Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετα απο 1 χρονο αρχισε και το δικο μου τα reboot και χανει συνεχεια το δικτυο...καλως τα δεχτηκα...

MM αλλα απο την πρωτη στιγμη που βγηκε ota...και τωρα μου εβγαλε το προβλημα... Απο εχθες το βραδυ ειχα 4-5 reboots

MM αλλα απο την πρωτη στιγμη που βγηκε ota...και τωρα μου εβγαλε το προβλημα... Απο εχθες το βραδυ ειχα 4-5 reboots

ξανακανε εγκατασταση με pcsuite μην επιλεξεις μπακαπ στο προγραμμα,και πριν τους κωδικους για στησιμο του τηλεφωνου κανε ρεσετ.καλο ειναι και πριν το συνδεσεις στο pc να κανεις το ιδιο.η εγκατασταση με ota διεκοπη γιατι ηταν προβληματικη.

:ninja:

Με pc suite το ειχα περασει. Ειχα κανει factory reset μετα...εκανα την αναβαθμιση χωρις μπακαπ...μετα παλι reset και μετα εστησα...τωρα θα κανω παλι το ιδιο και ελπιζω να φταιει καποια εφαρμογη που εχω.

Γεια σας παιδια.Εδω και σχεδον 15 ημερες το Lg G3 μου χανει κλησεις.Βασικα χανει την πρωτη κληση που μου κανουν.Αν με καλεσει ο ιδιος δευτερη φορα το κινητο δουλευει κανονικα.Η πρωτη χαμενη κληση μου ερχεται με μηνυμα.Αυτο γινεται αρκετες φορες την ημερα.Ειναι θεμα του τηλεφωνου ή μπορει να ειναι και θεμα SIM,δικτυου κινητης;

Γεια σας παιδια.Εδω και σχεδον 15 ημερες το Lg G3 μου χανει κλησεις.Βασικα χανει την πρωτη κληση που μου κανουν.Αν με καλεσει ο ιδιος δευτερη φορα το κινητο δουλευει κανονικα.Η πρωτη χαμενη κληση μου ερχεται με μηνυμα.Αυτο γινεται αρκετες φορες την ημερα.Ειναι θεμα του τηλεφωνου ή μπορει να ειναι και θεμα SIM,δικτυου κινητης;

Στο κάνει σε όλα τα σημεία ή μόνο στο σπίτι για παράδειγμα;

Αν το δεύτερο μήπως δεν υπάρχει καλό σήμα στη περιοχή ή στον εσωτερικό χώρο σου!

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με κλήσεις ακόμα και με το bluetooth ακουστικό ενώ παίζει podcast από το tunein για να αναφέρω μια χρήση που κάνω σχεδόν καθημερινά ανάλογα με το τι επιλέγω μείωση ή εντελώς off προχωρά στη κλήση ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι μάλιστα τη πρώτη φορά που είχα κλήση ήταν από τράπεζα και είχα τη εντύπωση ότι ακούγετε στην άλλη πλευρά!

Μήπως μετά από πέσιμο παρουσιάζει αυτή την ιδιορρυθμία;

Παλιότερα είχα διαβάσει κάτι ανάλογο εδώ στο φόρουμ κάποιος μπορεί να θυμάται και να μας πληροφορήσει.

Έκανα ενα μικρο τεστ την βιντεο καμερα του LG G3, μπορώ να πω πωσ ειαν πολύ καλή αλλα φυσικά δεν συγκρινετε με του G4 και G5. Ομωσ φυσικα ειναι πιο φτηνο. Και εχεισ περιθωριο να διορθωσεις τα χρωματα.

Το εκανα grade με το Film Convert Pro

Το link με το βιντεο:

Έστειλα το τηλέφωνο στο service και μου άλλαξαν την κεντρική πλακέτα και έτσι άλλαξε και το imei. Ή εγγύηση τώρα ανανεώνεται ή συνεχίζει ή παλιά;

Έστειλα το τηλέφωνο στο service και μου άλλαξαν την κεντρική πλακέτα και έτσι άλλαξε και το imei. Ή εγγύηση τώρα ανανεώνεται ή συνεχίζει ή παλιά;

Ναι έχεις νέα περίοδο εγγύησης αλλά όχι αυτή με τα δύο έτη φαντάζομαι μικρότερη.

Πόσο;

Εξάμηνη ή έτος.

Ναι έχεις νέα περίοδο εγγύησης αλλά όχι αυτή με τα δύο έτη φαντάζομαι μικρότερη.

Πόσο;

Εξάμηνη ή έτος.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Νομίζω πως ανανεώνεται για 2 χρόνια, αλλά μόνο για τα νέα ανταλλακτικά (στην δική σου περίπτωση για την πλακέτα).

@duroman

Χαρτί πήρες που να δίνει εγγύηση για να ρωτάς όχι! :mad:

Ένα τηλεφώνημα θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς και αν έχεις τη καλοσύνη μπορείς να ενημερώσεις και το φόρουμ.

Εύχομαι τα καλύτερα με το νέο board. :lol:

Παιδια καλησπερα..ηρθε μια αναβαθμιση v30n..τιποτα το ιδιαιτερο..274 mb.ξερετε αν αλλαζει κατι προς το καλυτερο;την εχετε κανει ειδατε καποια διαφορα;

Παιδιά και εμένα μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού μέσω κινητού χωρίς να το συνδέσω σε υπολογιστή......την έχει κανει κανείς ? όντως βελτιώνει το κινητό ?

o λόγος αναβάθμισης είναι αυτός

http://www.gsmarena.com/nearly_a_billion_android_devices_affected_by_a_new_quadrooter_bug-news-19828.php

για να πάρουμε το security patch αυγούστου και να μην είμαστε ευάλωτοι και όντως δεν είμαστε αν τρέξετε τη σχετική εφαρμογή της check point που ελέγχει αν υπάρχει πρόβλημα

έτσι ξεκούδουνα είχαμε ξαναπάρει update και για το stagefright, από άποψη ασφαλείας λοιπόν η lg σε προσέχει γενικά

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Εχω το 32αρι Εδω και 10 μηνες με lollipop και μου κανει ενα κόλλημα με το wifi.Οταν ανοιγω το wifi αργεί και κολλάει το πληκτρολόγιο οταν παω να βαλω κωδικό.Γραφω ας πουμε και γράφονται με καθυστέρηση..Κάποια λύση?Να καω αναβάθμιση με marshmallow?Αλλα φοβάμαι το boot loop....Κάποιος να βοηθήσει?? Edited by Giannis114

Καλησπερα σε όλους!

Μετα από κάποια θεματάκια που εμφανιστήκαν τελευταία θέλω να κάνω unroot το G3 16gb μου και να γυρίσω σε μαμά κατάσταση.

Σε πρώτη φάση διάβασα πολλές σελίδες αλλά έχει απλώσει το θέμα και δεν έβγαλα ακρη.

Γυρισα στην πρώτη σελίδα και το σχετικό link (G3 : Επιστροφη σε εργοστασιακή κατάσταση) δεν μου ανοίγει καν.

Βρηκα στο xda αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64624324&postcount=2 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο σωστός.

Εχω την V20h-EUR-XX και βάση του xda οδηγού δεν βρήκα την ίδια εδώ http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2F. Ποια πρέπει να κατεβάσω?

Να πω την αλήθεια εκεί που νόμιζα ότι έβγαζα ακρη άρχισα να μπερδεύομαι!

Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη!!

Καλησπερα σε όλους!

Μετα από κάποια θεματάκια που εμφανιστήκαν τελευταία θέλω να κάνω unroot το G3 16gb μου και να γυρίσω σε μαμά κατάσταση.

Σε πρώτη φάση διάβασα πολλές σελίδες αλλά έχει απλώσει το θέμα και δεν έβγαλα ακρη.

Γυρισα στην πρώτη σελίδα και το σχετικό link (G3 : Επιστροφη σε εργοστασιακή κατάσταση) δεν μου ανοίγει καν.

Βρηκα στο xda αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64624324&postcount=2 αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο σωστός.

Εχω την V20h-EUR-XX και βάση του xda οδηγού δεν βρήκα την ίδια εδώ http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G3%2FStock%2F. Ποια πρέπει να κατεβάσω?

Να πω την αλήθεια εκεί που νόμιζα ότι έβγαζα ακρη άρχισα να μπερδεύομαι!

Οποια βοήθεια καλοδεχούμενη!!

Με lg up περνάς οποία έκδοση θέλεις και είσαι unroot.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro