Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, δηλαδή έλεος. Τι "δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην έχει θέμα"; Τι "τρέμεις να το ακουμπήσεις μην σου μείνει στα χέρια"; Οκ υπάρχουν θέματα, έχει ο καθένας τη γνώμη του αλλά λίγο να σκεφτόμαστε κάτι πριν το γράψουμε...

Live to ride, ride to live

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όντως ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο που το βγάλετε άχρηστο το τηλέφωνο μπορεί να υπάρχουν μερικά προβλήματα σε κάποιους όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Εγώ είμαι με Stock mm από τον Ιανουάριο και εκτός από την θερμοκρασία(που είναι πρόβλημα του επεξεργαστή) δεν έχω κανένα θέμα και μάλιστα το κινητό πετάει ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Άμα λοιπόν τύχει σε κάποιον κάτι, το λέει σαν προσωπική εμπειρία και ο καθένας κρίνει αυτό. Πχ εγώ έχω πει ότι καμία φορά τελευταία το double tap to wake up "κοιμάται". Ε δεν θα κάτσω να λέω "ΟΛΑ τα g3 έχουν το ίδιο πρόβλημα και είναι άχρηστα κτλ".

Δηλαδή λίγο σκέψη, τίποτα παραπάνω...

Εκτός και αν πέρασαν 350 g3 από τα χέρια σας και ένα 70+% των συσκευών είχαν ΤΡΑΓΙΚΆ προβλήματα. Αλλά επειδή μάλλον δεν έχει συμβεί αυτό η διατύπωση της άποψης του καθενός μετράει πολύ...

Live to ride, ride to live

Είχα θέμα φόρτισης με το κινητό, φόρτιζε αργά και από ότι κατάλαβα πρέπει να φταίει το καλώδιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Δεν θέλω να δώσω 18 ευρώ + μεταφορικά στο σκρουτζ για να πάρω όλο το πακέτο(και αντάπτορα και καλώδιο). Ευχαριστώ

Όντως ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο που το βγάλετε άχρηστο το τηλέφωνο μπορεί να υπάρχουν μερικά προβλήματα σε κάποιους όμως δεν σημαίνει ότι είναι ο κανόνας. Εγώ είμαι με Stock mm από τον Ιανουάριο και εκτός από την θερμοκρασία(που είναι πρόβλημα του επεξεργαστή) δεν έχω κανένα θέμα και μάλιστα το κινητό πετάει ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Ακριβώς όπως τα λες και μάλιστα μόνο σε παιχνίδια φαίνεται η θερμοκρασία.

Μακάρι να έτρεχε έτσι από kitkat εποχή. Βέβαια δεν θα είχε τέτοια τιμή στη περίπτωση αυτή πιστεύω αλλά αυτό είναι άσχετο.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είχα θέμα φόρτισης με το κινητό, φόρτιζε αργά και από ότι κατάλαβα πρέπει να φταίει το καλώδιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο? Δεν θέλω να δώσω 18 ευρώ + μεταφορικά στο σκρουτζ για να πάρω όλο το πακέτο(και αντάπτορα και καλώδιο). Ευχαριστώ

Γιατί δεν επιχειρείς να βάλεις άλλο καλώδιο για να διαπιστώσεις τι από τα δύο φταίει φορτιστής ή καλώδιο. Η επαφή κινητού με το καλώδιο είναι ο αδύναμος κρίκος.

Ρώτα και στη procordia για τιμή ίσως στέλνουν χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής δεν χάνεις παρά μόνο τα λεπτά της αναμονής...

Γιατί δεν επιχειρείς να βάλεις άλλο καλώδιο για να διαπιστώσεις τι από τα δύο φταίει φορτιστής ή καλώδιο. Η επαφή κινητού με το καλώδιο είναι ο αδύναμος κρίκος.

Ρώτα και στη procordia για τιμή ίσως στέλνουν χωρίς επιπλέον έξοδα αποστολής δεν χάνεις παρά μόνο τα λεπτά της αναμονής...

Δεύτερο καλώδιο τέτοιου τύπου δεν έχω, αλλά δοκίμασα έναν φορτιστή samsung που ήταν ενιαίος(καλώδιο και αντάπτορας ήταν ένα) και φόρτιζε γρηγορότερα. Έτσι υπέθεσα ότι έφταιγε ο αντάπτορας του g3 και έτυχε εκείνη τη μέρα να έχει προσφορά το eshop έναν αντάπτορα samsung που βγάζει 2 mA και τον πείρα. Η φόρτιση βελτιώθηκε, αλλά ελάχιστα. Έτσι κατέληξα στο ότι φταίει το καλώδιο. Ίσως προσπαθήσω αύριο από κανέναν γνωστό να πάρω καλώδιο..

Δεύτερο καλώδιο τέτοιου τύπου δεν έχω, αλλά δοκίμασα έναν φορτιστή samsung που ήταν ενιαίος(καλώδιο και αντάπτορας ήταν ένα) και φόρτιζε γρηγορότερα. Έτσι υπέθεσα ότι έφταιγε ο αντάπτορας του g3 και έτυχε εκείνη τη μέρα να έχει προσφορά το eshop έναν αντάπτορα samsung που βγάζει 2 mA και τον πείρα. Η φόρτιση βελτιώθηκε, αλλά ελάχιστα. Έτσι κατέληξα στο ότι φταίει το καλώδιο. Ίσως προσπαθήσω αύριο από κανέναν γνωστό να πάρω καλώδιο..

Το αρσενικό φις στο γνήσιο της lg έχει δύο άγκιστρα κατά τη γνώμη μου σωστά μελετημένα πιάνουν και προστατεύουν το κινητό σε περίπτωση που σου φύγει από τα χέρια και το κρατήσεις από το καλώδιο, έτσι σώθηκε κοντά στις πέντε φορές το κινητό μου. Αρχικά τα είχα κράξει εδώ στο φόρουμ μετά κατάλαβα τη χρησιμότητά τους. :happy:

Να κοιτάξεις τα αμπέρ που βγάζει ο φορτιστής να είναι ίδια με το γνήσιο της lg αν είναι λιγότερα αυτά που βγάζει τότε θα καθυστερεί η ολοκλήρωση της φόρτισης, τίποτα το περίεργο εδώ. Αν δεν έχεις τον γνήσιο ζήτα και θα σου γράψω πόσα βγάζει έξοδο το πρωί!

Αυτό με την επαφή που σου ανέφερα έχει σημασία με τη σύνδεση σε υπολογιστή μέσω καλωδίου κάποιες αν όχι όλες τις φορές όταν ξεχάστηκα και έβαλα άλλο καλώδιο δεν είχα σύνδεση αλλά δεν γνωρίζω αν παίζει κάτι τέτοιο και στη παροχή ρεύματος :lol:

Το αρσενικό φις στο γνήσιο της lg έχει δύο άγκιστρα κατά τη γνώμη μου σωστά μελετημένα πιάνουν και προστατεύουν το κινητό σε περίπτωση που σου φύγει από τα χέρια και το κρατήσεις από το καλώδιο, έτσι σώθηκε κοντά στις πέντε φορές το κινητό μου. Αρχικά τα είχα κράξει εδώ στο φόρουμ μετά κατάλαβα τη χρησιμότητά τους. :happy:

Να κοιτάξεις τα αμπέρ που βγάζει ο φορτιστής να είναι ίδια με το γνήσιο της lg αν είναι λιγότερα αυτά που βγάζει τότε θα καθυστερεί η ολοκλήρωση της φόρτισης, τίποτα το περίεργο εδώ. Αν δεν έχεις τον γνήσιο ζήτα και θα σου γράψω πόσα βγάζει έξοδο το πρωί!

Αυτό με την επαφή που σου ανέφερα έχει σημασία με τη σύνδεση σε υπολογιστή μέσω καλωδίου κάποιες αν όχι όλες τις φορές όταν ξεχάστηκα και έβαλα άλλο καλώδιο δεν είχα σύνδεση αλλά δεν γνωρίζω αν παίζει κάτι τέτοιο και στη παροχή ρεύματος :lol:

Τον γνήσιο φορτιστή της lg τον έχω, αυτός είναι που μου παρουσίασε το πρόβλημα. Να φανταστείς, ο φορτιστής ο σαμσουνγκ που αναφέρω ότι χρησιμοποίησα έβγαζε λιγότερα αμπέρ, αλλά και πάλι φόρτιζε πιο γρήγορα από τον γνήσιο. Άρα το πρόβλημα είναι είτε στον αντάπτορα είτε στο καλώδιο. Δοκίμασα άλλον αντάπτορα, ο οποίος μάλιστα βγάζει 2 αμπέρ (>από το 1.8 αμπέρ που βγάζει ο γνήσιος) και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Συνεπώς καταλήγω στο ότι φταίει το καλώδιο.

Άλλαξα μπαταρία χτες. Μετά την πρώτη πλήρη φορτιση το βράδυ που το άφησα έπεσε κοντά 20% χωρίς να κάνω τίποτα. Το καλό για την ώρα είναι ότι πλέον δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως η παλιά που με 20 λεπτά χρήση πήγαινε στους 41-42 βαθμούς.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Τον γνήσιο φορτιστή της lg τον έχω, αυτός είναι που μου παρουσίασε το πρόβλημα. Να φανταστείς, ο φορτιστής ο σαμσουνγκ που αναφέρω ότι χρησιμοποίησα έβγαζε λιγότερα αμπέρ, αλλά και πάλι φόρτιζε πιο γρήγορα από τον γνήσιο. Άρα το πρόβλημα είναι είτε στον αντάπτορα είτε στο καλώδιο. Δοκίμασα άλλον αντάπτορα, ο οποίος μάλιστα βγάζει 2 αμπέρ (>από το 1.8 αμπέρ που βγάζει ο γνήσιος) και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Συνεπώς καταλήγω στο ότι φταίει το καλώδιο.

Επειδή μου έτυχε το ίδιο πριν από ένα χρόνο, κατά 99% είναι το καλώδιο.

Έβαλα το πρώτο καλώδιο που βρήκα μπροστά μου και από τότε κανένα πρόβλημα.

έτσι λέγαμε όλοι μέχρι να μας τύχει

Ναι φίλε εγώ λέω να μην βγάζουμε το τηλέφωνο άχρηστο επειδή υπήρξαν κάποια προβλήματα. Στο σαιτ εδώ ας πούμε ότι έχουν βγει 20-30 με πρόβλημα σε ενα σύνολο αρκετών χιλιάδων που πουλήθηκαν στην Ελλάδα νομίζω δεν είναι ενδεικτικό δείγμα του κινητού. Φυσικά καλό θα ήταν να μην υπήρχαν ούτε αυτά.

Επειδή μου έτυχε το ίδιο πριν από ένα χρόνο, κατά 99% είναι το καλώδιο.

Έβαλα το πρώτο καλώδιο που βρήκα μπροστά μου και από τότε κανένα πρόβλημα.

Σ'ευχαριστώ πολύ. Μόλις μίλησα με procordia και θα μου στείλουν καινούριο γνήσιο. 6 ευρώ κοστίζει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μίλησα με procordia και το καλώδιο κοστίζει 6 ευρώ + μεταφορικά (4 ευρώ), οπότε θα βγει ένα 10άρικο. Δεν σκόπευα να δώσω λιγότερα για να πάρω άλλο καλώδιο οπότε αφού με αυτά τα λεφτά παίρνω το γνήσιο είμαι κομπλέ.

Σ'ευχαριστώ κιόλας που μου το πρότεινες διότι δεν το είχα σκεφτεί να μιλήσω με procordia.

Σ'ευχαριστώ πολύ. Μόλις μίλησα με procordia και θα μου στείλουν καινούριο γνήσιο. 6 ευρώ κοστίζει.

Η procordia στέλνει με αντικαταβολή;; Μονο 6 ευρω σχεδον πριν ενα χρονο πηρα φορτιστή απο την procordia και έκανε γύρω στα 15 ευρω δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσο.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Η procordia στέλνει με αντικαταβολή;; Μονο 6 ευρω σχεδον πριν ενα χρονο πηρα φορτιστή απο την procordia και έκανε γύρω στα 15 ευρω δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσο.

6 ευρώ έκανε μόνο το καλώδιο και περίπου 4 ευρώ τα μεταφορικά (ναι, με αντικαταβολή θα μου έρθει).

Έχει να προτείνει κανείς καμία μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από κάπου αξιόπιστα και σχετικά οικονομικά;

Βρίσκω από aliexpress μια 5000mah με εξωτερικό φορτιστή μπαταριών στα 11€ και βρήκα και μια γνήσια (σύμφωνα με τον πωλητή) στα 6€

Δεν παλεύεται η δικιά του με 2-3 φορτισεις την ημέρα... :lol:

αν εχεις απο αλλη συσκευη κανει αρκει να εχει ιδια χαρακτηριστικα η καλυτερα.εγω εχω ακομα απο το ς3 και αυτον χρησιμοποιω.

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει να προτείνει κανείς καμία μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από κάπου αξιόπιστα και σχετικά οικονομικά;

Βρίσκω από aliexpress μια 5000mah με εξωτερικό φορτιστή μπαταριών στα 11€ και βρήκα και μια γνήσια (σύμφωνα με τον πωλητή) στα 6€

Δεν παλεύεται η δικιά του με 2-3 φορτισεις την ημέρα... :lol:

οσες ειναι πανω απο 3000mah εχουν ογκο που το τηλ. ασχημενει πολυ.παρε μια γνησια απο οπου βρεις γιατι το θεμα μπαταρια εχει ΘΕΜΑ.

:ninja:

Ξέρεις Μήπως κάνεις γιατί μπορεί να μην μου δουλεύει ο αισθητήρας θερμοκρασίας της ?Είναι καινούρια η μπαταρία και μου δείχνει συνεχεια 25 βαθμούς.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

καλο αυτο.θελει μερικα χιλιομετρα για στρωσιμο:lol: για το θεμα παντως δεν γνωριζω.
:ninja:

με τίποτα 2-3 φορές την ημέρα φόρτιση.το έχω 20 μήνες, δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία, του έχω σκίσει τα μάτια και η μπαταρία βγάζει πολύ άνετα την ημέρα.Ο μόνος λόγος για να μην την βγάλει και να χρειαστεί λίγο ακόμα είναι φουλ φωτεινότητα και 4g σε δύσκολες περιοχές ή να κάνεις χρήση 10 ώρες οθόνη, τότε ναι κανένα δεν βγάζει μέρα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία mcro sd κάπου στα 16 με 32 gb. Δεν την θέλω για να φορτώνω εφαρμογές ή games, αλλά θα ήθελα να έχει καλή ταχύτητα ανάγνωσης. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία mcro sd κάπου στα 16 με 32 gb. Δεν την θέλω για να φορτώνω εφαρμογές ή games, αλλά θα ήθελα να έχει καλή ταχύτητα ανάγνωσης. Έχετε να προτείνετε κάτι?

Με 7-15 euro παίρνεις κάτι πολύ καλό Εκτός αν ψάχνεις για πιο εξεζητημενα πράγματα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπερα σας,

Εχει επιχειρήσει κανεις να αλλαξει το μικροφωνο της συσκευης? Ή εχετε πληροφοριες αν ειναι εφικτο ευκολα? Σε σχεση με το g2, που εχω βρει ενα βιντεακι εχει διαφορα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα σας,

Εχει επιχειρήσει κανεις να αλλαξει το μικροφωνο της συσκευης? Ή εχετε πληροφοριες αν ειναι εφικτο ευκολα? Σε σχεση με το g2, που εχω βρει ενα βιντεακι εχει διαφορα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θυμάμαι καλά, εύκολο είναι. Γενικά η επισκευή του g3 είναι σχετικά εύκολη. Εγώ είχα αλλάξει την κάμερα σε ένα g3, ήταν αρκετά απλό.