dimitrinhio_1 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μια χαρά είναι άλλωστε το 1 μέτρο ήθελα. Μάλλον θα το πάρω από Ελλάδα γιατί βιάζομαι. Από κινα κλασικά 15-20 μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Ε, ναι, μπορει και περισσοτερο, αλλα με δωρεαν μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σου χρωσταω χαρη, γιατι απο σενα τα εμαθα :) :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Φίλε μου έκανα ρουτ πέρασα recovery πέρασα custom έπεσα σε boot loop. Έβαλα 4 Rom όλες boot loop. Τώρα το έχω με την τελευταία Marshalllow την φλασαρα με Flash tool που κάνει επανεκκίνηση μετά από 3 λεπτά περίπου λειτουργίας. Έβαλα ένα χαρτάκι που δείχνουν ανάμεσα στην μπαταρία πάνω δεξιά. Κρατάει 10 λεπτά πάλι επανεκκίνηση. Τώρα θα το περάσω πάλι την παλιά Lolipop σε stock όπως ήταν ελπίζω να φύγουν τα boot loops. Fulmics έβαλα αρχικά συνέχεια boot loops. Μετά Zoe έβγαζε πράσινη οθόνη στο Install με tz crash η Kernel crash. Πέρασα xenon πήγαινε μέχρι το logo της Rom και boot loop πάλι. 30N πηγαίνει στο optimize apps και boot loop. Εχω φλασαρει 100 Rom στο note 3 που έχω χωρίς κανένα θέμα. Η LG δεν ξέρει να φτιάχνει κινητά δυστυχώς. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Πως έκανες και πως πέρασες custom recovery? Πίστεψέ με είναι τόσο γελοία η όλη διαδικασία που αν το κάνεις μια φορά μετα γίνεται με κλειστά τα μάτια. Βέβαια καμία χωρίς κανένα λόγο δεν "θέλει" το κινητό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Πως έκανες και πως πέρασες custom recovery? Πίστεψέ με είναι τόσο γελοία η όλη διαδικασία που αν το κάνεις μια φορά μετα γίνεται με κλειστά τα μάτια. Βέβαια καμία χωρίς κανένα λόγο δεν "θέλει" το κινητό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου τα έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Τα πέρασα σωστά. Το κινητό μάλλον έχει το θέμα με την μπαταρία και κάνει συνέχισε bootloops. Πέρασα official kit Kat τώρα και κάνω τα updates. Έβαλα το χαρτάκι που γράφουν κάνει δουλειά για λίγο και πάλι τα ίδια. Κρίμα τελευταία φορά lg με παιδευει πόσες ώρες και μάλλον το θέμα το έχει το hardware του. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Φίλε μου τα έχω κάνει πάρα πολλές φορές. Τα πέρασα σωστά. Το κινητό μάλλον έχει το θέμα με την μπαταρία και κάνει συνέχισε bootloops. Πέρασα official kit Kat τώρα και κάνω τα updates. Έβαλα το χαρτάκι που γράφουν κάνει δουλειά για λίγο και πάλι τα ίδια. Κρίμα τελευταία φορά lg με παιδευει πόσες ώρες και μάλλον το θέμα το έχει το hardware του. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Πολλή φοβάμαι ότι έχεις πρόβλημα με την μητρική.Ειχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, άλλαξα μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια.Απο επανεκκίνηση σε επανεκκίνηση.Ευτυχώς ήμουνα στην εγγύηση και μου την αλλαξαν και απο τοτε κανενα πρόβλημα.Τωρα εδω και αρκετο καιρό ειμαι με fulmics και δουλεύει ρολόι το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μητρική δεν πρέπει να είναι παιδιά. Μάλλον η μπαταρία το έχουν αρκετοί το πρόβλημα. Λοιπόν τη έκανα μέχρι τώρα. Πέρασα 4.4.2 kit Kat έκανα τις αναβαθμίσεις και τώρα βάζω Lolipop με ota. Έχω ανεμιστηρακι πάνω στο κινητό και είναι κρύο συνέχεια. Το έχω 4 ώρες έβαλα εφαρμογές έπαιξα Mario run δεν κόλλησε πουθενά καμία επαννεκινηση επίσης. Είναι μονίμως κρύο όμως. Λογικά ζεσταίνεται και τρώει τα κολλήματα. Έβαλα ένα χαρτάκι ανάμεσα στην μπαταρία και στην sd και δείχνει να κάνει κάποια δουλειά το λένε στο ίντερνετ ότι δουλεύει. Το κινητό είναι κορυφή αλλά μας τα χαλάει με την επανεκκίνηση. Θα το δουλέψω με Lolipop και θα δω για επανεκκινησεις. Το ρίχνω στο ότι ζεσταίνεται το κινητό και τρώει σκάλωμα η μπαταρία και κολλάει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μητρική δεν πρέπει να είναι παιδιά. Μάλλον η μπαταρία το έχουν αρκετοί το πρόβλημα. Λοιπόν τη έκανα μέχρι τώρα. Πέρασα 4.4.2 kit Kat έκανα τις αναβαθμίσεις και τώρα βάζω Lolipop με ota. Έχω ανεμιστηρακι πάνω στο κινητό και είναι κρύο συνέχεια. Το έχω 4 ώρες έβαλα εφαρμογές έπαιξα Mario run δεν κόλλησε πουθενά καμία επαννεκινηση επίσης. Είναι μονίμως κρύο όμως. Λογικά ζεσταίνεται και τρώει τα κολλήματα. Έβαλα ένα χαρτάκι ανάμεσα στην μπαταρία και στην sd και δείχνει να κάνει κάποια δουλειά το λένε στο ίντερνετ ότι δουλεύει. Το κινητό είναι κορυφή αλλά μας τα χαλάει με την επανεκκίνηση. Θα το δουλέψω με Lolipop και θα δω για επανεκκινησεις. Το ρίχνω στο ότι ζεσταίνεται το κινητό και τρώει σκάλωμα η μπαταρία και κολλάει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Μπορει να είναι μπαταρία, Μπορεί sim card holder, Μπορεί μητρική. Αν είσαι τυχερός θα είναι μπαταρία. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μπορει να είναι μπαταρία, Μπορεί sim card holder, Μπορεί μητρική. Αν είσαι τυχερός θα είναι μπαταρία. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά μπαταρία είναι κάτι με τα volt παίζει πέφτουν και τρώει σκάλωμα. Λένε ότι και καινούργια να πάρω πάλι το ίδιο θα γίνει σε λίγες μέρες. Έχουν φτιάξει το παρακάτω: http://forums.androidcentral.com/lg-g3/576181-how-can-i-stop-my-lg-g3-restarting-constantly-3.html Που λύνει το πρόβλημα 100% αλλά μόνος δεν πρόκειται να το δοκιμάσω. Πολύ κακη ποιότητα τα LG έτσι τη είχα πατήσει και παλιότερα με ένα L9ii που φούσκωσε η μπαταρία και χάλασε τη μητρική. Τρίτη φορά το ίδιο λάθος ξανά δεν έχει LG από μένα. Κρίμα τα 85 ευρώ που έδωσα καλύτερα να πήγαινα σε κινέζικο απο κίνα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Η τιμη που το πηρες θεωρω οτι ειναι τσαμπα και σαν μεταχειρισμενο μαλλον ειχε το προβλημα.σιγουρα αξιζει περισσοτερο απο οποιαδηποτε κινεζια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Η τιμη που το πηρες θεωρω οτι ειναι τσαμπα και σαν μεταχειρισμενο μαλλον ειχε το προβλημα.σιγουρα αξιζει περισσοτερο απο οποιαδηποτε κινεζια. Αξίζει για αυτό το πήρα το θέμα είναι ότι το κινητό πάει για πέταμα. Ούτε σε Download mode δεν μπαίνει σήμερα. Οπότε στον κάδο δυστυχώς. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αν θες, ενημέρωσε μας σε ποιο κάδο θα το πετάξεις να περάσω :) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Λογικά μπαταρία είναι κάτι με τα volt παίζει πέφτουν και τρώει σκάλωμα. Λένε ότι και καινούργια να πάρω πάλι το ίδιο θα γίνει σε λίγες μέρες. Έχουν φτιάξει το παρακάτω: http://forums.androidcentral.com/lg-g3/576181-how-can-i-stop-my-lg-g3-restarting-constantly-3.html Που λύνει το πρόβλημα 100% αλλά μόνος δεν πρόκειται να το δοκιμάσω. Πολύ κακη ποιότητα τα LG έτσι τη είχα πατήσει και παλιότερα με ένα L9ii που φούσκωσε η μπαταρία και χάλασε τη μητρική. Τρίτη φορά το ίδιο λάθος ξανά δεν έχει LG από μένα. Κρίμα τα 85 ευρώ που έδωσα καλύτερα να πήγαινα σε κινέζικο απο κίνα. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Δεν έχει νόημα να κατηγορείς την lg από τη στιγμή που πήρες ένα μεταχειρισμένο κινητό. Αν,υποθέσουμε ότι δούλευε σωστά πριν, προφανώς κάτι πήγε στραβά με τα φλασαρισματα και έπαθε ζημιά η μητρική. Ειδικά αν του έβαλες twrp recovery μέσω autorec πολύ πιθανό να έπαθε ζημιά η μητρική γιατί πειράζει τον κερνελ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Δεν έχει νόημα να κατηγορείς την lg από τη στιγμή που πήρες ένα κινητό που δούλευε κανονικά και μετά τα φλασαρισματα που του έκανες έπαθε ζημιά. Προφανώς κάτι πήγε στραβά με τα φλασαρισματα και έπαθε ζημιά η μητρική. Ειδικά αν του έβαλες twrp recovery μέσω autorec πολύ πιθανό να έπαθε ζημιά η μητρική γιατί πειράζει τον κερνελ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Προφανώς το κινητό ήταν χαλασμένο απο πριν. Πρέπει να έχω σίγουρα 200 φλασαρισματα σε αρκετά κινητά διαφόρων μάρκων χωρίς κανένα θέμα. Τα προβλήματα του G3 είναι πάρα πολλά διαβάζω από χθες για τα boot loops και γίνεται χαμός από μια αναβάθμιση σε Official Marshalllow το κινητό αρχίζει bootloops και χαλάει. Επίσης από ότι βλέπω και τα G4 τα ίδια χάλια και χειρότερα. Η LG φταίει για αυτό έφτασε στον πάτο στα κινητά. Πάει το 85αρι που έδωσα αλλά η LG θα χάσει πολλά περισσότερα με αυτά τα αθλια κινητά που βγάζει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Προφανώς το κινητό ήταν χαλασμένο απο πριν. Πρέπει να έχω σίγουρα 200 φλασαρισματα σε αρκετά κινητά διαφόρων μάρκων χωρίς κανένα θέμα. Τα προβλήματα του G3 είναι πάρα πολλά διαβάζω από χθες για τα boot loops και γίνεται χαμός από μια αναβάθμιση σε Official Marshalllow το κινητό αρχίζει bootloops και χαλάει. Επίσης από ότι βλέπω και τα G4 τα ίδια χάλια και χειρότερα. Η LG φταίει για αυτό έφτασε στον πάτο στα κινητά. Πάει το 85αρι που έδωσα αλλά η LG θα χάσει πολλά περισσότερα με αυτά τα αθλια κινητά που βγάζει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Εντάξει, υπήρξαν bootloops αλλά οι πιθανότητες για bootloop είναι μικρές. Αν μπορείς φλασαρε μια aosp based rom και μετά βάλε μία official. Ειδικά όπως σου είπα αν έβαλες twrp μέσω autorec γιατί πειράζει τον κερνελ. Εγώ έτσι την είχα πατήσει και μου έκαψε την μητρική. Επίσης, εφόσον δεν έχεις εγγύηση, άνοιξε το από πίσω και με ένα πιστολάκι κάνε αέρα για λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο δίπλα από την κάμερα, εκεί που είναι το wifi chip. Αν είναι θέμα μητρικής ισως το σώσεις έτσι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 25, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Εντάξει, υπήρξαν bootloops αλλά οι πιθανότητες για bootloop είναι λίγες. Αν μπορείς φλασαρε μια aosp based rom και μετά βάλε μία official. Ειδικά όπως σου είπα αν έβαλες twrp μέσω autorec γιατί πειράζει τον κερνελ. Εγώ έτσι την είχα πατήσει και μου έκαψε την μητρική. Επίσης, εφόσον δεν έχεις εγγύηση, άνοιξε το από πίσω και με ένα πιστολάκι κάνε αέρα για λίγα δευτερόλεπτα στο σημείο δίπλα από την κάμερα, εκεί που είναι το wifi chip. Αν είναι θέμα μητρικής ισως το σώσεις έτσι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Χθες πέρασα Kitkat έκανα τα updates και ήρθα μέχρι Lolipop 21A έκδοση. Το δούλεψα 5 ώρες συνεχόμενα όλα κομπλέ. Official τα πάντα έπαιξα και Mario κάνα μισάωρο. Το βάζω το βράδυ να φορτίσει και το πρωι κλειστό δεν άνοιγε με τίποτα. Τώρα πάω να μπω Download Mode δεν μπαίνει κολλάει και κλείνει. Δεν έβγαλα άκρη τι φταίει. Θα δοκιμάσω αυτό που γράφεις μπας και με αφήσει να μπω Download mode. Δεν βγάζω άκρη με το συγκεκριμένο κινητό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Αξίζει για αυτό το πήρα το θέμα είναι ότι το κινητό πάει για πέταμα. Ούτε σε Download mode δεν μπαίνει σήμερα. Οπότε στον κάδο δυστυχώς. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Μαλλον Αυτός που στο πάσαρε στα 85 ήξερε τι έπαιζε και γι'αυτό το σκότωσε. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Μαλλον Αυτός που στο πάσαρε στα 85 ήξερε τι έπαιζε και γι'αυτό το σκότωσε. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω δεν ξέρω. Να ήταν για μένα δεν θα με πειραζε. Το παιδί μου είπε οτι δεν τον έκανε restart ποτέ. Το έκανε factory reset και το έστειλε. Ίσως να το πείραξε και κάνα twrp που πέρασα η έπειτα που έβαλα Marshalllow. Δύσκολα θα ξανά πάρω LG κινητό τρίτη φορά που με βγαίνει σκάρτο lg κινητό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τι να πω δεν ξέρω. Να ήταν για μένα δεν θα με πειραζε. Το παιδί μου είπε οτι δεν τον έκανε restart ποτέ. Το έκανε factory reset και το έστειλε. Ίσως να το πείραξε και κάνα twrp που πέρασα η έπειτα που έβαλα Marshalllow. Δύσκολα θα ξανά πάρω LG κινητό τρίτη φορά που με βγαίνει σκάρτο lg κινητό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom ποτε δεν ειχα προβλημα με twrp ουτε δημιουργει προβληματα.οι επανεκινησεις κατα 80% (και στο 4αρι) οφειλονται σε προβληματικες μπαταριες που δεν εχουν συνεχη ποσοτητα ενεργειας,αλλα κατι σαν να πεφτει η ταση,με οτι συνεπαγεται αυτο.το τηλ.που πηρες εκανε 2 πραγματα 1) εχει προβλημα σιγουρα 2)...εδωσε ζωη στο φορουμ:p.θα προτεινα να επικεινωνησεις με τον πωλητη για διευκρινησεις.φιλικα παντα σου αναφερω και παλι οτι ειμουν σαμσουνακιας μεχρι κοκκαλο αλλα προς το παρων εχω 2 g3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.δεν ξερω απο αλλα μοντελλα lg αλλα απο αυτο σιγουρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 ποτε δεν ειχα προβλημα με twrp ουτε δημιουργει προβληματα.οι επανεκινησεις κατα 80% (και στο 4αρι) οφειλονται σε προβληματικες μπαταριες που δεν εχουν συνεχη ποσοτητα ενεργειας,αλλα κατι σαν να πεφτει η ταση,με οτι συνεπαγεται αυτο.το τηλ.που πηρες εκανε 2 πραγματα 1) εχει προβλημα σιγουρα 2)...εδωσε ζωη στο φορουμ:p.θα προτεινα να επικεινωνησεις με τον πωλητη για διευκρινησεις.φιλικα παντα σου αναφερω και παλι οτι ειμουν σαμσουνακιας μεχρι κοκκαλο αλλα προς το παρων εχω 2 g3 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.δεν ξερω απο αλλα μοντελλα lg αλλα απο αυτο σιγουρα. Τον έστειλα μου λέει δούλευε μια χαρά έκανε format και το έστειλε. Και σε μένα δούλευε το έκανα ρουτ πέρασα twrp και μόλις πέρασα μια Rom άρχισε τις επανεκκινησεις. Πάω να βάλω τη Zoe γράφει tz crash Kernel. Μετά έβαλα 7.1.1 xenon μπήκε κανονικά και σκαλωνε στο logo. Μετά φλασαρα marshmallow V30 official άνοιγε και κολλούσε. Με τα χίλια ζόρια έβαλα Kitkat. Δούλευε άψογα. Έκανα 6 7 αναβαθμίσεις μέχρι που πήγα στην 5αρα V21 που είχε όταν ήρθε το τηλέφωνο. Το δούλεψα 5 ώρες κομπλέ κανένα σκάλωμα ούτε επανεκκίνηση. Το έβαλα να το φορτίσω το πρωί σβηστό. Το ανοίγω restart. Δεν ξανά άνοιξε από το πρωί. Ούτε Download Mode μπαίνει πάει στο download mode που βγάζει τις τελίτσες και σβήνει. Μπαίνει σε Recovery mode εκεί που κάνουμε factory reset. Δεν βγάζω άκρη. Έχω περάσει 200+ Roms σε πολλά κινητά. Ότι θέμα και αν είχα το έφτιαχνα. Με το G3 τα βρήκα σκούρα για πρώτη φορά πραγματικά. Σκέφτηκα να κάνω την πατέντα με το soldering στην μπαταρία θα το πάω σε κανέναν ηλεκτρολόγο να δω μπας και στρώσει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Τον έστειλα μου λέει δούλευε μια χαρά έκανε format και το έστειλε. Και σε μένα δούλευε το έκανα ρουτ πέρασα twrp και μόλις πέρασα μια Rom άρχισε τις επανεκκινησεις. Πάω να βάλω τη Zoe γράφει tz crash Kernel. Μετά έβαλα 7.1.1 xenon μπήκε κανονικά και σκαλωνε στο logo. Μετά φλασαρα marshmallow V30 official άνοιγε και κολλούσε. Με τα χίλια ζόρια έβαλα Kitkat. Δούλευε άψογα. Έκανα 6 7 αναβαθμίσεις μέχρι που πήγα στην 5αρα V21 που είχε όταν ήρθε το τηλέφωνο. Το δούλεψα 5 ώρες κομπλέ κανένα σκάλωμα ούτε επανεκκίνηση. Το έβαλα να το φορτίσω το πρωί σβηστό. Το ανοίγω restart. Δεν ξανά άνοιξε από το πρωί. Ούτε Download Mode μπαίνει πάει στο download mode που βγάζει τις τελίτσες και σβήνει. Μπαίνει σε Recovery mode εκεί που κάνουμε factory reset. Δεν βγάζω άκρη. Έχω περάσει 200+ Roms σε πολλά κινητά. Ότι θέμα και αν είχα το έφτιαχνα. Με το G3 τα βρήκα σκούρα για πρώτη φορά πραγματικά. Σκέφτηκα να κάνω την πατέντα με το soldering στην μπαταρία θα το πάω σε κανέναν ηλεκτρολόγο να δω μπας και στρώσει. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom φανταζομαι οτι με κλειστο κινητο πατας το επανω κουμπι εντασης σταθερα ενω ταυτοχρονα το συνδεεις με usb,παντα για να μπεις σε download mod και να φλασαρεις μια ρομ mm σε kdz μορφης αρχειο.αν ναι και δεν μπαινει τοτε υπαρχει τεχνικο προβλημα.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 εδω διαβασε αν δεν το εχεις κανει ηδη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) φανταζομαι οτι με κλειστο κινητο πατας το επανω κουμπι εντασης σταθερα ενω ταυτοχρονα το συνδεεις με usb,παντα για να μπεις σε download mod και να φλασαρεις μια ρομ mm σε kdz μορφης αρχειο.αν ναι και δεν μπαινει τοτε υπαρχει τεχνικο προβλημα.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 εδω διαβασε αν δεν το εχεις κανει ηδη. Ναι έτσι το κάνω χθες φλασαρα πολλές φορές. Πήγαινε μεχρι 40 50% και έκλεινε. Κάποιες φορές ολοκλήρωσε όμως και άνοιξε το κινητο. Θα το δω το θέμα που έβαλες. Πριν λίγο μετά από 2 ώρες χωρίς να το κάνω τίποτα μπήκε σε Download mode. Προσπάθησα να φλασαρω kdz της Marshalllow πήγε μέχρι 6% και έκλεισε. Αν ολοκληρωθεί κάποια στιγμή θα ανοίξει το κινητό σίγουρα. Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να έχει τίποτα μέσα. Edit: Τα εκανα όλα όσα γράφουν όπως και αυτα που γράφουν στο xda. Πέρασα και Kitkat και Lolipop και Marshalllow. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάει 100% στο Download να το κάνω κάνα ρουτ να μπορέσω να περάσω aosp Rom μπας και στρώσει. Αλλιώς στο καλάθι με τα υπόλοιπα κινητά. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Edited March 25, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Έχω εδώ και 3 μέρες το 32αρι g3 μεταχειρισμένο και μέχρι στιγμής δουλεύει κομπλέ. Έχει την 6.0 πάνω. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα έχετε τπτ να προτείνετε μήπως και καλυτερέψει ? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Έχω εδώ και 3 μέρες το 32αρι g3 μεταχειρισμένο και μέχρι στιγμής δουλεύει κομπλέ. Έχει την 6.0 πάνω. Η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα έχετε τπτ να προτείνετε μήπως και καλυτερέψει ? αλλαξε μπαταρια οπωσδηποτε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Παιδιά Καλημέρα. Έχω το κινητό από όταν βγήκε. Είναι πολύ ευχαριστημένος αλλά εδώ και κάνα μήνα μου έπεσε στη σόμπα (μην ρωτάτε το πως) και παρότι δουλεύει ακόμη (με 5 λεπτά μέσα στην φλόγα όπου προσπαθούσα να το βγαλω) έχει μαυρίσει λίγο η οθόνη. Σκέφτηκα να την αλλάξω αλλά λέω πως μάλλον είναι καιρός να πάω σε κάτι καινούργιο. Τι έχετε να προτείνετε; Θέλω οπωσδήποτε να έχει καλύτερη μπαταρία και τουλάχιστον ισάξια κάμερα και τουλάχιστον 64gb μνήμη με sd η χωρίς δεν με νοιαζει. Όλα τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Ούτε καν το λειτουργικό ή τα χρήματα Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts