Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα τελευταία το double tap to wake ώρες ώρες "κοιμάται" και δεν δουλεύει. Ειδικά άμα το αφήσω πολλή ώρα. Μάλιστα έχω κάνει πρόσφατα hard reset.

Λέτε να είναι θέμα hardware ή κανένα bug;

Live to ride, ride to live

Edited by rtifosi

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα τελευταία το double tap to wake ώρες ώρες "κοιμάται" και δεν δουλεύει. Ειδικά μαμά το αφήσω πολλή ώρα. Μάλιστα έχω κάνει πρόσφατα hard reset.

το κανει και σε εμενα που εχω customrom.δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο παντως.

:ninja:

Παιδια καλησπερα. Πηρα το κινητο αυτο πριν κανα 2μηνο και ολα δουλευουν αψογα. Σφαιρα σε επιδοσεις αν και μετρια μπαταρια. Εχω ομως ενα θεματακι με το σημα. Πολλες φορες οταν εχω σημα πχ 3 η4 γραμμες ξαφνικα κοβεται πεφτει στο 0 και επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα μετα απο 5 δευτερολεπτα. Το εχω παθει και με custom και με στοκ ρομ. Εχετε να προτεινετε καποια λυση? Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Χρησιμοποιω κοσμοτε και ειμαι στην εκδοση 6 του android. Μπορει να φταει η καρτα σιμ που την εχω 2-3 χρονια? Και εχει καποια σημαδια χρησης στην κατω μερια? Ευχαριστω

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

το κανει και σε εμενα που εχω customrom.δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο παντως.

Άρα κανένα bug θα είναι...

Παιδια καλησπερα. Πηρα το κινητο αυτο πριν κανα 2μηνο και ολα δουλευουν αψογα. Σφαιρα σε επιδοσεις αν και μετρια μπαταρια. Εχω ομως ενα θεματακι με το σημα. Πολλες φορες οταν εχω σημα πχ 3 η4 γραμμες ξαφνικα κοβεται πεφτει στο 0 και επανερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα μετα απο 5 δευτερολεπτα. Το εχω παθει και με custom και με στοκ ρομ. Εχετε να προτεινετε καποια λυση? Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Χρησιμοποιω κοσμοτε και ειμαι στην εκδοση 6 του android. Μπορει να φταει η καρτα σιμ που την εχω 2-3 χρονια? Και εχει καποια σημαδια χρησης στην κατω μερια? Ευχαριστω

Συμβαίνει σε αρκετούς.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Τώρα τελευταία το double tap to wake ώρες ώρες "κοιμάται" και δεν δουλεύει. Ειδικά άμα το αφήσω πολλή ώρα. Μάλιστα έχω κάνει πρόσφατα hard reset.

Συμβαίνει αλλά σπάνια δεν πρέπει να σε προβληματίζει τώρα αν δεν είναι μία στις διακόσιες φορές τι να πω.

Συμβαίνει σε όλη την οθόνη όχι σε συγκεκριμένη θέση γιατί το έψαξα μια από τις φορές που μου έτυχε.

Πάντως μια φορά που επέμενα μου την άνοιξε την οθόνη μετά από πολλές προσπάθειες.

:cool:

Και την ωρα που δεν εχει για δευτερολεπτα γραμμες εχει σημα.απλως νομιζω αλλαζει σε διαφορα σημεια το δυκτιο πχ απο 4g σε 3g οποτε δειχνει αυτο το κενο στις γραμμες σηματος

Δυστυχώς όχι. Σε εμένα όταν πέσει το σήμα απότομα, χάνεται τελείως το δίκτυο/σήμα, και μετά επανέρχεται. Και αν τύχει να είμαι σε συνομιλία χάνομαι και δεν με ακούν. Το βλέπω και με app ότι είναι no signal αλλά και από το notification bar που δείχνει μόνο επείγουσες κλήσεις. Και δεν είμαι σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα, αφού απο 4 μπάρες πάει 0, όλα τα άλλα κινητά πιάνουν καμπάνα στο ίδιο δίκτυο, το έχω gsm only και είμαι με κάρτα καινούργια γιατί την άλλαξα νομίζοντας πως είχε θέμα

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Κάτοχος του κινητού εδώ και 7 μήνες. Στο πρώτο τρίμηνο μου κλείνει από μόνο του και παθαίνει bootloop. Στο δεύτερο τρίμηνο ξανά τα ίδια. Σας έχει τύχει? Αν αλλάξω πλακέτα λέτε να φτιάξει το πρόβλημα? Αν δεν καταφέρω να το φτιάξω το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω στο galaxy s7..

Δυστυχώς όχι. Σε εμένα όταν πέσει το σήμα απότομα, χάνεται τελείως το δίκτυο/σήμα, και μετά επανέρχεται. Και αν τύχει να είμαι σε συνομιλία χάνομαι και δεν με ακούν. Το βλέπω και με app ότι είναι no signal αλλά και από το notification bar που δείχνει μόνο επείγουσες κλήσεις. Και δεν είμαι σε περιοχή που δεν έχει καλό σήμα, αφού απο 4 μπάρες πάει 0, όλα τα άλλα κινητά πιάνουν καμπάνα στο ίδιο δίκτυο, το έχω gsm only και είμαι με κάρτα καινούργια γιατί την άλλαξα νομίζοντας πως είχε θέμα

Το κινητο εχει γενικα χαλια σημα... Το εχουμε πει πολλες φορες. Καποιοι επιμενουν ομως να λενε το αντιθετο.

Υπαρχει μηπως καποιο fix η καμια πατεντα για το σημα? Μηπως να περιοριζαμε μονο στις μπαντες που δουλευει η εταιρια που χρησιμοποιουμε? Εχει ακουσει κανενας τπτ? Αλλιως ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα το κινητο παιζει αψογα

Συμβαίνει αλλά σπάνια δεν πρέπει να σε προβληματίζει τώρα αν δεν είναι μία στις διακόσιες φορές τι να πω.

Συμβαίνει σε όλη την οθόνη όχι σε συγκεκριμένη θέση γιατί το έψαξα μια από τις φορές που μου έτυχε.

Πάντως μια φορά που επέμενα μου την άνοιξε την οθόνη μετά από πολλές προσπάθειες.

:cool:

Κάποιες φορές το κάνει συχνά, σε φάση άμα το αφήσω καμία ώρα δεν ανοίγει με καμία Παναγία. Δηλαδή μπορεί αν το κάνει 4-5 φορές την ημέρα. Ε από τότε που έγραψα για το πρόβλημα εδώ, τίποτα. Όλα ρολόι...

Υπαρχει μηπως καποιο fix η καμια πατεντα για το σημα? Μηπως να περιοριζαμε μονο στις μπαντες που δουλευει η εταιρια που χρησιμοποιουμε? Εχει ακουσει κανενας τπτ? Αλλιως ειναι κριμα γιατι κατα τα αλλα το κινητο παιζει αψογα

Μπορείς χειροκίνητα πχ αν το εχεις στο 4g και δεν εχει καλο σημα να το αλλάξεις σε μονο gsm ας πούμε..

Εγώ με τη Wind, που ως γνωστόν δεν έχει και το καλύτερο σήμα ούτως ή άλλως, το έχω μόνιμα σε μόνο GSM και το γυρνάω σε αυτόματο 4G όταν θέλω να χρησιμοποιήσω τα data. Έτσι, εξασφαλίζω ότι τουλάχιστον δεν θα χάσω κλήσεις.

Παντως η κοπελα μου με vodafone εχει απιστευτα χαλια σημα στο g3 της. Εγω με cosmote δεν εχω καλο σημα σε σχεση με παλαιοτερα κινητα μου αλλα πολλες φορες εχω 3 γραμμες εκει που η κοπελα μου ειναι εκτος δικτυου

Παντως η κοπελα μου με vodafone εχει απιστευτα χαλια σημα στο g3 της. Εγω με cosmote δεν εχω καλο σημα σε σχεση με παλαιοτερα κινητα μου αλλα πολλες φορες εχω 3 γραμμες εκει που η κοπελα μου ειναι εκτος δικτυου

Όπως είχα πει και πιο παλιά, παλιότερα ήθελα να αλλάξω κινητό με τους κόκκινους, τόσο χάλια σήμα. Όταν άλλαξα πάροχο κατάλαβα ότι δεν έφταιγε τόσο το κινητό. Εκεί που δεν είχα ΚΑΝ δίκτυο (δεν μιλάω για γραμμές-έχανα κλήσεις), τώρα έχω 1000% 2g και φοβερό 4g.

Έτσι μία εικόνα να δώσω. Όλα είναι σχετικά...

Νταξ δεν είναι και το πιο δυνατό το κινητό μας αλλά είναι μια χαρά.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του g3,

Να πω και εγώ το πρόβλημα μου και να δούμε μήπως βρεθεί λύση.

Έχω το g3 απο 10/14. To κινητό αγορασμένο από skroutz.

Από το Μάιο είχα προσέξει κατι επανεκκινήσεις αλλά δεν έδινα σημασία μέχρι που άρχισαν να πυκνώνουν.

Πλέον το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί σε wifi, παρόλο που το ψάχνει συνεχώς, με αποτέλεσμα μετά από κάνα 2 ωρο το πολύ να κλείνει η μπαταρία.

Έχω κάνει τα εξής:

-hard reset

-αγορά νέας μπαταρίας

-προσπάθεια να συνδεθώ σε lg pc suite για να πάω σε 6.0 ( το κινητό τώρα που μιλάμε είναι σε 5.0) όμως δεν τα καταφέρνει.

Νόμιζα ότι με την μπαταρία μετά απο διάβασμα σε διάφορα φόρουμ θα λυνόταν το θέμα , όμως έφαγα άκυρο.

Τώρα που μιλάμε, έχει γίνει hard reset, έχει αφαιρεθεί η sim, δεν έχω sd. Ψάχνουμε για wifi αλλά δεν. Αν όμως βρεθεί κατεβάζει για λίγο και μετά πάπαλα.

Το αστείο είναι πως όλα αυτα έπρεπε να τα κάνει αν είχε αναβαθμιστεί σε 6.0 που όμως δεν έχει.

Τι προτείνετε να κάνω; Για σέρβις έχω δικαίωμα να το δώσω τώρα πριν κλείσει η 2ετία;H χώρα προέλευσης εννοείται δεν είναι η Ελλάδα.

Ευχαριστώ για κάθε δυνατή βοήθεια.

(Υποψιάζομαι πως έχουμε θέμα με μητρική,έτσι;:( )

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του g3,

Να πω και εγώ το πρόβλημα μου και να δούμε μήπως βρεθεί λύση.

Έχω το g3 απο 10/14. To κινητό αγορασμένο από skroutz.

Από το Μάιο είχα προσέξει κατι επανεκκινήσεις αλλά δεν έδινα σημασία μέχρι που άρχισαν να πυκνώνουν.

Πλέον το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί σε wifi, παρόλο που το ψάχνει συνεχώς, με αποτέλεσμα μετά από κάνα 2 ωρο το πολύ να κλείνει η μπαταρία.

Έχω κάνει τα εξής:

-hard reset

-αγορά νέας μπαταρίας

-προσπάθεια να συνδεθώ σε lg pc suite για να πάω σε 6.0 ( το κινητό τώρα που μιλάμε είναι σε 5.0) όμως δεν τα καταφέρνει.

Νόμιζα ότι με την μπαταρία μετά απο διάβασμα σε διάφορα φόρουμ θα λυνόταν το θέμα , όμως έφαγα άκυρο.

Τώρα που μιλάμε, έχει γίνει hard reset, έχει αφαιρεθεί η sim, δεν έχω sd. Ψάχνουμε για wifi αλλά δεν. Αν όμως βρεθεί κατεβάζει για λίγο και μετά πάπαλα.

Το αστείο είναι πως όλα αυτα έπρεπε να τα κάνει αν είχε αναβαθμιστεί σε 6.0 που όμως δεν έχει.

Τι προτείνετε να κάνω; Για σέρβις έχω δικαίωμα να το δώσω τώρα πριν κλείσει η 2ετία;H χώρα προέλευσης εννοείται δεν είναι η Ελλάδα.

Ευχαριστώ για κάθε δυνατή βοήθεια.

(Υποψιάζομαι πως έχουμε θέμα με μητρική,έτσι;:( )

Δωστο τώρα που είσαι ακόμα στην εγγύηση.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

εμένα μου το έφτιαξαν και την πλακέτα και τις ρωγμές.παρήγγειλα ήδη 1+3 οπότε θα πάει χάρισμα στην αδερφή μου.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Καλησπέρα παιδιά. Έχω υποψίες ότι το κινητό μου αργεί να φορτίσει. Εσάς πόσο σας παίρνει να φορτίσει από 30% μέχρι 90%?(ή έστω αναφέρετε τις δικές σας φορτίσεις). Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά. Έχω υποψίες ότι το κινητό μου αργεί να φορτίσει. Εσάς πόσο σας παίρνει να φορτίσει από 30% μέχρι 90%?(ή έστω αναφέρετε τις δικές σας φορτίσεις). Ευχαριστώ

Από 10 ως 100% 2 ωρες+

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αναλογα τι δυναμη εχει ο φορτιστης.εγω εχω ενα απο σαμσουνγκ και σε μια μιασιμη ωρα φορτιζει.

Αναλογα τι δυναμη εχει ο φορτιστης.εγω εχω ενα απο σαμσουνγκ και σε μια μιασιμη ωρα φορτιζει.

Τον μαμίσιο του έχω, απλά έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο νομίζω. Το βάζω και φορτίζει και κλασσικά ανάβει το κόκκινο led φωτάκι όταν έχω κλειστή την οθόνη. Όταν μου έρχεται ειδοποίηση από ένα παιχνίδι που παίζω, το κόκκινο φωτάκι σβήνει και από εκείνη τη στιγμή έχω την εντύπωση ότι το κινητό φορτίζει πιο αργά. Θα κάνω κάποιες δοκιμές κρατώντας ώρα για να δω τι παίζει.

Τον μαμίσιο του έχω, απλά έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο νομίζω. Το βάζω και φορτίζει και κλασσικά ανάβει το κόκκινο led φωτάκι όταν έχω κλειστή την οθόνη. Όταν μου έρχεται ειδοποίηση από ένα παιχνίδι που παίζω, το κόκκινο φωτάκι σβήνει και από εκείνη τη στιγμή έχω την εντύπωση ότι το κινητό φορτίζει πιο αργά. Θα κάνω κάποιες δοκιμές κρατώντας ώρα για να δω τι παίζει.

Οταν ειναι σε "υπνο" το τηλ. τοτε αναβει το λεντακι.επισης γενικα με τα παρελκομενα η lg δεν εχει δωσει και τα καλυτερα.

Καλησπέρα παιδιά, είχα στείλει ένα lg g3 procordia γιατί είχε πρόβλημα με την οθόνη και τελικά έγινε αλλαγή πλακέτας, σήμερα το παρέλαβα και μου έδωσαν ένα χαρτί με το νέο imei,s/n και τις λεπτομέρειες της επισκευής. Η κανονική εγγύηση έληγε 11/2016, τώρα ανανεώνεται η εγγύηση για όλα τα μέρη του κινητού ή μόνο για την μητρική? Και για τι διάστημα θα ισχύει?