουθηση βιντεο και ταινιων), ηχειο

(-) Επιδοσεις στην καθημερινη χρηση, lags, καμερα (ειδικα το βιντεο) και οθονη σε ανοικτοχρωμο φοντο που φαινονται οι γραμμες.

(Σημ. Ουτε ρουτ, ουτε τιποτα δεν ειμαι. Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα. Οπως πηρα το τηλ. το λειτουργω...)

Edited by ikgamsu

Μάλλον αν είναι έντονες οι γραμμές πως θα πρέπει να το στείλεις μία βόλτα στο service.

Πλέον δεν έχω τρελό θέμα με lag.και κάποια άλλα πού έχουν αναφερθεί επίσης ούτε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αυριο θα παω βολτιτσα στην προκορντια που ειναι κοντα στο σπιτι μου. Δεν θα τους αφησω το κινητο απλα θα παω να τους ρωτησω ποσο θα παρει να το φτιαξουν. Εννοειται με υφος απαιτησης.. Εστειλα μηνυμα και στην lg στο φβ και στην επισημη σελιδα της μειλ με φωτογραφιες και λινκ απο xda και απαιτησα αντικατασταση.. Να δω τι θα απαντησουν αυριο..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως εγω μετα απο 2 βδομαδες που το χρησιμοποιώ με προβληματιζουν καποια θεματακια που θα τα παραθεσω για όποιον ενδιαφερεται. Το 16αρι εχω, παρτιδα 409 και 6ΝΕ.

Στα θετικα θα βαλω το μεγεθος που το θεωρω εκπληκτικο για 5.5" οθονη, το μικρο βαρος του, την μπαταρια που ειναι πολύ καλη, τον πολυ καλο ηχο του ηχειου και το ομορφο ui (αν και αυτο ειναι υποκειμενικο). Καπου εκει σταματανε τα θετικά.

Προέρχομαι απο LG Optimus G Pro (με SnapDragon 600) και μετα λυπης μου αναφερω οτι το G3 ειναι αρκετα πιο laggy στην καθημερινη του χρηση. Μου θυμιζει στην χρηση, scrolling κλπ. οταν ενεργοποιουσα την εξοικονόμηση ενεργειας στο g pro και "εσβηνε" τους 3 πυρηνες και πηγαινε με τον 1. Το ιδιο ακριβώς ειναι. Περιμενα το νεο ui να ειναι πιο ελαφρυ αλλα τελικα ...δεν. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν πια και εκείνο το εργοστασιακο widget που ειχαν στα g και g pro και g2 που καθαριζες την ram. Σε αναγκαζουν να κατεβαζεις αλλο για να βαραινει περισσοτερο δηλαδη; Επισης ειμαι και απογοητευμένος απο την οθονη. Καταρχας δεν υπαρχει διαφορα τρελη απο το full hd μα πιο πολυ απο ολα, με ενοχλουν αυτες οι κάθετες γραμμες που εχει και φαινονται κακασχημες με καποιο ανοικτοχρωμο φοντο. Δεν ξερω τι σκατα ειναι αυτες οι γραμμες πραγματικα. Πρωτη φορά βλεπω τέτοιο πραγμα σε (συγχρονο) κινητο. Ακόμη, χρησιμοποιω το backgroundsHD για να βρισκω φοντο και καθε φορα που κατεβαζω και βαζω καποιο δεν "εφαρμοζει" απολυτα και ειτε κουνιεται, ειτε τρεμοπαιζει, ειτε βγαίνει εντελώς με αποτελεσμα να μου σπαει τα νευρα. Δεν ξερω αν το εχει προσεξει αλλος αυτο η εχει αλλο πρόγραμμα για wallpapers. Να τελειωσω με την καμερα που εχει αρκετο κοκκο και θορυβο τουλαχιστον για τα δικα μου γούστα.

Να αναφερω οτι ουτε θεματα με ρωγμες εχω, ουτε στις τηλεφωνικές συνομιλίες εχω καποιο προβλημα απο αυτα που αναφερθηκαν.

Συνοψιζοντας:

(+) Διαστασεις/βαρος, μπαταρια, οθονη (σε παρακολουθηση βιντεο και ταινιων), ηχειο

(-) Επιδοσεις στην καθημερινη χρηση, lags, καμερα (ειδικα το βιντεο) και οθονη σε ανοικτοχρωμο φοντο που φαινονται οι γραμμες.

(Σημ. Ουτε ρουτ, ουτε τιποτα δεν ειμαι. Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα. Οπως πηρα το τηλ. το λειτουργω...)

Αυτό με την αρχική οθόνη που δεν εφαρμόζει και τρεμοπαιζει το είχα και έγω.Εμένα μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων έστρωσε.

Όσο για τις γραμμές που λες μάλλον έχει θέμα η συσκευή.Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από άλλους χρήστες.

έκανα φορματ , τα ίδια!

δεν έχω λόγια!

δεν ξέρω τι να πω.

Αυτό συμβαίνει αν έχουν κολλήσει ή σκαλώσει τα mems (τα οποία είναι κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία που στην πραγματικότητα αντιλαμβάνονται την επιτάχυνση στον άξονα τον οποίο βρίσκονται και άρα ξέρει πως έχεις γυρίσει το κινητό σου)... Αν συμβεί ξανά καλό είναι να πας στο σέρβις...

Όσο για τις γραμμές που λες μάλλον έχει θέμα η συσκευή.Δεν έχει αναφερθεί κάτι παρόμοιο από άλλους χρήστες...

Σε κανενος αλλου δηλαδή δεν φαινονται γραμμες; Στο ιντερνετ που εψαξα υπαρχουν κι αλλοι... :worry:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/faint-vertical-lines-screen-t2843796

http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/help/digitizer-grey-lines-t2830559

http://forum.xda-developers.com/tmobile-lg-g3/help/tmobile-lg-g3-screen-issues-t2818403

Αυριο θα παω βολτιτσα στην προκορντια που ειναι κοντα στο σπιτι μου. Δεν θα τους αφησω το κινητο απλα θα παω να τους ρωτησω ποσο θα παρει να το φτιαξουν. Εννοειται με υφος απαιτησης.. Εστειλα μηνυμα και στην lg στο φβ και στην επισημη σελιδα της μειλ με φωτογραφιες και λινκ απο xda και απαιτησα αντικατασταση.. Να δω τι θα απαντησουν αυριο..

Καλή τύχη φίλε μου.

Εγώ ζήτησα και πάλι αντικατάσταση από το Amazon και μου έστειλαν μέσα σε δέκα λεπτά απάντηση ότι στέλνουν καινούριο και ζητούσαν συγγνώμη. Να έλεγα ότι έφταιγαν αυτοί... Α ρε LG.

Αν το επόμενο έχει έστω και το παραμικρό πρόβλημα θα ζητήσω τα λεφτά πίσω και θα πάρω άλλο κινητό. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που διάβαζα με θέμα lg, υπερθερμανσεις κλπ. Απλά η LG πρέπει να ελέγξει κάπως το hardware της, δε γίνεται να έχει τόσες αστοχίες. Το δεύτερο G3 ήταν παρτίδα 409 και είχε το θέμα μόνο με τα παράσιτα, αλλά δεν είναι και λίγο, δεν πήρα ταμπλέτα.

Σε κανενος αλλου δηλαδή δεν φαινονται γραμμες; Στο ιντερνετ που εψαξα υπαρχουν κι αλλοι... :worry:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/faint-vertical-lines-screen-t2843796

http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/help/digitizer-grey-lines-t2830559

http://forum.xda-developers.com/tmobile-lg-g3/help/tmobile-lg-g3-screen-issues-t2818403

Δεν κατάλαβες σωστά.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η οθόνη σαν οθόνη όταν λειτουργεί όπως πρέπει δεν εμφανίζει τις γραμμές που ανέφερες.Άρα σε σένα και σε όσους εμφάνισε είναι μάλλον θέμα βλάβης.

μήπως κανείς καλός άνθρωπος θα έχει την υπομονή να γράψει

πως θα μπορέσουμε να περάσουμε την ρομ αυτή.... με οδηγίες για άσχετους

Υ.Γ. μόλις πήρα το g3

ευχαριστώ

:confused: Δεν πάμε καλά εδώ μέσα! Τα χω δεί όλα στο νήμα με το g3 :wacko:

Τι άλλο θα διαβάσουμε γι αυτό το μοντέλο της lg κομικοτραγικες καταστάσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στατιστικά φαίνεται πως πρόκειται για συσκευή-μοντέλο με αρκετά θέματα από απλά μη ενοχλητικά για κάποιους (όχι τόσο <ψείρες> ή ψαγμενους) μέχρι σοβαρότατα!Κρίμα τόσο όμορφο κινητό.....

Konakis.

Όλες οι συσκευές πλεον έχουν θέματα και τα νοτε ραγιζουν , τα αϊ φων λυγίζουν τα σονι καίνε οθόνες κτλ δε γίνετε από ένα εκατομμύριο μονάδες πχ τα χίλια να μην βγάλουν πρόβλημα. όσο πιο πολύπλοκα γίνονται τόσο πιο μεγάλη πιθανότητα για βλάβη υπάρχει.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Αυτό συμβαίνει αν έχουν κολλήσει ή σκαλώσει τα mems (τα οποία είναι κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία που στην πραγματικότητα αντιλαμβάνονται την επιτάχυνση στον άξονα τον οποίο βρίσκονται και άρα ξέρει πως έχεις γυρίσει το κινητό σου)... Αν συμβεί ξανά καλό είναι να πας στο σέρβις...

Εννοείτε θα το πάω για σερβις αν το ξανακάνει.

Τι να πω , πρώτη φορά ακούω τέτοια βλάβη , και πολύ περισσότερο , τέτοια επισκευή

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ρε σεις μην το παμε ολοι μαζι στο σερβις και αρχισουν να αρνουνται!! :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να βάλω για πούλημα το δικό μου μαύρη αγορά που είναι το χρυσό 32gb που δεν έχει κάνει το παραμικρό και μέρα παραμέρα φλασάρω και άλλη ρομ....?:p:p
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

αναρωτιεμαι αν αξιχει να βαλω καποια ρομ απο xda και να χασω τα OTA Updates δινουν κατι οι custom roms?
υπογραφή εκτός ορίων

@dimitris15

Νέος στο android , η γνώμη μου είναι Lollipop πρώτα και μετά βλέπεις, μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα την έχουμε μη πω νωρίτερα και απογοητευτώ!

Υπάρχει λόγος βιασύνης σε καινούργιο κινητό εκτός κι αν είσαι εξοικειωμένος με φλασαρίσματα ρουταρίσματα και τέτοια.

Προσωπικά μόνο το runtime άλλαξα και παραπέρα δεν πηγαίνω αργότερα με περισσότερες γνώσεις κάτι μπορεί να κάνω.

αναρωτιεμαι αν αξιχει να βαλω καποια ρομ απο xda και να χασω τα OTA Updates δινουν κατι οι custom roms?

Τι να το κάνεις το OTA μονο για updates.....?? αφου με τις custom τα παίρνεις πιο μπροστά και από τα επίσημα + πάντα θα υπάρχει έκδοση για flashing μέσω custom recovery.

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος