Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλαράκι χτύπησε την οθόνη του G3 του και δεν αντιδρά κανονικά στην αφή αλλά εμφανίζει το περιεχόμενο η οθόνη.

Λογικά είναι το digitizer αν το έχουμε καταλάβει καλά.

Προσπάθησε να πάρει τη procordia αλλά τον έφαγε η αναμονή!

Πρέπει να αλλάξει και οθόνη μαζί ξέρει κανείς;

Μαζί σχεδόν το είχαμε πάρει και διαθέτει τη καλή οθόνη από τις αρχικές παρτίδες!

Επίσης ξέρει κανείς από τιμή πόσο πάει η επισκευή στη procordia είναι από επαρχία;

Το σκέφτεται αν είναι το κόστος όσο αξίζει μεταχειρισμένο τον προβληματίζει γιατί τον χειμώνα ήταν για αντικατάσταση. :mad:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για μένα δεν αξίζει για κανένα λόγο η επισκευή του.να δώσεις πχ τώρα 100+ για την οθόνη και μετά να σου σκάσει bootloop και να τραβάς τα βυζιά σου.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Ευχαριστώ παιδιά,

Θα προσπαθήσει και πάλι αύριο τηλεφωνικά και αν δεν μπορέσει θα κάνει ένα email για να δούμε τι θα του απαντήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι η οθόνη δουλεύει κανονικότατα και το κινητό έκανε και hard reset με τα πίσω πλήκτρα μόνο η αφή είναι το ζήτημα.

Ναι πάνω από τα 100 ή και τόσο δεν συμφέρει αλλά για 60 ευρώ για δεύτερη συσκευή δεν είναι και άσχημα, κρίμα.

Εγώ λέω να την κάνω για το oneolus 3 θα μου πάρει μήνας από ότι βλέπω πάλι δεν βολεύει να του έδινα το δικό μου προσωρινά για τη περίσταση.

Είδε κάποια βίντεο στο youtube αλλά θέλει δεξιότητες και μηχανάκι που δεν διαθέτει εφόσον μπορούσε να αλλάξει μόνο την αφή και όχι την οθόνη.

@johny_pl

έχει κάνει bootloop το G3 στα καλά καθούμενα πρώτη φορά το ακούω!

Edited by roll

σε πολύ κόσμο, έχει γραφτεί ξανα εδώ αλλά πέρα από αυτό, 2 έχω και τα 2 bootloop.

Καλησπέρα σας

Είχα αγοράσει ένα g2 τις γυναίκας μου στο οποίο έσπασε η οθόνη και δεν δίνω 110 ευρώ για καινούργια..

Σκέφτομαι να της αγοράσω ένα g3 αλλά σκέφτομαι ποια έκδοση να πάρω αυτή με το 2g ram 155ευρω η 3gb με 172?

Οι τιμές είναι από Ali έχετε από κάπου αλλού να δω κάτι σε καλύτερη τιμή?

Oneplus 6

Καλησπέρα σας

Είχα αγοράσει ένα g2 τις γυναίκας μου στο οποίο έσπασε η οθόνη και δεν δίνω 110 ευρώ για καινούργια..

Σκέφτομαι να της αγοράσω ένα g3 αλλά σκέφτομαι ποια έκδοση να πάρω αυτή με το 2g ram 155ευρω η 3gb με 172?

Πρόσεχε γιατί στον Ali έχει και πολλά αντίγραφα ή ανακατασκευασμενα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σας

Θα είναι με πιθανότητα 100% refurbished. Επίσης πρόσεχε το μοντέλο, αν δεν είναι το d855 ή το f400, δεν δουλεύει Ελλάδα. Πάντως αν δεν είναι το d855, είναι ακριβό και δεν συμφέρει η αγορά. Το f400, 32gb το βρίσκεις από Κίνα στα 130$, φυσικά όμως refurbished.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θα είναι με πιθανότητα 100% refurbished. Επίσης πρόσεχε το μοντέλο, αν δεν είναι το d855 ή το f400, δεν δουλεύει Ελλάδα. Πάντως αν δεν είναι το d855, είναι ακριβό και δεν συμφέρει η αγορά. Το f400, 32gb το βρίσκεις από Κίνα στα 130$, φυσικά όμως refurbished.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Όχι παιδιά το έψαξα πολύ είναι new και τα δύο αλλά έχω έναν ενδιασμο για τον πωλητή που πουλάει το 32 δεν έχει μεγάλη αξιολόγηση...

Να έχω θέμα εάν αγοράσω το 16αρι σε πιθανές αναβάθμισης?

Oneplus 6

Όχι παιδιά το έψαξα πολύ είναι new και τα δύο αλλά έχω έναν ενδιασμο για τον πωλητή που πουλάει το 32 δεν έχει μεγάλη αξιολόγηση...

Πως το ξες οτι ειναι καινουρια;

Οτι αναβαθμισεις παρει το 32αρι θα τις παρει και το 16αρι με πιθανοτερο σεναριο και τα δυο να μην παρουν καμια ενημερωση.

Κανένα θέμα δεν θα έχεις γενικότερα. Όσο για αναβαθμίσεις, μην το σκέφτεσαι καν, να μείνεις στην Lolipop γιατί στην MM θα παθαίνεις bootloops.

Καλησπέρα σας

Να παρεις τα 3γιγα ραμ.και αν κανεις αναβαθμηση με το pcsuite χωρις να επιλεξεις πρωτα μπακαπ θα εισαι οκ.

:ninja:

Κανένα θέμα δεν θα έχεις γενικότερα. Όσο για αναβαθμίσεις, μην το σκέφτεσαι καν, να μείνεις στην Lolipop γιατί στην MM θα παθαίνεις bootloops.

Καλησπέρα.

Εχω το 16αρι εδω και εναμιση χρόνο. Στο ίδιο γραφείο που εργάζομαι, 3 συναδελφοι έχουν το 32αρι. Και τα 4 αγορασμενα απο τον παροχο. Και τα 4 εχουν παρει κανονικα την αναβαθμιση σε android 6 χωρίς να παρουσιάσουν οποιοδήποτε προβλημα.

Το καταθετω γιατι και γω εχω ακουσει για το bootloop απο δυο αλλους φιλους μου, αλλα και οι δύο τα ειχαν αγοράσει απο καταστηματα που κανουν παράλληλη εισαγωγη.

Δεν το γράφω για να υποστηρίξω τους operators, απλα είναι η δική μου εμπειρία.

Εγώ πάντως σε προειδοποίησα, οπότε καλό είναι να είσαι λίγο υποψιασμένος και να μην παραξενευτεις αν δεν παραλάβεις όπως το περίμενες. Μακάρι να είναι όπως τα λέει ο πωλητής. Για αναβαθμίσεις, αν είναι γνήσιο παίρνει κανονικά μέσω pc suite.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

3 βλάβες είχε το g3 μου λολ.

no power on (phone's problem

bad tension (include sticking) of botton & key

freeze (lock up) (hang)

χαχαχα τίποτα δεν είχα, μια χαρά ήταν.το έφτιαξαν πάντως.να κάνω μια διευκρίνιση, με την αλλαγή πλαισίου για ρωγμές δεν αλλάζει η οθόνη.

το κινητό σε στοκ μορφή είναι για πέταμα, τρομερό λαγκ

3 φορές έπεσε σε bootloop από όταν έκανα αναβάθμιση σε ΜΜ και τις 3 επανήλθε με hard reset.

Στο ενδιάμεσο είχα προβλήματα με τυχαία σβησίματα και επανεκκινήσεις. Μετά το τελευταίο hard reset, κλείνει 26 μέρες απροβλημάτιστης και υποδειγματικής λειτουργίας. (φτου μην το ματιάσω :lol: )

Η ΜΜ το έχει μεταμορφώσει προς το πολύ καλύτερο. Αν δεν υπήρχαν και τα προβλήματα, θα ήταν σούπερ!!!

Για την ιστορία, το κινητό το έχω ενάμιση χρόνο, είναι Γαλλικό, αρουτάριστο και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα άλλο πρόβλημα. (Ρωγμές, οθόνες κλπ)

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Καλησπέρα νεώτερα από το service για όσους δεν φροντίζουν να προστατεύσουν την οθόνη τους,

κατόρθωσε και επικοινώνησε με procordia και του είπαν €123,21 για αλλαγή οθόνης και digitizer μαζί, περιλαμβάνονται και τα μεταφορικά με επιστροφή τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα.

Δεν είναι και άσχημα η τιμή πακέτο όλα αλλά δεν θα το επισκευάσει αυτά από μια πρώτη συνομιλία που είχαμε θα προτιμήσει να πάει κατευθείαν σε G5 ή oneplus 3 και μάλλον καλά θα κάνει. Έτσι και αλλιώς θα άλλαζε μέσα στο εξάμηνο και υπάρχει περίπτωση να βγάλει ελαττώματα bootloop και η οθόνη να είναι χαμηλότερης ποιότητας να χρειαστεί μπαταρία στο μεσοδιάστημα.

Του έπεσε από τα 20 εκατοστά σε πλακάκι το οποίο είχε μικρή πέτρα ούτε που φαινόταν μέσα στο σπίτι του στο 1/10 μιας φακής λες και έβαζε σημάδι, απίστευτο τέτοια ζημιά.

Πάντως του έφυγε και η μεγάλη στενοχώρια των πρώτων ωρών.

δεν συμφέρει η επισκευή.καλύτερα καινούριο μη lg να έχει και το κεφάλι του ήσυχο.

Καλησπέρα.

Εχω το 16αρι εδω και εναμιση χρόνο. Στο ίδιο γραφείο που εργάζομαι, 3 συναδελφοι έχουν το 32αρι. Και τα 4 αγορασμενα απο τον παροχο. Και τα 4 εχουν παρει κανονικα την αναβαθμιση σε android 6 χωρίς να παρουσιάσουν οποιοδήποτε προβλημα.

Το καταθετω γιατι και γω εχω ακουσει για το bootloop απο δυο αλλους φιλους μου, αλλα και οι δύο τα ειχαν αγοράσει απο καταστηματα που κανουν παράλληλη εισαγωγη.

Δεν το γράφω για να υποστηρίξω τους operators, απλα είναι η δική μου εμπειρία.

Και καλά κάνεις που το αναφέρεις, γιατί κουβέντα στην κουβέντα βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μας. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι λένε ότι τα bootloops οφείλονται στον κακογραμμένο κώδικα της mm από την LG, οπότε όταν μπαίνουν οι πάροχοι στη μέση ίσως βελτιώνουν τον κώδικα με αποτέλεσμα τα προβλήματα να διορθώνονται.

όλα τα κινητά είναι ίδια το ίδιο και το firmware.οι πάροχοι απλα προσθέτουν κάποια δικά τους app.

Και καλά κάνεις που το αναφέρεις, γιατί κουβέντα στην κουβέντα βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μας. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι λένε ότι τα bootloops οφείλονται στον κακογραμμένο κώδικα της mm από την LG, οπότε όταν μπαίνουν οι πάροχοι στη μέση ίσως βελτιώνουν τον κώδικα με αποτέλεσμα τα προβλήματα να διορθώνονται.

Αν οι πάροχοι βελτίωναν τα κινητά δεν θα είχαμε καθόλου mobile internet κυριολεκτικά δεν θα τους έμενε χρόνος για άλλη ασχολία. :lol:

Εφαρμογές τρομπάρουν στα κινητά και περιοριστικές ρυθμίσεις που δεν ρυθμίζονται :mad:

δεν συμφέρει η επισκευή.καλύτερα καινούριο μη lg να έχει και το κεφάλι του ήσυχο.

Πρεπει να πω οτι ειχα πολλα τηλ.(δες υπογραφη) και αναφερω προβληματα λακωνικα.s3 χασιμο ΙΜΕΙ νοτ2 χασιμοIMEI+bootloop φανταζομαι οτι δεν αμφιβαλεις για την ποιοτητα αυτων των τηλεφωνων.αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολες οι μαρκες εχουν τα κουφα τους πχ το +3 διαβασα οτι δεν εκμεταλευεται ολη την ραμ που εχει(doctorandroid).εγω εχω 2 g3 και δεν αντιμετωπησα αυτα τα θεματα.

αυτό για το 1+3 σταμάτησε να ισχύει την 2η μέρα.έψαξαν πολύ να του βρουν κάτι αρνητικό αλλά δεν..

το θέμα με τα lg είναι ότι δεν μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό ή για ένα μοντέλο μόνο.εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην έχει θέμα. τρέμεις να τα ακουμπήσεις μην τυχόν σου μείνουν στο χέρι.

αυτό για το 1+3 σταμάτησε να ισχύει την 2η μέρα.έψαξαν πολύ να του βρουν κάτι αρνητικό αλλά δεν..

το θέμα με τα lg είναι ότι δεν μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό ή για ένα μοντέλο μόνο.εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην έχει θέμα. τρέμεις να τα ακουμπήσεις μην τυχόν σου μείνουν στο χέρι.

"εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην έχει θέμα"......αν διαβασες καλα εχω δυο οποτε μαλλον δεν υσχιουν αυτα.τελος παντων γνωμες ειναι ολες.

Μη σου πέσει θέλεις να πεις από το χέρι.

:lol::lol::lol: